Anal sex yaparken erkek prezervatif kullanmalı mı?

şimdi sorum şu anal sex yaparken erkek prezervatif kullanmalı mı her ihtimale karşı yani mikrop kapma hamile kalması falan..ayrıca kayganlaştırıcı ve krem kullanıldığı zaman tamamen acı hissi kaybolur mu..bir de 17-18 cm penis bunları yapmamıza rağmen canı acıtır mı..penisin anüsten çıkmama ihtimali olsa arkama boşalmak zorunda kalır mı?
Güncellemeler
+1 yıl
aslında durumu özetleyecek olursam küçükken başımdan kötü bir olay geçti biri tarafından taciz tecavüz karışımı bir şey oldu yani arkama penisini sürtmüştü..bunu aşmam için de biriyle bunu yapacam ve korkularımı yenmek istiyorum..4 aydır sürekli konuşuyoruz ama ben karar veremedim korku pişmanlık duymak istemiyorum ama ileride de eşimle yaşamaya korkarım diye şuan bunu aşmak istiyorum...biliyorum anlattıklarım çok saçma gelecek hatta kimse inanmayacak ama..
Güncellemeler
+1 yıl
bunu yapacağım kişi çok yakın bir dostum ve bana yardım etmek istiyor..cidden beni hiçbir şeye zorlamıyor ve sınırları sen belirle diyor..istemezsen o an vazgeçersin diyor..bni kullanmadğnı biliyorum..çünkü o güven aramızda var..off çok karmaşık bir durum ama ne yapsam şaşırdım..ileri de evleneceğm kişiyle zorluk yaşamk istemyorum böyle bir olayı da anlatmak istemiyorm..bir şekilde bunu aşmam lazm...saçma sapan alay edecek şekilde cevap verecekseniz hiç vermeyin..lütfen yardmcı olun ne ypmlym:((
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten insanlar birbirini yargilamqya hazirlar kimseye diyecek bir seyim yok beni qncak bunlqri yasayan biri anlar zqten neyse herkese saygi duyuyorum ne diyeyim allah benim basima gelenkeri kimseye vermesin
Anal sex yaparken erkek prezervatif kullanmalı mı?