Cinsel Yaşam Prezervatifle prezervatifsizin farkı nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Prezervatifle prezervatifsizin farkı nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Kadın için bıkmıyorum ama erkek için hissetme konusunda çok etkili ne kadar çok hissiyat o kadar zevk. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yınede prezervatif varken zevk almıyomusnz Yorumla TraPol +1 yıl Alıyorsun ama %100 zevk alabiliyoken %60 yetmiyor. Lakin evlilik dışı ve farklı partnerlerle görüşen biriyse kesinlikle kullanılmalı. Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır teşekkür ettm Yorumla
_SkullCrusherr_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl O kadar farkı var ki bende en çok ne kadar olabilir diyordum ama gördüm ki prezervatifle ereksiyon olunmuyor ve hiç zevk alınmıyor berbat bişey 0 0 Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl şöyle söylim salatalıği bir posete koy oyle ye bir de poşetsiz ye o derece fark 0 2 Yorumla Soran +1 yıl E yınede zevk almıyomusunjz Yorumla meraklihakanenyeni +1 yıl ben zevk almiyorum Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Nasıl nedir. Birinden penisinde lateks bir materyal ile seks yapıyorsun. Diğerinde ten tene 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Size göre ne farkı var aynı hazzı alıyormusunz Yorumla METE3534 +1 yıl İmkanı yok elbette. Aynı haz olmaz. Ama güvenlik için şart Yorumla
wwakle Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Prazarvatif bizim acimizdan penisi skiyor bence takmayinca daha zevkli 0 0 Yorumla
Ercan3737 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cok fark var gidermek açısından ten tene deymeli plazarvatifle gicir gicir :) sarmiyi 0 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Kullanınca zevk almıyorum. Kullanmayınca daha zevkli ve etkili oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Prezervatif ile kadının ıslaklığını hissedemiyorum. Prezervatifsiz hissediyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aldığın zevk oranı aynı ama deme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır değil, ıslaklığı hissetmem lazım yoksa hemen iner Yorumla Soran +1 yıl Bi yarım saat sonra tekrar kalkar o sorun değil aksjsksksk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalkmaz gel dene istersen 😁 Yorumla Soran +1 yıl Ben denedim daha önce sjsjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Da bende farklı inan kalkmıyor bile :/ bende denedim 😁 boşalma sürem yeterince uzun o konudan rahatım ama gelince hissedip kalça, göğüs, göbek salıyorum kutsalı 😁 Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla
umutlu01 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Gaz maskesi ile çiçek koklamaya benzer prezarvatif ile ilişki 0 0 Yorumla
pussylicker34 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl gaz maskesiyle gülü ne kadar koklayabilrisin... işte bütün mesela bu 0 0 Yorumla
Mendevil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çok farklı tatman lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yahu sizin açıdan soruyorum ben Yorumla Mendevil +1 yıl Bizim açımızdan pezarvatifsiz çok daha güzel yani çok zevk alırız Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl zevkli zevksiz olayi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu fark oluyor aldığınız zevkte Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl evet Yorumla
mrtns Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok fark var ne yazik ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yınede zevk almıyomusunz Yorumla mrtns +1 yıl Aliniyorda onsuz daha da zevkli Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl çok farklı hissi 2 3 Yorumla wwakle +1 yıl Nasil peki sana gore Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha güzel olmadan Yorumla wwakle +1 yıl Korunmalimi yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çocuk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Size göre ne farkı var aynı hazzı alıyomusnuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı hazzı vermiyo tabi ki ama önemli çoğu konuda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kadın için bıkmıyorum ama erkek için hissetme konusunda çok etkili ne kadar çok hissiyat o kadar zevk.
Yınede prezervatif varken zevk almıyomusnz
Alıyorsun ama %100 zevk alabiliyoken %60 yetmiyor. Lakin evlilik dışı ve farklı partnerlerle görüşen biriyse kesinlikle kullanılmalı.
Tamamdır teşekkür ettm
O kadar farkı var ki bende en çok ne kadar olabilir diyordum ama gördüm ki prezervatifle ereksiyon olunmuyor ve hiç zevk alınmıyor berbat bişey
şöyle söylim salatalıği bir posete koy oyle ye bir de poşetsiz ye o derece fark
E yınede zevk almıyomusunjz
ben zevk almiyorum
Nasıl nedir. Birinden penisinde lateks bir materyal ile seks yapıyorsun. Diğerinde ten tene
Size göre ne farkı var aynı hazzı alıyormusunz
İmkanı yok elbette. Aynı haz olmaz. Ama güvenlik için şart
Prazarvatif bizim acimizdan penisi skiyor bence takmayinca daha zevkli
Cok fark var gidermek açısından ten tene deymeli plazarvatifle gicir gicir :) sarmiyi
Kullanınca zevk almıyorum. Kullanmayınca daha zevkli ve etkili oluyor.
Prezervatif ile kadının ıslaklığını hissedemiyorum. Prezervatifsiz hissediyorum
Aldığın zevk oranı aynı ama deme
Hayır değil, ıslaklığı hissetmem lazım yoksa hemen iner
Bi yarım saat sonra tekrar kalkar o sorun değil aksjsksksk
Kalkmaz gel dene istersen 😁
Ben denedim daha önce sjsjsjsj
Da bende farklı inan kalkmıyor bile :/ bende denedim 😁 boşalma sürem yeterince uzun o konudan rahatım ama gelince hissedip kalça, göğüs, göbek salıyorum kutsalı 😁
Hyr
Gaz maskesi ile çiçek koklamaya benzer prezarvatif ile ilişki
gaz maskesiyle gülü ne kadar koklayabilrisin... işte bütün mesela bu
Çok farklı tatman lazım
Yahu sizin açıdan soruyorum ben
Bizim açımızdan pezarvatifsiz çok daha güzel yani çok zevk alırız
Yaşarız farkı kendin fark edersin
Et ete deyince erken boşalır erkek
zevkli zevksiz olayi
Çok mu fark oluyor aldığınız zevkte
evet
Çok fark var ne yazik ki