Cinsellik bence bayan için vücudunu satmak gibi geliyo

çok kat bakablirsiniz ama toplumumuzda hep kadın vücudu istismarediliyor kadın kendini aşağılatan erkek kullanan oluyor ben kadının o olduğuu duyum ama erkek yapınca aslan denildiğini de gördüm yani tecvüz olaylarından ttun hep zorla kişilerin vücuduna sahip olup zevk alıp bırakmak var evlenilince de eşi isemediği halde ilşki yaşamak zorund olduğu ilşkiye girmediği halde günah denilen farklı lgulamalar da meut en son hamle kdınların sokaa dolaşmaması da gündeme otudu o kadın o çocuğu sanki tek başına yaptı da ayıp bişi yapmış gibi dışar çıkılmaması söylenior erkek adam yapıp paşa paşa dolaşır bikaç sene nce bir arap lkesinde bir kız bir erkekledans etti diye taşlanıp ldürülmşü sorum kadn hakkındaki tüm hükümleri neden erkekler veriyr kadının bedeni üzerinde neden erkek söz sahibi evlilikte nden gidip kız istenir bu tabirde kasaptan et almay benziyor yani arap toplumundakii cahiliye dönemindeki o anlayış mı hakim kadını 2. plna iten erkeğin egemen sınıf olup kadının toplumda gülendirilmek istenmemesi olgusu dğil mii iziksel güç erkeği egemen kılıyor o yüzden mi kdın 2. plana itilior kadın neden kendi namusundan sorumlu değil erkek onun namusundan sorumlu oluyorr gibi bisürü saçmasalak gelenek görenek ananeler zırvalğıı sizcee
Güncellemeler
+1 yıl
islam toplumlarında neden kadın 2. sınf muamele görüyorr
Güncellemeler
+1 yıl
iştee neden böyle arap ve islam ülkelerinde kadın hep ezikk hep aşağılık pozisyonunda giyim kuşam her bir haltına karışılıyor

Read more: link

Güncellemeler
+1 yıl
ankadayım mini de giyinirim sporda takılırım çok akın arkadaşımın bir rkadaşı benimle güyaa arkadaşça muhabbet edecek nası cesaret buduysa dk bir cinselikten bahsetttii sizinle cinsellik harici konuşulmuyo çoğu erkekk iğrenç mide buluandırıcı kabul edin iyisi istisnadır adam nişanlsına tecavüz edip bırakyo yle bir tplumuzzz güvenip vine gitmiş netten okudum işanlısı diyee resme tteavüze uğramış polis işin içine karışmışş ada evlemey yanaşmyoo hanii naus kavramı vardı sizde nişanlısını da bırakıyo
Cinsellik bence bayan için vücudunu satmak gibi geliyo