Cinsellik vaktii geldi artikk acıyı hafifletmek için ne yapılırr

19 yasındayımm artık cinsellik zamanı geldi diye düşünüyorum şimdi bazı namus bekçileri çıkıcak eleştiricek o yüzden baştan söyleyeyim. Namus ahlak herkese göre farklıdır günah zina vb. Yorrumları okumuyorum bile kendi örümcek beyninize göre yorum yapacaksanız hiç yapmayın. Ben eşya değilim kendimi kimseye saklamak zorundada değilim.beni seven 2 damla kana bakmaz.sevgilimlede ciddi falan düşündüğüm yok.

Neyse asıll şörüm sevgilimle ilişkiye giricem o gayet tecrübeli ama bazı yorumları gördüm 1-2 ay boyunca zevk alamayan acı çekenler oluyomuş. Zar yırtılırken gerçekten çok acıyo mu? Acıyı en aza indirmek için ne yapabilrim? Bol kayganlaştırıcı sürsem etkisi olur mu? İlk ilişkide zevk alınır mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ilk defa gercek penis gorucem oral yapicam. Oralin inceliklerini anlatirmisiniz? Yutabilirim igrenmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadşlarr tavsiyeniz için çok tesekkürler çok güzel bir gece gecirdim acı olmadı bol kayganlaştırıcı kullandık herkese tesekkürler çok rahat gecti ve inanılmaz zevkliydi suana kadar ki en güzel gecemdi
Cinsellik vaktii geldi artikk acıyı hafifletmek için ne yapılırr