Bir kız arkadaşım var,ciddi düşünüyoruz.Ben de çoğu erkek gibi bakireliğe önem veririm.İlişkimiz sürtünme yoluyla oluyor.Askerden dönememe gibi bir ihtimalim olduğu için kızlığına dokunmuyorum,geleceğini karartmamak için.Ama bana bakire bir insanın vajinasına göre geniş gibi geliyor.Günahını da almak istemiyorum ama bakire olmayabilir mi?Bir kaç kere yokladım yok öyle bir şey dedi.
Cevabın nedir?
herkes gidiyor aya sen kalmissin yaya arkadasim sen yazik o kizi her seferinde rencide ediyorsun sevgini sevdigini yipratiyorsun bakire degilse birakacak misin ya keske ben sevdigim kizla evleneydimde bakirede olmayaydi yinede basimin taci olurdu yazik sevgi emektir yikma hayallerini sanada hayirli teskereler askerlik konusunda icini karartma ben önce istanbula gittim orda sirnaga valla sirnak cogu yönden istanbuldan rahatti kisa dönem cavustum onlarin hayati bana benimki arkadaslarima bagliydi kisacasi gercekten silah arkadasi olursun askerde sevdiginin kiymetini anlarsin aksamlari erat dedigimiz kahvede cayin icerken cok gelir o günlerin gözün önüne
82 Yorumla
Soran+1 yıleyvALLAH birader.Bu kadar olumsuz yorumun içinde adamlığı hatırlattın sağolasın.
En İyi Cevaplar
+1 yılulan bütün haltları yiyip sonra bakiremiyin diye soruyorunuz ne bakireliği birader bikere sağlam bi erkek evleniceği kıza evlenene kadar dokunmaz bu bir ,ikincisi düzgün bi kız sürtünmeyi bırak kendine dokundurmaz bile seviyeli olur , gelelim bakireliğe ulan vajinasının koordinatlarını dahi veriyosun bu halde olan bi kızdan bakirelik bekleme kendindende bekleme bikere ayrıca senden onde birileriyle o haltı yemediği ne malum bakirelik sadece zarla değil önce iffetle ahlakla olur siz ikinizde bunu yıkmıssınız
101 Yorumla- +1 yıl
bordo bereli klavyeli
Ciddi düsünüyorsun diyorsun ve sürtünerek iliski yasiyorum diyorsun ama en tuhaf olay ise bakireline takmisin.
Ya senle yapan herkezle yapar demicem cünkü seni mutlu etmek icin yapiyordur diyelim asinda sen bunu istemicekin ki o süpheyede düsmicen.
100% bir bilgim yok ama tek diye bilcem cocuk ciktiktan sonra bile vajina eski hala geldini deniliyor ya sen bunu disdan nasil anladin..
Bir evlilik icin en önemli duygu güvendir bu olmaza ask ve sevgi hayatta iskence dollu olur. Allah hayirlisini versin.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlsa ne olurki sevdiğinden vazgeçersin yani.Şimdi düşün bakireliğini vermiş olduğu biri varsa neden onun yanında değilde senin yanında peki.Hani dersiniz ya kızlar ilk erkeklerini unutamaz diye o zaman bu kız unutmuş mu.Bakire değilse...Birde vajina yapısı her kızda aynı değildir olabilir dış dudakları büyüktür bu yüzden öyle görünüyor olabilir..
22 Yorumla
Soran+1 yılbak erkek hatasını bir duşla temizleyebilir,kadın bir ömür taşır.Eğer bir kadın bakireliğini verme gibi bir hataya düşüyorsa bu onun hataya müsait bir insan olduğunu gösterir.
Cevap sahibi+1 yılHataya müsait bir insan olduğunu çıkamdan anlayabilen varsa ne mutlu.Sonradan da böyle hatalıysam ara muhabbeti olacaksa vay haline kızın.Neyse doğru bildiğinden şaşmaman en güzeli
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
13Cevap
öncelikle bakirelik ruhta biter iki damla kanla insan bakire olmaktan çıkmaz ki arkaaşım senin sevgilinde yaşadığınız şeylerle bakire sayılmaz şunu da akklından çıkarma bir kıza güvenmeyip bakire olup olmadığını ister direk sormasanda ima bile etmiş olman çok onur kırıcı birşey kız on numaralı o.. da olabilr ama bu soru hiçbir bayana sorulmamalı onur kııcı birşey bence açık açık sordun mu birde bunu ona oda yok öyle bir şey dedi haya alam ya nasıl bir durumdur bu böyle kız arkinde de hata benim kız olsam erkek arkim böyle soru sorsa anında bırakırdım onu ayıp aklına sok o kız zaten bakire değil. bakire istiyorsan hiç dokunmayacaksın...
10 Yorumla
+1 yılGörünüşe göre verilen hükümler herzaman yanıltır. Bedenen bakireliği beynen bakireliği kanıtlar mı herşeyden önce. Biraz düşünün lütfen bir zar bukadar önemliyse çözümü mutlaka vardır. Bu düşünce tarzı farklı yöntemlere itebiliyor insanı. Bu arada bakirelikten yanayım sadece objektif olmak gerektiğini de savunuyorum okadar. yanlış anlaşılmasın.
17 Yorumla
Soran+1 yıliyi hoş diyorsunuz tamam.Ruhu bakire olmalı bir insanın tamam buna da katılıyorum ama sen bir insanın aklından geçeni,geçmişini nasıl bilebilirsin?Bakirelik tam olmasa da nefsine hakim olabildiğinin göstergesi,hataya müsait bir insan olmadığının bir göstergesi.Umarım anlaşılmışımdır.
- +1 yıl
Ama bakire olduğunu savunan ve hatta olan, ancak nevsine sahip olmayan ve anal beraberlikler yaşamış veya şu diktirme olayını gerçekleştirmiş kızlar varken bunun ayrımını nasıl yapacaksınız ki.
Soran+1 yılbir nevze de olsa ayrım yapabilmeyi sağlar.Bir şeyin %50 si hiçbir şeyin %100 ünden iyidir.
- +1 yıl
Sadece düşüncenize saygı duymak düşer bana.
Soran+1 yılkız düşünceme saygı duyduğunu söyleyerek medeni bir insan olduğunu gösterdi.Ben burada bir soru sordum bu yüzeysel bir soru.Kimseden ne bunu yorumlamasını istedim,ne doğru mu yanlış mı diye sordum.
+1 yılsiz her halti yiyin ama o zar orda oldugu surece kiz bakire olmus oluyor oyle mi? senden oncede surtunmus olabilir bi baskasina, oral yapmis olabilir.. Hatta bu kizdan ayrilip, baska evlenecegin zari saglam olan kiz da bunu yapmis olabilir. Bu nasil dar bi bakis acisidir ya..
40 YorumlaNe diye sürttürüyorsun büllüğünü güvenmediğin birine? İkiyüzlülüğün böylesi.Senin gibi erkekleri büllükten asmalı.
155 Yorumla
Soran+1 yıldurumu yorumlayın mı dedim ben size?Bir soru soruyorum ve cevabını istiyorum yorumlayın demiyorum!
Soran+1 yılen azından kızlığı bozupta yarıyolda bırakmıyorum insanları bir de bu yönden bak
Ulan ne utanmazsınız be. Bakirelik böyle bişi değil olm. Sen kızın vajinasını görmüşsün bide geniş diye ölçüm yapmışsın. Ee ne kaldıki? bi zar bu kadarmı önemli ya... Bedenin değil ruhun bakire olmalı diye boşuna demiyolar.
62 Yorumla
Soran+1 yılburada bu işin doğruluğunu ve ya yanlışlığını sormadım.Yorum yapmayı bırak ve kendi doğrularınla yaşa kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez.
+1 yılsaçmalama. vajinanın şeklinde ilişkiye girince gözle görülür bir değişiklik olduğu iddiası tamamen çocukça. herkesin anatomisi farklı yani. hem bakire olmasa niye sürtünme gibi bir eziyete katlansın, adam gibi sevişir.
22 Yorumla
Soran+1 yılben de böyle düşünüyorum sağolasın.
- +1 yıl
rica ederim.
çok zavallısın ya..kız aptal ki seni adam yerine koyuyor..
190 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaskere gitmeyen biriyle sürtünen bir kızdan ne beklersin yarın sen askere gidince kimlere sürttürecek çünkü isteyecek elbet,bakireliğine dokunma yoksa sen askerdeyken açık kapı boş kalmaz,kızın günahına girmişin zaten hem güvenme hem sürttür sen girsen hayırda demez o kızın işi zor
24 Yorumla
Soran+1 yılKarakteri ben yokken boş kalmama gibi bir duruma el vermez.Kızlık konusunda düşüncelerimiz aynı.Askere gittiğimde dönememe ihtimalim var hayatını karartamam.
Cevap sahibi+1 yıldostum benim yaşım 34 ve senin geçtiğin yollardan geçtim çok kızla çıktım ve kızların karekter yapıları %90 aynı bununki ayrıysa bilmem ama sen askerdeyken birileriyle olmaması için sebep ne?kadınlardada istek var elbet seni arzuluycak ve birileri gönlünü çalacak tabi bütün kadınlar için aynı şey denmez ama bence askere giderken rahat gitmen için bişey yapma yoksa kafan rahat olmaz
Soran+1 yılçok sağolasın
Cevap sahibi+1 yılsende sağol dostum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakireyse ama daha önce birçok erkekle anal ve oral seks yaşadıysa? bunu da anla da görelim
119 Yorumla
Soran+1 yılBir insanın geçmişinde yaşadıklarını nereden bilebilirsin?Ruhu bakire olmalı insanın diyorsun nereden bileceksin geçmişini bana bunu söyle.Bir zarın olup olmadığını anlayarak bakire olup olmadığını anlayabilirsin.Ruhunun bakire olduğunu nasıl anlayacaksın kain falan mısın sen Semik
Cevap sahibi+1 yılvalla öyle bir belli ediyorlar ki kendilerini... ama her erkek sarraf değil ki mücevherden anlasın, onlar anca jinekolog olup zardan anlıyorlar
Soran+1 yılDevir sahte mücevherler devri.Hiçbir şey göründüğü gibi değil,ben olayın içsel yönünü değil yüzeysel yönünü yorumlayarak hareket ederim.
Cevap sahibi+1 yılher neyse bekarete bu kadar önem verip eğer ki kalp kırarsan, birilerini kınarsan, bunun için terkedesen Allah karşına demin yazdığım türden birini çıkarır ki çok geç olur anlamak için sen bilirsin ama kendin bakirsen bu ayrı. bakire istemeye hakkın var yine de bu kadar takılacak bir durum değil derim. tabi bakirim deyip karşındakini de kandırabilirsin ama Allahı kandırmazsın...
- +1 yıl
Burdaki cümlenin anlamını direk söylendiği gibi algılarsan normaldir ne demek istediğimi anlamaman. Karşındaki insanı materyal olarak görüyosun bir kere. Zarı yoksa kötü, zarı varsa iyi. Malın defosu varsa kötü, defosu yoksa iyi gibi.
Ben bakireliği senin gibi düşünmediğimden zaten bakmıyorum bakiremi değilmi diye.Bakire olup olmamasının benim için hiç bir önemi yok.Her insan özgür iradesi ile birşeyler yaşayabilir geçmişte.
Darlığına genişliğine takılacağın yer orası değil!
Bakış açın...110 Yorumla
+1 yılvallahi kıza sor bakalım yalan söyleceğini düşünüyosan bilemem sonuçta onu tanıyan sensin anlarsın bunu
sanırım sen kız arkadaşının geçmişte yaşadığı ilişkilerle ilgili bir sıkıntın var02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru biraderim.
- +1 yıl
vallahi sor birader araştır gerekirse kafanı çokmu kurcalıyo problem nerdeki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirader ciddi düşünüyosan adam gibi gider askerliği yapar gelir kısmetse de evlenirsin kızla insan ciddi düşündüğü kıza dokunmaya bile kıyamaz sen gelmıs sürtünüyorum sonrada bakirelik diyosun ne bakireliğinden bahsediyosun ikinizinde birbirinizden asağı yanı yok
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu anda sizinle yaşadıklarıyla zaten ruhu bikirelikten çıkmamışmı?
142 Yorumlaıcıne grdgn de anlarsn. bazı tecrubelı baylar elıyle bakıo anlıo . sms drn olr anlymzsn. grdgnde acımazsa kan gelmezse kolay gırerse bakıre deglmş dmk.
10 Yorumlasenin anlayşına göre bakirelik sadece bir zar parçası sonuçta dikiliyor takma kafana
ne saçma bir sorudur ya ciddi düşünüyorsun ama sürtünüyorsun bu sağlıklı bir ilişkimi?19 Yorumla
Soran+1 yılben ne kadar ciddi düşünürsem düşüneyim.Burada cevaplayanların çoğu sorumu adam gibi okumuyor.Askerden dönememe ihtimalimi düşünerek zarar vermiyorum zarına diyorum.Askerden dönersem zaten evleneceğim kişi o ya dönemezsem?Geleceğini mi karartacağım kızın
- +1 yıl
arkadaşım sende bunu anlamıyorsun kimse ciddi düşündüğü kişiyle böyle bir ilişki yaşamaz resmen zevklerin için kullanıyorsun sence bu kız bakire mi? ne kadar saçma bir şekildir bu ya madem bu kadar askerliği kafana taktın evlen ozaman gitmeden önce sonuçta askerden gelirsin evlenirsin ertesi gün kaza geçirirsin ölümün nerde nezaman geleceği belli mi oluyor ki?
Soran+1 yılaskere oranla daha az tehlikeli.Zeki bir adamsın ne demek istediğimi gayet iyi anladın salağa yatma
Soran+1 yılsen kendine görev edindin anlaşılan zedcezir bazı şeyleri.Takıntılı mısın sen şizofren falan mısın?Cevabını verdin,fikirlerini söyledin git artık
Soran+1 yılgerçekten üzülüyorum sana zedcezir.Daha Med-Cezir i bile adam gibi yazmayan bir insandan ne beklenir.Bak içtenlikle söylüyorum üzülüyorum sana sen psikoloğa falan git cidden sorunların var senin.
Sevgilin guvenmen lazim yok öyle dediyse inanman lazim
32 Yorumla
Soran+1 yıladam gibi cevaplayan sayılı insanlardansın,çok teşekkür ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiri de senin kizkardesinle surtunup vajinasini oksasa ne dusunurdun lan yavsak
101 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen niye gizlisin lan milletin kizini gotururken iyiydi dimi biride senin kizkardesini minciklasin azcik gor bakalim yavsak
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızın bi içine kafanı sokmadığın kalmış sen buna bakirelik ve de senin durumuna bekarete önem vermekmi deniyormuş...
30 Yorumlaciddi düşünüyorsanız sana neden yalan söylesin daha ciddi düşündüğün kişiyi tanıyamıyosun
33 Yorumla
Soran+1 yılben insanlara güvenmem
+1 yılbakire yaz 3435e gonder hemen cvb gelsin asdfghjkll
53 Yorumla- +1 yıl
gurbet kusu dikkat et canını yakabilir arkadas aman
- +1 yıl
asdfghjkll:)
- +1 yıl
öldüm geberdim yaa:))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok diyosa yoktur bence. yalan söylüyosa elbet çıkar zaten o riske girmeyip yalan söylemiyodur. zaten herkesin zar yapısı aynı değil belki esnetir falan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlık zarnı düşünme sen otr kendi haline yan ya sürtnmeyi alışkanlık haline getrdyse sen askerdeyken düşünemyrumm :D:ddddddddddddddddd
30 Yorumla
+1 yılnası adamsınız len zaten yapmışın yapcağını bi zarla bakirelik kalıyormu. senden askerden gelemedin diyelim eee bakire diye namuslumu oldu.
12 Yorumla
Soran+1 yılyüzeysel olarak öyle.
- +1 yıl
kitapta yazıyor hacı kumardan alkolden uyusturucudan uzak durun ama ZInadan kacin diyo
bakire olsa neolcak senle sürtündüğüne göre senden önce de başkasıyla sürtünmüştür
20 Yorumla
+1 yılbunlara kafanı yoracağına yüreğine yor kafanı bi karar ver ya devam et ya ayrıl...
20 Yorumlaac bak hocam. zaten gosteriyormus.
39 Yorumla- +1 yıl
gosteriyor ama elletmiyormus saygi duyalim lutfen
Soran+1 yılgurbet-kusu3 ağzından çıkanı düşünerek konuş yoksa canın çok yanar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu evirde bakire çok az dostum işin zor
10 Yorumlainanmaktan başka birşey yapamazsın şimdilik
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri