hepsi spermin rahme gitmesini engellemiyo mu neden çeşitleri var cidden bilmiyorum. Farkları ne açıklar mısını?
Cevabın nedir?
temelde hepsi aynı. ama farklı markalar olunca rekabette oluyor ve satışların artması için çeşitlerini çıkartıyorlar kimisi daha ince kimisi daha kalın kimisi ekstra korumalı yok üzerinde sperm öldürüü bıdıbıdı var kimisi çilek kokulu kimisi bilmemne kokulu diye. kısacası ürün satmak için yapılan çeşitlilikler temelde hepsi aynı.
10 Yorumla
Malzeme kalitesi en önemli fark. Daha ucuz olanlar daha çabuk yırtılabiliyor. Hem ince hem de sağlam olması lazım. Mesela ben Okeyi hiç sevmeme çünkü üzerindeki kayganlaştırıcı sıvı çabuk kuruyor bana göre. Durex candır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
Kalınlıkları, ebatları, üzerindeki desen farkları, kokuları ve hatta içindeki krem bile farklı farklı.
Erkek hangisini isterse..00 Yorumla
+1 yılCesitleri dedin marka olarakmi yoksa cifte haz tirtikli vb olmasi gibi olan ozelliklerinumi sordun
Kadinda zevk almali gerci genelde prezervatif kulanan var mı ya haplar cikali00 YorumlaAmaç belli kullanım amacına göre değişir muzlusunu takarken saksoda muz tadı alırsın tırtıkli istersen birleşme esnasında bayan partner çok zevk alır falan da filan
00 Yorumlahepsinin görevi aynı kimisi muzlu kimisi çilekli :) :) :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk ve fantezi meselesi.
örn tırtıklı içinde gidip gelince daha şiddetli zevk verir
geciktiricili erkeğin geç gelmesini sağlar
ince olanı hissettirir çeşitler böyle gider03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@semicim okey rötar
Cevap sahibi+1 yıl@semicim
+1 yılpartnerlerin daha fazla zevk alması için çeşitleri var
00 YorumlaZevke göre nasıl iç çamaşırı alıyorsan adam da zevkine göre şapka alıyor işte.
00 YorumlaHepsi aynı görevi Görüyor Özellikler farklı incesi meyvelisi sıcaklık vereni kayganlaştırıcılı geciktiricrli
00 Yorumla
+1 yılfiyatı:) kalitesi :) güvenligi :) Konforu:)
ha birde marka takıntisı olanlar var00 Yorumla
+1 yılfarklı olmasının nedeni bazıları kabartmalı bazısı tırtıklı ve korumalı olanlar ve meyveli olanda var her biri başka kullanım için farklı anladın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanmadım ama hissetme ile ilgili. incelik kalınlık farkı var galiba. Galiba erkeğin alacağı haz düşüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcivciv olmasını engelliyor, işte renkli kokulu tırtık aman ne ise ne banane
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimisi kayganlaştırıcılı kimisi ince kimisi çilekli, Kokulu farkları bu...
00 Yorumlaİste bunlar hep kapitalizmin eseri :)
10 YorumlaHer türlü para işte
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherşeyin bir sektörü var işte
00 YorumlaCins cins vaar :D
00 Yorumlazevke göre
00 Yorumla
+1 yılFarklilik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi