+1 yılerkek olarak vajinanın doğal görünümü bana çekici gelir ama özellikle vajinayla ilgili bir güzellik algım veya ilgim yok.
daha önce bir araştırma okumuştum bu konuda, kadınların neredeyse tamamı kendi vajinasının görünümü beğenmezmiş, çirkin bulurmuş.
gerçek hayattaki örneklere bakınca da mantıklı geliyor; çünkü kadınlar vajinasını kolay kolay sergilemez, göstermez. pek çok kadın sekste vajinasına baktığın zaman utanır, gizlemeye çalışır ama memelerini göğsünü gere gere gösterir veya kalçalarına bakılması hoşuna gider.
erkekler açısından da sadece görünümüyle çekici geldiğini sanmıyorum. verdiği zevk dışında özellikle görünümüne tahrik olan erkek pek yoktur. hatta burada sorulara bakınca erkeklerin vajinadan çok ayaklardan tahrik olduğunu görüyorum :)
nedenini bilmiyorum ama dediğin gibi böyle bir durum var. ilginç :)32 Yorumla
Soran+1 yılwow cok güzel yazdin ve dogru sanirim en azindan bende öyle vajinami begenmiyorum tuhaf geliyor yani cekci biseyi olduguna inanmiyorum gögüs ve kalca baska bakildiginda sekste hosuma gidiyo :) demekki anormal degilmisim cok güzel cevap benim icin cok tesekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim :) anormallik yok :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılne vajina ne de penis esasen güzel organlar değildir. ya da en azından bana göre böyle diyeyim. biz sadece bu organların bize vyaşattığı zevk yüzünden onlara güzellik atfederiz. elbette dudakları sarkık, rengi bozuk ve kokusu kötü olan daha çirkin olarak algılanır. ancak arada sevgi varsa organların ne boyutu, ne de görünüşleri önemli değildir.
61 Yorumla
Soran+1 yılaynen cok güzel cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim vajinam çok güzel herkese göstermek istiyom bazen ya :D nese bir erkek arkadaşım dedi kendisi amerikalı vejina erkeklerin gözünde bir gül kadar güzelmiş falan :)
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvajina olcaktı
Soran+1 yılalla allaaaaa bakmak isteyen cok olur bu yazidan sonra hadi iyisin :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılda vinci nin de dediği gibi insan anatomisinde 2 yer çirkindir. Birincisi diz kapakları, ikincisi ise cinsel organlar:) Kadın vajinası bir çok kadında estetik olarak güzeldir. Irk ve ten sıkılığı görünümü etkiler. Bazı kadınların ki çicek gibi açılır dudakları vardır ki çok davetkardır ben böylesini tercih ederim. her iki cinsin organı da birbirini tamamlayacak şekilde dizayn edlimiştir. bazıları hoş estetik bazıları değil. neticede en önemli faktör temizlik ve koku dur:)
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen haklisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılargo da bir iltifat vardır güzel kadın görülünce söylenen; " kadının her yeri *m " diye. cümle içinde kullanırsak " abi bir kadın geldi gecen görsen var ya her yeri *m " yani burada ki herif kadını o kadar güzel bulmuş ki, yüzüyle, fiziği ile, giyimiyle. böyle bir benzetme deyimi çıkmış artık :P.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D sorumada cevap olmus oldu tesekkürler haha
+1 yılEn güzel vajina, en güzel penisten daha estetiktir bence. Meyve gibidir :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılsarkık etli vajinalar hoş değil .doğal olan vajinalar güzeldir .
00 Yorumla
+1 yılyahu nasıl güzel olmaz. Millet birbirini yiyor onun icin.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaha öylede ne bilim :D banami öyle geliyor
İlginç bir huyum var ama görüntüyede bakarım ama takma farketmez gene :)
00 Yorumla
+1 yılEvet benim düşüncemde de öyle. Ama anüsün görüntüsü çok hoş :P
11 Yorumla
Soran+1 yılhaha vjinadan iyidir bencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılentarisi ala benziyor şeftalisi bala benziyor demiş büyükler aynen katılıyorum:D asıl sizin istekle ağzınıza alıp cuk cuk emdiğiniz penislerimize ne demeli:D
18 Yorumla
Soran+1 yılhahaha igrenc cuk cuk diyo :D hhhahhaha
Cevap sahibi+1 yıle öyle ama yapışıyosunuz yeni gelin gibi:D
Soran+1 yıl:D haha deli ya
Cevap sahibi+1 yılgizli gizli takılıyoruz biz ikimiz de burda işte kader:D
Soran+1 yıl:D napalim kadeeer aynen :D
Cevap sahibi+1 yılyan yana olsaydık da sen sorsaydın ben cevaplasaydım:D
Soran+1 yıl:D bu yazisma hic iyi yerlere gitmiyor
Cevap sahibi+1 yılfarkettim:D
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek gözünde penis güzel vajina çirkin kıyası olmaz.
00 Yorumla nasıl bir görüntüsü varkı bu kadar sorun ettin arkadaşım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne penis ne de vajina gözüme hoş gelmiyo :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence de görüntüsü çok çirkin
11 Yorumla
Soran+1 yılyalniz degilmisim :)
zevk alınan her şey güzel gelir...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldudakları kapanmayan vajinayla karşılaşmak dehşettir arkadaşlar kendimi atasım gelir , o ne iğrençtir yaa :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılewt iğrenç bir görüntüü var ama malesef ona mahkumuzz :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D yuh igrencde demedik haha
Cevap sahibi+1 yılgörüntüsü iğrenç evet ama tadı cok güzel dünya onun üzerine dönüyor :D
Soran+1 yıl:D ne tuhaf dimi
Cevap sahibi+1 yılEvet Cok Tuhaf :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne bekliyodun a kızım idrarının çıktığı yer sonuçta ama bu senin görüşün bana göre gayet güzel özellikle beyaz ve çizgi gibi hafif dolgun olanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence güzel zaten ben oral seviyorum başka yerlere gidiyor :)
00 Yorumla
+1 yılaynen öyle hiç bir estetik tarafı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılevet cok tsk yorum icin
+1 yılVajina gerçekten iğrenç bir organ siz kızlar şükredin ki erkeklerde penis diye bir organ var yoksa sizi o pis organlarınızla köle yapar ayak işlerinde çalıştırırdık hahaha :)
16 Yorumla
Soran+1 yılhayal gücün cok kuvvetli dostum
- +1 yıl
Emin ol öyle olurdu.Güçsüz , aciz , kibarlık budalası kızlara başka neden katlanırki erkekler sanıyorsun.
Soran+1 yılkizlar sana bakmiyo diye bayagi bir komplexlenmissin sen
- +1 yıl
Yooo cinsel ilişkiden sonra hangi erkeğe sorarsan sor kızlardan midesi bulanır.O vajina ancak boşalana kadar güzeldir;)
Soran+1 yılsedattan agzimdan aldin lafi ama anlatmaya degmiyecegini düsünmüstüm tskler
Gizli Üye(36-45)+1 yılmrk etme görüntüye değil icraata bakıyolar o yuzden kasma
31 Yorumla
Soran+1 yılkasmiyorum hanim aga soruydu mk
+1 yılgüzeldir niye çirkin olsun =)
00 Yorumlao kadarda ktü değil bence
00 Yorumlacandır o be:)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam