Prezervatiflerin birbirinden farkı ne? Neden böyle çeşit çeşitler ne özellikleri var ve kullandığınızı neden kullanıyorsunuz yani etkisi ne oluyor?prezervatif çeşitleri ve etkileri
Geciktiricili; Benzodin denilen bir kimyevi madde içeriyor. Erkeğin penisindeki hissiyatı azalıp geç gelmesini sağlıyor.
Desenli; Üzerinde tırtık, nokta, halka bilimum bir dünya şey barındırıyor, giriş cıkış sırasında surtunmeden alının zevki arttırmayı hedefliyor. Her kız sevmiyor. Bazısı tırtıkları rahatsız edici bulabiliyor.
Desenliye ek olarak, özel formlu olanları var. Bunlarda penise takılırken prezervatif içinde biraz hava kalmasına yardımcı olunuyor, boylece bu desenlerde hava biriktiğinden dolayı şekilli bir penis hissiyatı veriyor. Fakat neredeyse kimse bu prezervatiflerin nasıl kullanılması gerektiğini bilmiyor.
Genelde hepsinde kayganlaştırıcı oluyor, ama kayganlaştırıcısız olanlarda var tabii..
Kokulu prezervatifler; genelde esans içeriyor ve kokulu oluyor, fakat tatmak istersen bildiğin plastik tadı olduğunu farkedeceksindir. Kokularına göre prezervatifler renklide olabiliyor, mesela naneli oluyor, rengi yeşil oluyor gibi..
Renkli prezervatifler klasik prezervatiflerden sadece renk konusunda farklılar. Başka hiç bir farkları yok. Ne özel form ne desen ne geciktirici...
Klasik prezervatifler zaten düz bildiğin prezervatiflerdir.
Hemen hemen tüm prezervatiflerde spermisit vardır. Spermisit denilen şey, kimyasal bir karışımdır. Erkek prezervatifin içine gelirken bu kimyasalla temas ettiğinde spermler ölür. Herhangi bir zararı yoktur cilde..
Bazı prezervatifler renkli olmasının yanında fosforluda olabilir. Bu prezervatifler kullanılmadan önce 30 sn ye kadar yoğun ısık altında tutulmalıdırlar.. sonra paketinden cıkartıp takmanız gerekir. Karanlıkta ısıl ısıl parlar, değişik bir fantazisi vardır. Genelde Sarı, Yeşil, Pembe renklerde vardırlar.
Kalın olanlarıda vardır. Normal prezervatiften daha kalındır, yırtılmaya karşı tedbir amaçlı üretilmişlerdir.
Buna karşıt, ince ve çok ince olanlarıda vardır. Hissiyatı arttırmak için üretilmişlerdir ama kişisel hissiyatım, poşet takmışsın gibi bir düşüncedir. Begenen var begenmeyen var.
Büyük boy olanları vardır. Büyük veya kalın penisli erkekler içi üretilmişlerdir. Klasik prezervatif yapısındadırlar.
Kücükleride vardır, bunlarda kücük ve ince penisli erkekler için üretilmişlerdir. Klasik prezervatif yapısındadırlar.
Isıtıcı etkili olanları vardır, ilişki sırasında vajinada sıcaklık hissiyatı verir.
Soğutucu etkili olanlarıda vardır, bunlarda vajinada soğuk bir etki yaratır.
Ayrıca iş sadece prezervatiflede bitmemektedir. Yan ürünleride vardır. Özellikle kayganlaştırıcılar, sadece kayganlık vermek için kullanılır düşüncesi uyandırmamalıdır. Bu ürünler aynı zamanda zevki katlamak ve çiftleri mutlu etmek için üretilmiş ürünlerdir.
Birde titreşim halkaları vardır. Bu ürünlerde erkek penisini sallayıp klitorisi uyarmak için üretimişlerdir. İlişki sırasında vajina içinde vibrasyon, klitoriste vibrasyon etkisi yapar, erkekte ise geç gelmeye yardımcı olur. Geciktirici urunlerde 10 kata daha etkilidir kanaatimce.
OKEY, kullanıcılara yönelik olarak farklı çeşitlerde ürünler sunuyor. Bunlar arasında ince prezervatifler, geciktirici etkiye sahip prezervatifler de bulunuyor. Peki OKEY prezervatif çeşitleri ve özellikleri neler? Prezervatif seçiminde nelere dikkat edilmesi gerekir?
1) OKEY Rötar
OKEY Rötar, adından da anlaşılacağı gibi geciktirici etkiye sahip bir prezervatif çeşididir. İçeriğinde bulunan geciktirici etki ile birlikte cinsel ilişkinin süresinin uzamasına yardımcı olur.
2) OKEY Zero Extreme
OKEY Zero Extreme, ekstra ince prezervatif kategorisinde yer alır. Cinsel ilişkide yok hissi veren prezervatif, oldukça kullanışlı bir prezervatiftir. Özellikle ilk defa cinsel ilişki için prezervatif arayışına girenlerdenseniz, OKEY Zero Extreme kullanmanızı tavsiye ederim. Kabartmalı yapısı da cezbeden özelliklerinden birisi diyebilirim.
3) OKEY Nirvana Hot
OKEY Nirvana Hot, tırtıklı prezervatiftir. Tırtıklı prezervatif özellikleri;
Isıtıcı etkiye sahip jel
Kabartmalı yapı
Nirvana Hot, tırtıklı ve kabartmalı yapısı ile birlikte kadınların da daha fazla haz almasını sağlıyor. İlişkide iki tarafın da daha çok haz almasını istiyorsanız, tercihinizi OKEY Nirvana Hot prezervatifinden yana kullanabilirsiniz.
4) OKEY Zirve
Zirve bizim işimiz diyenlerin tercih ettiği, ilişkide iki tarafı da mutlu eden prezervatiftir. Prezervatif;
Kabartmalı
Tırtıklı
Aromalı bir yapıya sahiptir.
Kondom çeşitleri ve özellikleri, farklılık gösterir. Bu farklılık arasında seçim yapmak ve doğru tercihte bulunmak, kullanıcıya aittir. Kullanıcı olarak, farklı prezervatif çeşitlerini deneyimleyerek size uygun olanı bulabilirsiniz. Prezervatif çeşitleri farkı, cinsel ilişkinin de seyrini değiştirir. Çünkü, doğru prezervatifi bulmanız; haz seviyenizi yükseltmede oldukça etkilidir.
Kayganlaştırıcıda ise, WET Fun Flavor 4 in 1 Tropical Fruit Explosion dır.
Trojan Her Pleasure; tırtıklı bir yapıdadır, ama rahatsız edici değildir.
WET Fun Flavor 4 in 1 Tropical Fruit Explosion'da hem oral hem masaj kremi gibi çok amaçlı bir üründür. Aynı zamanda ısıtıcı etkili bir üründür ve süper sonuçlara imza atmanıza yardımcı olmaktadır.
Aşağıdaki linklerden dediklerimi inceleyebilirsin.
Prezervatif, öncelikli olarak partnerlerin daha sağlıklı bir ilişkiye girmesine yardımcı olur. Sağlıklı ilişki ile birlikte partnerlerin karşılıklı olarak daha fazla haz duymaları noktasında da öne çıkar.
Prezervatif çeşitleri, kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda şekil alabilir. Buna bağlı olarak da markalar tarafından kullanıcılara çeşitli prezervatif seçenekleri sunulur. Önemli olan nokta, doğru prezervatifi seçebilmektir. Doğru prezervatif, hazzın yönlenmesinde etkilidir. Peki en iyi prezervatif çeşidi hangisidir? Bu soruya verilen cevap hiç kuşkusuz, OKEY'dir.
OKEY En İyi Prezervatif Çeşitleri İle Kullanıcıya Daha İyi Seks Deneyimi Sunar
OKEY, prezervatif çeşitleri ile kullanıcıların daha iyi bir seks deneyimi yaşamasına yardımcı olur. Ürün yelpazesinde yer alan seçenekler doğrultusunda siz de seçiminizi OKEY'den yana kullanabilirsiniz. OKEY;
Daha fazla performans
Daha fazla his
Daha fazla zevk
Daha fazla eğlence sunar.
Siz de daha iyi bir deneyim yaşamak istiyorsanız, OKEY'i tercih edebilirsiniz. Seçim sizin!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Pek çok çeşidi var bunlar genelde haz odaklı olmaya başladı. Yani insanlar artık sadece korunmak için prezervatif tercih etmiyor, çeşitli deneyimler yaşamak için de tercih ediyor. Örneğin;
Tırtıklı prezervatif çeşidi, kadının aldığı zevki artırmaya yöneliktir. İnce prezervatifler, hem kadında hem kadında hazzı azaltmamaya yöneliktir. Aromalı prezervatifler, hoş kokuları sayesinde oral isteğini tetiklemek ve kötü kokuların cinselliğe gölge düşürmesini engellemek içindir. Geciktirici prezervatifler, erken boşalma gibi sorunları olan partnerin gelme süresini geciktirerek birliktelik süresini uzatır. Ucunda ek olan prezervatifler, penis boyunu biraz daha uzatarak kadını tatmin etmeye yöneliktir.
Şu an nirvana gibi kadın orgazmını kolaylaştıracak ürünler de mevcut.
Klasik prezervatif, en eski prezervatif çeşididir. Bu prezervatif cinsel ilişkiden doğabilecek hastalıklara engel olmak ve ilişki sonunda gebe bırakmamak için kullanılır. Ülkemizde en çok satılan prezervatiftir. İnceltilmiş prezervatif, kalınlığı oldukça inceltilmiş olan ve çok esnek bir yapıya sahip olan prezervatiflerdir. Cinsel ilişkiden duyulacak olan hissi artırmak için oldukça önemli bir prezervatiftir. Bu nedenle erken boşalma sorunu yaşayan erkekler kesinlikle bu prezervatifi kullanmamalı. Ayrıca inceliğinden dolayı ilişki sırasında vajinada en çok patlayan prezervatiftir. Bu prezervatif ile gireceğiniz cinsel ilişkide hızlı hareketler sergilememelisiniz. Klasik prezervatif ile aynı kalınlığa sahip olan bu prezervatifler, tırtıklı bir yapıya sahip. Kadınların cinsel ilişkiden duyacağı hazzı artırmak geliştirilen bu prezervatif, erkeklerin duyacağı hazzı biraz düşürüyor. Cinsel ilişki sırasında ereksiyon sorunu yaşayan kadınlar için oldukça etkili sonuçlar ortaya koyan bir prezervatif çeşididirGeciktirici Prezervatif Son olarak erken boşalma sorunu yaşayan erkekler için en etkili prezervatiftir. Cinsel ilişki süresini uzatacak olan bu prezervatifi ayrıca ilk cinsel ilişki deneyiminde bulunacakların kullanması gerekir.
Prezervatifler ve varolma amaçları çok tartışılabilir.Çeşit çeşitler çünkü bu bir pazar, sektör, para kazanma yolu ve yöntemi. Oysa bana göre ahlaksızlığın, yok oluşun, mahvoluşun ve insani duyguların katledilmesinin de önünü açmış, anlık, saatlik, dakikalık ilişkileri kolaylaştırmış, fuhuşu tetiklemiş, anı yaşamayı, pat diye olu verdileri kolaylaştırmış, aşkı, sadakati yok etmiş bir araçlar bunlar. Kimi doldunluk ister penisi küçüktür tırtıklı, sişkin, extra kalınlık veren modelini seçer, kimi erken boşalıyordur geciktiricili olanını seçer, kimi zenzi fantezisi vardır siyahını seçer, kimi vajinayı ateşleyen, yakan, azdıran katkılar bulunduran Nirvana, ateşini seçer gibi envayi çeşit prezervatif dulabiliyor. Ben mi? Ben kullanmam.Çünkü aşk ile sevişirim, içine boşalmadığım bir kadın ile asla yatmam.
Yan etkisi olmaz, ihtiyaca göre kullanabilirsin. Geciktirici özelliği ile OKEY RÖTAR afrodizyak etkisiyle OKEY NİRVANA incelik önemli diyorsan OKEY ZERO kullanabilirsin.
ben kendini kontrol edebilen birisi olarak asla kullanmıyorum ,prezervatifin seksin bilhassa erkek açısından zevke büyük darbe vurduğuna inananlardanım,ama cinsel hastalıklardan korunmak için kullanılıyor genellikle ,bu yüzden tek eşlilik kesinlikle tavsiyemdir.
çeşit çeşit özellikleri olması değişik fanteziler yaşamak isteyenler açsından son derece normal,ama sonuçta kullanım amacı aynı,
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tırtıklıyla daha çok zevk alırsın ama ben yine de et ete değmeli derim :))
Kimse vakti gelmeden anne/baba olmak istemez :) Vakti geldiğinde de durmaz orasıda bir gerçek tabiki :)
Fantezi ve özelliklerini tanımak olabilir belki nedeni.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
okay hisset kullandım gerçektren takarken partnerimin yardım etmesi gerekmişti bide acayip sıkı oldu çok geç boşaldım partnerim için iyi bişey tabi ama ben aşırı rahatsız olmuştum onun mutluluğu için katlandım, sonra çıkarıp klasik durex taktım durex daha önce de kullandım en güzeli durex... geciktiricili hiç kullanmadım... bir partner bulursamm okay rötar denemeyi planlıyorum.
Tek bir tane bilirim ondan şaşmam, incedir tenn'i hisettirir , sağlamdır, pahalıdır. Sevmesekte her delikanlının yanında bulunması gerekir :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
ÖNCELİKLE İSLEVİ ÖNEMLİ egzotik olup olmaması degil ama tercihim naneli olması hem anal yaparken hem vaginal sogukluk hissi veriyor birazda yakması ilede zevki katlıyor simdi pilli titresimlisı cıktı deneyecegim en kısa zamanda
ben büyük boy kullanıyorum bu nedenle de öyle tırtıklı, çift etkili, yakıcı, yok kaydırıcı gibi çeşitleri yok :) bence kullanmasam daha iyi ama bazen gerekiyor işte.
cok incesi tam hissettirir kokuluları bazen sexte kötü koku oluşur onun için tırtıklıları bayana daha cok zevk veriri her ceşidinin bi amacı var hepsinin yolu zevk almakta birleşiyor
En İyi Cevaplar