alışkanlıklarından vazgeçmek çok kolay degil...yani beyin ikisini farklı degerlendiriyor...ve ayrı tatlar sunuyor sana..sende alışkanlıkla birlikte o aldıgın tadı hazzı sürekli yaşamak istiyorsun...mastürbasyonu eşin bile yapsa sana senin kadar etkili olmaz...
131 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılrıca ederım .. bazen esım sex oncesı veya sonrası bana ellerıyle yapıyor zaten vajınamı oksuyor flan ama dedıgın gıbı ınsanın kendı yaptugunun yerını tutmuyor
Soran+1 yılaynen ya ama yok esımın elı degınce bı hos oluyorum:)
Soran+1 yılha ha ha :)
Soran+1 yılvayy:)
Soran+1 yılevet:) onlar cok kıymetlı:)
Soran+1 yılkagan06 bende bılıyorum gunah oldugunu ama bırakaıyorum:((
Soran+1 yılbıle bıle devamlı ısledıgımız gunahı nereye kadar affeder mechul:(
Soran+1 yılevet sende haklısın
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılben tesekkur ederım amın :)) bende senın ıcın aynı dıleklerı dılıyorum
Soran+1 yılrıca ederım
Soran+1 yılhoscakal...
Soran+1 yılo zaman hoscakal degıl gorusuruz demelıyız:) gorusuruz:)
En İyi Cevaplar
alışmak sevmekten daha zor gelir..alışmışsın sende..birde cinselliğe düşkün olunca normal bunu yapman..Eşinle yaşadıklarını ana yemek olarak düşüneceksin,yaptığın masturbasyonuda ara yemek olarak düşüneceksin..farklı lezzetleri bir arada yaşıyorsun..tadını cıkar..ilerde düzelir yada düzelmez...cinsellikten soğumadan devam et..kolay gelsin..afiyet olsun..
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım guzel cevap:)
+1 yılalışkanlıktan dolayı sanırım benim kocamda malesef aynı o öyle yapınca soğuyorum ondan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılkendine yapcak şeyler bul . Büyük ihtimal can sıkıntısı , sorumluluklardan kaçış , ilgisizlikten sıkılıyosun ve kafanı yormayı da sevmiyosun . Rahatlık hissi ve kaçamaklar hoşuna gidiyo . Kocanın yanında masturbasyon yapabilir misin bunu bi düşün . Kalk gez toz yada kocanla bu konuyu konuş . Bu iş türlü fantazilere kadar gider ilerde evliliğini sıkıntıya sokma bu konu kıskançlığa ve mutsuzluğa açık çünkü. Biraz kim olduğunu sorgula neden yapıyorum ki de kendine yakıştırıyo musun düşün bakalım..
13 Yorumla
Soran+1 yılesımle konusmayı dusundum ama yanlıs anlar dıye hem cekınıyorum hemde konusmaya utanıyorum zaten utangac bı yapım var
hayır kendıme yakıstırmıyorum yaptıktan sonra ben ne yaptım dıyorum bazen aglıyorum bıle neden yapıyorum artık bı esım var dıyorum kızıyorum kendıme ama olmuyor vazgecemıyorum :(- +1 yıl
En azından bunu birileriyle paylaşmış olman içini biraz rahatlatmıştır . Sıkma kendini serbest bırak . Dediğim gibi eşinden sana oral seks yapmasını iste o anda kendini bir cisimle tatmin etmeye çalış .farklı şeyler denemek iyi olacaktır. Bu işin gizlilikten çıkması hem seni rahatlatıcak hemde bi süre sonra alışıcaksın yapmicaksın. Olgunluk ve masturbasyonun sıradanlaşması paraleldir. Kafana takma en lyi çözüm bu .
Soran+1 yılpekı tesekkur ederım
+1 yılilerde geçmez merak etme. masturbasyonla tatmin ayrı bişey eşle tatmin farklı bişey. bende seks yaptından sonra eşim banyoya girince p*rno açıp bidaha masturbasyon yapıp dahada rahatlamış oluyorum. eşim genelde yaptığımı biliyo ama ben saklıyom bu seferde şimdi yaptık ammada abazasın diyecek gizliyom
00 Yorumlasanırım sizin keyif alıcı noktalarınızı kendiniz iyi bildiginiz için masturbasyon daha hosunuza gidyro esiniz klasik sexs yerine sizin hoslandıgınız noktaları senin belritmenle yaparsanız bu isin bence masturbasyonda vaz gecebilrisniz keza sexs guzeldir :))
01 Yorumla
Soran+1 yılgenelde benım haz aldıgım pozısyonlarda ılıskı yasıyoruz ama bılmıyorumkı:/ evet sexın guzel ve vazgecılmez oldugunu bende bılıyorum
+1 yılsende el tiryakiliği var.çekirdek filan çitle.spor yap,aklına getirmemeye çalış.çok bastırırsa masturbasyon bantları var eczanelerde onlardan kullan.sakız filan çiğne.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılYap bişey olmaz. Partnerime bende uzak kalacağımda söylerim yapmami yapmadım der. Hatta karşımda yap seyredeyim derim yapmaz. Eşinede seyrettir bence.
020 Yorumla
Soran+1 yılyo okadarda cesur degılım haytta yapamam ole bısı
- +1 yıl
bunun cesurlukla alakası yok. Yatak odasınında çekinme cesurluk aranmaz. Yoksa eşin başka kadında ister bunları
Soran+1 yılkafamı karıstırmaya calısma :( esımın karsısında masturbasyon yapmıyorum dıye baska kadına gıdecek halı yokya
- +1 yıl
he he. Eşine yaptığını söyleki, gösterki seni doyursun.
Soran+1 yılgıt ısıne ya bıde guluyor
- +1 yıl
bak dene eşinin hoşuna gidecek senle daha fazla ilgilenecek. Gerçekten doğruyu söylüyom.
Soran+1 yılbenle yeterınce ılgılenıyor zaten sen fntazılerını kendıne sakla
- +1 yıl
kimseye yaptıramadım zaten. sorduğum tüm kadınlar ne garipki "mast yapmıyorum, hayatımda yapmadım" diyor.
Soran+1 yıltabı canım kesın hıc yapmamıslardır
- +1 yıl
ne garip değilmi tüm hanımlar yapmadım diyor.
Soran+1 yılyok be ınanma olelerıne hadı bırı yapmamıs ıkısı yapmamısta hıcbırımı yapmamıs resmen uydurma belkı sureklı alıskanlıkları yoktur ama ıllakı yapıyolardır
- +1 yıl
tabiiki inanmöadım. Üstelik birisi evliyken eşi askere gitmişde yapmamış. oy oy oy. Ama yatakda deli gibi. nasıl durudn peki . öyle değil mi?
Soran+1 yılsen nerden bılıyon yatakta cok ıyı oldugunu evlı ve esı askerde olan bırıylemı bırlıkte oldun?
- +1 yıl
yok eşi askerdeyken olanı sormuştum. ama kendiside evli tabiiki
Soran+1 yılhıı
- +1 yıl
bugün amma yazıştık. ::::)) ekle de ordan yazışalım. bekliyorum.:)))))))
Soran+1 yılkalsın:)
- +1 yıl
iyi sen bilirsin ama bir daha teklif etmem. Bi devlet kuşu geldiydi senin başına konacaktı uçtu gidiyoooooooooooooo ::::))))
Soran+1 yılbaybay :)
- +1 yıl
hoş çakal
doğal olarak insan sexi fantazi boyutlarında tasalmayı ve azmayı seviyor,p*rnolarda bizi buna ittiriyor zaten...devam bence fantazilerin çok ve libidon yüksek ...daha iyi..:)))
00 Yorumla
+1 yılbu durumun normal sayılır ama kendinizi ilişkiye vermeye çalısın yoksa evliliğin tadını çıkaramazsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılılıskıyıde ıstıyor ve yapıyoruz ondada ısteklıyım ama ıste yınede yapıyorum:/
- +1 yıl
birazdaha doyuma ulaşacak seyler deneyin
Gizli Üye(36-45)+1 yılne güzel keşke senin gibi karım olsa :D beraber yaparız karşılıklı izlerdim seni.eşine söyle bence :)))
00 Yorumlahem alışkanlık hem de can sıkıntısından bence. tercih senin ister sabret bekle akşamı, ister yap :D
00 Yorumlatatmin ve alışkanlık tır eğer eşenez istediğiniz hazza ulaştırısa her seferinde azala bilir dikat yakalanm yanlış anlar
012 Yorumla
Soran+1 yılbenı tatmın edıyor orgazmda oluyorum her sex yaptıgımızda ama ıste yınede yapıyorum .. yok gunduzlerı yaptıgım ıcın o ıste oluyor yakalama rıskı cok az hatta hıc
Soran+1 yılyok tanımıyorum snı ılk defa gordum ..
pekı sımdı hala devam edıyormu senın ıstegın yoksa bıttımı?
Soran+1 yılyo kalın bosverın tanımayın
Soran+1 yılyo hayır ama bı kac kısı daha teklıf ettı ama kabul etmedım kabul edecek olsam zaten gızlı profılle sormazdım soruyu ozurdılerım
Soran+1 yılsoluyorumya senınle ılgılı degıl prensıp mselesı dıyelım en ıyısı
Soran+1 yıl:S
tam anlamıyla tatmin olmadıgın zamanlar oluyor olabilir
00 Yorumla
+1 yıldüşündüğün kocansa bir problem yokta ...
başka biriyse problem büyük ...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla bacım dikkat et, hem böyle masturbasyon yapıyosun, can sıkıntısından. hem de evde internet var, yani tutup kamerada biriyle sanal ve karşılıklı masturbasyon yapmaya kadar bile gider. sen en iyisi interneti kapattır kocana.
hem de masturbasyon yapma ihtiyacın olunca, akşamı bekle kocanla yap. az sık dişini sabret.017 Yorumla
Soran+1 yılyok daha neler o kadarda degıl zevkım ıcın kendımı baskasına seyrettırecek degılım :@
herzaman sabredemıyor ınsan
Cevap sahibi+1 yılbelli olmaz bu. şeytan nefs var. sen kapattır neti.
burdan da birinden hoşlanırsın, kocanı aldatmaya filan kalkarsın. sende azgınlık çok gibi
Soran+1 yılduzgun konus be ne yasıyorsam kendı ıcımde yasarım ben burda abuk sabuk teklıf eden coktu yapsam o zaman yapardım ole bısı olmaz Allahın ıznıyle
Cevap sahibi+1 yıltamam yenge. ozaman kendini boş tutma gün içinde. aÇ KURAN oku, türkçe mealinden oku, namaz kıl. içinden zikir çek. kendini meşgul et bir şekilde, yapmazsın zaten.
okadar yapıp, banyo yapmaya nasıl üşenmiyorsun, günde 2 kere
Soran+1 yılKuran okuyorum bılıyorum okumayı ama namaz ve zıkır flan canım hıc ıstemıyor yapmayı:(
gunde ıkı kere yapmıyorum kı bı kere yapıyorum oyuzden banyo problem olmuyor
Cevap sahibi+1 yılnamaza üşen, banyoya üşenme :)
kocan geçmi geliyo,
Soran+1 yılonceden 7 de evde oluyordu artık 9dan once gelmıyor ısı degıstı
Cevap sahibi+1 yılgec geliyomuş. 9da gelse, yemek yese, oo o işe vakit kalmayacak.
ozaman gece de yaptır. sabah kaldır, gitmeden önce de yap git de.
Soran+1 yılnormalde bısı yapmasak bıle yatmamız 12yı buluyor yemekye cay ıc meyve ye flan saat 12 oluyor bazen acıyorum yapmıyrum dınlensın dıye ama bazende mursamıyorum ne olursa olsun yapıyoruz :) hafta ıcı yapamadıgımın acısını hafta sonu cıkarıyorum :) aksam nesede sabah pek olmaz zaten 6 bucuk gıbı kalkıyo 7 7 bucukta gıdıyor hangı ara yapcan uyudugu 6 saat flan onada yazık
Cevap sahibi+1 yılsabah 6 da gidip, akşam 9 da gelen eş. ne iş yapıyo öyle. işin zor yenge :)
ben de haftaiçi geceye kadar yapıyodum. sabah da , yapıp işe gitmesi zor oluyo ama. işi kısa kesince de farklı bir tadı oluyor. sabah da güzel yani.
Soran+1 yılozel bı sırkette calısıyor bu aralar ısı cok yogun bıde bolumu degıstı
evet haklısın kıza ve oz bazen daha guzel oluyor
Cevap sahibi+1 yılsohbet etmeyi seviyor gibisin, özelden mesaj atarsan, sohbet ederiz.
Soran+1 yılbazen cok suskun olurum bazende cenem duser cok konusurum ama genelde sohbetı severım ama yo kendımı acık etmek ıstemıyorum hem zaten sende gızlısın nasıl sohbet edıcemkı? ayrıca herhangı bı erkekle sohbet edeceksem bıle ozelde bu sex sohbetı olamz
Cevap sahibi+1 yılnormal sohbet sadece. bilgi edinmek. senin ögrendiklerinden benimle paylaşman, benim bildiklerimi de sana anlatmam için. yoksa, sex sohbeti istemiyorum zaten.
konuşkan biri olman hoş , o yuzden.
ben gizlilikten cıkarım istersen 2dk. eklersin beni.
Soran+1 yılyo ekleyemem ozur dılerım
Cevap sahibi+1 yıltamam
Soran+1 yılanlayısın ıcın sagol
+1 yılsevgilim varken de yapıyorum yokken de bende de alışanlık oldu galiba.bırakılmıyor.zevkler ayrı
00 Yorumla
+1 yıleşine söyle.seni mastrbasyon yapamayacak kadar dermansız bıraksın
10 Yorumlaolabilir .ama cinsel hayatını etkilemediği müddetçe yapabilirsin.her iki türlüde tatmin olman güzel.
00 Yorumlakocanızın dalgası ufak olabilir..tatmin edemiyordur belki sizi..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhımm canın isteyince ona direk söyle zamanla bırakırsın yeni evlisiin belli
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 seneyı gectı ama gunduz oluyor nasıl solıyımkı calısıyorken ne yapabılırkı?
Cevap sahibi+1 yılo da doğru, o zaman iradeni güçlendir yapmayacam de ve yapma
Soran+1 yıldenedım ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman iradesizsin ;) olmuyor diye bir şey yok
Soran+1 yıl:/
yaşla ilgili bir süre sonra durulursun.
07 Yorumla
Soran+1 yılyasamıs gecırmıs gıbı konusuyorsun?
Soran+1 yılhı bılmıyordum yasını o yuzden sordum ..
yanı ılerde gecermı?
Soran+1 yılumarım
+1 yılEşin seni tam tatmin edemiyor
00 Yorumlahayalindeki eşin mi ?
00 Yorumlagayet normal olabilir canım
00 Yorumla
+1 yılilşki sıklığınız nasıl?
09 Yorumla
Soran+1 yılhaftada 2 veya 3 kesın
- +1 yıl
haftada 2 3 çok az değil mi?
- +1 yıl
eşin de tatmin edemiyor olabilir.
- +1 yıl
masturbasyonun ayrı bir zevki var bence
Soran+1 yılhaftada 2 veya 3 her yaptıgımızda da yanı bı gecede 2 defa
bılmem azmı acaba? onceden nerdeyse hergun yapıyorduk ama yıne oluyordu
belkıde bılmıyorum yanı esımın tatmın ettıgını dusunuyorum ya tatmın etmıyor kendımı gecıstırmek ıcın kafamı ole odaklıyorum yada gercekten tatmın edıyor bılmıyorum:/- +1 yıl
demekki gecede 2 defa yetmiyor.çünkü bir gecede 2 defa birleşme yaşıyor ve sabah da masturbasyon yapma ihtiyacı duyuyorsan tam tatmn olamıyorsun demekki.
- +1 yıl
klitoral orgazma alıştığın için de olabilir.
- +1 yıl
eklermisin beni
Soran+1 yılmalesef eklıyemem :/
evet cınsellıgın sabahında oluyor genelde
+1 yıllibidon yüksektir...normal takma kafana
00 Yorumlagayet normal bu bir alışkanlık.bir mahsuru yok
00 Yorumlasıkıntıdan olmaz o arzu istekle alakalı
00 Yorumla
+1 yılAlışkanlık olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyap güzelim yap ne olacak işleyen demir pas tutmaz
00 Yorumla