Bundan kolay kurtulmanın formülü ilk önce organına parmağını sokarak başla sonra iki parmak daha sonrasında da partnerininde parmağını sokmasına izin ver yani pisikolojik olarak birşey olmadığını anlaman için ve daha ilişkiye parmak giriyor diye girmeyin partnerin yardımıyla parmağından daha kalın bir nesne daha sokun ve biraz daha kalın nesne daha bir iki sefer bu sıralamayı deneyin bu üzerinde olan korkuyu yenmen hemde v*jina kasların gevşemesi genişlemesine neden olur unutma bu korkuyu yenmen sadece doktora gitmekle bitmez bunu sen ve partnerin yardımıyla olur, vajinusmus için dilatör set alabilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yıleğer ne olduğunu anlatabilirsem bunları deneyeceğiz internetten araştırdım kulak çöpünden falan bahsediyorlar :( bırak parmağı kademe kademe kalınlaştırılacakmış :(
Soran+1 yılilkinde yanımda olsun istiyorum sonraları ben evde yapacağım artık sanmıyorum başka bir şey düşüneceğini de sonuçta eşi olacağım onu yaşasın istiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılkesinlikle vajinusmus ama bu ciddi bir sorun sana söyleyeyim.. lakin sorun olan senin vajinusmus olman nişanlının davranışı...13 yaşındaki çocuklar ilişkiye giriyor demek nasıl insanlık dışı bir söz, sana tecavüz mü edecek ki bunu söylüyor!!! 13 yaşındaki kız ne anlar seksten tecavüz sonucu kızlığını bozuyor sapıklar...
04 Yorumla
Soran+1 yılo ilk o tepkiyi vermesinin sebebi ne olduğunu anlayamadı ve birazda alkollüydü onu kötü niyetle söylemediğine eminim korktuğumu ve izin vermediğimi düşündü ama sonradan benim elimde olmadığını anladı o zaman biraz sakinleşti...
zaten internette evlenip bu olayı yaşayanların başından geçenleri okudukça işin zor bir iş olduğunu anladım ben bakireyim nasıl olacak bilmiyorum tedaviye başlayanların çoğu bekaretini bozmuş...
zaten bozulacak ama şu an evli olsak olay başka şimdi ilişkiye girmeden bozmak başka...
iyice karıştım...
nişanlımda olayın üzerine gider mi yardımcı olur mu bilmiyorum- +1 yıl
çok ciddi bir problem biz 12 yıllık evliyiz ve aşamadık...
Soran+1 yılnasıl yani hiç ilişki olmuyor mu?
doktor tedavisi aldınız mı?
peki eşiniz hala bakire mi?
tedavi olmak için bakireliği bozmak mı gerekiyor?- +1 yıl
mesaj atabilirmisin uluorta eşimin herşeyini yazamam.. sen gizlisin tamam da...
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajiNAMUS 😂😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahahahaha ben de ona dikkat çekecektim :D
Soran+1 yılyanlış yazılmış olduğunun farkındasın ya da zekan mı yetmiyor?
dikkatsizce yazmışım
insan ol arkadaşım yanlış yazmışsın de !
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüğüne a kaldı sanırım. Biran önce bunu çözmek lazım. Sorununa gelince bilinçaltin.
Toplum ve aile baskısı nedeniyle cinselliğe karşı önyargıların var. Yani bilinçaltinda cinsellik kötü yapılmaması lazım , erkeklerden uzak dur diyor.
Bundan nasıl kurtulursun dersen mast ile. Bunun bazi yöntemleri var.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMast ile gerçek orgazm olabiliyor musun. Bence olamıyorsun. Orgazm olmayi öğrenmen yani kendi. Vücudundan ve kadinligindan zevk almayi öğrenmen. Yani kendini rahatlatman lazım.
bunun için çeşitli. Mast teknikleri mevcut
Gizli Üye(36-45)+1 yılNikah kiyip balayina gitmeden yapin. Hayatinizin en guzel gunlerini bu sikintiyla mahgetmeyin. Bu sikintiyi asmanin yolu gayet basit.
125 Yorumla
Soran+1 yılaynen düğünden önce aşmalıyım balayı falan burnumuzdan gelir...
aşmanın yolu hiç de basit değilmiş 2-3 yıldır aşamayan insanlar var ve baya uğraşmışlar...
Cevap sahibi+1 yılOnlar istisna inan. Sakin okuyupta bendede oyle olacak korkusuna kapilma. 6-7 evli oldugu halde uzun sure yapmayinca almakta zorlaniyor bir cok kadin. Obcelikle ortama onem gosterin dikkatinizi dagitacak ya da tedirgin edecek bir sey olmasin. Kafani rahatlat hersey orada bitiyor gerekirse bir iki kadeh viski ic. Zaman kisitlamasi olmasin. Direk olaya girmeyin. Hatta masaj yagi ile masaj yapsin uzun sure ve ilk gun ucuyla yapsin yavas yavas
Cevap sahibi+1 yılTabi ilkgunun tamami ucuyla degil. Azar azar baskiyi arttirsin. Gerekiyorsa oda geciktirici kullansin
Soran+1 yıldün bizim yıl dönümümüzdü ortam çok güzeldi kısıtlama yoktu her şey yolundaydı o yaşadığım şey inanılmaz bir olay sanki orda delik yokmuş gibi anlatamam o kasılmayı...
eğer konuşmayı becerebilisem bu konuyu onunla ancak beraber aşabiliriz çünkü şu an hala bakireyim evlenmeyi bekleyip o günleri bunu aşmak için berbat etmek istemiyorum...
ama okuduğum yorumlarda genelde erkek sıkılıyor ve kadına olan ilgisi azalıyor
Cevap sahibi+1 yılSeni cok iyi aliyorum ama tamamen psikolojik. Olmiyacak olsa bizimki olmazdi. ayrica kendine tanisi konulmus hasta muamelesi yapiyorsun. İnsanlarin %80inin ilk gece yapamadigini biliyormusun
Soran+1 yıleşinizde de mi vardı?
nasıl oldu sonradan?
ilk gece olmaması ayrı bir şey bende sanki hiç delik yokmuş gibi oldu
adam hiç bir şey olmamış gibi davrandı sabah belki de kendimi kötü hissetmemem içindi ancak eş tedavisi ile mümkün diyorlar çünkü...
Cevap sahibi+1 yılOda kendini olmayacak diye sartlandirmisti ve da ucundayken kasiliyor ve aciyor diyordu. İlk geceden ne farki olsun daha once cok denedinizmi? Delik yok diye birsey olamaz. Oncelikle onunla konusmalisin kendine hakim olmaya calismali ve sana yardim etmeli simdi destek olmayacakta ne zaman olacak. Erkekler kahraman olmayi sever merak etme ondan yardim iste. İkinizede dusen gorevler var
Nisanlin anlayisli olacak kesinlikle acele etmeyecek
Sende biraz bedenini tanimaya calisacak uzerindeki utangacligi atacaksin. Sana birkac tavsiye.
Dedigim gibi sevgilinle konus
Bu ara ayna karsisinda vajinani incele delik oldugunu gor ve biraz rahatla ve biraz mast yap goreceksin cok faydasi olacak. ayrica mastta sadece klitorise yapma. korkma 1-2 cm parmak sokmakla kizlik bozulmaz gerekiyorsa yag kullan
iki kadeh atin. Kayganlastirici kullan
Ayrica su olmiyacak kafasindan cik
Soran+1 yılilk gece herkes korkar ben de orası semsert sanki hiç delik yokmuş gibi oldu...
destek olacağına eminim ama o an ne olduğunu bende o da anlamadık ondan biraz sert davrandı sanırım :(
akşam umarım birazcıkta olsa olurda sonralarda ben deneme yaparım artık evde şu an bakireyim ve kendim bozmak istemiyorum...
keşke söyleyebilsem de kayganlaştırcı alsa ama ne düşündüğünü bile bilmiyorum...
ve bir çok erkek bu süreçte eşinden soğumuş :(
Cevap sahibi+1 yılTabiki kendin bozma ama dedigim gibi 1-2 cm den birsey olmaz. Kadinlar farketmeselerde oradaki kaslari cok guclu kendini kastiginda dedigin gibi ne yaparsa yapsin icine incecik birsey bile giremez. Erkegi sogutan olmamasindan daha cok kadinin olmiyor diye aglayarak cabadan vazgecmesi. Durexin guzel kayganlastiri kremi var o almiyorsa bile sen al. Bunlar utanilmayacak cok rahat konusulabilecek seyler aslinda insan ergenlikten ciktikca daha iyi anliyor. nisanlinla zaten bir kere olsa arkasi gelir sen olacagina inandigin icin. O yuzden ondan once senin bedenini arada rahatlatman ve uyarman gerek bazen. Bu gayet normal birsey soft p*rno izle arada mast yap biraz rahatla
Soran+1 yılerkekler bilir mi bu durumun vajinismus olduğunu?
durduk yere aradı dün gece için üzgünüm seni üzdüm dedi?
bu durumu beraber aşacağız kendini ne zaman hazır hissedersen dedi...
acaba ne olduğunu biliyor mu yoksa sadece korktuğum için mi olmadığını düşünüyor?
birde şöyle bir durumu var vajinismusta kadında ıslanma olmazmış ama bende ıslanma oluyor acaba sadece bende ki korktuğum için fazla kasmaktan mı?
Cevap sahibi+1 yılSanslisin nisanlin anlayismis iste. Erkek doktor degilki sikintiyi hemen anlasin. Sana vajinismus teshisini kim koydu
Soran+1 yılben koydum :) olmadı çünkü
Cevap sahibi+1 yılSiz kadinlar niye boylesiniz anlamadim gitti. Surekli kendinizde bir anormallik bir hastalik ariyorsunuz. yapmayin bunu lutfen. İlkinde olmamasi gayet normal kastin kimbilir kendini nasil. Durexin kayganlastiricisini al. Zaten islaniyormusun olmamasi imkansiz yetrki seninki yavas olsun abanmasin hayvan gibi
Soran+1 yılyok ya öyle kendi kendime kurmuyorum kapanıyor açılmıyor kaç defa denedi ama tabi bende izin vermedim korkudan öldüm çünkü...
bu gün bir konuşalım sonrasında olursa artık ona bırakacağım karışmayacağım...
yok dünde çok sakin davrandı öyle sert davranmadı ama ben hep ittim bağırıp panik oldum , bir daha olduğunda sakin davrancam , ama uzun bir süre yaklaşmaz sanırım
Cevap sahibi+1 yılAynen cok kasmissin kendini korkmussun. Sen bir ay her gun yapipta hatta 3 5 kez daha sonra bir hafta aradan sonra alamayip olmayacak bende vajinusmus var diyen biri gordun mu ben gordum :) ona birakmadan once evde biraz antreman yap dinle beni. Onlemini al yoksa yine olmassa daha cok kasarsin sen kendini. Ama kesinlikle vajinismus degilsin bak goreceksin
Soran+1 yılo da iyiymiş yapmış bir defa daha ne vajinismusu :) o eşin mi yoksa :)
ben evde nasıl yapabilirim ki tamam o dediklerin mantıklı ama en azından ilk önce kızlığı o bozsun ben yanlışlıkla bir şey yaparım falan ondan sonra dert anlat...
anlamadım bu pat diye bir defa da yapanlar nasıl yapıyor öyle bir şey değil bu
Cevap sahibi+1 yılBir haftadan sonra kendini okadar cok kasmisti giremedim ve cani acimisti. Ben sana icine bisey sok demiyorum mast yap vajinanin cevresiyle oyna duyarliligini arttir. inanmayacaksin ama klitoris ve vajinayi uzun sure kullabmassan duyarliligi ve cinsel istek koreliyor. Pat diye yapanlar genelde o is olsun diye baslamadiklarindan olayi anlamadan kendilifinden oluyor. Ama sen direk ya giremezse mantigi ile baslitorsun
Soran+1 yılhahaha o da alem valla...
peki nasıl yendi?
sen mi destek oldun kendi başına mı çözdü?
zaten ben haftada bir kaç defa yapıyordum mast. bir kaç defa da zate sevişiyorduk ondan da zevk alıyordum sorun yok o konuda...
akşam bana yaklaşmayabilir acaba ben ambiyansımı değiştirsem farklı şeyler yaparak...
ama şimdi istekli olup gene olmazsa bu defa hevesi kaçar mı?
ya da masumluktan uzaklaşmamalı mı?
siz evlendikten sonra mı farkettiniz?
Cevap sahibi+1 yılBuyuk konusma derim sendede olabilir :D siz kadinlarin herseyi beynine bagli. Daha dur belki ileride bu takintilarin yuzunden cocugun bile olmayacak bizim gibi daha sonra kabullenip demekki olmuyormus diye saliverdiginde bir bakmisin hamile kalmisin :) orgazmda tamamen beyinde bitiyor sizde. Herseyiniz dusuncelerinuze odakli. Daha sonra yalvartma taktigini buldum boylelikle rahatca hepsi olmaya basladi :) biz nisanliydik ilk oldugunda ama nikah olmustu. Oda anlamadi nasil oldugunu cunku o ise odakli baslamadi :) aksama yakinlassaniz bile akisina birakin uzun uzun sevisin hatta sarilin ve konsantrayonu bozacak birsey olmasin cevrede yeter baska ambians arama. Ayrica durex kayganlastiriciyi tavsiye ederim tekrar ona birakma git kendin al onceden sur
Soran+1 yılbende bu gün bırakacağım kendimi kasmayacağım...
yemek falan hazırlarım film izleriz falan hatta odaya bile geçirmeyeceğim korkuyorum o yataktan :D
ee alıp onu sürdüğümde bu ne demeyecek mi? :o
ayyy en korktuğum çocuğumun olmaması onunla sınamaz beni allah inşallah...
nikah yapmayı benim ailemde onun aileside çok istedi biliyorlar gidip gelip görüştüğümüzü ama ben düğünde olsun istiyorum çok bir şey kalmadı bir aksilik çıkmazsa mayısta
Cevap sahibi+1 yılKendini rahat birakirsan cocukta olur insallah
Neyani icine rahatca girdikten sonra en heyecanli yerinde birakip niye boyle rahat oldu diyemi soracak :) isinin gordugune bakar merak etme ayrica seffaf grem onun anlayacagi birsey degil oral yapmazsa.
Aynen odaya gitme. Hatta divan bile degil yerde yapin. Sadece surtme ve baski yapin acele etmeden. Yalvartma taktigi kullansin :)
Mayisa daha cok dikkat et derim dunya hali ozamana kim ole kim kala
Soran+1 yılyani öyle hazırlık yapmış çok meraklıymışım gibi olmasın da... eğer renkli kokulu bir şey değilse farketmez heralde...
düğüne çok var ama tüm hazırlıklar tamamlandı evimiz bile hazır çok az eksiğimiz var...
tabi ne olacağı belli olmaz nikah masasından döneni biliyorum...
sabah çok stresliydim ama artık daha rahatım artık olacak yani başka yolu yok ya hiç girmeyecektim böyle bir şeyin içine ya da olana kadar deneyeceğiz...
Cevap sahibi+1 yılFarzet hazirlik yapmis ol ne var bunda. Bu gereksiz kasintilariniz biz erkekleri daha cok cileden cikarir aslinda biraz rahat olmayi ogren. Aksine olmasi icin cabaladigini gorunce sevinir. Renksiz kokusuz bir sey. Ayakkabinin altina dok ise tek adimda kayarak gidersin :)
Sekste ayip olmaz boyle yaparsam beni yanlis anlarmi kafasindan cik. Bizler yatakta olu taklidi yapan kadindan biktik artik :D
Soran+1 yılben libidosu düşük kızlardan değilim sadece şimdiye kadar dikkat ettim...
yani öyle düşünmesini istememe sebebim ilk olacağı için yoksa sevişirken şimdiye kadar hiç pasif olmadım veya hiç aklında sevişmek yokken çok kudurtmuşumdur durduk yere şu an tedirgin olmamım sebebi kudurttup gene aynı olay yaşanırsa...
aklımda değişik şeyler giyip gitmek bile geçti ama bir olsun ondan sonra artık
Cevap sahibi+1 yılİyi iste sansli cocukmus kiymetini bilsin. Daha ilk gunden degisik seylere gerek yok. Zivanadan cikartip kontrolu kaybettirebilirsin :) simdilik normali yapin fanteziyi ileride yaparsiniz
+1 yılOrası bile Evlenmeden olmaz diyor
Sana ne oluyor
Dur
bekle
bak geç okey00 YorumlaOn sevişme yaptınız mı yarım saat falan birde vajinan ıslandinmi peki? hemen vajinismus a bağlama
012 Yorumla
Soran+1 yılemin değilim tabi ki ama olmadı yani...
yani zaten sevişme başladıktan sonra olay oraya geldiği için ön sevişme oldu ve ıslanma oldu
Soran+1 yılzaten psikolojik bir olaymış internetten baya araştırdım...
offff 2-3 yıldır atlatamayan var en erken atlatan 2-3 ay :o
ve şu an bekarım ne diyip de tedavi göreceğim...
emin olmak için doktora gidin diyorlar kist vs.. olabilirmiş
Soran+1 yılvajinismus olarak gidip kist vakası ile karşılaşılmış...
kist acı verdiğinden dolayı kasılma olabiliyormuş...
yani bakireyim vajinal olarak değil dışardan yapıyordum ama onunla bunun ilgisi ne ki?
Soran+1 yılıslanma oldu ama onda daha sadece sevişiyorduk sonradan olay o noktaya geldiğinde problem oldu... yok hiç girmedi kızlığımda bozulmadı hiç kan falan gelmedi ama tedaviye başlamak için sanırım ondan vazgeçmek gerekiyor bunu da ancak onunla halledebiliriz...
sıkıntı şu sanki dün gece hiç bir şey olmamış gibi davranıyor nasılsın bile demedi
Soran+1 yılbelki de kendimi kötü hissetmemem için bilmiyorum normal davranıyor belki de sorsa kendimi daha kötü hissedecektim bilmiyorum...
akşam iş çıkışı alırım dedi görüşeceğimiz kesin ama ne olacak konuşacak mı bilmiyorum...
ama benim konuşmam lazım
Soran+1 yılşu an biliyorum artık o da biliyor bence ertelemem heralde
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun iyice ıslansın ve yavaş yavaş girsin. erken davranmış. sende kendini kasma
00 Yorumla
+1 yılBir an önce bu problemden kurtul yoksa eşin aldatır seni
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bir çok sonuçsuz tedavi sonucu ayrılma ile sonuçlanmış ne yazık ki erkek tahammül etmiyor
- +1 yıl
30 yasında mast yapicak halimiz yok tabi
Dişini sıkıcaksın öyle de böyle de girecek başka çaresi yok 😊
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun rahatlatın sende fazla sıkma kendini sandıgın gibi bir acı olmayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenise krem falan süreydiniz kaylaştırmak içi bir deneseydiniz bir kaç kere girdikten sonra senin vajınanın içindeki sıvı sayesinde daha kayganlaşırdı :) ondan sonra ver çoşkuyu :)
oğlan seni biraz daha zorlasaydı olurdu bence :)02 Yorumla
Soran+1 yılo an onu düşünemedik çünkü ben o kadar çok korktum canım acıdı ki bağırdım direk
Cevap sahibi+1 yılhım seninki kıyamamış sana çok istekli olsaydı istediğini alırdı :)
korksanda partnerin seni en iyi eşkilde hazırlayıp denemesi gerekirdi olmadı diye yapmamak biraz saçma olmuş yapamayacaksan hiç denemeyeceksin evlenene kadar o zaman illaki insanlarda bir gerdek gecesi havasına girildiğinden o durum biraz daha farklı olur :)
inş. istediğin gibi cinsel anlamda mutlu olursun :)
ah ah canım çekti şimdi yaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13 yanındakiylemi girmiş ilişkiye tuhaf nerden biliyor ki iyi seç evleneceğin sonuçda
00 YorumlaSanırım hazır değilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılhazır olmamakla ilgisi yok tamamen vücutla ilgili bir olay
Soran+1 yılevet aynen öyle bunlar olduğu halde girmiyorr
+1 yılÖnce kabul et aci olacak bunu alıştır kendine.
02 Yorumla
Soran+1 yılacıyla ilgisi yok kaslar kasılarak kapatıyor tamamen psikolojik bir olay şu an aklıma geldikçe kasılıyorum
- +1 yıl
Ben 6 ay yaşadım o sorunu çok iyi biliyorum sende bitiyor iş. Sticker hormon iste doktordan. daha çok cinsel isteği oluşturuyor. bu en son çare tavsiyem düşünme çok fazla
ama vajinan namus yapmış çok iyi :D
00 Yorumlabunun için önce kendini kasmamayı öğrenmelisin...
00 YorumlaPsikolojik tedavi en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl27 yaşına kadar vermezsen her şey olursun
00 Yorumlazor bir durumm
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler