Bakirelik durumu sizin için ne kadar önemli? Günümüze bakarsak bakire kız bulmak cidden çok zor artık erkekler takmıyo bile.. Örneğin sevdiğiniz kız öyleyse evlenir misiniz? Veya sevdiğiniz erkek milli olmuş.. Kız erkek her zaman eşit olmalı.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçen yıl yapılan bir araştırma sonuçlarını okumuşdum büyük bir gazetede..
üniversite mezunu erkeklerin yüzde 98'i ankette bakire istiyor sonucu çıkmıştı...
yüzde 2 de kesin soruyu anlamamış ya da yanlış işaretlemiştir..
haaa bunu sineye çeken erkek oranını bilemem...
ama erkek bakire ister bu kadar basit..
kız erkek her zaman eşit olmalı masalını bırak...bakireyken kız dediğin bakire olmalı dersiniz..bakire değilken kadın erkek eşit olmalı...kendiniz söz konusu olunca çok anlayışlısınız..
sana bir soru sorayım...
erkek kardeşin varsa eğer...erkek kardeşinin bakire bir kızla mı evlenmesini istersin...evlenmeden önce özgürce erkeklerle seks yapmış bir kızla mı?yada ileride oğlun olsa oğlunun bakire bir kızla mı evlenmesini istersin...başka erkeklerin penisiyle muhattap olmuş bir kızla mı?
kızların hepsi bakire der...ama iş kendi çıkarlarına gelince,kendileri bakire değilse..kadın erkek eşittir bilmem ne...eşit değildir arkadaşım...yolda yürürken benimle bir kız ilişkiye girmek istese çeker bir kenara zevkle yaparım...ama sana bir erkek gelse söylese böyle birşey direkt polise gidersin...bu böyledir...
benim birsürü arkadaşım var 20 li yaşlarda ama hala bakir... 50 tl cebinde olduktan sonra çok rahat bir kadınla ilişki yaşar...erkekler erkek halleriyle şeylerine sahip oluyorken...kızların şeylerine sahip olamamalarını kimse anlayışla karşılamamı beklemesin...
not:
ama namusuyla evlenip boşanmış dul kadınlara saygım sonsuzdur...namusuyla evlenip boşandıktan sonra sorun değildir onlarda bakiredir benim gözümde...benim için bakire demek sadece zarı yerinde olan demek değil...herhangi bir cinsel paylaşımı olmamış kız demektir..63 Yorumla
Soran+1 yılBenim eşitlikten kastim erkeğinde bakir olması lazım kızı bakire istiyorsa bu konuda eşitlik demek istemiştim.. Hemen bana zarf atma
Cevap sahibi+1 yılbende anlattım işte kadın ve erkeğin eşit olmadığını..
zarf atmak?bilmediğin kelimeleri kullanma bence.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılönemli değil ben yaptıysam ona hesap sormaya hakkım yok ne yaşadıysa yaşadı önemli olan benimleyken sadık kalması ve beraberliklerinde de seçici olması. aşifte ruhlu olan kızlar her davranışıyla kendini belli ediyor zaten önemli olan ruhu bakire kalsın. bu kadar da net söylüyorum. kız arkadaşlarımda buna hiç önem vermedim vermem de. evlenmek için; ömür boyu aynı evde saygı sevgi çerçevesinde kalabilir miyiz sorumluluk sahibi mi saygılı mı sadık mı kafa dengi mi bilgili mi kültürlü mü vs bunlara bakarım. güzel bir beraberliğim var herhangi bir sorun yaşamazsam da inşallah evliliğe gidecek. aşın bunları artık işinize gücünüze bakın. ne hayat seksten ibaret ne de kadınlar bacakarasından. ne kızlar var ya bakireler ama kalsın ben almıyım!
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada başıma da geldi ve dediklerimin de arkasındayım burdaki kızlar da hiç derdim değil ilişkim var zaten. kendi kafa yapılarını doğru göstermek için herkesin aslında kendileri gibi düşündüğünü göstermeye çalışanlar bu ülke sadece sizden ibaret değil bunu acı da olsa kabullenin
Erkek bakir ise bakire kız istemesi normaldir.Kızları da anlamıyorum. sürtünme yoluyla,anal,oral,ön sevişme ne varsa yaşıyorlar sonra da ben bakireyim .sen şimdi sırf zarın var diye bakire mi oluyorsun. ruhun bakire değil.Tamam çok seversin aşık olursun yaparsın ona karışamam, ama yeter ki her boku yiyip ben bakireyim demeyin.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesi kendiniz gibi görmeyin.. toplumumuzda hala dini ve ahlaki değerlere sahip biçok genç mevcut.. harama el sürmeyen. namusunu bekaretini koruyan... sabah akşam p*rno izleyip sevgilisiyle her haltı yiyenler de çoğaldı..
82 Yorumla
Soran+1 yılherkesi kendiniz gibi görmeyin derken sen bana mi bok atıyosun?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemcinslerimin yorumlarını okudum.söyleyecek sözlerim var...bir kadının namusu zarı değildir.ve bir ilişki yaşamışsa severek yaşamıştır,inanarak yaşamıştır.o inancı kullananlarda hemcinslerimdir. bunu yaşamış olmak hata değildir.hata arıyacaksak eğer bu yaşatmak hatadır...belirli bir yaşa gelipte (20-30lu yaşlar) ilişki yaşamamış olan erkeklerin böyle bir şey aramasını hakları olarak görüyorum,aynı zamanda nasıl becerdiklerini de düşünmeden edemiyorum.şunuda söylemek isterim ki,ben birinci el tertemiz ,el değmemiş istiyorum yorumlarını burda yazanlarla;arkadaşlar sağdan bakınca şu cm,suya girince ışık kırılmasından ötürü bu cm,çevresi şöyle,kalkınca kafası güneye,topları güneybatıya yorumları yazıp,bir cevap bekleyenlerin çoğunluğunun aynı kişiler olduğunu düşünüyorum.kafada aşılmayan olayın da özünde bu olduğunu söylemeden edemiyeceğim...kendine güvenmemek.evlendikten sonra da acaba başkalarıyla olur mu, bakir olmayan kız düşüncesi var.bakir evlenip,2 çocuk yapıp kocasını işe göndedikten sonra başka adamlara koşanları da biliyorum.evlilikte ilk gece gelen kanın,el değmemiş bir kızın gerçekten de hayatınızın sonuna kadar mutluluğunuz olacağını düşünüyorsanız eğer,çok büyük bir yanılgı içindesiniz...öyle değil o hayat.bir zarın olması,namus konusunda hayatınızın sonuna kadar sorun çekmiyeceğiniz anlamına gelmez.benim şahsi görüşüm,bir erkek,bir kadın yanyana geldikten sonra başlar onların hikayesi,öncesi onların hikayesi değildir,sonrasıdır onların hikayesi...dediğim gibi becerebilmişlerse eğer, tertemiz iki insan düşsün birbirlerinin payına,ama bir şekilde bişeyler yaşamış bir erkeğin böyle düşünmesini garip karşılıyorum.herkes kendi düşüncesini söylesin.istemeyen istemez.ama normal karşılayanlar, erkeklere pezevnk, kadınlara da orspuymuş gibi olmasın gözünüzde
37 Yorumla- +1 yıl
kardesım yazının kımı kısmına katıldım kımı kısmına katılmadım ama onemlı olan soru su sen bakıre olmayan bır kızla evlenebılır mısın? ya da bu sekılde bırı cıktı ve mutlu bır sekılde evlılıge ılerlıyebılıyor musun?..1.soruyu oylesıne sordum evlenırım desende ınanmam basına gelmeyen bırı bunun hakkında ancak varsayımla konusur ama 2.soruya cıdden cevap verebılıyorsan sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yıliki kez hemşo.iki kere evlilikten döndüm ikiside bakire değildi.çok başka nedenlerden dolayı bitti ikiside.ben 30 yaşındayım ve yaşıyorum ilişkiler.yaşanmışlığıda kafama takmıyorum.benden sonrasıyla ilgileniyorum
Cevap sahibi+1 yılsoru işaretin olursa zor.ben senin gibi değerlendirmiyorum olayı.ben ait olmaya bakıyorum. şirintepedeyim okul duvarının yanında.bi ara gel konuşalım uzun uzun :)
- +1 yıl
helal kardeşim her bir cümlesine katılıyorum bunların sekse ve kadına bakış açısı bozuk olduğu için kadından böyle eşya gibi bahsediyorlar biri demiş zaten ben telefonun ikinci elini bile kullanmam kadını mı alacağım diye bakış açısı bu zaten. bir de kendine güvensizlik. kendine güvenemeyen adamlar başarısızlık korkusunu böyle bastırıp suçu karşıya atıyor
Soran+1 yıladamsın kardesim işte bu
basına bu sekılde olay gelmemıs bır ınsandan bu soruna cevap alamassın.kabul ederım dıyenlerı goruyorum cogu zaman sorularda ama samımı cevapladıklarını dusunmuyorum.cogunun amacı burdan kız kandırıp dusurmek kucuk bır kısmı da kabul ederım dıyor ama basına gelmemıs varsayımla konusuyor. yanı 'ergene karı bosamak kolaydır'..sımdı gelelım bana basıma geldı benım ve ben kabul etmedım oysakı evlılık dusunebılecek kadar cok sevıyordum ama kafamdakı supheler hıc bıtmedı yanı kabullenırım demek yetmıyor ınsan kabul edemıyor.kım bekaret alacak kadar vıcdansız olup bu kızların bekaretını alıp kacıyorsa ıste o erkekler yıne bu kızlarla evlenecek.bu hayatta adalet varsa bırtek bu konuda var.hayattakı dongu bu sekılde calısıyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerin eksiyi ben ikinci el telefon almıyorum ikinci el karımı alacağım lan. bir kere terkettim bir daha terkederim gramda gocunmam dunyam zından olsun aşktan gebereyim ki geberdimde kabul etmem böyle bir şeyi enayi miyim lan ben. he diye diye bu hale geldik yazık ya namuslu iffetli hatun lazım bana allah öylelerinden korusun.
kalkıpta sen bakir misin gibi salak salak sorular sormayın. bunlar benim şahsi görüşüm yarası olan eksilesin.72 Yorumla- +1 yıl
Bakire değilsen ne diye bakire istiyorsun a*k karaktersizi
daha bunu tartişacak konuma gelmedik...abi bakir diye alıyo,ağza giren çıkan kalmamış,popo olmuş baca deliği ama ordan kan geliyo,sırıtıyo pişmiş kelle gibi.yani dikim gibi bir olayında olduğunu düşünürsek,herkes yaşıyacağını yaşıyor.bu sorun olmuyor erkek için.ben birçok örnek biliyorum,çok ama.bu kuşak arada kalmış kuşaktır.kabulleniyor ama tartışamıyor daha,bir sonraki kuşak kabullenecektir neyin ne olduğunu
30 Yorumla
+1 yılBakire olup anal, oral swallow yapmış biriyle evlenmektense bakire olmayan ama adam gibi bir kadınla yani oturmasını kalkmasını bilen, yalan söylemeyen, dürüst,sadakatin ne olduğunu bilen biriyle evlenmeyi tercih ederim...
42 Yorumla- +1 yıl
haklısın 2 si arasında tercihinde...ama bunlardanda daha iyi bir seçenek var..
bakire olani, yani oturmasını kalkmasını bilen, yalan söylemeyen, dürüst,sadakatin ne olduğunu bilen biri...herkesin istediği bu zaten...ama dediğin gibi 2 si arasında seçim yapılacaksa bende senin gibi bir tercih yaparım.. - +1 yıl
Bizim toplumumda kültür yapımız gereği kızlarda ki bu zar olayını çok büyütüyoruz. Neden. Çünkü Allah bu zar ı kadınlar kimseye ziktirmesin bakire olsun sadece kocasına versin diye değil biyolojik olaram sağlık açısından yaratmıştır. O zar olmasa bebeklikten başlayarak büyüyene kadar gerek idrar gerek dışkı dan çıkan mikroplar içeri girer ve iç organlara zarar verir hatta bebeklerde ölüme bile yol açabilir. Bu amaçla o zar yaratılmıştır. Bizim erkeklerimiz onu yırtmayı marifet görüyor nedense?
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkeste şu kavramı oluşturmaya çalışıyorlar,bakire değilse oral yapmıştır anal yapmıştır,kardeşim bakire olmayan kızların hepsi böyle değildir,bakirelik demek vücuduna erkek eli değmemiş dudaklarına erkek dudağı değmemiş kişi demektir,bu devirde böylesi çok zor ama bekareti önemsemeyenler şunu beyninize koyun bakire olmayan kız istisnalar hariç 10 erkekle yatmıştır çünkü her erkeğin altına yatmalıki biri kabul etsin,elbet biride kabul eder çünkü ben yaşadım benden ayrılıp başkasıyla ondan ayrılıp başkasıyla sonra gruba giren kız evlendi çocuğu oldu şimdi namuslu ayağına yatıyor..Allah mesut etsin karışmayız ama bekareti önemsemem derken istisnai durumları belirtin tecavüze uğramıştır bende kabul ederim ama 18-23 yaş arasında gez toz yat kalk ben bir kişiyle oldum de...yemezler...
22 Yorumla- +1 yıl
sen de her bakire olmayanı aynı kefeye koyamazsın ne demek 10 kişiyle yatmıştır? ne demek alması için başkalarıyla yatması lazım? bütün kadınlar evlilik derdinde mi zannediyorsun sen? senin çevrende olabilir ama ben çok kadın tanıyorum deli miyim evleniyim diyen hayatını yaşayan. hangi zamanda yaşıyorsunuz artık? kadın isterse evlenecek adamı her zaman bulur bundan şüphen olmasın. telaş yapanlar dünyada neler olup bittiğinin farkında olmayan, gözü açılmamış ama kendini uyanık sanan saflar
Cevap sahibi+1 yılhemen kap bir bakire olmayanından..yazıyı iyi oku istisnalar çoktur ama bekaretini 18 yaşında kaybettimi 25 e kadar nolur bir düşün..inş sana çıktığım kız gibisi denk gelir adı n... adını vermicem üniden 20 kişiyle yatmıştı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olmadığı için evleneceğim kızdan vazgeçtim.. Ailelere açmadan önce söyleseydi evlenirdim ama ailelere konuyu açtıktan sonra söyledi ve şok oldum.. Vazgeçmek zorunda kaldım. Ben bu yaşıma kadar bakir kaldıysam karşımdaki evleneceğim kişininde bakire olmasını istemem hakkımdır.
60 Yorumlatakmıyor derken yanılıyorsun..en asri genç dahi evleneceği kızı namuslu ister..namus mefhumunu kaybetmemiş hiç bir erkek ve kadın kabul etmez bilerek..
37 Yorumla- +1 yıl
tabi herkes namuslu ister ama bakire olmak el değmemişlik,namusun kriteri değil...günümüzde bakire kızların sünnetçiden çok penis görmüş kızlardan olusuyor..anala ,orala,burada sürtürenerek boşalmalara,çırılçıplak aynı yatağa girmelere hiç girmiyorum bile..
Soran+1 yılşuan ki toplumda bu yok bacım
Soran+1 yılValla çevre için değil genel konuşuyorum ben benim çevremde varsa başkasınin da da illa ki vardır çok duyuyoruz böyle şeyleri yani
- +1 yıl
ben ne çevreler gördüm:))))çevreyle ilgisi çok yok...
ha bazı çevreler iyi saklıyor o ayrı yokmuş gibi gözüküyor...
- +1 yıl
yetişme tarzı,aile değerleri bunlar etkili ama inanç ve çevrenin etkisi yetişme tarzı ve aile değerleri kadar etkili olmuyor bence...çevrede,dini değerlerde bazı şeyleri dizginleyemiyor..bizim orada imamı camide reşit olmayan kızla yakalamışlardı oradan biliyorm..inanç dizginlese en başta onu dizginlerdi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bakirim ve evlenecegım kızın bakıre olmasını ıstıyorum.. eger bakıre degılse bıle sevdıgım halde ıcım yana yana ayrılırım.. cunku ılerde evlendıgımızde ona her dokundugumda bı baskasıyla yaptıkları gelecektır aklıma ve bır sure sonra dayanılmaz bır boyuta ulasacak ve muhtemele ayrılıkla sonnuclanacak boyle bır durumu kabullenemem.. o yuuzden en dogrusu yol yakınken ayrılmak.
40 Yorumlamilli olmak nedir yaherkesin ağzında milli.Arkadaşım ben evlendiğim kızın bakire olmasını istiiyorum ve katı kurallıyım,fakat bende ilişki yaşamam çünkü insan nefsine hakim olmalıdır.Nasıl istiyorsan karşındakini onun gibi olacaksın.
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusunu sen söyle de bilelim o zaman?
Soran+1 yılmilli ne dedin ya ona dedim ben
Demek ki herkes jinekolog olmuş ev ev dolaşıp bekaret kontrolü yapmış ki , günümüzde bakire bulmak zor deniliyor.
Kişi kendinden bilir işi .30 Yorumlaen basit olarak. Kıza patlak veya bozuk vs vs deniyor erkeğe milli oldu deniyor. Şuradan bile çıkarabilirsin farkı. Bana gelecek olursak ben evlenirim bekaret o kadar dikkat ettiğim bir husus değil. Daha önemli önceliklerim var
00 Yorumlaerkekler takmıyor diye kendini avutma takmayan erkek % 10
32 Yorumla
Soran+1 yılbenlik bir durum yok salak salak konuşma
eşit olmalı olmalı da erkeğin kaybedecek bişeyi yok kızın ise namusu var :D kız patlaksa kim naapsın ki ama erkek onunla bununla birlikte olur bir duş alır biter gider erkekler üstün haliyle yalan söyler milli olmadım der biter gider. ben evlenmem
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte bu yüzden günümüzde abaza ve sapık cook. Erkek bu konuda rahat tabi ohh.
+1 yılBen bu yaşıma kadar nasıl bakir kalabildiysem o da kalsın bir zahmet. Çok mu zor yani. Bekleyecek arkadaş. Yok öyle üç kuruşa beş köfte...
40 YorumlaKabul etmem
Böyle çok şiddetli istisna olmalı
bknz: şiddetli, kafanıza göre yorum çıkarmayın.10 Yorumla
+1 yılmilli değilim diye sevgilim beni terketti (: bana tecrübe lazım dedi şimdi brazzers de önemli yerde ;)
23 Yorumla
Soran+1 yılO kızın ben :D
- +1 yıl
aslında içi temizdi :D :d afasfasfasfasf
Sorun değil de, sürekli tecrübelerini önüme getirir, konuşursa kafasını zikerim onun.
00 Yorumla
+1 yılBen eğer sırf şeyimin zevki için elin kızını nasıl becerip sonra eften püften nedenle bırakıp gitmediysem kızın da o boku yememiş olmasını isterim hakkımdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl3 ay içinde 4 kızla tanıştım 4 üde bakire, muayene etmedim ama izlenimlerim o yönde... önemli tabi sadece benim olmalı, yerim ben onu. ben değilim ama, napiim.
00 Yorumlaben evlenmezdim kız erkek eşit olamlı diyenlere de katılmıyorum çünkü iki cinstede farklıdır bu olay
28 Yorumla
Soran+1 yılFarkli değil toplum o gözle bakıyor sadece.
Soran+1 yılYa işte bu ayrım çok kötü
Soran+1 yılKiza duygusal yaklaşmamissin galiba çünkü erkekte bağlanır ister istemez
kim kendine neyi layık görüyorsa onu yapar onu yaşar buda insanın yaşam felsefesidir
10 Yorumlabakire olmaması tercihim ...
36 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
neden ?
benim için önemli değil .
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka erkeğin artığına mı kaldık.
63 Yorumla- +1 yıl
helallll +1
Cevap sahibi+1 yılErkek fiziksel bakar kadına, kadın ise duygusal. Bu sebebten kadınlar erkekler kadar kafaya takmıyor bekareti ama erkekler takar. Yani eşit bir düşünce yapısında değiliz...
+1 yılsen en iyisi diktir...
04 Yorumla
Soran+1 yılanan diktirsin pezevek
- +1 yıl
benim anam senin gibi kaşar değil canım...
Soran+1 yılhahah güldüm ya :D benlik bir durum yok canım takma sen kafana bacılarınla ilgilen :D
- +1 yıl
bacım yok canım...
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler evlenene kadar takmıyor onu evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirim.
10 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi