Eğer sevgilin dediğin kadar tecrübeliyse o zaten yapması gerekeni biliyordur. Ön sevişmeyi olabildiği kadar uzun tutun , sevişirken birbirinize bir şeyler söylemeniz heycan katar. Ama bu konu da açık olmanız heyecanı daha da arttırır. Kulak memesi , boyun , göğüsler , karın , bacaklar falan küçük öpücüklerle uyarması lazım ki , vajinanın iyice sulanması lazım. Tamamen soyunduktan sonra öpüşürken klitorisini eliyle uyarsın. Dudaklarından yavaşça aşağıya doğru insin , oral yapacaksa yapsın. Sana gelince sende vücudunu okşayabilirsin , boynunu emebilirsin. Oral konusuna gelince de , dikkat et. O keskin dişlerinizi sürtüp durmayın bütün zevk kaçıyor yani. Dişlerini geriye doğru çekip dudaklarını öne çekip dudaklarınla bastırarak yapman iyi olur. Ama dediğim gibi eğer dişlerini sürtersen bütün zevki kaçabilir. O ne biçim acıdır öyle ya...
01 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyelerine uyucam :)
En İyi Cevaplar
Zar konusunda sana yardımcı olamıcam malesef ama oral konusunda yardımcı olabılırım ve ilişki sırasında erkeği baştan çıkaracak bir kaç bişi söyleyebilirim. Öncelikle oral yaparken "oo" dıyerek dişlerini geriye çekip dudaklarını ve dilini etkili kullanabılırsın.Dişini asla değdirmemeni tavsiye ederim.Yalarkende farklı stillerde yalayabilirsin.Hem yalayıp hem elinle masturbasyon yapabılırsın ona yani 2 sini bir arada. Vede ağzınla partnerinin, pesin başını vakumlayabilirsin. Bunlar ilk deneyimine göre çok yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Benim dikkat ettiğim diğer husus ise ilişki sırasında partnerimin nasıl ses çıkardığıdır. Tahrik edici sesler çıkararak aldğın zevki ona yansıtabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayganlaştırıcı bir yana..sıkı bir ön sevişme de seni rahatlatır..oral yapmasını iste..kendini kasarsan canın yanar kasma..ilk ilişki içinde öyle hayallere dalma. ;)
kokusu sana hoş gelmiyor olsa gerek..temizliğinde emindirsin ama koku yediğinden kaynaklanır daima..yediğinize dikkat edersen o kusma durumu azalır hatta yok olur..tamamını ağzına alma sakın..zorlarsa al diye..ona zamanla olacağını dile getir..başını ağzına al dilinle daireler çiz..ve hayalarından yukarıya doğru dilini gezdir..dişlerini sakın kullanma.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bence buraya sorma, buradaki herkes ahlak bekçiliği yapıyor. internette bununla ilgili çok güzel paylaşımlar var, onlar faydanalabilirsin. zar konusunda ise herkesin vajina şekli farklı olduğu için acıma olayı da ona göre değişiklik gösterir
44 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlarin fikirlerine saygi gosteren bir insan +1 :)
Cevap sahibi+1 yılherhalde çünkü bu senin hayatın, kararın. senden başka kimseyi neden ilgilendirsin ki? umarım en kolay yolu yapıp canın acımaz çok fazla. şanslısın ki sevgilin tecrübeli.
Soran+1 yılBen kimseye kufretmedim dikkat ettiysen sunu yap bunu yapta demedim. Benimle ayni fikirde olmayanlar yorum yazmasin dedim. Yazdigim yorumlara bak anlarsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kızın biri arkadaşına demiş ki :
--Annem anneni kerhane de görmüş demiş.
Diğer kızda demiş ki:
--Madem annen doğruydu ne geziyordu orada demiş.
Yani şunu söylemek istiyorum. Ulan madem namuslusun ne geziyorsun cinsellik bölümün de.
Önce bir git kültür bölümüne kültürün artsın öyle gel...
Ohh be şu soru sayesinde içimi döktüm sağol ya ..33 Yorumla
Soran+1 yılOnemli degil canim sagol
kendini kasmazsan vajina esniyor zaten
ön sevişmeyi uzun tutun uzun uzun öpüşün koklaşın falan
ondan sonra kanama olmaya da bilir illa kanama olacak diye birşey yok
kanamasının veya çok kanamasının sebebi genellikle gergin olmaktır.
oraldada içgüdülerine güven partnerinin sesini ve hareketlerini takip et bence10 Yorumlakendini rahat bırak ilk defada fazla üstelemeyin akışına bırakın zaten bazı mallar gibi bu durumu hiç bilmiyormuş gibi rol yapma ihtiyacın olmayacağı için rahat takılacaksın bu sayede acı kasılma olacağını pek düşünmüyorum bu tabi senin zarına da bağlı ...ama önemli olan rahat olmak ..
00 YorumlaBir Türk kızı heleki müslümansa bu kafada olmamalı bence =_= Namus bekciliginden günah falan oldugundan degil bu çok basit bir şey aşksız sevişmek kadar basiti yok benim gözümde tamamen ondan..
44 Yorumla
Soran+1 yılAsigim seviyorum cokta istiyorum ciddiden kastim evlilik falan hayali kurdugum yok
Soran+1 yılAzdirmadigimi nerden biliyosun?
İlk başta bir deneyin acıyosa sürersiniz birşey olmaz ama ilk ilişkinin yolunda gitmemesi normaldir. Endişelenme.
05 Yorumla
Soran+1 yılCok aci hisseder miyim
- +1 yıl
Sürtünme katsayısına bağlı Fs = K.N (K = sürtünme k.sayısı). Hissetmen için kayganlığın çok az olması lazım. Onun dışında kanamadan dolayı hafif bir ağrı oluşabilir fakat bu ağrı geçicidir. Penis vajinayı genişletmeye çalışırken kısa süreliğine his oluşabilir bu da lafını etmeye değmeyecek kadar önemsiz olur normalde. Rahat olursan herşey iyiye gider. Olumsuz yargıları kafandan at.
Soran+1 yılMuhendislik okuyorum sagol tavsiyelerin icin :) rahatim da yinde korkuyorum
Soran+1 yılİlk seferim olcak isirmamaya ozen gosteririm :)
Ön sevişmeyi uzatabildiğin kadar uzat sevgilinin oral yapmasını iste. Eğer kuruluk problemin varsa su bazlı kayganlaştırıcılar kullanabilirsin. Birden çok fazla zorlarsa acı çekebilirsin ama aylarca sürecek bir şey değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden cinsellik yaşayanlar eşya mı ki beraber olmamışlar? Kendini nede güzel kandırıyorsun.
434 Yorumla
Soran+1 yılSanane ? Olurum olmam
Cevap sahibi+1 yılsen ilerde benim evlatlarımın arkadaşı da olabilirisin. Bu kaşarlığınla sadece kaşarlarla birlikte ol, kimsenin ahlakını bozma. Geleceğin küstah ve evlenmeden erkeğin altına yatmış annesi..
Soran+1 yılTamam tatlim dikkate alirim tavsiyelerini
Cevap sahibi+1 yılşimdi bana çok kızıyorsun farkındayım canım.Hatta beni dikkate bile almayabilirsin.Kötü düşünürsün hakkımda neden böyle diyor diye.Ama sana desemki senin uyanman için, hatırlatmak için, ilerde sonunu görmen için böyle yazdım.Tüm samimiyetimle canım.. Belki bunlar hoşuna gitmeyebilir.Ama inan hayat çok acımasız.Evlenmeden ne olur beraber olma.İlerde kendine saygın kalmaz.Kocan sana temiz gözüyle bakmaz. Her beraber olduğunuzda, kimlerle neler yaşadığını düşünür ve bu evliliğinize yansır. Kızdığı
Cevap sahibi+1 yılbir anda ''namuslu olsan, zaten evlenmeden azgınlar gibi onun, bunun altına yatmazdın'' diyebilir.O zamna hayatının acısını yaşarsın..Ama zamanı geri alamazsın..bak bunları düşün diye yazıyırum.İlk yorumumda çok ağır yazdımki dikkatini çeksin, ben ne yapıyorum diye düşünesin.Yoksa seni tanımam, etmem, ne amacım olabilir, ya da seni kaç kişi kullansa bana ne etkisi olur? Sende bayansın, ben evliyim canım. Ve eşim ilkimdi. emin ol, ben evli olarak bunu diyorsam, dikkate al. Kocamdan biliyorum. İlki
Cevap sahibi+1 yılolmasa idim, bunu yüzüme vururdu. Sen olayı zar olarak görüyorsun balım.Konu zar değil, iki damla kanda değil.Evlenmeden bu genişlikte blunup, eb özelini, mahremini kocan olmayan birine vermek. İlerde bunun acısını çok görürsün yaparsa. Kimsenin evlenmeye garantisi olamaz. Emin ol, kimse buna yüzde yüz diyemez. Nişanlılar beraber olup, ailesel sorunlarla ayrılıyorlar, olan kıza oluyor..
Sen beni kötü bil. Sevme gerekirse, Beddua oku arkamdan, ama şunu bil ki, tüm samimiyetimle senin bir yanlışa
Cevap sahibi+1 yıldüşmemn iç,n şu an çırpınıyorum.Normal bir yorum yapsam okumaz-es geçerdin diye biraz ağır yazdım.Nedeninide açıkladım şimdi..Sen 19 yaşındasın, bende senden çok büyük değilim aslında balım. Ama kocamın huzuruna ilkim olarak çıkmanın şerefini yaşadım.. Bana söv, kız, hakaret et, küfür et, ne istersen yaz..Ama yanlış yapma kardeşim.. Erkeklere bir şey olmaz.Olan sana olur. Bakire olmayınca, ardından biri bir laf söylese kalbin, ruhun acır. Kocana tertemiz git. bende eşime aşıktım .Çok seviyordum.
Soran+1 yılBenim kendi oz abim bile bakire kiz istemiyo evlenirken. Herkesin yapisi farkli peki bana sunu soyleyin esinizinde ilki miydi? Eger biriyle yatsaydi ona kirli gozuyle bakar miydin? Yada sevdigim biriyle yatmak beni kirli mi yapiyo? Benim esim bakir olmayacak ben bunu sorun etmem. Esiminde etmesi gerekmez. Ben sizin inandiginiz degerlere inanmiyorum bu beni kirli yapabilir sizin gozunuzde ama herkes sizin gibi degil. Bakin samimiyetimle soyluyorum eger esimin bakir olacagini bilsem bende bakire
Soran+1 yılKalirdim. Ben onunla birlikte olunca kirlenmeyecegim. Belki ondan sonra bir cok kisi olucak. Erkek yaparken kadin niye kirli oluyo. Ben sizin gibi dusunmuyorum uzgunum.
Cevap sahibi+1 yılAma evlenmeden yaşamadım. hiç bir şey. Analı-oralı bırak, sadece elimi tutmuştur o kadar.,
İnan sevmek yeterli değil. Sevmekse çok sevdim çok.. Ama kocam olana kadar asla cinsellik yaşanmadı. Yakınlaşmadık bile.
Kendinle onur duyarsın, kocanın ilki olmakla.Kaybın değil kazancın olur.İlerde eşin hayırsız bile çıksa kendine en azından saygın olur.kendine yanlış yapmamış olursun.Yaşarsan, kaybedeceğin bir ömür seni nasıl belirleyecekleri, etiketin olur.Canım , evli bir ablandan bunları dikkate al.
Soran+1 yılBakin anlamiyosunuz benim cevremde erkekler sizin gibi dusunmuyor. Abim mesela bakire kiz kesinlikle istemiyor. Benim aile yapim hayat gorusum cok farkli sizinkinden. Bana gore ben kirlenmiyorum aksine siz boyle dedikce daha cok istiyorum yatmakk. Kocama temiz gitme gibi bir hayalim yok. O bana temiz gelmicek bende ona temiz gitmicem. Eger temizlikten kastiniz cinsellikse.
Cevap sahibi+1 yıleşimin bakire olacağını bilsem demişsin, ama yatarsan bu ihtimalin kalmayacak.Eşin bakir bile olsa senin için bu seçenek olmayacak artık.Bu yazdıklarımı dikkate al. Erkek yapınca olur, kız yapınca neden kirli olur demişsin. Emin ol bu kısasa kısas bir durum değil. Erkekle-kadın cinsel anlamda algı aynı değil. Bu benim düşüncem değil, genel yargı ve sen yaşın itibarı ile çok yönlü düşünemeyebilirsin ama ben seni uyarmak istiyorum. Erkek beraber olduğu kıza basit gözüyle bakar.Ulaşılamaz ol, erkek
Soran+1 yılSu zari lutfen kutsallastirmayin ne genc kizlar katledildi olduruldu. Yapmayin nolur. Kadininda cinsellik hakki. Benim buyuk abimde bakire olmayan biriyle evlendi şu an2 cocuklari var o kadar mutlular ki hic lafi bile olmadi zaten evlenmeden yatmislardi ondan oncede bakire degildi zaten yengem. İkisi birbirini cok seviyo hic problem olmadi lafi bile olmadi. Benim cevremde erkekler oyle seylere onem vermez onemli olan asktir bagdir sevgidir aradaki saygidir cinsellik yadazar degil
Cevap sahibi+1 yılyattığı kıza basit gözüyle bakar. Abiniz örnek olamaz. Onun gibi geniş olmaz her erkek. ben öğretmenim, neler gördüm her kesimden, nelerle karşılaştım, öğrencilerimden, bunları bilmesem bu kadar uğraşmazdım sizinle..
Ben hatırlattım, yolları gösterdim, buna rağmen ben ille de yatıcam diyorsanız bu sosyolojik-psikolojik faktörlerinin yanı sıra, dini boyutu da var, zina, onu bilirsiniz zaten hiç girmiycem bile.
Hayat senin, yollar önünde, ya abin gibi geniş bir erkek bulur, cinselliği bu kadar
Soran+1 yılBu algi normal mi size gore ? Sizde mi oyle dusunuyosunuz ? Erkek yapar kadin yapamaz mi? Yazik cok yazik. Kadini 2.sinif yapmayin nolur ben bakire gitmicem bakir erkekte istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbayağılaştırırsın, ya da olması gereken en uygun ve doğru zamanda yaşarsın. Olayın zar olmadığını size anlattım.Anlamış olmanız lazım. Olay bu olguyu evlenmeden yaşamak, zar değil salt.
Cevap sahibi+1 yılbu algı bana ait değil diye belirttim size. Bu şekilde algılanmıyor dedim. Buna rağmen , sizde mi öyle düşünüyorsunuz demeniz fuzuli değil mi?
Soran+1 yılBakin ben bakir erkek istemiyorum sizin tabirinizle "kirli" olucak esim o yuzden bakire kalma gibi bir dururum yok. Sohbetiniz icin tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım. Kirli tabiri bana ait değil. Bizim ahlaki öğreti ve değerler dizgemizin, dini inancımızın getirisi. Abini örnek vermişsiniz ama yengenin abinden önce yatmış-kalkmış olması sende, annende- babanda çok normal mi? Samimi yazacağını düşünüyorum.
Soran+1 yılNormal evet ben farkli gozle bakmiyorum yengemde pisman degil zaten hayir abimde bakir degildi onu ustune niye gitmiyo kimse? Erkeklere pozitif ayrimcilik var zinaysa eger sadece kadina mi zina? Abim sorun etmedi ki bence gayet dogal yaptigi suanki abimde evlilk yolunda bakire istemiyo sevgiliside onla tanistiginda bakire degildi herkesin gozunde normal bu bende gayet normal bakiyorum
Cevap sahibi+1 yılannen-babanda mı?
Soran+1 yılAnnemde babamda. Hem onlara ne ? Evlenen abimle yengem
Cevap sahibi+1 yılonlar bir şey veya değil, o anlamda sormadım. Abiniz kaldırabilmiş demek ki. Benim yapabileceğim hatırlatmak, ötesi senin hayatın canım.
Soran+1 yılGercekten zevk aldim sohbetinizden tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılBende canım benim. Abin ve büyük abin de, yengelerinde doğru örnekler değil. Ve sen onlara bakarak abimler böyleyse ben neden olmayayım diye düşünüyor olabilirsin. Ama yanlış örnek alınmaz balım. Çoğunun böyle yaşaması sende de normal gibi gelmesin. Emin ol, normal olan, kocanla yaşaman balım.
Cevap sahibi+1 yılOldu en sonunda diyorsun yani:( Acı nasıl olmadı, ilk olan hep acır normalde. Kapalı orası sonuçta. Ne kadar kayganlaştırıcı olsa da acıdan zevk olmaz.
Soran+1 yılYok cok rahattım 1-2 kadeh bişey içtim biraz girişte zorlandı çok darmış ama içki sayesinde pek hissetmedim
Cevap sahibi+1 yılacı olur normalde canım ya. Bende evliyim deneyim olmasa bilmezdim. Hatta tam bir ilişki olmaz bile o an için.
Soran+1 yılYok canım ben hafif sarhostum girişte azda olsa acı oldu ama çok yavas yaptı bekledi falan ucunun yarısı girdi biraz bekledi falan
Cevap sahibi+1 yıltamam ama tam anlamıyla uzun bir ilişki olmaz, acır sonuçta. Yani ilkinde 10 dakika içinde kalamaz gibi.
Soran+1 yılYok dustada yaptık sıcak suyun altında cok rahattı fazla zorlamak istemedik 3 kere yaptık sadece
Cevap sahibi+1 yıl3 giriş denemesi mi? Ben adına üzüldüm biliyor musun? Hayat senin işte. Ailende bu konuda farklı dediğine göre. Baban bilse de tepki vermez anladığım kadarı ile.
Soran+1 yılBenim bedenim aileme ne ? Günahsa benim günahım sevapsa benim sevabım
Cevap sahibi+1 yılama onların sorumluluğundasın canım. O zaman aile olmanın anlamı ne. Elbette ki büyüklerinin fikri önemlidir.
+1 yılacısız olcanı sanmıyroum! ilk vajina genişleyene kadar acı çekiceksin ama i,lk sex inde zevke bırakıcak yerini merak etme!
00 Yorumlailk ilşkiden sonra bir kaç gün yırtılan zar bölgesi kendini onardıktan sonra gerisinde yapılan sex acı vermez zevkine bakacaksın yola devam
00 Yorumlahttps://www.eczane.com.tr/kayganlastiricilar
buna bak bir00 Yorumlazaten korkmadığın belli anal yaparsa krem gerekir ama oralla başlayın acı olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAnal yapmam
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimseye bir şey sorma , kendi tecrübelerini kazan ;)
00 Yorumla
+1 yılçok geç kalmışssın aman yetişşş:)
42 Yorumla
Soran+1 yılEn guzel senelerim sevismeden geciyo:)
- +1 yıl
tabi geç kaldın.Kucaktan kucağa gezmen lazım
+1 yılBekle , bir gün zamanı gelir.
14 Yorumla
Soran+1 yılGeldi
- +1 yıl
Bak bu konularda fazla acele etme derim.
Soran+1 yılSakin ya sanki adam oldurdum. Alt tarafi sevisicem
- +1 yıl
Sevişirken adama öldürme !
İlk ilşkide zevk zor daha çok heyecan olur
02 Yorumla
Soran+1 yıl1-2 kadeh icsem mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılee ben geç kalmışım desene yaş 27 :/
58 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet inanç meselesi
Cevap sahibi+1 yılevet fosiim , fosil olmaktan da mutluym ergenus
işin ustası olursa acı falan duymazsın
00 YorumlaYardır panpaa.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl:) vay canına:)
00 Yorumla
+1 yılNaptin yasadin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDon olmak isterdim.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar