- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişme yeterince olmuyorsa yani sen dolaylı yoldan aslında yeteri kadar Islanmıyorsan acı hissedersin onun dışında istediği kadar sert ya da hızda olsun acı değil daha çok zevk hissedersin yani normalde böyle demekki sen yeterince Uslanmıyorsun ve islaklığı olmadığı için direkt olarak et ete sürdüğü için yanma hissi oluyor ve acı oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki hep böylemi olucak islandigi zaman yapiyoruz ama kuruyken yarıda kestik hep
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kayganlık sadece tek taraflı olmamalı. Partnerinizde de kayganlık olmalı. Bunun için en güzel yol oral seks yapmanız. Bu sayede kayganlık artacaktır. Harici olarak jeller de kullanabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılDüzenli ilişkin varsa yani haftada 3 4 falan ise 1 aya kalmaz acı geçer partnerin bu dönemde seni çok zorlamasın çok fazla tahriş olursan bu sefer daha çok acı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAy çok teşekkür ederim ☺️😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılZarın esnemesi acı vermiyor diye biliyorum. Hem ne kadar esnek olabilir ki? Penis mi kısa? Veya tam girmiyor olabilir mi
08 Yorumla- +1 yıl
Doğuma kadar yırtılmayan zarlar var çok çeşitli oldukları için de yazdığından hiçbir şey anlamadım kızın. Hem diyo ki bakireyim hem diyo aldım. Hiçbir şey anlamadım.
- +1 yıl
😂 kendini bakire olduğuna inandırmak istiyor diyeceğim ama fiziksel olarak bakireyim diye belirtmiş aslında bende pek anlayamadım
Soran+1 yılHayır kısa değil tam birleşme oldu zaten esnek filanda değilim ilk ilişkim anuler hymen sahibim kuruyken ilişkiye izin vermiyorum aciyor diye islaken verdim ondada yırtılma olmadi
Soran+1 yılYa zaten doktora gittim 😂yirtiklik yok anlamiyormusun fiziken diyorum anatomik olarak bakireyim diyorum ama ruhen zaten değilim
- +1 yıl
O seni virgin yapmıyor yalnız :D ki böyle bir şeyin takıntısına sahip olman da çok saçma. Ağrının sebebini de doktora sorsaydın madem gitmişken. Zar da zaten doğum yapana kadar gitmez ama ağrının sebebi o mu bilemeyiz doktor bilir ki onla alakalı bir sorun olsa ameliyat ile alalım derdi diye düşünüyorum mi yanlış bilmiyorsam sadece kalın zar bazen ilişkiye engel olabiliyor o da çok az oranı. Doktora sor.
Soran+1 yıl@Sigaravarmı evet orada doğru diyorsun sormam lazımdı bana tek söylenen şey anuler hymen normal olduğu yirtikligi olmadığı bakire olduğumu söylemesi bukadar sormadım ağrı sebebini birde ilk iliskilerde çoğunun gelmediği söylemesi
Soran+1 yıl@Sigaravarmı bende zaten beni virgin yapıyor demedim anatomik olarak bakireyim dedim farkındaysan ruhen değilim dedim
- +1 yıl
Bu şekilde uzatmaya gerek var miydi ama konuyu? Anlaşılmadı çoğu insan açısından diye diyorum yoksa seni bağlar. Sana 30 cevap içinde yardımcı olacak max 5 cevap varken soru daha anlaşılır ve sade olmalı o açıdan:D
Gizli Üye(25-29)+1 yılAa benimde mi oyle acaba? Islanip oyle yaptığımdan mi kanamdi cunku o aciyi hissetmedim bozulmadi gibi ama bozuldu gibi de ama kan cikmdi of aciyi tatmak isterdim mmmh
127 Yorumla
Soran+1 yılEvet canım her kanaması olmayan esnek diye bir şey yok 5 ilişkisinde kanayanda var 1 sene sonra kanayanda var yarım esnek zarli olanlarda var doğuma kadar hiç yirtilmayanlarda var eğer bekarete önem verip pismansan yapmayabilirsin
- +1 yıl
Kızlık zarı diye birsey yoktur
Soran+1 yıl@Olgun_1_kişi ay beni tek anlayan biri çıktı
- +1 yıl
Teşekkürederim
Soran+1 yıl@Olgun_1_kişi rica ederim
Cevap sahibi+1 yılYaa bilmiyorum ki ben yillardir mastürbasyon yaparim iliskim olmadan once yumusatmistim orayi korkudan parmagim girmiyodu biseler sokp genislemesine sebep oldum sanirim bu bakireligin gttigi anlamina mi gelir hic kanamadi ama 2 parmagim rahatlikla giriyor
Cevap sahibi+1 yıl@Olgun_1_kişi var olmasa dikmezler
- +1 yıl
Yani dikince orada bir şey var olduğuna mı işaret ediliyor
Cevap sahibi+1 yıl@Olgun_1_kişi var cunku. Ben kimseyle iliskim olmadiginda parmagim asla 1cm dahi ileri gitmedigini biliyrm yumusakti ama gitmiyodu mastürbasyon yapa yapa ve bazi seylerle kendimi tatmin ederek kanatmadan genislettim
Soran+1 yılBenimde iki parmağım giriyor islaken giriyirsa normal anuler hymen mastürbasyon sonucu bozulmaz zaten demeki seninde hymen anuler ya da yarım ay esnek 3 zar türünden birisin
Soran+1 yıl@Olgun_1_kişi canim benim anuler hymen esnek zar yarimaylarda zaten mastürbasyon ile bozulan türü değil buyuk ihtimal sende ben gibi anuler hymensin benimde iki parmak giriyor
Cevap sahibi+1 yılKnka bilmiyorum ilk hicbirsey yapmadigim yillarda asla girmiyodu parmagim ve ufacik regl kani akacak kdr bir delik vardi hafif hafif kendim bozdum gibi bisey oldu o aciyi asiri merak ediyrm evlenince yapmak isterdm ama is isten gecti gibi parmagim giriyo:/ bilmyrm ya
- +1 yıl
Yarım ay olayını bir araştırayım pek fikir sahibi değilim bu konuda
Soran+1 yılSanmam benimde öyle istersen doktora git eminim bakire çıkarsın benimde 2 parmağım giriyor anuler hymen zaten 2 parmak girecek kadar delik büyüklükte
Cevap sahibi+1 yılBak benim ilk basta micro perfere hymenmis baktim da Şu an oyle degil baya genisledi seks sonrasi ama bozulsa kanardi bilmiyrm ya
Soran+1 yılYa tatlım tahrik oluyorsundur mastürbasyon yaparkene ondandır yirtilmamistir ama genişlemiş olabilir bekaret muayenesinde yirtikliga bakarlar genişlemesine bakmazlar
- +1 yıl
Takmayın bu kadar yaa keyfini çıkartın
Cevap sahibi+1 yılBen bunu kendim anlayamam mi peki doktora gitmek istemiyorm
Soran+1 yılPeki kackere ilişkiye girdiniz bu arada 1 cm kızlık zarı olamaz 1 cm kızlık zarı kapalı kızlık zarı olur ilişkiye giremezdiniz ozaman benim 2 cm kızlık zarim genişliği mesela anuler hymen 1.5cm ile 2 cm arası olur ameliyatlik olurdun 2 parmağın girmesi tamamen normal bırak asıri ıslanınca 3 4 parmak bile alabiliyorum 2 geçtim ben artık oyuzden kafana takma ama genişlemiş olabilir sonuçta bir şey giriyor oraya
Cevap sahibi+1 yılLafin gelisi 1 cm dedim baya yil oldu 2,3cm vardir belkide hatirlamiyrm ama vajinam daha yukaridaydi ve 48ydum o zmnlr Şu an ozmna gore 9,10kg fazlayim. O kiloya yakin bir kiloya dussem yukari cikar mi acaba sarkik gibi hissettigim yer ve genislemisse daha buyuk penisli biriyle ilskiye girince mi kanayacak
Cevap sahibi+1 yıl7-8 kez oldu ama sonuncuda reglin son 2,3 gunuydu o yuzden biraz kanamisti diye dusundum acimadi cunku ama bozulduysa o yuzden hafif kanamissa bilemiyrm ya kafam karisti zaten yillar oldu ama hala genis kaldi
Soran+1 yılYüksek derken yüksek kenarlarimi diyorsun kızlık zarin hakkında sen bir acik yapsana hesabını sonra gizlersin mesaja bir gel sen çünkü senin anlatigin kızlık zarı türü benimkine benziyor
Soran+1 yıl8 kez olduğu zaman bozulmuş olabilirmi çünkü benim arkadaşım var oda 3 ve 5 ilişkisinde iki kere kızlık kanaması olmuş onunda ilkinde gelmemiş senin anlatigin zar türü benimkine benziyor vallaha
Soran+1 yılŞimdi hesabını gizle
Cevap sahibi+1 yılSanmiyrm hic aci hissetmedim ve cok hafif bir knamaydi regl oldugum zaman oldugu icin emin degilim ve zaten o zaman genisligi ayniydi
Soran+1 yıl@Olgun_1_kişi yarımay araştır ilk ilişkide gelmiyor ama ilerleyen zamanda en aşırı kanaması olan zar türü
Cevap sahibi+1 yılYzdim
+1 yılIslan ama çok vıcık vıcık olmadan bir deneyin o halde. Ama yavaş olmasını söyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deneyelim birde
Gizli Üye(25-29)+1 yılesnek olanlarınkinde kolay kolay yırtılma olmadığını , Doğum esnasında yırtılma gerçekleştiğini hatırlıyorum. (Yanlış hatırlıyor olabilirim)
05 Yorumla
Soran+1 yılEsnek olanların öyle ama yarımay veya anuler hymen olanların sonradan yirtiliyor ilk iliskilerinde yirtilmiyor sadece esneklerde kan gelmiyor diye bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılçok mu canın yanıyor ilişkiden sonra?
Soran+1 yılKuruyken evet
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişme bu yüzden bir cinsel ilişkide çok önemli.
Soran+1 yılDoğrudur
Vücudun hem zevk alır hemde acı ilkinde ama zamanla acı hissini kaybedersin ilişkiye düzenli girersen
05 Yorumla
Soran+1 yılIslanmak sartmi peki hep
Soran+1 yılŞart anladım
+1 yılBakire misjn değil misin
013 Yorumla
Soran+1 yılFiziken bakireyim ruhen değilim
- +1 yıl
Öne öyle yaa
- +1 yıl
Bakire isen acı nasıl çekiyorsun
Soran+1 yılOf zar bozulmadı ama cinselik yasadim anladin
- +1 yıl
Esnek zar seninki yani Bi kısmen bakire olmuyorsun
Soran+1 yılEsnek değilim normalim anuler hymen
- +1 yıl
Ozaman adam yapmayı bilmiyorn
Soran+1 yılYok bakır değil ki o yapmayı biliyor birleşme oldu yaşandı
- +1 yıl
Ya sen anlatamıyorsun ya ben anlatamıyorum esnek zar değilse bozulur eğer bozulmasından 2 neden olur ya esnek zar ya da işi bilmemek
Soran+1 yılYa bir git birleşme oldu diyorum sadece esneklerde değil normal olan zarlarda kanamaz aptal beyinli araştır ilk
- +1 yıl
Lan canım senin yasanın 2 katı kadınla beraber oldum ben sen ilk bu konuları iyi araştırda gel
Soran+1 yılAsıl sen araştır gel 8 çeşit zar var onu bilmiyorsun daha laf yapion
Soran+1 yılYa hadi ben ilişkiyi bilmiyorum erkek arkadaşım bakır değil odamı bilmiyor aptal aptal konuşuyorsun 3 zar türünden kan gelmez önce onu araştır birinci esnek zar ikincisi anuler hymen üçüncüsu yarimaylar benim zar türüm ne diyorum anuler hymen diyorum ilk ilişkide kanamiyor bu zar türü zaten
Bu ne absürt hikaye 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç ne zamandır sevgilisiniz
011 Yorumla
Soran+1 yıl2 buçuk ben 24 o 27 cinselik yeni oldu ama ya
Cevap sahibi+1 yılUzun bi ilişki yaşlarda normal ama nasıl kızlığın patlamadı daha ilginç çok girmiyor galiba
Soran+1 yılYok giriyor tam birleşme yaşadık
Soran+1 yılYa anlamiyormusun herkesin zar türü farklı
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim biz aynı biliyoruz
Cevap sahibi+1 yılİlkin mi bu kişi
Soran+1 yılBenim ilkim onun değilim
Cevap sahibi+1 yılOnun kaçıncı o mu söyledi ve kıskanmadın mı bu duruma ve sürtünme Hangi pozisyon da oluyor
Soran+1 yılSevgili olmadan önce bakır degilim dedi beni böyle kabul eder misin dedi evet sorun yok dedim seviyordum zaten birde dürüst olduğu için kabul ettim çoğu erkek söylemiyorki her şey bacak arasında değil namus
Soran+1 yılBakır olması sadık kalacağı anlamına gelmez 2 bakır 1 bakır olmayan sevgilim oldu bakirlerdi öncekiler ama ayrildilar
Soran+1 yılİlk sevgilim bakirdi ama hep aldatiyordu eski sevgilisini unutamiyordu
+1 yılAhahahaha acı en guzel sey
02 Yorumla- +1 yıl
Sen yasamiyosun tabi awk delysi
- +1 yıl
@heissolovely olsun kıyamadınmı kendıne
+1 yılAcıyor biraz ama sık disini
16 Yorumla
Soran+1 yılIslanmak sartmi
- +1 yıl
Islanmazsan aci cok daha fazla olur
Soran+1 yılPeki bekaret kaybedince islanmasak bile acı oluyormu
- +1 yıl
Ilk 1-2 hafta olur. Yani ilk girişte ve de git gel yaparken ama sonra alisirsin 10 gune
Soran+1 yılTeskekur ederim
+1 yılKocan değilse bir yandan şanslısın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kocam değil esnek de değilim
- +1 yıl
İnce mi peki
+1 yılEvli misin
06 Yorumla
Soran+1 yılBekar
- +1 yıl
Gerginsen ilişkide ondan dolayı olur. Esnek olması ya da olmaması sebep değildir bu acıya. Tamamen sen ve partnerine bağlı
Soran+1 yılHep ıslanmak zorunlumu
- +1 yıl
Islanma aldığın zevke bağlıdır ve ilişkide kolaylık sağlar
Soran+1 yılEvet sağlıyor ama islanmayida beklemek istemiyorum acıda istemiyorum
- +1 yıl
Çok zor olmaz aslında ıslanma o an. Napıyor da bu kadar zorluyor
Zamanla
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Yapa yapa alışırsın
00 YorumlaSoruyu tam anlamadım
05 Yorumla
Soran+1 yılAcının zar ile ilgisi var mı?
Soran+1 yılYoooo bozulmadim esnek filanda değilim anuler hymen zar türüm herkeste olan
Soran+1 yılHayır değil ya offff her kadının zarı farklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiseksüel ollll sende ben öyleyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozulması gerek
04 Yorumla
Soran+1 yılOf herkesin zar türü farklı
Cevap sahibi+1 yılTek bir kişiyle denedin peki
Soran+1 yılTek kişi evet
Cevap sahibi+1 yılFarklı boyutta bir alet bozabilir
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği