Cinsellik yasarken canim cok aciyor ve ertesi gun hafif kan geliyor ve kasıklarima aci saplaniyor esime soyleyemiyorum bunu? 4 kez yasandi bu olay ilk ikisinde cok streslli bir donemden gectigim icin yasadigim stresse vermistim bu durumu ama simdi iyice iskillendim esimi de 1 2 kez reddedim ama o da artik ters giden biseylerin oldugunu dusunuyor soyleyemedim de ona bu durumu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yeni evli olsaydınız ve bu sorun olsaydı herkesin yazdığı yorumlarla kendinize bir çare bulurdunuz ama 7 yıldır evlisiniz ve yıllardır ilişki yaşıyorsunuz. Eşiniz kendi organına ek yaptırmadıysa siz daraltma yaptırmadıysanız zaman geçtikçe sizin için daha kolay olması gerekir, acı çekmeniz normal değil. Mutlaka bir hekime görünün, önemli olabilir. Bazı arkadaşların yorumlarına baktım resmen sizin yapacağınız yorumla kendini tatmin edeceğinin haberini vermiş, buradan çözüm aramayın bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım siz hep ağrı duyacağım stresi içinde yaparsanız sulanma olmaz. Sulanma olmayincada kaygan olmayan yerde sürtünme fazla olur ve orası zedelenir ağrı yapar hem ilişkide hemde sonrasında. Yapmanız gereken uzun sevisma ve oralla seni iyice sulandirip giriş yaparken sen dudaklarını tukuruklekayganlastir esinde başını tükürükle kayganlastirsin o şekilde kaygan yere kaygagirerse sende daha çok zevk alır dahada sulanır ilişkiyi hasarsız bitirirsin mutlu günler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
kendini fazla kasıyorsundur ya da uygun posizyonda değilsiniz yeni başladığınız içindir. biraz değişikliklere gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşin olmuş insana rahat olamayacaksan neden evleniyorsun ki sanki görücü usulü evlenmiş gibi. Bunu açıkça söyleyebilirsin bunun sebebi muhtemelen senin yeteri kadar ıslanamadığından kaynaklı veya kendini germenden.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. acı hissetmek sanırım vajinusmus belirtisi olabilir
012 Yorumla
Soran+1 yılYillar once yumurtaliklarim ile ilgili sorun yasamistim
Soran+1 yılKist baslangici diyordu doktor
Soran+1 yıl2 yil once galiba
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. İlk defa yapmıyorsanız bir jinekolog a gitmelisiniz.
06 Yorumla
Soran+1 yıl7 yillik evliyiz
Soran+1 yılIlk defa boyle oluyor
Soran+1 yılYillar once yumurtaliklarim ile ilgili sorun yasamistim
+1 yılYeterince ıslanmıyorsun. Ön sevişmeyi uzun tut. Vajinada kuruluk varsa da kayganlaştırıcı kullan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılStres gergin o an zorlanmis ana adapte olamamisssaniz esinizde swert yapriysa olmasi muhtemel
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYavas yavas düzelir diye düşğnğyorum. eşinde işi bilimiyor heralde
00 Yorumla
+1 yılHangi pozisyonlarda yapıyor ve kanırtıyor mu?
08 Yorumla
Soran+1 yılHep misyoner
Soran+1 yılIliski bittikten sonra
- +1 yıl
Zorluyor seni, kanırtıyor bacaklarını ve köklüyor sana. Düz kovboyda dene üstte sen ol ve kontrol sende olsun.
Soran+1 yılHayir cok sert yapmiyor
- +1 yıl
Sert demedim, köklüyor dibine kadar ve bacaklarını ayırtıyordur
Soran+1 yılOylede yapmis
Soran+1 yılOylede yapmiyors
- +1 yıl
Yaşın kaç? Takp yapsana
+1 yılNormal değil jinekoloğa gitmende fayda var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zamandır evlisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 yildir evliyiz
Cevap sahibi+1 yılOrgazm olabiliyor musunuz peki
+1 yılilkinde aciyabilir ama sonradami aciyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılbence söyle doktora gidin
00 Yorumla
+1 yılçok yavaş yapmak lazım
00 Yorumla
+1 yılAciyormu soktuğunda
00 YorumlaSert öi yapıyor eşin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi