Kadınları neden cinsel bir obje olarak görüyorsunuz? Bir bitmediniz?

Saf ve temiz duygular beslediğim adam niyetini belli etti. İlla orsp. mu olmak lazım. Niye bizlere cinsel yönden bakıyorsunuz? Biz insan degil miyiz? Bizim duygularimiz yok mu? Sevgimizin önemi yok mu? Kadinlari bir obje olarak gormekten vazgecin artik! Bu dusuncede olanlarin layigi orsp. lardir. Her halti yer evlenmeye gelincede eline erkek eli degmemis bir eş istiyorum dersiniz. Neden ilklerinizi eşinizle yaşamak istemiyorsunuz? Niye her gun baska bir kizla gonul eglendiriyorsunuz? Niye ilklerinizi evliliginize saklamiyorsunuz! Sizin gibi dusuncede olan kisilerden utanç duyuyorum! Keşke ölseniz! 27 yasina gelmis hala liseli ergenler gibi iliski istiyor hemde evlenmeden! Senin gibi bir insanı sevdigim icin utanç duyuyorum! Yazıklar olsun.. Siz erkek misiniz be.. 😠

Güncellemeler
+1 yıl
Neden ya neden? Ona çok temiz duygular besledim. Ve o bana cinsel yönden bakıyor. Ben kimseyle eglencelik takilmam. Bir eşim olsun ömürlük olsun. Annesi ve bacisi kapali oldugu halde nasil boyle bir düşüncede oluyor hayret ediyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Eğer benimle sırf cinsellik istemedigim icin birlikte olmayacaksa olmasin da zaten. Benimle eger dusuncelerim, duygularim, degerlerim icin birlikte olmuyorsa. Ne anlamı var sevgili olmanın? Hayat birseyleri paylasinca guzel. Tabi ki yeri ve zamani gelince evlenince cinsellik yasanacak. Ama benim için sırf cinsel yonum icin birlikte olacaksa o beni bir insan olarak degil kendi zevkleri icin kullanacagi bir obje olarak gordugunu dusunurum