Sevgilimle 6 aydir beraberiz. Aramizda hic cinsellik konusu fazla gecmedi ama bu iki gundur aşiri fazla konusuyoruz. Penisini gormek istiyodum zaten ve soyledigimde baksırının ustunde oynadi goruntulu aramada. Tam acar ama benim de ustumu acmadan acmazmis. Sudyenli bri sekilde gormek istiyo sadece ama ben utaniyorum. Ve bundan pisman olur muyum napiyim sizce? Ona guveniyorum ve ciddi bir iliskimiz var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılGüven meselesi değil bu. Bugün can ciğer olduğun sevgilinle yarın düşman olabilirsin. Hiç kimse de kayıtlı şekilde özel görüntülerin veya videoların olmamalı bence. Ekran görüntüsü almak veya kaydetmek çok kolay nihayetinde.
03 Yorumla
Soran1 yılalmazsa bir sıkınti olur mu peki? Alacagini sanmiyorum ki alsa bile her bulusmada telefonu bende bakar silerim. Sizce napıyım?
Cevap sahibi1 yılBen yazacağımı yazdım benim düşüncem bu.
Soran1 yılPeki sizce aramda onunla boyle konusmalar gectigi icin basit durumuna duser miyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılkiz ayni benim durumdasin bizde 6 aydir beraberiz 2 gündür aksamlari cinselik konusuyoruz ve ciddi iliski evlenmek istiyoruz
111 Yorumla
Cevap sahibi1 yılaslinda bilmiyorum pismanmiyim cinselik konusmakla iyi mi yaptik sence? o 24 ben 23 yasindayim
Soran1 yılayni kararsizlik icinde bende varim.. bi yandan normal diyorum bi yandan da garip geliyor keske konusmasaydim falan diye
Soran1 yılama ilisiki içerisinde normal ya bence biraz dozu kacmisti ama normale donduk yine
Cevap sahibi1 yılyaa ama iste erkek kiz beraber olunca mecbur konusu açiliyor
benimkisi seks yapmak istemiyor evlenmeden önce o buna okeyde bana dokunmak beni öpmek istiyor ve bilmiyorum izin vermesemi vermesemi aslinda bende istiyorum bakireyim hic yapmadim pisman olurmuyum hic bilmiyom
Cevap sahibi1 yılSen peki yaptin mi o sana dokunuyor mu?
Soran1 yılyani opusmuslugumuz var evet ilerisi olmadı
Cevap sahibi1 yılIlerisi evlendikden sonra o beni öpmek istiyor ve dokunmak istiyor bilmiyorum ne yapsam aceba
Cevap sahibi1 yılYaa bide utaniyorum ilk defa biri dokuncak öpuşme felan hic bilmiyorum rezil olurmuyum
Soran1 yılbence karsindakine guveniyorsan ileri gidilmedigi surece temas olabilir sevgilin sonucta pisman olacagini sanmiyorum
Soran1 yılo da benim ilk opustugum kisi bende boyle tedirginfim ama bise olmaz merak etme rahat ol yani
Cevap sahibi1 yılAnladimm Tesekürler
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılZaten güvende sana karşılık beklemez canım .. Karşılıksız yapıyorsa sorun yok asil
28 Yorumla
Soran1 yılorasi oyle tabi... gostermeyim mi sizce?
- 1 yıl
Gösterme tabikide bir şey istemessin sonuçta göstermesi için illa seninde bir yerini göstermen mi gerekir.. Karşılık beklemesi lazım..
Soran1 yılpeki bir sey daha sorabilir miyim? Aramizda iki gun cinsellik hakkinda konusuldugu icin basit durumuna dusmus muyumdur? Sonucta yaptigim bisey degildi o konu acmaya calissa bile acmiyodum ama bu iki gun bende konustum biraz. Sıkıntı olmus mudur baya canim sıkkın şu an
- 1 yıl
Yok sıkıntı etme o konuda canım günümüzde artık herkes konuşuyor cinselliği rahat bir şekilde.. Ne derece konuşuyorsunuz
Soran1 yılya aslinda neredeyse hic konusmuyoduk o bazen aciyodu ama ben pek bisi demiyodum hatta hic demiyodum. Ama iki gundur biraz ileri derecede konustuk. Normalde sohbet donmuyo yani klasik sohbet ediyoruz
Soran1 yılteşekkür ederim bu arada
- 1 yıl
Rica ederim takıldığın olursa yazabilirsin bana problem yok
Soran1 yıltamamdiirr
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güven duysanda gönderme artniyetli kişiler ailene gönderirim diye tehdit edip cinsellik isteyen kötü niyetliler var o yüzden uyanık ol
03 Yorumla
Soran1 yılgondermedim de gostermedim de hatta ona istedigimi belli ettigim icin bile pisman oldum. Normalde konusmayiz boyle seyler ama iki gun biraz ileri gittik ya. Onun gozunde basit durumuna dusmus muyumdur?
Soran1 yıltamam teşekkür ederim
Valla sen bilin içine sinmeyen bişeyı yapma siniyosa yap
11 Yorumla
Soran1 yılSinmedigi icin yapmadim.. normalde olmaz ama son iki gun biraz fazla cinsellik konustuk gozunde basit durumuna dusmus muyumdur sizce?
1 yılBence gerçek bir sevgilinse pişman olmasın bırak hayatı yaşandığı boyuta kadar yaşansın
00 YorumlaYapma ekran falan alır sıkıntıya girersin. Erkek adam gerçekte görür göreceğini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYüzünü gostermezsen hem sorun olmaz , hem sen daha rahat olursun...
011 Yorumla
Soran1 yılbasit durumuna duser miyim? ya da aramizda bu muhabbetler gectigi icin basit olmus muyumdur?
Cevap sahibi1 yılSurekli yapmazsan sorun olmaz.
Soran1 yıltamam sagoll
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Birde heyecana kapılıp tam açma. Kısa ve net ol.
Cevap sahibi1 yılKısa süreli göster. Bu günlük bu kadar yeter de. Ama her zaman olmaz de.
Cevap sahibi1 yılHer görüşmede de gösterme.
Soran1 yıltamamdir gostermeyi de pek düşünmüyorum şu an ama iki konuşmadan da basit durumuna dusmemisimdir degil mi?
Cevap sahibi1 yılDusmezsin. Sonucta 6 aydır görüştüğünü biri
O kadar konuşmaktan bir sey olmaz.
Cevap sahibi1 yılGösterip göstermem sana kalmış. Rahatsiz olacaksan gösterme tabi.
Soran1 yılhaklisiniz tesekkurler
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Önemli değil. Sadece ilgi uyandır. Merakta bırak. Seni düşünsün..
Gizli Üye(18-24)1 yıl6 aylık ilişki ciddi ilişki. degildir daha zamanı var eğer görmek istiyorsan bu kadar sende birşeyler göstercen karşılıklı olur bu dediğin şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEee yapın her şeyi yapın ilişki olmasa bile oral yapın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılBakire isen uzak dur
027 Yorumla
Soran1 yılbakireyim de ne alakasi var ki
- 1 yıl
Nasil ne alakasi var
- 1 yıl
Ateş ve barut yanyana durur mu
- 1 yıl
Sana oral yapcak sonra sen dayanamican iliski istecen durum boyle yani ya da en son care anal yapilirsin
Soran1 yılGoruntulu konusmada gostercek. Bende oyle yapsam sıkinti olur mu
- 1 yıl
O seni hayal ediyordur bence
- 1 yıl
Goruntulu seks mi karsilikli mastürbasyon mi yapcaksiniz
Soran1 yılBisey yapmicaz o Baksır ustunden oynadi zaten tam acmam icin ustumu cikarmami istedi. Sudyenli olur dedi ama yapmadım
- 1 yıl
Tm senin amacın ne yapmak istiyorsun tam olarak onu söyle acikca anlatirsan
Soran1 yılbisey istemiyorum penisini gormek istiyorum sadece
- 1 yıl
Şimdi sen penisi görcen sonra o senin vajina görcek ya da memeni sonra ne istek baslicak ve merak duygusu baslicak sonra beraber bulustugunuzda dayamicaksiniz seks yapcaksiniz olay kısaca yani tetikleme mekanizması sen penisi gorunce surekli mastürbasyon yapmaya caliscan oda seni vajina hayal ederek mastürbasyon yapmaya caliscak
- 1 yıl
Merak duygusu herzaman vardir ama sakın ol birlikte ve yakın olma
- 1 yıl
Mesela seni onu penisi gormek icin uyandiran sebep ne mesela seni ne tetikliyor azginlik mi ya da libido mu
Soran1 yıllibido evet
- 1 yıl
Bendede libido var ama sabrediyoruz , mesela penis gordun sonra ne olcak mesela ne dusuncen?
- 1 yıl
Sevgilinle beraber bulusyormusunuz ya da basbasa kaldiginiz oluyor mu
Soran1 yılevet bulusuyoruz
Soran1 yılMerak ediyorum gormus olcam sadece bisi olmicak
- 1 yıl
Başbasa ya da iliski boyutu ne oluyor öpüşme , önsevisme falan vb. oldu hiç
- 1 yıl
ya da başbasa kaldiniz mi
Soran1 yılhep basbasayiz. Opusme oldu bitek
- 1 yıl
Bulustugun zaman soyle ya da basbasa kalmak icin bir ayarla canli ac penisi gorursun
- 1 yıl
Opusmeden sonra ileri gidilmedi mi mesela ciplak olmadiniz mi ya da sevisme oral falan olmadı mi
Soran1 yılhayir ileri gitmedik
- 1 yıl
Sen istiyormusun ileri gitmeyi o önemli
- 1 yıl
Öpüsürken sertlesme oldu ya da sevgilin nasıl dayandı
- 1 yıl
Aslında bulustugunuz zaman soylersin gormek istiyorum zaten oda meraklidir hemen gosterir sonra oral yaparsin biter iş merakin gidermis olur
Gizli Üye(25-29)1 yılOnumu beklicen ben seksting yaptıklarıma atıyorum karşılık beklemeden sende gör onu beklersen ohooo soyundurmadan açmaz seni
00 YorumlaPişman olurmuyum diye düşünüyorsan pişman olursun
07 Yorumla
Soran1 yılbasit durumuna düser miyim
Soran1 yılbasit degilim cunku...
Soran1 yılanladim
Soran1 yılya iki gundur asiri derecede cinsellik konusuyoruz. Daha once tek tuk laf yapiyodu ama ben bir sey demiyodum. Simdi boyle konusunca bi pisman oldum gibi ama o an da hosuma gidiyor napsam bilmiyorum kafam karıştı sadece
Soran1 yılneyse tesekkur ederim gerek yok
1 yılAynen kesin evlenirsiniz
02 Yorumla
Soran1 yılevleniriz diye kesin bir sey demedim yardim istiyorum şurda
- 1 yıl
Atarsan kendini basit hissedersin atmazsan da içinde kalır yanı atacaksın biliyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok erken 6 ayda haberin olsun
03 Yorumla
Soran1 yılevet yapmadim o yuzden. Bir sey daha sorabilir miyim? Normalde cinsellik konuşulmuyo o arada acsa bile bisi demiyorum ben ama son iki gun biraz fazla konustuk brn de o da. Gozunde basit durumuna dusmus muyumdur?
Cevap sahibi1 yılHayır bir daha da dikkat et
Soran1 yıltamam sagol
1 yılGörüntülü sakın. Yüzyüze istedigini yap
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGüveniyorsan sorun nedir
02 Yorumla
Soran1 yılpişman olur muyum sonrasinda sizce
Cevap sahibi1 yılYüzünü gizle
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi