AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
237Cevap
Ne dedi nasıl tepki verdi peki merak ettim
Bak ilk once meraba falan dedi ben cevap verdm buraya deni onemli bise icon cagrdim felan dedim oda gayet sakin dnledi hamile oldugumu soledm basta kizdi tabi nie solemedn falan dedi ustume yurudu ama tuttu kendini karnindakine dua et dedi ama sinirden demistir onu snra sakinlesti biraz gel bebegi grmek istoyorum dedi hastaneye gidelm bende hemen iplerI koparmamak icin dedim hayr yorgunum eve gtmek istiyorum oda bisey demedi tamam dedi ama hic evlilkk hakkinda falan knusmadk inlarda zamanla
İnandı ama değil mi yani gözüyle görüp emin olmak için mi görmek istedi bebeği yoksa hosuna mı gitti bir de 3 aylıkmış bebek sen ne zaman öğrendin hamile oldugunu geç söylediğin için de sinirlenmiş olabilir ama düşünür ne yapılması gerektiğini mutlaka seninle konuşucaktır evlilik işini
Yok be inanmistir sevincinden grmek istedi cocugunu ama ven gstermem hemen ona biraz surunsun
Ben bir ay once falan ogrendm hamile oldgmu
Bencede sende soğuk dur biraz seni de özledin kendi evlilik konusunu acsın
Evet zaten sadece cocuk icin grustugumu gayet belli ettim yarn buyuk ihtimalle kontrole gtcez bende dha hic grmedm bebegi sadece arada bulantilar olmasa hamile oldgmu hissetmem bile
yakında karnın belli olamaya başlar yandın sen
Yavas yavas cikti bile bende zayifim ya daha fazla belli oluo yaaa ne yapacam ben bebek git gide icimde büyüyor ve ben hicbirsey yapamiyorum
git aldır surda en fazla 20 günün var
Hayir bu sefer o bu sekilde duyarsa daha kötü olur hayatimi karartir bana
doğurma çocuğu perişan olmasın arada
nasl öldüreym onun suçu yok
öldürmek denmez ona ayrıca piç yapmışsın çocğu o konuda ne suçu var. Hayata 3-0 geride başlayacak. Kendi menfaatlerinin peşind ekoşarken düşünecektin
ya siz anlamıyormusunuz herkes yanlış anlamış tamamen benm isteğim dışında oldu ben bilmiodm yani ona okdar saftır masumdur diğer erkekler den farklıdır diodm ki böle bişe aklımın ucundan bile geçmezdi
seninde mutlaka payın vardır. Bu işlerde asla tek taraf suçlu olmaz. Eğer çol geç değilse aldır çocuğu. Öyle babasız çocuk büyütmek kolay iş değil. Belliki peişan olacak yavrucak
benim bir payım yokk sadece ona deliler gibi aşık olduğum için aptallık ettm ve ona güvendm duygularmla hareket ettm
neyse olan olmuş. Bu yaptığın yanlıştan şunu çıkarmak mümkün. Sen tek başına bir çocuk büyütecek durumda değilsin henüz. İstediğini söyle bana. Yol yakınken dön derim.
bilmiom ya çok kararsızım snradan onun haberi olsa ama çocuğu öldrdüğümden beni yaşatnaz
nereye yaşatmıyor adam bildiğin tecavüzcü şerefsizin teki. Çok mu arıyorsunuz aşık olmak için bu kadar şerefsizi aklım almıyor. aptallıkta sınırınız yok yemin edeirm
aptallık değil bu daha önce hayatm çok sakindi çok masumdu şmdi ise ne yapacağıı hç bilmiom
bahsettiğin özelliklerde bir adamı seçmen aptallıktan başka birşey olamaz. Hadi ilkinde bilmiyordun hala diyonki öldürür beni geçeceksiniz bu işleri.
eee sonuç yani bebeğimi öldrmücem bu sefer daha kötü olur hem hernekar istemesemde ben onun annesiym
ALLAH MUTLU ETSIN
En iyisini yapmissin soylemekle
Tesekkur ederim evet ya saolsun yanimda olan insanlar olmasa kesin yanlis birsey yapacaktim.
Ben ilk yazdigin zamanda sorunu gormustum uzulmustum, yorum yapmayi unutmusum, ama boyle oldugunu gorunce sevindim gercekten, iyi yapmissin ALLAH mutlu etsin
Evet tesekkur ederim bende iyi niyetiniz icin ayrica tesekmur ederim kardesim :))
Rica ederim iyi aksamlar (:
Çocuğu doğur sonra seni aldırırız.
Yawww yeter yeter yeter ya ne kadar vicdansiz insaar var ne simdi yani allahina sen yazdigindan birsey anladinmi
Güzel espiri yaptım fena değildi aslında
Bence tamaminen sacmalikti sen buna esprimi diyon git camdan atla bence
Girişte oturuyorum fayda etmez
Haber ver !! sahip çıkmazsa hayatına bak...
Haber verdim sahip cikti ona coktan haber verdim evlenicez bebek icin
Hayırlısı olsunn
Amin sagolun.
Bebeğin hattına sans ver derim.
ben çoktan şans verdm zaten ve oda o şansı geri çevirmedi en kısa zamanda evlencez ama sadece bebek için ben asla bidaha onunla eskisi gibi olmam
Allah yardımcın olsun
Saol insallah
Haber ver seviyorsa evlenirsiniz
Haber verdim zaten valla onceden seviyordu smdi ise surekli grusmek istiyor ogrendiginden beri artik bebek icinmi sadece bilmiyorm
adam seviyor işte seni daha ne istiyon git yapış yakasına bırakma ondan sonra çocugunla ortada kalırsın
Yani seviyordur dimi hala hepsi bebk icin deildir
Seviyodur tabikide sonuçta çocugunun annesisin
Hmm bilmiyorum artik zamanla onuda anlarm nede olsa
kızım bırak bu soru sormaları git cocuga direk o giderse hayatın kararır
Tamam gidecem zaten bugn sadece ona biraz gec gelirim bulantim var dedm oda anlayisla karisladi
Allah analı babalı büyütsün
Saol hayirlisi artik bakalm ben sag kalirsam anali babali buyur :'(
Acıtasyon yapma. gitmeseydin çocugun evine
Ben sadece masum masum otrmaya gt. istim
Gitmiceksin. annelere söyle ama aldırma çocugu yazık günah
Yok aldrmam
Aldır kendi hayatını düşün.
Hayr bebegi öldrmem ben babasinin da haberi oldu artik onu oldrsem arkasndan oda beni öldürür
haber ver bence bilsin
Haber verdm yeni oldu sabah soledm zaten bir yorm yapan arkadas ikna etti benide smdi ne olacak hic bilmiyorm bende bekliyorm iste
nişanlı falan msın
Hayr nisanli deilim ama galiba babasiyla evlenecez
inşallah evlenir sin ve ona bağlanmaya çalış soğumayı falan düşünme ona daha yakın olmaya çalış
Nasil yapacam kolay değil ki u oyle bana birdaha dokunmasina nasil izin vercem
zorla mı yaptı sana nasıl oldu
Evet normal fil. izlicektik yavas yavas yaklasti ben uzkalastkca o geldi ben daha ciddi oldugunu anlamamistm tabi snra opmeye calsti ben hayr istemiom dedim baktim is ciddiye bimio evde ckmak istedm oda kalkip sarildi felan oldu iste
peki şu an istemiyo mu seni
Beni isteyip istemedigini bilmiyorum ama bebegini istiyor
olmaz öyle şey oldu canım doğur onca sıkıntıyı çek çucuğu alsın seni bıraksın ortada. olmaz böyle saçma sey şikayet et. gereği yapılsın sende çocuğunu büyüt beraber yaşa
Ha yani ne yapayim ki benmi konuyu acsam ama o arar buyuk ihtimalle şu an cocugu bende ya hersey yapar ben bilmiyormuyum onu hesabina gelince hersey yapar o
seni ortada bırakacak kadar vicdansız değildir insllh
Hic o sekil dsnmedm yapmaz umarm
inşallah
Amin yaa
Çocuğu almada ne yapıyorsan yap
almam zaten bebeğim o benm sonuçta
Off tas demedin allahtan burdada
Tamam kadinn
@sonatin
Bilmek hakkı bence saçma sağan iş yapma
sinirden yazamadım sağan yazmışım :D
ama onun gibi biri hakkediomu :(((
herkes çocuğunu görmeyi hakeder kardeşim
off ya ben onu grmek istemiyorm ki bu sefer hep grüşmek zornda kalcaz hatta söle bir korkum var bebeğiğmi benden alırsa ne yapcam
yav iyide sevmiyor musun adamı?
blmiorm :(
olmaz öyle şey söyle baba adayına sizlere sahip çıksın..
peki ben ne olacam artık hayatm mahvoldu :(
Doğurmak istiyor musun istemiyor musun?
istiyorm o benmde bebğim snuçta
Yanlış ! İkinizin bebeği... fazla geç kalmadan söyle...
evet malesef oda babası :(
al karşına konuş adam gibi bakın bebeğinize..
evet ya babsının şerefsizliğini bebek çekecek değil bende evladm için katlanmak zorndaym :((
şimdi doğru yoldasın..
galiba öyle ama ben asla onun karısı olmam sadece bebek için :(
yav iyide bebek doğsun bir arkadaşım sonra anlaşamadık der boşanırsın zor değil.. Ama bir doğsun kimliği çıksın babasını tanısın bilsin
Haber ver.
Tecavüz ise şikayet et
sen cok türk sinemasi izlemişsin, azalt bence :D
bence söyle nasıl olsa onun çocuğunu taşıyorsun
sana tecavüz ettiyse git polise şikayet et..
Yapamam :'(
Kac aylik aldir kurtaj yaptir
Hayir asla kurtaj yapmam be 4 aylik olucak iste benim bebegim ben onu cok seviyorum beni hayata bagladi niye kendi canimdan olani oldureyim ki
Bakalim cocuk isticekmi dogur ozaman :)
O cocuktan oldugunu nerden biliyosun
Ne demek nerden biliyorsun cunku bidahada kimseyle iliskiye grmedim o bana tecavuz etti sadece dahasida yokk
Tecavuzmu etti zevk aldinmi bari :)
Evet tecavuz etti ya ne diyisunn
Hayir tecavuz ederken sende zevk aldinmi onu soruyorum sen dogur devlet bakar hangi sehirdesin
Valla hatirlamiyorum o geceye dair hocborseyi.. ya devletin bakimina ijtiyacm yok ki babamin parasi bana bir omur yeter ben bebek babasiz kalmasin diye evlencem hersey cocugum icin yani
İckimİ ictiniz
hayır ya aslnda hatırlıyorum ama hatrlamak istemiyorum onunda anlık oldu galiba
O alkollumuydu
Hayir oda bende hayatta agzimiza surmeyiz alkolu
Yani çocuk için evleceksin?
Evlenecez zaten coktan haberi var
Allah Yardımcın Olsun
Tesekkurler
bu soru 1 ay öncede vardı. niye bizi işliyon
Yok oyle bisi yeminle ben ilkdefa ole bir soru srdm
yaa neden yargısız infaz yapıyorsun ki emin olmadan bir insanın kalbini kırıyorsun böyle birşeyin işletmekle ne alakası var eğer en iyi görüşü okusaydın gün gün ne olmuş anlardın ve kızı boşu boşuna "bu soru 1 ay öncede vardı. niye bizi işliyon" diye rencide etmezdin... biraz düşünün konusun arkadaşlar yaa bu öyle nasılım bilmem oram nasıl buram nasıl diye bir soru değil. ciddi bir sorun ve kimseyi kırmaya hakkınız yok.. @senoska
hay agzinla bin yasa canim kardesim benim iste keske herkes oyle dusunse hadi erkekleri anliyom bole yorum yapanlar cok peki kizlar hicmi empati kuramiyor ya :'( :'( @üzgünkız215
bu sitede çok yalan dolan var canım benim kız da demek öyle bişey sandı :( erkekleri zaten geç Allahım akıl versin ıslah etsin hepsi manyak iyiden kötüden anlamazlar başlarına gelmediği sürece herşeyi eleştirir kötülerler sen onları takma , Allah senin o güzel kalbine göre verir zaten yorumları okudum maşaAllah Allah bozmasın o kadar iyi niyetlisin ki , Allah hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah :) @soran
oyy tesekkurler canim zaten sen ve senin gibi iyi yorum yapanlar olmasaydi ben hayatta kendilogimden cesaret edemezdm ve toparlanamazdm cok saolun bu sitede gercekten ii insanlar varmis :) allah razi olsun cokk tesekkurler ya yanliz olmadigimi grunce cok mutlu oluyorum :) bu arada okudugun icin saol :) @üzgünkız215
okudum ve okudukça çok sevindim inan :)) bu sitede kendini bilmezler olduğu gibi iyiler de var Allah razı olsun gerçekten , ben biraz geç oldu soruyu görmem ama sana tavsiye veren kızlardan Allah razı olsun senin kafanın en karışık olduğu anda şeytanın kanına girip seni kötü düşüncelere iteceği anda yardım etmişler , çok şükür bir hayat daha kurtuldu darısı bu duruma düşen herkesin başına :)) @soran
Amin insallah ya allah butun zor durumdakilerine yardimci olsun :) sanada yasayacagin uzunca omrunde mutluluklar dilerim bana yardimci olan herkesten o durumdan beni cikaran herkesten allah razi olsun ve tabi benim yanimda olan herkestende allah yardmci benim en yakin arkadasm disinda kimse boyle yanimda olmadi gercekten tesekkurler.. :)
@üzgünkız215
rica ederim canım duaların için ben de çok teşekkür ederim :)) @soran
Ne demek guzelim senin bu iyi niyetin sevgi dolu kalbin oldugu surece allah heo seninle olacaktir insallah yolun herzaman bole dogru yol olsun o guzel kalbinle omur boyu mutluluklar diliyorum. Canimm benim :* :) @üzgünkız215
amin canımm beniiim :* :)) Allah sana da eşinle ve bebişinle beraber mutlu , huzurlu ve uzun ömürler versin inşaAllah, her şey gönlünce olsun :)) @soran
Insallah tek istedigim artik benimde normal bir hayatim olsun allahimdan tek istegim... tekrardan tesekkurler kardesim :** :) @üzgünkız215
olacak Allahın izniyle canım benim :)) ne demek rica ederim:))) :* @soran
Umarim insallah.. @üzgünkız215
zamanı geri al karşim
Keske yapabilseydm. Ben ne haldeyim sen hala dalga :'(
Bunu ona söyle çocuğu istemezse aldır
Soyledm istedi cocugu eic te herseyi anlatmisim zaten babasi istedi bebegi grmeye gttik baya glisme oldu ama benim icim hala ayni sadece bebegim icin mutluym
Mutluysan sıkıntı yok.
Evet saolun
Dogur cami avlusunua birak nolacak sanki
Yok ya 9 ay byunca karnimda tasiycam bide ustune dgurcam snra bebegimi birakcam ayy cok komiksin ya :))
Piç diyeceklerine yetim derler en azindan
Hayr babasi ile evlencez
kondomu niye üretmişler.
Tecavuz edecegini nerden bileydm
aşık olduğunu ve zaafın olduğunu varsayarsak zorla yapmadığı aşkar ki günümüz kadınları kızları hiç te kolay yenir yutulur cins değil. on numara savunurlar kendilerini. Şerefleri onurları varsa tabii. o zaman diyeceğim o ki sende yokmuş be bacım.
Bir önyargılı daha sen ne düşünüyorsan onu düşün sabah sabah zaten bulantialrm var sinirlerimde gergin uğraşamam senle
olayın gidişatına sonucuna bakıyorum ben. filmlerdeki gibi kimse kimseye zorla tecavüz edemez. bir bağırdın mı mahalle kalkar ayağa. bırak bu işleri
filmlerdeki gibi dağın tepesindeki kulubeye çıkarmışta olabilir pek tabii :D
Tamam kardesim hadi sana allah kolaylik versin sen bole devm edersen ben cevap vermicem habern olsun kmse ama hicc kimse benim ne yasadigimi tahmin bile edemez onun icin sus benide bebegimide daha fazla üzme
bebeğiymiş :D yazık
Kız olursa benim adımı koy
Once bir hayatimi duzene sokaymda hele gerisi bostur. Adin ne senin
Erkek arkdaşına söyle , daha iyi olur
Soyledm korkuyorm şu an bebegi istedi ama hic evlilik hakknda knusmadk
Sen işini bilirsen , evlenirsin lakin birde şu durum var, onu seviyor musun?
Ben onu onceden cok seviyordum onun sadece gzlerine baktogimda eriyio gidiyordm onun icin herseyi yapardm ama o bana bunu yaptigindan beri cok kizginim ona
hımmm anladım sadece kızgınsın, dolayısıyla sen onunla tekrar birlikte olabilir senin açından sorun çıkmayacağını düşünüyorum. onu bul ve ve evlen, Durumun varsa maddi olarak çocuğu kendin büyüt yoksa yoksa evlenirsin tek çare
Durumum yok universite okuycaktm keske okusaydm ama olmadi sinava hazelniodm onuda bsladm
hımmm üzüldüm, hayırlısı olur senin için
Insallah sagol
Bence bir yolunu bul süründür
Nasil süründürebilirim ki ben ne yapabilirim ki artik bu arada ona soyledim bebegi
Artık orasını sen bulacaksın o çocuğu isteyecektir ne olsa.
Evet istedi zaten bebegi ama evlilik falan yani ne yapacagimz hakkinda hic knusmadk daha dogrusu ben eve gitmek istedgmi soledm onu grmeye daysnamadm dahha fazla :(
Bence güçlü dur onsuz yapmaya ayaklarının üstünde durmaya çalış kimse varlığının yok sayılmasına dayanamaz.
Nasil yani anlamadm artik haberi varki be yapabilirim daha :(
Sen izin vermezsen babalık davasını kazanana kadar çocuk üzerinde hiçbir şey iddia edemez. Göremez bile. Eğer sen de cinsel saldırıya dayanarak ceza davası açarsan hem manevi tazminat alırsın hem de adalet yerini bulur hapiste yatar.
Nasil yani onun şu an karnimdaki bebegin üzerinde hakki yokmu?
Babasi olarak hakki varmis onunda
Onun babası olduğu nereden belli. Evli değilsiniz ki. Baba olduğunu kanıtlayana kadar hiçbir şey yapamaz. Öyle bir şey yapmaya kalkarsa sen de cinsel saldırı olduğunu söylersin elini kolunu bağlarsın.
Ohoo ne diosun sen dna testi die bisey var yaptirir babasi oldugu cikar ortaya ama ya ben aslnda hic bilgili deilim bu tarz seylerde birazda bebegi dusunuyorm
Tamam çıkarda en az 6 ay sürer bu iş. Bir davanın sonuca kavuşması kolay mı sence? Sen git bir avukatla konuş bence o sana yardımcı olur ancak.
Olur konusurum ama ben ona soledim ya keske haber vermeseydim bebegin kalp atisini felan duymak istedi hatta off ya ne karisik bir durummm
Sen bir avukatın yanına git emin olaya bakış açın değişecek.
tamam olur bakacam artik ne olcak ben bole yetisemiyirm artik
allah analı babalı büyütsün
Keske normal bir hamileleigim olsaydi ve bende burya glumseyerek cevap verebilseydm ama ynede saol
yine de benim dileğim iyi yönde bir dilek. belki hayatına başka biri girer mutlu olursunuz babında söyledim
Evet ii bir dilek ynede saol hayatima kmsenin filan grecegi yok sanmiyorm ben ona mesaj attm haber verecem hamile oldgumu
medeni durumun nedir peki?
bekardm daha :(
sıkıntı ailenin bu konuya bakış açısı ne peki?
tek kelime etmiolar artık eskisi gibi deiller ama onunla evlenmeme çok sevinirler tabi
mutlu olacağına eminsen evlen gitsin...
ben bidaha hayatm boyunca mutlu olamicam sırf bebeğim için ve ortada kalmamak için evlenecem onunla ama asla onunla yüzyüze bile gelmemeye çalışacam off ya
ne alaka ya madem bu kadar tiksineceğin biri neden o zaman sevgili tuttun kendıne?
o zmanlar seviodm ama artık nefret ediorm çnkü hayatımı mahvetti
ne desem teselli olmayacakdır snaa
teşekkür ederim :(
rica ederim :/
Sana cakarken sen ne yapiyordun?
ben kurtulmaya çalıodm tamammı düzgn knuş ltfen yeternce kötüyüm şu an
Tamam da guzel kardeşim neden bu kadar cvk teslim ettin kendini
ne bileym ya ben hiç beklemiodmda ondan aptalllık etm saf saf davrandm duygularmla hareket ettm :( oda önce normal yanaştı ama ben kaçmaya çalıştıkça o geldi :((
Ufff ya neden boyle yapiyorsunu
nasıl yani ne yapmalıydm ki :(
Pes etmisin iate hayatim. :-(
eee sonuç yine aynı olacaktı :( aslnda o önceden planlamamıştı ondada anlık oldu :(
Ne yani bir anda seninle seks yapmak mi istedi
Bilmiyorum ki ama öyle tahmin ediyorm cnku baslarda gayet dzgndu filmin ortalarnda yanasmaya basladi bana
Film kaldırmış onun penisini :-)
Nasil yani peki benim suçum neydi :'(
Belki sende onu azdirmisindir
Ben ne yapmis olabilirim ki oturuyordum sadece yaninda
Belki de guzelligin yeter ;-)
Güzelligimmi hadi ya erkekler hemen ole etkilenirlermi herzmanki halmle cikmistm karsisina oysaki
Penis başını dktimi laf dinlemez ;-)
Tamam tamam iyice soguyorm ondan olmus bitmis biseyi artik dusunmek istemiyirm :(
Kobrayi hatirlattigim icin özü r dilerim
Sorun değil aklimdan cikmiyir ki :( hahaha kobrami :))
Evet kobra :-D azgin kobranin intikamı :-D:-D:-(
Hahhaha :) guldurdugun icin saol allahta seni gldursun :)
Sen de hep gül. Aglama canim
Tesekkurler insallah :) benim artik canim yanmaz ya bagisiklik kazandim cunku.
Neye karşı :-D:-D
Acıya karşı
Simdi ne yapıcan
Ne gerekiyorsa onu yapacam yani aklimi calistirmaya calisiyorm yasmdan buyukmus gbi davranmaktanda cok sıkıldm yaa ben gencligimi yasayamadm doyasiyla :((
Karsina bir erkek ciksrsa ayni korkuyumu yasarsin. Yoksa nasol olsa bozuldu sal gitsinmi diceksin hayata?
Hayr tabikide artik bikere cok dikkatliyim ve mantigmla harekeet ediyirum bozulmussa da artik namusumu korumicam anlamina glmior beni bozan kisi en kisa surede benm kocam olacak ve ben asla bidaha tecavuz gibi bir durumla karsilasmamak icin elmden geleni yaparm ben namusumu cok onemseyen biriyim. Yani kisacasi aman nede olsa bozuldu gbi bisey demem asla.
Canimsin.
O soruyu neden sordn peki?
Suanki psikolojini merak ettim canim
Hmm yeternce berbat haldeyim kardesim bana tecavuz eden adamla evlencem ama biyandanda huzurluyum cnku bebegim var onun varligi huzur veriyor
Allah sonunuzu hayirli etsin canim
Insallah kardesim saol
Sen de kardesim
Amiiinn
Demek evlencen hee
Evet allahin izniyle kisa binsure sinra evlenecez
Gerdege girmezsin sanirim
Hayr asla grmem oda istemez yani dmi umarm istemez cok zor durum ya ben yapamam birdaha :(
Ee seks istersen vermiycenmi
Hayr
Ya adamin seyi catlarsa :-)
Ya banane gebersin ama o alskindr kesin gene zorla sahip olur :'(
Damadin isi yaş. Varlik icinde yokluk cekecek. Keske sana tecavüz etmeseydi
Ha tamda bu iste oda oyle diyecek keske ona tecavuz etmeseydim diyecek dur daha onun hayatini mahfedecem dogurana kadar cocugu onun burnundan getorecem ona bildigin iskence cektrcem hicbirsekilde onunla birlikte olmicam grcek o az kaldi iskenceye
O zaman o da 31 e talim eder
Beni hic ilgilendirmiyor her istedigini yapsin ama bildigin iskence cektrcem ona
Budurumda seni aldatacagi kesin. Napsin vermeyince baska kizlara gidecek
Buarada senle baya yazistik biz he. Baya baya doat olduk.
Yok be yaparmi ki?
Evet kanka dost oldk :))
Vermeyine neylesin adam. Ucunu gister bari o yeter :-)
Her serde bir hayir varmis kankacim. Senin gibi bitaneyi tanıdım :-)
Ya zaten helalim olcak ama ben yine o ani hatrlarm ki zaten bozulmusm yani hemde o bozdu ama ben korkuyorm
Neyden. Yine gorcen diyemi balım
Evet kankm saolsin aynen ole :)
Evt bn yine onunla ilskiye grmek istemiom :(
Iyiki seni tanidim hayatim :-)
Girsen bile seyine bos bos bakarsin.
Hayatim mi?
Neyse ya daha fazla bu kinu hakkinda knusmak istemiyorm
Pardon kanka samimiywtten dedim
Hmm kanka daha ii bence sonucta sen bir erkeksin seninle bole konusmam dogru degil.
Kusuruma bakma canim idare t artik
Anlamadm ben neyi idare edecem?
Sana hayatim dedim sen de hos olmadi dedin ya ondan dedim kanka.
Hii tm bidaha soylemessn olur biter hernekadar mutsuzda olsam ben bir hafta snra falan evli bir bayan olacam snucta kardesim
Haklısın kanka. insallah evlendim diye arkadasini unutmazsin :-)
Yok ben iyi niyetli olan hicbirinsani unutmam gercekten bu sitede benim derdimi gercekten anlayan hickimseyi unutmicam.
Ben nasilim peki
Sende iyi niyetlisin sadece kendini yanlis anlasilacak knusmalarn var :))
Bu konuda haklisin. Ama canim hayatom filan aloskanlik olmua bende. Tesekkur ederim
Rica ederm.
Cok kar var burada kanka
Anlamadm
burada cok kar yagiyor :-)
Haa anladm k. bakma ya kafam daginik biraz :(
Olsun kanka sorun değil
peki
Gunaydin kankam :-) nasilain. Biz baya yazismisiz yaa :-)
saolan kanka sanada günaydn evet öyle olmuş :)
Nasi gidiyo keyifler nasil
keyfim aynı :)
Hayat bana vaykiki dionn ;-);-)
o nedir yaw :D :D
Lcw reklaminda vardi :-)
Canim naber Nerelerdesin
Canim mi?
E kanka diyim
En iyisi
Nzamandir gozukmuyosun kanka
Dogur onuda şikayet et
allahından bulsun yaa nefret ediorm ondan yüznü bile grmek istemyorm
Dogurmayi dene bence bu aralar populer
Tecavuz mu etti yani?
doğur size bakacak bir salak bulursun merak etme
Aldir kanka velet basa bela :)
Ooo alırım bir dal Yeşilçam
Allah analı babalı büyütsün
baba oluyorum millet.
Aldirmalisin hayatina engel olur kac aylik
Hayir ben ölürüm onu öldürmem nerdeyse 4 aylik oldu..
Ah evleniyosa sikinti yok mutluluklar.
Evet evlenicez tesekkurler
Mk nasıl bir yaşam şekli l*n bu
Asıl bu nasıl konuşma şekli
Napacak doğuracan tabiki
Tabiki
Çıkar bakalım bir aslan parçası😁
:D :D :D
Madem başladın yap bir kaç tane daha memlekete nüfus lazım
Baskasi yapsin ben dahada cocuk simdilik dusunmuyorm.
Kaç aylık oldun
4 aylik diyelim.
Hımmm cinsiyet bellimi
Hayr gostermiyormus bebek haftaya carsamba yine gitcez
İyi boşaldımı bakalım içine😁 iyi boşaldıysa erkek olur
Cok guldum be :D infinity 86 sana
Gülmek sana yakışıyor
Sen naptın ya ben fenalastım :S
Ben bisey yapmadm
Kim yaptı beraber Oldugun cocuk mu hamile :D suc sende cıkmaz yoldasın bak Tansiyonum dustu
O yapti herseyi tamammi butun ginahta onun bynunda ben sadece bebegimi dusunuyorm artik kimsenin yargisiz infazda yapmaya hakki bisey bilmiosaniz hemen vurmayin insani sozlerinizle ya
Ne vurması sacmalama olan olmus ama zorlada olunmaz ya sacma sen hemen git ona soyle hamile oldugunu cocugunu sakın babasiz buyutme
Ona soyledim zaten sabah hamile oldugumu oda sevndi sevinci batdin onunda patladim artik ama kaldiramiyorum cogu kisi inanmamis bile ya cildrcam :'(
Ahh ahh sakin yalnis bisey yapma ailene falan danis elbet bir cozumu bulunur
Ailemin yzune bile bakamiyorm gidiyorm babamla. knusmaya calisiyorm tek kelime bile etmiyor cok kotuyum artik ya en iyisi bebek dgduktan snra kendi ahaytimi bastan kurup universite okumaktr
Ama cocugunla tek basina yalniz kolay yapamazsin inan buna hayat zor bunu zaten biliyosun kac aylıksın
3 aylik hamileyom babsinin haberi var ki yanliz birakmaz eminim
Daha 19 yasindasin ahh be kızım
Evet dogru daha yasim cok kucuk :(
Evet oyle cidden icim parcalandı
:'( :'( :'(
:((
bu işi kan temizler ya da nikah :)
Evlencez
yalana bak
haber ver tabi saçmalama
Haber verdim bile :(
ne diyor peki?
Busey demedi daha once kizdi bana slemedm die snra bebegi grmek istedigini soledi ben hayr dedm yorgunum eve gtmek istiom falan fazla knusmadk yani anliyacagn sence ne yapar evlilik knusunu ben acmam
verirken banamı sordun?
Sanki isteyerekmi oldu iyi oku soruyu snra cevap ver ya of
tecavüzmü etti?
isteyerek vermişsin işte
Ne istemesi ya ben farknda olmadan oldu ya isteyrek asla evlilik disi ole bisey yapmam ben
doğurmalısın piç olarak değil evladın oalrak
yani ne diyosn habermi vereym :(
dogur ama bak onada cocugu ya da birine yıkarsın kndni ondan die yuttr sır oalrak sakla
anlamadm?
dogurmalısın ve herifine sölemelisin tatlım :D
Dogurcam dogru ama ona nasl solucem tepkisi ne olacak acaba
Iste bunlar hep o sacma dizilerin sonucu.
ne yaparsan kendine yaparsın
Sen yalan söylemiyorsan ben kellemi korum.
Soyle kurtul ve çocugu aldır bu şekilde yasamayaz
doğur piç gibi büyüsün cck
çocuğunu güle güle büyüt
Ama tecavuz etmeseydi bebegin olmicakdi
Evlenmeyi bekleseydi evlendikten sonrada bebeğim olabilirdi herneyse ya zaten o konulari coktan aştık.
Bebek kesin kizmi bebis odasi yaptin mi
evet kız herşeyi hazır nerdeyse tokalar elbiseler yatagı herseyi hazır bir kendisi eksik :)
Eniste ile baristinmi
Yani hala eskisi gibi deiliz ama iyi arkadas olduk birbirimize bidaha nasil iki sevgili olunur ki bilemiyorum yani :(
Ama soyle dusun o olay olmasaydi melegin prensesin hic olmicakdi
Haber ver götü tutuşur
Oktan haber vermisim gotu falan tutusmadi :D sevindi baba olacak diye zaten merakliydi baba olmaya..
O zaman evlen ve 19 Yaşında neden bu kadar acele ettin hayatını mahf etme bence
Benmi yaptim sanki o yapti zorla evet evlenicez zaten ama dile nekadar kolay ya
bir o kadarda sen yaptın onunla yatan sevişen sensin bir kız istemezse ne kadar da erkek zorlasın yapamaz
Sacmalama istersen ben onunla hicbirsey yapmadim o once zorla optu sonrada tecavuz etti nedemek zorla yapamaz ben onunla opusmemistim bile nerden istedi beni anlamadim ki
Ben olsam o Kişiyi öldürmekten beter eder çocuğu aldırırım
E sen degilsin iste erkekler bu duyguyu annelik duygusunu anlamaz ben ne yapiyorsam bebegim icin yapiyorum hem nasil kiyayim gorsen karnimda cikmis hafiften artik buyuyor git gide hayatta kiymam ona
O zaman başa gelen çekilir kolay gelsin
Bu bebek benim basima gelen en guzel seydir. Her nekadar kotu bir sekilde olsada sagolun.
Bizim doğuracak halimiz yok ya tövbe Estağfurullah
Anlamadim?
Biz mi dogurcaz
Dogur dogur çocuğun olsun
Kiz olursa ismini ben koyayim
doğuracam zaten kızda olsa erkekte olsa babası bana fırsat vermez daha ben takamicam sen takacan adını :) :)
Ben iyi takarim
hmm
Evet canım
kimse sormamış bebeeeen suçu ne diye.
Bebegin bir sucu yok zaten
bende aynı görüşteyim
Eee?
Herkes ayni geuste ben bebegi aldrcam demedmki
bir şey yok. :Dallah acısını göstermesin ne diyim.
Amin sagol
üniversite okuyor musunuz
Hayr :( hazirlaniyordum daha ama bebek dogarsa insallah ben yine hazrlancam oda tabi
o adamda gün yüzü görmek inşallah
Oyle deme ya bebegimin babasi sonucta ben sadece o bebege iyi baba olsun o bana yeter diyorum ve onu allaha havale ediyorum :(
Zorla sahip olmuş ya ondan dedim.
Ne yapayim yapabilecegim hcbisey yok allaha havale ediyorum :(
Allah Analı babalı Büyütsün Kardeşim
Sagol kardesim allah razi olsun senden
Amin cümlemizden Kardeşim
:) :) :)