Yapı meselesi. Her insanın özelliği farklıdır. Kimilerinde barİz belli olurken bazılarında mümkün değildir. Onu anca ilişkiye başlayınca anlayabilir. Esnekte olabilir
Anlaşılır ya aynı şekilde arka da belli olur. Uyanık birine denk gelen kızın işi zor 🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Valla ben en fazla internetten merak edip aratmistim ordaki gordugumle cevaplayabilirim ama gordugum yanlis mi orasini bilemem tabi, bende onlarin yalancisiyim dfjgdf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Yapı meselesi. Her insanın özelliği farklıdır. Kimilerinde barİz belli olurken bazılarında mümkün değildir. Onu anca ilişkiye başlayınca anlayabilir. Esnekte olabilir
Parmaklarla biraz aralansa görünüyor zaten ama çoğu kişi içine girmeden bilemez onu. Bazılarında da zar esnek oluyor girse bile anlamıyor olabilirler.
Aynen zaten o yüzden ürologlar tonlarca alet kullanıyor. Bizim abazalarda bı bakışta anlıyor 😂😂
anlamassin kizlik zari diye hir sey yok çünkü bakirelikte bacak arasinda olmaz
Kuzyoografi okuyom ben yüzünden tanırım ne gerek açıp bakmaya
Anlaşılır ya aynı şekilde arka da belli olur. Uyanık birine denk gelen kızın işi zor 🤣
Valla ben en fazla internetten merak edip aratmistim ordaki gordugumle cevaplayabilirim ama gordugum yanlis mi orasini bilemem tabi, bende onlarin yalancisiyim dfjgdf
Bi bakışta hemde 👍🏻 vaginal dudakları çok hafif aralasın yeterki. 👍🏻
Hayır bu çok mümkün değil. Elbette çok belirgin olanlar vardır ama %100 anlaşılması imkansız
Anlaşılır tabi ki ama sen bakarak goremezsin
Ben kaç kızın vajinasına yorum yaptım anlarım yani sanalda yapayım mı
Cok fazla ilişkiye girdiysen bir ihtimal anlarsin cunku bakire ile cok ilişkiye giren vajina ayni olmaz. Sen bakire misin peki
İçini açmadan bilemezsin tövbe tövbe 😂
Onu kimse anlayamaz anlarım diyen büyük yalancıdır
Görüntü de benli olmazki
Çok belli değilse anlamaz
Nerden anlıcaz 😬
Çok önemli değil bekaret
Kurcalamaya izin varsa anlarım
Dudaklarını iyice açmak gerekir
Sadece bakarak anlaşılmaz
Dokunam gerekir. Bakire değilsin değil mi?
Yok açip içine bakmak gerek
Evet iki adim yürüsün yeter bana anlarim
Henüz öyle bir şey icat olmadı.
İçini açarsam anlarım.
İçine bakınca anlaşılır
Sanmam
kokusundan anlarım
Alnında bile yazar
Röntgen bile çekerim 🤣🤣🤣🤣ya saçmalama
Anlaşılmaz
Anlamak zor
Bir bakışta hemde