Adam mısın ki sen? Bekaret aldığınız kıza sahip çıkar mıydınız?

Bekaret aldığınız kıza sahip çıkar mısınız?

Onu kendinize eş olarak görür müsünüz?

Sadece bir insan olarak, bir abi, bir eş, bir sevgili, bir baba olarak düşünün de söyleyin...

Bir kıza önce güven veriyorsunuz. ONun baskaları gibi olmadığını bile bile hayaller kurdurtabiliyorsunuz. Sonra bir gün gözleri dönmüşcesine size sahip oluyor " canın biraz açıyacak korkma, ," ben seni alacam. Evlenirim ben seninle. Evlenicem" diyor. Umut başlıyor sonra içinizde. " babamın yüzüne nasıl bakarım" diyorsunuz. O umut verdikçe içinizde birseyler daha da söyletiyor sizi " o gelinliği giyebilir miyim ki bir zaman? Ama o beni alacak ortada bırakmayacak söz verdi" diyorsunuz. Ama bu insan terk ediyor sizi. Sessizce. Aldatıyor çoğu kez. Siz onu anlamaya dinlemeye çalıştıkca hakaret ediyor size. " seninle evleneceğime intihar ederim ederim" diyor. " iki dünya bir araya gelse gelse evlenmem istemiyorum sevmiyorum seni. Umut bağlama bana boşa da bekleme yapma"diyor. Ve daha neler neler...

Siz bekaretini aldığınız kıza sahip çıkar mısınız. Siz onun elinden en değerli şeyini aldıktan sonra. Yoksa bekaretini alıp ortada mı bırakırsınız? Bekaret aldınız mı siz? Sahip çıkar mısınız ortada mi bırakırsınız? ? Boyle yapanlara ne denir?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir çoğunuz kendi isteğiyle diyor fakat ben bunu yazmadım bile. Çünkü tek taraflı olan birşeydi! Ona yalvarmama yapma ortada kalırım dememe rağmen alacam diye yaptı. Haydi yine saydirin...unutmayın ki sizde birer baba adayı olacaksınız!
Adam mısın ki sen? Bekaret aldığınız kıza sahip çıkar mıydınız?