Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. arkadaşım bu her iki cins için de gerekli. karşı cinsi suçlayarak bir sonuca ulaşamazsınız ve soruna çözüm olmaz.
burada siz de görüyorsunuz ki bir sürü kız erkek arkadaşımı nasıl azdırabilirim gibi benzeri sorular soruyor. demek ki her cinste de cinsel amaçlı insanlar var.
yapacağınız şey aşk meşk laflarına inanmamak ve cinsel bir ilişki ortamına girmemek. insan ne yaparsa kendi yapar. kimse sevdiğimin sözlerine inandım bahanesi uydurmasın. allah akıl vermiş. sonu görünmeyen şey için hayati karar verilmez25 Yorumla
Soran+1 yılKizlarda da var evet ama erkeklerde baska bu. Bizi obje olarak gorenler var. Ve sirf cinsellik istemedigimiz icin sevgililijte bizimle sorf bu yuzden sevgili olmuyorlar. Benim degerlerimin, duygularimin, dusuncelerimin hic mi onemi yok? Ben bir makinemiyim? Insanim ben
Soran+1 yılErkeklerin cogu cinsel odakli bakiyor biktim artik.
Soran+1 yılBen kendime hakim oluyorum. Hic aramamda. Ama yani erkekleri anlamam mumkun degil. Ama erkekler cinsellik yonunden dusundugu surece evlenecek erkek olmazki. Cogu erkek eglencelik istiyor
En İyi Cevaplar
Sikip birakmak istiyor son derece acik.
013 Yorumla
Soran+1 yılSacmaliga bak ya. Evlilikte zaten yasanir yani. Diyor ki tadina varmak istiyorum yokluk mu cekiyor bu ne yaa
Soran+1 yılAhlaksizlik baska birsey degil. Herseyin yeri ve zamani var. Bu evlenmeden istedigine varirsa evlenince nasil tadina varacak ki?
Soran+1 yılAynen bazisi bekler evlilige. Bazisida erkenden gorur. Istedigine coktan ulaşır. Sklirsa cekip gider gorecegino görmüş zaten 😡
- +1 yıl
Aferim senin ki yasam secimi son derece saygi duydum. Bunu anlayan bir erkek karsina cikar. Bazi kizlar iliskiye aciktir bu da bir secim. Onemli olan sudur. Evlenecegin kadina saygi duymak srvmrk ve bunu ona hissettirmek. O salak sana duygusal yaklasip sevgisini belli etse belki de ileride. sen teklif edecektin ama her erkegi ayni kategoriye koyma. Sabirli ol evlilik icinde issiz gucsuz heriflerden uzak dur.
Soran+1 yılIssiz gucsuz derken nasil yani? Ayrica ben boyle birsey teklif etmezdim ona
Soran+1 yılSen bana imkansizi Başar diyorsun :D erkeklerde seks dusunmeyenini nasil bulucam?
Soran+1 yıl19 😐
- +1 yıl
Birincisi henuz erken ama ikinci esim 19 yasinda benimle. evlenmisti. okulun varsa 24 yasina kadar askiya al. Okulun yok yuva istiyorsan isi gucu olan romantik bir erkek bul. Genelde yazilimcilardan cikar hatta bakiresi bile denk gelir. Ama issiz serseri takimi sana gore degil. Sen romantik duygusal sana baglanacak seni insan gorecek birini istiyorsun.
Soran+1 yılAynen oyle ama umarim evlenmeden evet oyleyim diyipte evlendikten sonra soylediklerini yapmayan biriyle evlenmem
Açıkçası cinsel hayata karşı bir insan değilimdir asla hatta cinselliğin ilişkiyi daha eğlenceli hale getirsiğine inanırım ama iki tarafta istiyorsa. Eğer ben bu tür şeylere karşı biri olsaydım ve sadece bu yüzden benimle sevgili olmasalardı ozaman tek dertleri cinsellik derdim ve doğal olarak tepkim olurdu.
22 Yorumla
Soran+1 yılTek dertleri cinsellik zaten. Benim duygularimin, dusuncelerimin, degerlerimin hic mi onemi yok? Ben organdan mi ibaretim? Obje olarak gorulmek cok uzucu
+1 yılSenin bu duygularına onlar fazla kirli kalıyorlar , belki bir gün başka biri çıkar karşına
12 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi adama denk gelemedik.
- +1 yıl
Ben de öyle zannediyordum ama varlar ama nadirler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Her kuşun eti yenmiyor. Böylelerine yol ver hayatından.
13 Yorumla
Soran+1 yılCogunluk boyle ya hic mi adam gibi adam olmaz. Benim duygularim, degerlerim, dusuncelerim icin birlikte olmayacaksa. Ne anlami var sevgili olmanin. Benimle sirf cinsellik icin birlikte olacaksada tukureyim onun karakterine obje degilim ben
Soran+1 yılOnune bakicsm artik oda layigini bulsun orspu lar onun kayigi
+1 yılneyapicakti 27 yasindaki adam elele tutusup senle kirlara dogrumu kosacakti.. bir erkegin karsilanmasi gereken cinsel ihtiyaclari vardir.. ve bunlari o anda beraber oldugu sevgilisi karsilar... senle flort ederken gidip disarda baskalari ile seks yapmasina izin verecekmiydin>? 2 kere dusunun bazi seyleri kendini onun yerinede koy..
020 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikte cinsel ihtiyaclar karsilanir. Ne varmis 27 yasindaysa? Cok mu zor durumda. Yokluk mu cekiyor. Zaten bazi seyler yeri ve zamani geldiginde yasanir. Gecici zevkler icin insanlari kullanmanin ne anlami var? Ben onun icin bir objeden mi ibaret olacagim? Beni eger ki degerlerim, dusuncelerim, duygularim icin birlikte olmuyorsa. Onun tek odagi cinsellik demek ki. Ben obje degilim.
- +1 yıl
bu kafayla sen hicbir iliskiye baslama bence direk gorucu usulu ile evlen... ask iliski kelimeleri sende flort olarak anlasiliyor..
senle flort ederken gidip disarda baskalari ile seks yapmasina izin verecekmiydin? kabulmu gunu senle gecirecek ama aleti kalktimi baska bir kadinla yatacak... niyearzularina gem vursun neyi nicin beklesin>>? nezaman olecegi bellimi belki ertesi gun olecek,, belki 35 inde evlenecek... ilk Seksi yasadiktan sonra kadin ve erkek icinde dur yoktur... sureklilik ve duzen sarttir.. sokaktaki is tutamayan abazalar bunalrin en guzel ornekleridir,, neyapsin kudursunmu?
Soran+1 yılBen onun ihtiyaci icin alet mi olacagim bu ne sacmalik? Ben onunla dusuncelerimi paylasmayacaksam sevgimi paylasmayacaksam ne anlami var konusmanin? Ayrica boyle ahlaksiz bir dusuncr olamaz. Evlenmeden iliskiye hirmek nedir. Hersey yerinden zamaninda guzel. Evlenince ilkler tecrubeler eşle yapilir zaten. Ne yani o kadar mi azginsiniz? Tutamiyormusunuz? Onun zevkleri icin kendimi obje yapamam. Gorucu usulu demissin asagilamissin ama en guzeli oyledir. Her gelene versin herkes ar namus mu kalir yazik aciyorum boylelerine.
- +1 yıl
bizde senin gibi bagnaz kafali yobazlara aciyoruz... soruyu hala cevapladin ama baskasiyla yatacak razimisin senle birlikteyken? cevap hayorsa adami doyuracaksin yolu yok yoksa giderrrrrrrrrrrrrr pirrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye ucacak
Soran+1 yılİlkleri eşle yaşamak ne zamandan beri yobazlik oldu? Tutacak baska yolu yok. Ahlaksizligin anlami yok.
- +1 yıl
o senin gorusun (cogu kisi katilmiyor) .. bk tutar pompaliyordur baskasina o anira anira bosaliyordur doymaz baska turlu... alismis malum daha onceden tecrubesi coktur,, beline kuvvet kocumun
Soran+1 yılHa yani taktir ediyorsunuz? Tabi kizlarda pecete ya kullanip kullanip atsin. Bende suphe ediyorum demek ki daha once iliski yasamis ki istiyor böyle birseyi. Yoksa kendini tutabilir
- +1 yıl
hahahhaha daha suphedesin yani yuh,, tabiki seks yapiyor ve ihtiyaci var oyuzden seninde gorunusunden anlamistir koklatmayacagini yanasmiyor senle takilmaya iste,...27 yasindaki adam bakirse parmakla gosterilir arkadaslari arasinda maskara olur... alay edilir yani... bunu bil ona gore yasa
Soran+1 yılBakir olmak komik birsey mi iyice çiviniz cikti
- +1 yıl
evet yas ilerledigi zaman komediden zavalliliga doner olay... bitki gibi fotosentez yaparak yasayamiyoruz var mı >?
Soran+1 yılBuyuk sacmalik namus kavramini iyice yitirmişsiniz
- +1 yıl
hala kafa basmiyor iste hala namus kavrami diyor ya... o beyinde bir dusunce.. bacak arasinda degil... hala anlayamamissiniz- ama anlamazsiniz sabit fikir bunu gerektirir
Soran+1 yılUmarım bacın kızın da sevgilisinin ihtiyacını karşılıyordur
- +1 yıl
beni ilgilendirmiyor kimse kocaman insanlarin hayatlari ile ilgilenmem... sen sukatilmamis bir aptalsin o net..!
Soran+1 yılEminim ilgilendirmiyordur. Yarin obur gun bacin her ihtiyaci oldugunda biriyle yatarsa işte bu söylediğin lafları yutamazsın.
- +1 yıl
yatabilir onun cinsel hayatidir beni ilgilendirmez kocaman insan kendi akli ve iradesi var...(beynin hala basmiyor ve calismiyor-yobazliktan gozun kor olmus)
Soran+1 yılO zaman kimse evlenmesin evlilik niye var (namus kavramini yitirmissin kendini iste bu kadar dusuruyorsun)
- +1 yıl
hala salaklik pesindesin evliligin amaci cocuk yapmaktir (yasal bir sekilde) cocuk yoksa evlilik gereksizdir... sana gore evlilik Seksi resmilestirmek tabi helalim falan gibisinden aptalca terimlerle!!!
Soran+1 yılEvlenmeden biriyle seks yaparsan o kisinin seni terk etmesi muhtemeldir. Her ne kadar ciddi dusunursen dusun. Eger bir erkekle evlilik oncesi iliskiye girersem. O erkegin beni terk etmesi muhtemeldir. Neden mi. Cunku istedigini elde etmistir. Hevesini almistir. Eger skilirsa baska kizlar da arar zevki. Evlenmeden yaparsam garantisi olmaz. Ama ne zaman imza atildi ben onunla iliskiye girdim iste o zaman icim rahat olur. Cunku o insan artik bana aittr. Iliskimiz resmiyete dokulmustur. Ve garantiye almisimdir. Normalde iliskiye girip pecete gibi silip atamaz. Bunu yapmadan. Kac kez daha dusunur.
- +1 yıl
tum dusuncen tek bir seye odakli oda senin sabit fikrin ve bu yanlis iste... bu arada 27 yasindaki vatandas su an pompaya devam etmektedir..!
+1 yılkadın için erkek
erkek için kadın cinsel objedir bunda anormal bir şey yok
en büyük sorun karşı tarafı sadece cinsel obje olrak görmektir.10 Yorumla
+1 yılKızlar farklı mı sanıyorsun? Kafan güzelmiş. Her cinsin şerefsiz olanı var sadece sen şerefsiz olana denk gelmişsin. Sadece bir şerefsize denk geldin diye komple o cinse karşı olacaksan bizim için sorun yok.
017 Yorumla
Soran+1 yılCogunlugunuz boyle.
- +1 yıl
Ee ben de hayatıma giren kızlar tarafından aldatıldım. Ben çıkıp hepiniz böylesiniz şöyleseniz desem hoşuna gider mi?
Soran+1 yılKizlarda da var ben hemcinslerimi savunmuyorum
- +1 yıl
Savun ya da savunma diyen yok ki. Bir kaç kişi ile karşılaştın diye tüm erkekleri yargılayamazsın.
Soran+1 yılHep goruyoruz sitede de yaziyorlar cogunluk ayni
- +1 yıl
Sitede sevgili ararasan farklı bir şey bulamazsın zaten.
Soran+1 yılNe alaka bee. Sitede ki sorularda cevremizde goruyoruz hep boyle
- +1 yıl
İnternetten 1 kızla bile tanışamadım şu zamana kadar. Normal erkekleri görmezden gelirseniz böyle olur işte. Normallik istemiyorsunuz anormallerine denk geliyorsunuz bunun tek açıklaması bu maalesef :D
Soran+1 yılAnormaller bizi buluyor. Biz onları bulmak icin çaba sarf etmiyoruz
- +1 yıl
O zaman konuşmak yerine engeli bas geç :D
Soran+1 yılKonusmuyorum zaten bitti artik benim icin
- +1 yıl
Mantıklı olan da o. Yerin de olsam internetten aramak yerine dışarı çıkıp ortam yapardım.
Soran+1 yılInternette bulmadim zaten kurs ortamindan tanisiyoruz
- +1 yıl
Gerçek hayatta böyleyse ben olsam şamarı vururdum iyi dayanmışsın :D
Soran+1 yıl3 aylik bir kurs sureciydo sonra hic gormedim
- +1 yıl
Bas tekmeyi gitsin.
Soran+1 yılSildim onu zaten
Arkadasim erkeklerin %90 nin beyni belalti calisir
He sen nerdesin diye sorarsan ben ortaya karisigim00 YorumlaSitede kesintisiz 2-3 saatini ayır izleminin biraz olsun değişecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSurekli bu sitedeyim zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz görmüyoruz. Kadınlar kendilerini cinsel obje yapıyorlar. daracık taytlarla, mini eteklerle, gögüsleri belli eden daracık bluzlarla, dapdar kotlarla. Bunun tek sorumlusu kadınlar. Yemin ediyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılGozunde tesetturu olmayan erkek kadini vucudunda tesetturu olmayan kadinda erkekleri suclar. Ama bu onun sorunu
Cevap sahibi+1 yılerkek bakınca günaha girer evet inkar etmiyorum. Fakat buna sebep olan ortam hazırlayan kadın da en az erkek kadar günahkardır istersen bir alime sorabilirsin. işine gelmeyen her kadın her kız senin dediğin cümleye sığınıyor bu devirde ''Gözünde tesettürü yoksa biz ne yapalımm'' . hee oldu kızlar soyunsun ondan sonra erkeklerin gözlerinde tesettür yok. bu neye benzer biliyomusun. caddelere sokaklara merdivenlere yollara her yere dışkı atıp tüm şehri b.. k kokutmaya benzer. Bunu niye yapıyorsunuz bu zulümdür diyenlere de gerekçe olarak ''Ohoo siz de koklamayıverin niye kokluyosunuz ki burun perdeniz yok mu sizin'' demektir. Başımızı nereye çevirsek hep bir cinsel obje. Ondan sonra erkekler suçlu tabi yaaa. sırf bu şekilde cinsel obje gibi giyinebilmek için suçu hep erkeklere atıyorsunuz. Sen tesettürlü olabilirsin o zaman üzerine alınman da gerekmez. Ben kimleri kastettiğimi ilk yorumumda ilk cümlelerimde söyledim zaten.
Soran+1 yılKendini obje yapan kizlar var zaten. Vucudunu teşhir eden sevgililikte iliskiye giren. Bu onlarin suçu. Ama her kız bir deģil. 100 kadindan 70 i yapar bunlari
Cevap sahibi+1 yılHer kiz öyle demedim zaten. Herkesin bacisi var ablasi var. Benim sözüm teşhircilere. Benim tepkim cinsel objelere
+1 yılKarakterini... tüm erkekleri karıştırma lütfen erkekler ile degil adamlar ile birlikte ol derim
08 Yorumla
Soran+1 yılCogunluk boyle hepsini kapsamiyorum. Ayrica bizde adam gibi adama denk gelmek isteriz. Ama bizi Böyleleri buluyor.
- +1 yıl
100 erkekten 90 ı boyle bizde düzgününü bulamıyoz siz öyle istiyosunuz bence çook dikkatli olman gerekiyor
Soran+1 yılİste bundan korkuyorum. Erkeklerin cogu cinsel odakli bakiyor. 100 erkekten 90 i boyle kizlarda bu durum daha az bizde de 100 kizdan 60 ı böyle erkeklerde iyisine denk gelmek daha da zor cunku odak noktasi belli
- +1 yıl
Korkmakta haklısında ne kız ne erkek insan kalmamış insannnnnnn ahh ahhh
Soran+1 yılHer iki cinsiyette de var. Ama bu tarz dusuncede olan erkeklerin sayisi yine ayni sekilde bu dusuncede olan kiz sayisindan fazladir. Erkekler icin her zaman umut var. Ama bu zamanda adam gibi adam bulmak biz kizlar icin zor.
- +1 yıl
Olmazmı var tabiki erkeklerde gönül eylendirme peşinde ciddi düşünen az bir kesim malesef zor ama işte zoru başarnak ama emin ol ki o adam gibi adamı bulan kıymetini bilmiyor hayat çok saçma degilmi :S
Soran+1 yılOyledir zaten deger verenler birbirini bulsa boyle olmazdi
- +1 yıl
Ne yazık ki :S
+1 yılsen obje olmayı ret etmişsin kimisi ise kendisi istiyor yani ağlamayın sizin yüzünüzden
04 Yorumla
Soran+1 yılHemcinslerimde var oyle ama onlar gibi olmadim
- +1 yıl
sorun yok ama bunu kocanda devam ettirirsen ben obje değilim sen istedinmi seks yapmam dersen aldatılırsın bunu da diyeyim
Soran+1 yılYa ne alakasi var. Evlenince baska. Bu evlenmeden istiyor. Evlenince ilklerimi yasarim zaten sevince herseyi yaparim esimle.
- +1 yıl
aferin
+1 yıl"Beni diğer kızlarla karıştırma" güldürdün. Bunu diyen kişi diğer kızlardan daha beterdir. Yüzde yüz daha beterdir. Ha bu arada cinsel objesiniz.
06 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden mi onu sildim ha? Sence karsilik versem beter olsam niye paylasayim bunu? Objeymis mis
- +1 yıl
SEKS OBJESİSİNİZ. Adam gibi değer vermeye gelmezsiniz, yatağa atılıp, kullanılıp bırakılmalısınız.
Soran+1 yılÇok cahilsin. Keşke ölsen.
- +1 yıl
Dedi hiçbir işe yaramayan seks objesi.
Soran+1 yılSen nesin. Beyni seks odaklı yaratık.
- +1 yıl
Beynimi duzemezsin. Kapasiten yetmez çünkü :)
Eee hayat , insan biseyler icin ugrasiyosa, karsilik almak istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHersey yeri ve zamani geldiginde yasanir. Ahlaksızlıgin ne anlami var?
Ya tm Haklısınız ama :D napalım Şu saatten sonra sonra Genetiğimizide değiştiremeyiz :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAma benim dusuncelerim degerlerim duygulaeim onemsiz mi niye cinsel yonden hep goruyorsunuz bizi?
Soran+1 yılYoo hic de oyle dusunmem
+1 yılbunı yazan arkadası sana dusundugu sekıl... yapacaksım
08 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
- +1 yıl
eskı sevgılının sana cınsellıkle dusundugunu ona uygulayacaksın ulan boyle yavsaklar yuzunden duzgun ınsanların adı cıkıyo
Soran+1 yılOnu sildim işim olmaz artık
- +1 yıl
işin olmayacak elbette sana boyle yakladan bırıne demek ıstedıgım boyle serefsızler yuzunden bızler de darbe yıyoruz
Soran+1 yılGerçekten cok uzuluyorum 100 erkekten 90 i boyle. Adam gibi adama nasil denk gelicem cok merak ediyorum
- +1 yıl
sızde adam gıbı adam derdı var bende duzgunkukten kaybedıyorum hep nasıl ıs anlamadım gıttı
Soran+1 yılDuzgun insan hicbirsey kaybetmez. Sen oyle dusunuyorsun. Etrafinda eger karaktrrsiz varsa oyle dusunursun
- +1 yıl
bu yasıma kadar bı sevgılım oldu oda bıraktı aramızda hıc bı cınsellık konusu dahı gecmedıgı halde
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılO erkekleri seviyosunuz cunku
Ve kizlar hep gogsum kalcam nasil derdinde05 Yorumla
Soran+1 yılHic de oyle bir dertte degilim
- +1 yıl
O zaman o erkekleri seven kizlarda ara sorunu boyle yaptigi halde hala muhatapsan bizim sucumuz degil
- +1 yıl
Iyi tarafindan dusundum diyosun aslinda hoslaniyorum diye asla kotu dusunmedin aynisi biz olsak demediginiz kalmaz
Soran+1 yılNe alaka simdi sevdim ama temiz sevdim bir gram kotuluk yoktu icimde ona dair
- +1 yıl
Sevdigin icin kotu yanlarini arastirmadin gormezden geldin
+1 yılcinsel obje olarak görsem vurur geçerdim kaba tabirle ve boşta gezmezdim emin ol
00 Yorumla
+1 yılKarakter yoksunluğundan kaynaklanıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda 27 yasinda adam ihtiyaclarini karsilamali ne yapacak seninle el ele tutusup kirlara mi kosacak yazmislar? O yasta bir insan cinsel odakli mi yani? Bu nedir ya!!
- +1 yıl
Valla kurtulduğun iyi olmuş illa karşılıcaksa ihtiyacını bunun mesleğini yapanlar var gitsin onlarda karşılasın
Soran+1 yılTadina varmak istiyormus. Simdi beni hanim hanimcik gordu biliyor oyle seyler yapmayacagimi niyetini soyledi. Boyle bir insani sevdigim icin utanc duyuyorum. Annesi bacisi kapali birde yaziklar olsun terbiye verememisler
- +1 yıl
tadına varmak nedir ya onun beyni tamamen cinsellik dolmuş başka bişey de düşünemez o yazık valla yazık
Soran+1 yılEvlenince yasanir hersey zaten. Hani evlilik surecinde opusen, elleyen, liskiye girenler var ya. O oyle mantikta bir kiz istiyor. Ama ben buna kesinlikle musade etmem. Evlenene kadar beni elleyemez iliskiyede giremez. Evlenene kadar benimle bunlari yapamayacagini bildigi icin acikca soyledi iste yaziklar olsun. Allah islah etsin. Boyle dusunen erkekler ölsün artik biktim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeç olmadan bırak gitsin zaten apaçık niyetini belli etmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılTek kalemde sildim zaten. Neden hep bize cinsel yonden bakiyorlar erkeklerin geneli bu biktim srtik yeter ya
+1 yılSeçtiğin insancığa söyle onu, bize değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılCogunlugunuz boyle.
- +1 yıl
Çoğunluğumuz da tek başına yaşamıyor cinselliği, altında bir kadın oluyor...
Soran+1 yılHemcinslerimi savunmuyorum zaten bunu savunanda yapanda suclu
- +1 yıl
Bazılarınız neden öyle diye bir başlık atabilirdin o zaman. Her iki tarafta payına düşeni alsın...
+1 yılkatıksız urospu çocuğu en safından
01 Yorumla
Soran+1 yılBiktim artik. Bu dusuncede olanlar ölseler keşke
+1 yılOfff yaaa
12 Yorumla
Soran+1 yılGelde aglama simdi 😢 bir obje olarak gorulmek cok sinir bozucu ve uzucu. Benim degerlerim duygularim dusuncelerim bunlarin hic mi onemi yok?
- +1 yıl
tahmın edıyorum
+1 yılMala lan bu adam
12 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda 27 yasinda adam ihtiyaclarini karsilamali ne yapacak seninle el ele tutusup kirlara mi kosacak yazmislar? O yasta bir insan cinsel odakli mi yani? Bu nedir ya!!
- +1 yıl
İnsan en iyi bildiği işi yapar bu da itlik yapmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyleler Kaç yaşındasın
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye sordun ki
Cevap sahibi+1 yılZamanla umudu kesiyosun kabulleniyosun birde evlenmene zaman varsa
Soran+1 yılVar var 4-5 senem rahat var
Cevap sahibi+1 yılÜnv de farklı sanma bunları aynılar 28 yaşındaydı hala aynı ünv de farklı derlerdi yok yani ben 24üm okulum bitti bekliyom hala :(
Soran+1 yılHayirlisi olsun hakkında şöyle düzgün adamlara denk gelsek keşke
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O adam değil niye adam diyerek övüyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Soran+1 yılHaklisin evet adam sifati yuklemek sacma olmus adamliktan nasibini almamislar bunu soylemek sacma..
Adam açık sözlü takıntı nie yapıyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılSoylemesi iyi oldu evet niyetini belli etti. Benim sinir oldugum gecici heves zevkler icin sevgili istiyor. Evlilige gelince de erkek eli degmemis bir eş ister. Benim degerlerimin, duygularimin, dusuncelerimin hic mi onemi yok? Niye boyle? Erkeklerin cogunlugu boyle. Eğer benimle sırf cinsellik istemiyorum diyede birlikte olmuyorsa beni bir obje olarak goruyor demektir. Biktim boylelerinden keşke ölseler
Soran+1 yılSizin öyle olmadiginiz ne malum
Soran+1 yılAllah honlune gore versin 😂 bize adam gibi asam size de namuslu kizlar düşer umarim
Soran+1 yılHer neyse.
Cinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. sende düzgün insan seçseydin.
aklın nerdeydi.05 Yorumla
Soran+1 yılOnun bu yonunu hiç bilmiyordum.
Soran+1 yılBelkide hep iyi tarafindan dusundugum icindir onun bu yonunu görmek istememisimdir belkide
Soran+1 yılTamam vurma yeter pismanim
+1 yılTamam böyleleri ile muhabbet etme
016 Yorumla
Soran+1 yılCogunluk boyle biktim artik
- +1 yıl
Ama instagram'dan tanısmıssın bnla
Soran+1 yılHayir 3 aylik bir kurs ortamindan tanisiyoruz. Son konusmalarimizda instagram uzerinden oldu
- +1 yıl
Hangi ildesin ve bu ne kursu tam olarak
Soran+1 yılİsmek kursuydu
- +1 yıl
Anladım, istanbuldasın yani
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Benim anlamadığım şu. Evlenene kadar seks yapmak istemeyen bir kızsın, bakire kalmak istiyorsun. Bu mudur?
Soran+1 yılEvet. Ben eşime özel olmak isterim. Bir eşim olsun ömürlük olsun. İlklerimi ve tecrubelerimi onunla yasiyim istiyorum.
Soran+1 yılHerşeyin yeri ve zamani oldugunu dusunuyorum.
- +1 yıl
Haklısın. Ama bu devirde zor... Cinsellik istiyoruz genelde. Artık bunu bilip bir iliskiye baslaman lazım
Soran+1 yılBunu yapamam. Anne babalarimiz ne yapmis. Kim ölmüş Allah askina? Ailelerimiz boyle mi yapmis?
- +1 yıl
Sakin ol. Devir böyle. Her erkek cinsellik isteyecek senden.
O zaman görücü usulü ile evlenmeye bak
Soran+1 yılGoeucu usulu olunca farkli mi oluyo
- +1 yıl
Direk evlenirsin ve evlenince yaparsin.
Soran+1 yılGorucu usulu olmadan da oluyor oyle. Benim kuzenim gorucu usulu olmadan gorustu. 5 ay icinde karar verdiler eylülde dugunu var
+1 yılÖyleleri çok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. karakter sorunu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyy kardeşim
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
Cevap sahibi+1 yılHahaa y. Avsak o kanka bosver
Soran+1 yılCok sinir etti beni. Salak gibi hissettim kendimi. Ahlaksızlık baska birsey degil.
+1 yılSakın ol
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil olayim?
- +1 yıl
Olacaksin
Soran+1 yılCok asagilikca bir konusma. Direk konuya daldi ya
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılherkes aynı değil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne