Cinsel Yaşam Sizce neden kadını cinsel obje olarak görüyorlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sizce neden kadını cinsel obje olarak görüyorlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Görenlerin babaları da annelerini cinsel obje olarak görüyor genelde yetiştirilmeyle alakalı bi durum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl En iyi cevap seçeceğim cevabını Yorumla Larkzkaoon +1 yıl 🙏 Yorumla
Beliz_inquiring33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çünkü bazı insanlar karaktersiz ve cahiller.. 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinsellik bastırıldığı için. Düşün her şey günah haram. Adam kızlarla konuşmuyor bile. Kızlar artık insan değil obje olarak görünüyor o kişiye. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kadınlardada o var ama ne hikmetse erkekler cinsel obje olarak görülmüyor kadınlar görülüyor ben de bunu soruyorum zaten Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Kadınlarda cinsellik düşünmek ayıp sayılıyor ondan. Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Kadın normalde el üstünde tutulur ama bazıları var resmen or…. gibi davranıyor onlar hak ediyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O dediğin kızlar yüzünden tüm kızlara laf ediliyor işte Yorumla Soran +1 yıl Oysaki biz mesela birkaç pe*** yüzünden tüm erkekler e demiyoruz ama toplumda gerçekten kadın asagilanoyor sadece cinsellik için yaratılmış başka amacı yokmuş gibi davranılıyir Yorumla Gripin34 +1 yıl Allah tüm erkeklerin belasını versin diyorsunuz ama Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey ben hiçbir zaman söylemedim onu kim diyir bilmiyorum Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. seksten sadece erkeğin zevk aldığını düşünen canımsın obje olarak görüyor bence 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl her yeriniz ateş ediyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sizin de Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl o zaman buluşmak şart oldu Yorumla Soran +1 yıl Hayır demeye çalıştığım şuydu biz de erkeklerden etkileniyoruz ama onları cinsel obje olarak görmüyoruz demeye çalışıyorum Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl cinsel obje olarak değil etkilenme var karşılıklı demek istiyorum.. Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl :* Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Başımızın tacılar neden öyle görelim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederiz size ama gerçekten böyle bir kesim var ve bir kadın olarak çok bu durum çok sinir bozucu 🫤☹️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her cinsiyetin iyisi kötüsü var. Bizzat gelip başımın tacı olabilirsin sen 😄 Yorumla
EvliSarışın Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl delikler bizde çünkü 2 17 Yorumla Soran +1 yıl Onların da cinsel organı var ve bu nasıl cevap resmen obje olarak kendini görüyorsun yazık acıyorum sana ve senin gibi insanlara Yorumla EvliSarışın +1 yıl Acısan da değiştiremezsin. tv lerde magnum reklamında niye kadınlar oynatılıyor? Yorumla Soran +1 yıl Sizin gibi iğrenç ve saçma zihniyetli insanlar yüzünden Yorumla Soran +1 yıl Doğru hepinizi kısırlaştırarak neslini zi tüketebiliriz ancak başka cozumu yok çünkü Yorumla Soran +1 yıl Neslinizi* Yorumla EvliSarışın +1 yıl azınlıktasın Yorumla Soran +1 yıl İstatistik mi tuttun Yorumla EvliSarışın +1 yıl Kabul edeceksin bu gerçeği Yorumla Soran +1 yıl Ben sadece gerçekleri kabul ederim ergenlerin saçma laflarını değil Yorumla EvliSarışın +1 yıl ergen dedğin karşında evli bir kadın var. sen ise boş konuşan yaşı büyük aklı kısalardansın belli ki Yorumla Soran +1 yıl Her kötü söz sahibine aittir demiş atalarımız ve bir yetişkinin böyle iğrenç ve saçma bir cevap yazması ne kdar üzücü Yorumla EvliSarışın +1 yıl Hangi dünyada yaşıyorsun marsta mı Yorumla Soran +1 yıl Bu soruyu önce kendine sormalısın bence Yorumla EvliSarışın +1 yıl Soruyu sen sormuşsun sen marsta yaşıyorsun bence Yorumla Soran +1 yıl Çok alakasız söylenmek için söylenmiş bir cevap verdiğinizin farkındasınızdır umarım Yorumla EvliSarışın +1 yıl prenses gibi mi büyüttüler seni ah kıyamam. dünya gerçekelri bunlar Yorumla Soran +1 yıl Bence kimsenin hayatını bilmeden milleti sırf kızdırmak için böyle laflar etmeyin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Görenlerin babaları da annelerini cinsel obje olarak görüyor genelde yetiştirilmeyle alakalı bi durum.
En iyi cevap seçeceğim cevabını
🙏
Çünkü bazı insanlar karaktersiz ve cahiller..
Cinsellik bastırıldığı için. Düşün her şey günah haram. Adam kızlarla konuşmuyor bile. Kızlar artık insan değil obje olarak görünüyor o kişiye.
Kadınlardada o var ama ne hikmetse erkekler cinsel obje olarak görülmüyor kadınlar görülüyor ben de bunu soruyorum zaten
Kadınlarda cinsellik düşünmek ayıp sayılıyor ondan.
Kadın normalde el üstünde tutulur ama bazıları var resmen or…. gibi davranıyor onlar hak ediyor
O dediğin kızlar yüzünden tüm kızlara laf ediliyor işte
Oysaki biz mesela birkaç pe*** yüzünden tüm erkekler e demiyoruz ama toplumda gerçekten kadın asagilanoyor sadece cinsellik için yaratılmış başka amacı yokmuş gibi davranılıyir
Allah tüm erkeklerin belasını versin diyorsunuz ama
Öyle bir şey ben hiçbir zaman söylemedim onu kim diyir bilmiyorum
seksten sadece erkeğin zevk aldığını düşünen canımsın obje olarak görüyor bence
Eğitimsiz cahil olan abazalar öyle görür
her yeriniz ateş ediyor
Sizin de
o zaman buluşmak şart oldu
Hayır demeye çalıştığım şuydu biz de erkeklerden etkileniyoruz ama onları cinsel obje olarak görmüyoruz demeye çalışıyorum
cinsel obje olarak değil etkilenme var karşılıklı demek istiyorum..
Anladım
:*
Başımızın tacılar neden öyle görelim
Teşekkür ederiz size ama gerçekten böyle bir kesim var ve bir kadın olarak çok bu durum çok sinir bozucu 🫤☹️
Her cinsiyetin iyisi kötüsü var. Bizzat gelip başımın tacı olabilirsin sen 😄
delikler bizde çünkü
Onların da cinsel organı var ve bu nasıl cevap resmen obje olarak kendini görüyorsun yazık acıyorum sana ve senin gibi insanlara
Acısan da değiştiremezsin.
tv lerde magnum reklamında niye kadınlar oynatılıyor?
Sizin gibi iğrenç ve saçma zihniyetli insanlar yüzünden
Doğru hepinizi kısırlaştırarak neslini zi tüketebiliriz ancak başka cozumu yok çünkü
Neslinizi*
azınlıktasın
İstatistik mi tuttun
Kabul edeceksin bu gerçeği
Ben sadece gerçekleri kabul ederim ergenlerin saçma laflarını değil
ergen dedğin karşında evli bir kadın var. sen ise boş konuşan yaşı büyük aklı kısalardansın belli ki
Her kötü söz sahibine aittir demiş atalarımız ve bir yetişkinin böyle iğrenç ve saçma bir cevap yazması ne kdar üzücü
Hangi dünyada yaşıyorsun marsta mı
Bu soruyu önce kendine sormalısın bence
Soruyu sen sormuşsun sen marsta yaşıyorsun bence
Çok alakasız söylenmek için söylenmiş bir cevap verdiğinizin farkındasınızdır umarım
prenses gibi mi büyüttüler seni ah kıyamam. dünya gerçekelri bunlar
Bence kimsenin hayatını bilmeden milleti sırf kızdırmak için böyle laflar etmeyin
kadınlar harika insanlar