5 aylik evliyim 43 gundur eşimden ayriym esimle hic iliskiye giremedm vajinismusum esim iliski onemli degil benim icin diyordu ama simdi bosanma asamasindayiz bosanma asamasinda barisan var mi ya da vajinimus yuzunden bosanan?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen varım. yani şöyle aslında 3 yıl boyunca ben mücadele ettim tedavi için zorladım sürekli destek oldum ama o aksine tedavi olmak istemedi güzellikler içinde olan yaklaşımımı suistimal ederek tartışmalara dönüştürdü. bende biryerden sonra bu tartışmalara dayanamadım ve ip inceldiği yerden koptu. evlilik sevincim aile yuva hevesim herşeyim kırıldı. şimdi tekrardan yaşamak evlenmek istiyorum ama zor.. hep ön yargı. ülkemde anlayış toplumun arkasında ne yazık ki
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok uğraştım inan o kadar çok uğraştım ki artık tartışmalara dönüşür oldu ve sebebi bu konudan uzaklaşıp tartışma sebebiyetine donustu ve inan bir erkek olarak nadir hoşgörü ve anlayış içerisinde destekçisi oldum. fakat o sürekli bu yöndeydi tedavi olmamak. peki benim hayatım? Peki baba olmak benimde hakkım değil mi. artık benim için çok güç :(
- +1 yıl
Sende haklisin baba olmak seninde hakkin Allah gonlune gore versin ben tedavi olmak istiyordum ama esim bana guvenmedi asalamalari hic bitmedi benden annede kadinda olmazmis anne olmayi istedigimi bile bile hep asaladi bana hic destek olmadi simdi de bosaniyor 21 yasinda yasadklrm cok agir geliyor
Cevap sahibi+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadığımız durumlar tam tersi bir biçimde tamamen aynı. O kadar çok anlayış gösterdim gayret ettim çaba sarfettim ki yazarak anlatmak çok güç. keşke sizin gibi uzanan ele cevap verebilen bir kişilik olsaydı. o zaman aşılabilirdi belkide. üzerinden 3_4 yıl kadar geçti bu sekildeyim. sizin durum için ise çok anlayışsız ve kaba bir insanmış öncelik psikolojik huzuru sağlamak sonrası sizin anlayışınız ve sizinde çaba ve katkılarınız ile çözülebilirdi.
Cevap sahibi+1 yılEvet flört sonrası evlilik kararı aldık. Tartışma halinde telefon üzerinde olan bir diyolog neticesi davanı acarsın o zaman dedim. o davasını açmış ve mahkemede onayladım tek celsede yollarımızı ayırdık. istersen özelden konuşabiliriz ailevi olayların bu şekilde uluorta konuşulmasınin çok hoş olmadığını düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılMesajınız kapalı atamıyorum
Cevap sahibi+1 yılMesajınızı açarsanız size ulaşabilirim. diğer alternetif ise gizliden çıkabilirim. ama siz ben size ulaşana kadar mesajınızı açarsanız daha iyi olur sanırım. tekrardan kapatabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılTamam ben açıyorum. hemen yazın o halde lütfen tekrar kapatıcam çünkü
- +1 yıl
Merhaba. bnde senin durumundayim..10 aylik evliyim ve ikiskiye giremiyirum. bosanma surecindeyim
- +1 yıl
Simdi durumun ne peki.. bosandin mi.
+1 yılYav kardesim bu yuzden bosanilirmi hic? Sizin evliliginiz belden asagiyami bagli? Gidin bir kadin doktora gorunun , herseyin bir tedavisi var. Kolay evlenilmiyor kulay yuva kurulmuyor ama yuayi yikmak kolay.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende de var aynı hastalık bırak boşasın ya hastasın elinde değil
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılof sorma ya bayadır ama ben evlilik düşünmüyorum ergenliğmde başladı biri s*ks istedi çok karşı çıktım yapamadım sonra hasta olduğum çıktı ortaya işte araştırdım
- +1 yıl
bu hastalık tam olarak ne ya
Cevap sahibi+1 yıls*ksten korkmak aşırı korkmak kasılmak yapamamak acıycak falan diye rahat olamamak cinsel ilişkiden korkmak bir nevi ama aşırı korkmak normal değil
- +1 yıl
korka korka yapsanız olmuomu içine girdiğinde dayanılmaz bir acısı mı oluo sürterektemi olmuo oda olmadı arkadan bari yapınn ama boşanmayın tedavi oladurun
Cevap sahibi+1 yılarka ön her türlü korkuyosun kasıyosun ben 20 yaşımdayım hiç yapmadım teklif eden oldu çok ısrar eden ikna etmeye çlışan ama yapmadım
- +1 yıl
Ya öyle olmaz git soyun yatağınıza girin kendini ona bırak yen korkunu acı falan çok olmuosa düzelir o yapılır
Cevap sahibi+1 yılolmuyo işte anlayamazsın
- +1 yıl
anlıyorum peki sen bayıltsan kendini sora yapsa
Cevap sahibi+1 yılonu yapacağım için yine kabul etmem
- +1 yıl
çok felaket bişeymi bu ya öpüşebilionmu onu bari hapın
Cevap sahibi+1 yılöpüştüm evet
- +1 yıl
oh bari onu yapıosunuz peki o sana hiç bişey yapmasın ama sen onu boşalt bir şekilde elde tut
Cevap sahibi+1 yılboşaltsam devamı gelir olmaz
- +1 yıl
boşalınca gelmez boşalınca istek hafifler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. Vajinismus yüzünden boşanmış biriyle sohbetim olmuştu.. Çözümü var diyorlar ama çözümü olsa adam niye boşansın?
Ayrıca yine vajinismus yüzünden eşiyle arası iyi olmayan tanıdığım bir çift var..
Zor valla.. Allah kimseye vermesin..00 YorumlaÇaresine neden bakmadın? Bu dertten muzdarip olup da iyileşenler var.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMevla'm yardimcin olsun gercekten zor bir durum. ama esininde yanlis yapiyo insanlarin birbirlerini anlamasi lazim oyle seymi olurmus. belkide boylesi daha hayirlidir sizin icin.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbencede seven hem katlanir. sonucta iyi gunde var kotu gunde var. baska sorunlariniz var mi
Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı. Bence tedavi ol tedavi bittikten sonra hemen eşinle konuş ve iyi olduğunu söyle ama önce tedavi olman lazım eşinin sana inanması için
04 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Vardır illaki ama bunun çözümü var yani doktora git
010 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim tanıdıgım var bu sebepten boşanan.
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır kadın boşandı ona bu haksızlıgı yapamam dıye ama bunlar 5 yıl felan bu şekilde idare ettiler. Erkek boşanmak istemedi fakat boşandılar.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yıldoktora gittinizmi tedavisi olduğunu biliyorum
04 Yorumla- +1 yıl
sana yalnış yapmış veya bunu bahane etmiş bir evlilik iyi günde kötü günde sağlıkda hastalıkda devam etmesi gerekir kalmış ki tedavisi olan bir rahtsızlık bu ya kendisinde erken boşalma veya ereksiyon sorunu olsa siz terk edermiydiniz bence etmezdiniz aslında sizden ayrılmak isterken buda bahensi olmuş gibi geldi bana belkide yanılıyorum
- +1 yıl
bencede öyle ozman size düşen tedavinizi olmak sonuçda sizin bir sağlık probleminiz bu tedaviyide kendiniz için yaptırmanız gerekir aynı zamanda psikolojik destek alırsanız dahada çabuk atlatabilrisniz
doktora git tedavi ol adam bosasa seni halkı
03 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Olmaz o iş öyle hacı abla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıl5 ayda ne cabuk vazgecmis kopek
12 Yorumla- +1 yıl
Senin bir sucun yok. Hem bunun tedavisi var. Kaybeden o olur kim ki o yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle oldugunu evlenmeden bilebiliyor musun
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhani böyle oldugunu bilip eşin kabul etse neyse de adam da bir yandan haklı..
yalnız adam senden bahane olarak bunu öne sürüp ayrılmak istiyor bence .. çok zorlama.
- Cinsel Yaşam konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yıldoktora git
07 Yorumla- +1 yıl
sen genede git , ama tedavi de eşin de olması gerekiyosa o zaman haklısın tabi . ama tedavi oluyomuşun niye gitmiş ki hala
- +1 yıl
pardon ama tek sorunun vajin olduğundan olduğuna emin misin
- +1 yıl
zor bir durum ki daha 5 aylık evlisin . ki tedaviyi kabul etmesen ya da gitmesen tamam da ne bilim Allah yardımcın olsun . inş hakkında hayırlı olanı nasılsa öyle olur . iyi akşamlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin senin patlak olduğunu düşünüyo bence
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO raporu parayla verenler de var
Cevap sahibi+1 yılBen o hastalığı tedavi edebilen birini tanıyorum
Cevap sahibi+1 yılOl o zaman eşinle konuş burda zaman öldürceğine
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla hiçbir şey anlamadım bu vajinamus ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne ki😐
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok artık ne saçma ya daha neler duyacaz 😱
Cevap sahibi+1 yılVer kurtul bayiltsin seni
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında