Sevgilimle aramızda cinsel kimlik çatışması var. Ne yapmalıyım ?

İkimizin de yaşı 22 daha önce ilişkiye girmedik kimseyle. Ben başlarda abaza olduğumu sanıyordum ve psikoloğa gittim, psikolog bana '' seks bağımlısı'' olduğumu söyledi abaza değilim yani. Sekste tabularım yok, fetişit olduğum şeyler var vsvs. Sevgilim ise benim tam zıttıma asekseul birisi.

2.5 yıllık ilişkimiz var. Hiçbir şekilde cinsellik konuşmadık. Hiç hem de. Defalarca evlerimize gidip geldik, şehir dışına gittik 2 gece otelde kaldık yok yok yok. Hiç arzu, ihtiras yok kızda. Öpüşüyoruz biraz, sonra açıktım diyerek kalkıyor. Şu içiyor, tuvalete gidiyor. Ben de lanet olsun böyle ise diyorum içimden.

Arkadaşlar ben kız kuzenimle bile cinselliği konuşurum. Yani buradaki kızlara da bakıyorum. Herkes cinselliğe meraklı ama benim sevgilim aseksüel. Sadece çocuk yapmak için sevişecez galiba. Sırf bu sebepten ayrılırsam pişman olacak gibiyim. Ama o aseksüel olunca ben de başka kızları arzular oldum doğal olarak.
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece fikirlerinizi duymak istedim dostlar.

Bu arada ben de 190 boyunda, 2 yildir spor yapan, sigara icmeyen, gunde 2 kez dus alan, evimde 4-5 parfum bulunduran birisiyim. Arzulammasinin tek sebebi aseksuel olmasi. Beni cuksuz saniyor.
Sevgilimle aramızda cinsel kimlik çatışması var. Ne yapmalıyım ?