AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
237Cevap
Ne guzel dımı yat bırıyle kal hamıle
Ben yatmadim :@
Yatmadan hamıle kalınmaz
Ya tabi oldu ama benim istegm disinda oldu zorla yapti canm yana yana o duruma dustum :'(
Sende İstemişimdır yoksa kurtulma şansın vardı
Hayr kim evlenmeden ister ki bole bisey yapmayi sence :(
Bırcok kız
Ben o kizlardan degildim iste daha o ilk sevgilim olmustu zaten onunlada evlenecektik ama universiteden snra falan ama iste. :(
B'nde Inandım neyse
Sen bilirsin inanmazsan inanma
Ama ltfen ustume gelmeyin yeter artik :'(
adam çakmış geçmiş acımadan :D
Öfff ya biktim su dalga gecen insanlarda
zina zina zina yapmışınız :D
Ya kardesim benmi yaptim isteyerekmi yaptim ben namaz kilan orucunu tutan bir müslümanm ustelik namusla ilgili hcbir skntım yoktu benim allaha sükür
inanmıyorum sana, hamile kalmışsın sanki sıradan birşeymiş gibi konuşuyorsun yazık sana yazık.
Nesi siradan sen benim neler yasadigimi biliomusun hayir bilmiyorsun onun icin fazla aciklama yapmiyorm cnku sana nedesem onyargilisin belli beynin kaliplas is ben nedesem hep kendi bildigine gore knuscan hoc kndimi strese sokup bebegimide strese sokamam kusura bakma
sende bir sorun var ailen sormıcak mı kimden hamile kaldığını :D
Ailem durumu biliolar benlede konusmuyorlar al. iste mutlumusun tekrar sinirlendim syande bebegim icin sakinleseyim diyorm ama. olmuyor iste cok gucsuzum ben bittim artik tamammi tukendim lutfen uzerime gelmeyin :'( :'( :'( :'(
onu cinsel ilişkiye girmeden önce düşünceydin abisi, gelip buraya yok ben namaz kılıyorum falan deme o zaman, çocğu aldırırsan günaha girersin, karar senin.
Yaw allahim allahi. sen sabir ver girmedim onunla iliskiye falan zorla sahip oldu diyorum ve hamile kaldm ne yapsaydm hicbir sucu yokken kalkip bide bebgimi oldrseydm ya
şikayet et şikayet beni tecavüz etti diye, hayret birşey anlamıyormusun sen.
Hayr artik gecti ya bebek icin evlencem iste onunla cogu kisi bana hala sen asiksin dio :'(
seni anlayamıyorum, ağla ağla çok geçer, seni kabul etmezse görürsün
Beni bilmiyorm ama bebegini istedi
sende ha ne anlatmak istediğini bilmiyorsun, seni sevmiyorsa neden cinsel ilişkiye girdi söylesene ona sor ne varsa , sinir etme beni
E bileyim anlamiyorm. ki hic bu tarz seylerden iliskiye girdi iste benmle sevio anlamionami gelio o zamanlar seviodu ama ya oda snradan sogumussa benden bilmiom okadarini
ben karışmam ne halin varsa gör, Aileni silemezsin ve ailesiz birşey yapamazsın bu hayatta bunu o küçük beynine yerleştir. !
Zaten onalri silmedm aslada silmem benle knusmazlarsa bile ben gidiyorm yanlarina tek kelime etmiyolar bebkle yumusuycaktirlar onalrda
ben bilmem artık, kendi kafana göre hareket ediyorsun gibime geliyor, karar senin.
Tsk ederim
rica ederim, işiniz var mı? evlendiğinizde kim çalışcak ne iş yaparsın sen daha hayatı bilmiyorsun.
Hayr ikimizde universiteye hazirlabiorz aileler bakar heralde her iki tarafnda durumu ii zaten bzilernde durumu ii baba parasindan gecinecez snrasi kendi ayaklarimizin uzernde dururuz heralde
19 yaşındasın ve , olgun bile değilsin, hayatı bile bilmiyorsun, aileler biz karışmayız derse hapu yutarsınız. onun ailesi biliyomu hamile kaldığını.
Soylemistir eminim off ya ben anlik dusunen bir insanim ne yapaym bakarlar heralde onalrnda torunu olcak snucta
sen hep kendince karar veriyorsun, herkesin kararı farklıdır bunu bil, ya söylememişse sen hapı yutarsın abim.
Herneyse ya ne olacaksa olsun neyse benim cimam lazm gorusecez bunlrn hepsininknuscaz heralde hadi size iyi aksamlar
hahhaha çok rahatsın sen. ne halin varsa gör !
Rahatligi ya sadece hayatm normale girsin diye ugrasiyirm
bunları konuş herkesle içine kapanık yaşama
E ne yapayim kimse beni analmiyor cnku kimse benm. durumumda değil
saf burada seni kimse anlamaz, sen bunları ailene ve karşı tarafın ailesine söyleyeceksin.
Ne diycem ki benm ailem ne dersem diyeyim tek kelime etmiyor onalrnda ailesi biraz cahil bebek erkekse opup baslarina koyarlar deilse iki saat gel onlarada derdini anlat anliyirmusun smdi beni biraz fazla bunalmdayim bu aralar
15 yaşında hamile mi kaldın laa
Ne 15 i be 19yasindaym
iyi aferin sana
Çocuğu aldır...
çocuğn bir suçu yok
Senin de öyle... Kendine yazık etme...
e ne yapaym :(
İstemeden yaşadığın bu gebeliği kutsallaştırma, sonuçta rızan dışında bir olay ve içinde gelişmekte olan bir sperm... O spermi dışarı atmalısın...
blmiom ya
Bilmeyecek bir durum yok... İstemediğin bir adamdan istemediğin bir hamilelikle doğuracağın çocukla ne yapacaksın? Mutlu olabilecek misin? Biriyle aşk yaşarsan yeniden o isteyecek mi çocuğu?
ama günah ben o bebeği nasıl öldürürüm
O bebeğin şu an ruhu da canı da kaderi de yok... Peki ona babasız veya mutsuz bir hayatı nasıl yaşatacaksın? Hangisi daha günah?
ya bebek aldırmak öyle kolay şey değil babanında haberi olması gerekio
Dogur ama onada harversen iyi olur
doğurcam zaten ama ya bebeği doğdktan snra benden alıp vermezse
Kim kime istemeden sahip oluyo bu zamanda
doğru :((
ınsansan dogur babası olacak pıcte adamsa baksın
Ben bebegimi dogurcam oda birakmaz bebegini allah var okadar vicdanszda deildir heralde ama sorun su ki ben cesaretli deilim :(
yapacak bısey yok olan oldu bundan sonrasına bakın
yasın kac ne ıs yapıyosunuz?
bir is yapmiyom üniversieye hazrlaniodm 19 yasndaym
evlenın
Off allahim ya kabus gibi galiba en sonda o olacak evlenmek zorundaayim onunla
yapmadan once dusunseydın
Ben yapmadm ki herseyi o yapti zateb biraz daha sabretseydi ben onunla evlenecektim ki ama daha erkendi beni dinlemedi :'(
aılen?
Onlarda sasirmis durumda tek kelime etmiolar ama annem benm yanimda olmak istii bunu hissediom ama ben utaniorm :(
Anlamadm?
Çocuk baba sevgisinden mahrum büyümesin
Rahatligina hayran kaldım doğrusu:-)
ailesinin rahatlığıda ayrı bir alem, evine gittim baba tecavüz etti, hee kızım sen haklısın, nerede yaşıyor bunlar
mecbur aldırcaksın daha çok gençsin
Ne manyak bir hayat tarzı arkadaş ya
fantazi sahane bu küllü yalan söyluyor
Niye kondom kullanmadınız?
Tecavuzdu ne kondomu allahina
şikayet niye etmedin? bir de tecavüzden zevk alan oluyormus bir müddet sonra oldu mu oyle bişi?
Ya zevk almadm cirpindim ama bozuldum tabi 3 gune falan dahada sancim surdu hatta
niye düsürmedin cocğu? 3 ay olmus yeni mi aklına geliyor? Nerede yasıyosn? Git savcılğa geç olmadan
Hayr niye dusurecekmisim ben bebegi istiyorum babasinada haber verdm benim icin zor olsa bile babasida kbul etti ve evlenicekmisiz bebegim icin ben butun hayatimi boswerdm artik sanki bebek dusseydi biseymi deisecekti kim bozuk bir kizi kabul ederdi ki :(
Diktirirdun kizligini olur biterdi üniversite nide okurdun seni seven birini bulurdun
yok bebeği öldürmeye değmezdi boşwer ya dmek böle olması gerekiomuş :( @arzu90
Tatlim milet neler yapip diktiyo senin bir gunahin yokki
Evet biliyorum :'( @arzu90
Tuh ne yapsakki en iyisi pirtlat sen
Hamile kaldysan 9 ay bekle Bnde :-)
Madem yediniz pok kurun yuvanızı
ailen bişey demiycek mi
:D nayır nolamaz bu nir yalan :d
sana tecavüz mü etti?
aldır ya
Aldır haber verme
Yâş kaç
19 ama 20 oluom neden
Yazik benim yaşimdasin bu yaşta zor iş hamilelik allah yardimcin olsun
sağol :(
Git şans topu oyna ne biliyim mk
Ben hayati yeri yoksa baski bir bul
nw çok hamile kalan varmış
gel bana :D
kaç aylık yenimi :/
Bebek 3 aylik oldu bebegi soruyordun dimi? :(
evet aldıramazsın artık üzüldüm kardeşim allah sabır versin keşke böyle hatayı yapmasaydın dikkat edin lütfen gençliğinize yazık ediyorsunuz /
Hayr zaten aldirmak istemiyorum bebek beni hayata bagladi ben yasamimi ona borcluyum şu an o bana tutunmusken ben onu oldurecek deildim heralde
peki ama zor ne yapmak gibi planın var tek başına nasıl büyüteceksin çocuğu çevredeki insanlar falan var iyi karşılamazlar o yüzden dedim :/
Hayr tek basima değil babasi biliyor artik v bebegini şu an herseyden cok seviyor benle grusmek istedi bise knusacakmis daha gtmedm tirsiyorum acikcasi
peki o zaman kardeşim zorya allah kolaylık ersin sana
Saol tskrler...
haber ver.
bilemiorum ama onun haberi olsa şmdiye kadar ble sölemedm die çok kızar ya bebeğimi benden alsa
Sanmam bebeği sendn aldıktan sonra o na kimse eş olarak da gitmez ki. :) kendini düşünür o sen merak etme.
hmm e ne yapmalıyım peki :( daha yaşımda çok küçk off ya
Yanlış anlama ama onu seks yaparken düşünmen lazımdı. Çocuğu aldırmak gibi bir niyetin olmasın sakın.. Unutma 1 cana kıyan tum canlara kıymış gibi mahvolunur. Diye hadis var. Haber ver. İkinizin aldığı bir karar. İkinizde suçlusunuz bu konuda.. Eski türk filmlerindeki gibi tek başına büyütmeyi falan düşünmüyorsundur umarım?
Anne baba nın haberi var mı?
ben bişey yapmadm ki tamaminen aniden oldu hayvan herif işte oo
Yaşın kaç?
19 ama 20 olmak üzereym :(
Tamam evlenirsiniz. Çocuktan haberleri de olmadan aranızda halledin.
ha yani işin ucunda yine onunla olcam :( off ya offf :((
Evet iyi günler..
keşke iyi gn olsaydı saol ynede :(
Annan baban yok mu senin
Hayal gucu 0
Nasıl bakcan ailen ne diyecek bu duruma
Ailemin zaten haberi vardi konusmuyorlar benle onlari kaybettim artik babam eskisi gibi sakalasmiyor hep benle sonra annem kizmiyor ona snra hep beraber sakalasmiyoruz off ben o gnleri cok ozledim ya :'( en kisa surede evlenicez bu arada
Ailen kızgın kırgın şükür etki seni silmemişler
Evet sence o günler geri gelirmi birdaha bebegimi seveceklermidir ben bian once yumusasinlar istuyorum artik. :'(
Tabiki gelecek istersen bu konu üzerine sohbet ede biliriz
Bence doğurma
Haber ver
Haber verdm zaten guncellemeyi grmedin mi?
Sonuç noldu
Şimdi gördüm hayırlı olsun
Sonuc bebegi istedi tabiki hatta gec soledim diyede basta kizdi iki haftayada evlenioz
Yas kac
19 yasndaym
Kotu bir durum ya Allah yardım etsin
Evet hmde cookk kotu tesekkurler insallah
bir anlik seyine yenik düşüp bir baskasinin hayatını bir ömür karartmak kadar kötü bir şey olamaz :/
Anlamadm ya sendemi bak bu bnim isteyerek yaptigim birsey degildiiii
Ya sen yanlis anladin ben senden değil . cocuktan bahsediyorum seni daha gencliginin baharindayken bu hale getirmis her ne kadar cocuk mutluluktur deselerde bu sekilde ve bu yasta olmasi senin icinden cok zor yani asla seni kotulemem
Evet zor ama yapacak birsey yok
Canim?
şu an o kadar uzgun bir durumda olan birini sucmlamak insanlik disi belliki yanlid anlamissin kardesim tekrar Özür dilerim
Pardin yanlis oldu
Sıkıntı yok
Bencede herkes yeterince ustume geliyor lutfen bide sen yapma kardesim
Yokya asla yalimda yoktur he bunu isteyerek yapip kalan biri olsa denilecek cok soz olurdu ama sen oyle deilsin kalbide bedenide ruhuda temiz olanlardansin sen birak o utansin bir omur o aciyla birakan herif
Tesekkurler. Evet ya o utaniyor zaten yeterince yuzume bakinca falan daha coookkk cekecek o allahindan bulsun insallah :(
Yani hos değil belki kiz vazgecek senden ilerde neden
Birini kendine zorla baglayasinki Allah ıslah etsin
Hayir ondan degil ben ondan hicbirzaman vazgecmeyecektim ki yine oyle ya da boyle onun olacaktim ama once helalI olacaktim evlenecektik tabi universite kazandiktan sonra ama olmadi :'(
Allah bundan sonrasini guzel yazsin kader kismet :(
Amin insallah bir yavrucagim gelsin gerisi bostur benim icin :))
Gülmek herkesden cok yakisir sana Allah yuzunden eksik etmesin :)
Cok tesekkurler amin insallah :))
Cok rica ederim ne demek isim düşündunmu bu arada :)
Kiz olursa eylul olacak erkek olursa babasi takar heralde ama kiz olursa kesinlikle eylul koyarim adini :)
Erkek olursa murat koy :)
Dedigim gibi erkek olsa babasi takar neden murat?
Benim adim :) ks den hatira kalir :)
Haa anladim valla erkek olsa babasi yakacak zaten erkekte değil kizdir buyuk ihtimalle :)) artik olursa ikinci cocuga :D :D
Allah sağlıklı bir yaşam versin de kiz erkek onemli değil
Aynen ya tesekkurler benim bebgim sizin dualar sayesinde cok iyi olacak bak oda tesekkur ediyor :D
Bu arada sizin gibi guzel huylu bir kardesimde oldu bak iste ne guzel :)
Evet benimde cokk iyi bir kardesim oldu ne guzel :) tesekkurler :)
Rica ederim kardesim ne demek :) bu arada bir mesaj da atarsan unutmayalim birbirimizi :)
Ya erkeklere mesaj atmiyorum burdan atarim ama arada sende atarsn olurmu
Son durum nedir?
Yson durum hersey kes lestikten ve ortam biraz durulduktan snra evlencez
Sevindim senin adına :)
Cok tesekkurler kardesim allah razi olsun cok sukur :)
Mutluluklar dilerim :)
Tesekkurler insallah bende mutlu olacakmiyim :))
Olursun olursun yeterki yasanmisliklari bir unut :)
Sence unuturmuym ancak unutmus gibi yaparim ve o zor geceyi hayatim boyunca unutmiycam. :(
hayırlı olsun
Saolasin
Dogur.
Doguracam zaten allahin verdigi cani olduremem
Tayyip 300 lira veriyor hem 😄😄
Ne 300 ü hahahha :))
Cocuk sahibi olanlara ve 12 aydan kucuk cocuk evlat edinenlere verilicek.
Haaa anladm ayy bu halimle guldurdun ya saol ya allahta seni guldursun :))
Bosver uzulucek bisey yokki 😄
Benim için çok sey var ama.
Hic birsey uzulmeye degmez.
Evet haklisin ama insan bazen kendisini tutamiyor iste neyse yaa geride kalacak insallah ben o gunu unutucagami sanmiyorm ama dusunmesem daha ii olacak sanirim
Düşünme.
Evet saolun tekrar
Ona haber ver
Haber verdm sevndi gibI ama bakalm ole hemen evlilik olurmu hicbirsey bilmiyorm nasl davranmam gerektgini bilmiyorm
Birbirimizi seviyo musunuz? Ve ailenizin haberi var mi bu ilişkiden?
Birbirimizi seviyorduk onceden ama o hala seviyomu bilmiyirm ben ona cok kizginim sevsem bile artik ona karsI yumusayamam
Yumsayamazsin yaptığı şey gerçekten bir kız için kolay değil ama artik is isten geçmiş ve bir bebek var ortada öyle değil mi
Evet dogru oyle o bebegi dusunmem. lazm ben bencil biri deilim
Aynen bebeği düşünmen lazim
Peki sagol :(
ağır kaldırma
Ne alaka simdi
çocuk düşer
Sordugum soruyu okudnmu sen ben biliom zaten bebegn hangi durumlarda dseceginI :(
gerisi beni ilgilendirmez ben bebekle ilgileniyorum seninile değil
Üff ya bende artik sadece bebekle ilgileniorm
teşekkür ederim...
Ricada ne icin
çocuk için
Hmm anlasilan sende cocuklara deger veren bir insansn
gerçekmisin sen?
Haber vermelisin..
Verdim haber
istemiyorsan düşük yap kaç aylık bu
ailen ne diyo
Benmle konusmuyorlar ama evliligi falan onayliyolar
kötüüüü olmusya
Evet :(
git konuş
konuşmuşum zaten çoktan nerdeyse 1 hafta oldu.
ne dedi?
Sevindi vallah ne yalan soylim hatta oldugu gbi bebegi kontrol edelim demisti gormek istiyorum bebegimi diye tamam oncedende hep derdi baba olmak istiyorum falan ama bukadar duskun oldugunu bilmiyordum vallah
Daha soylemedinmi?
söyledm çoktan.
Eee sonuc?
sen okumamışsın anlaşılan dğer yorumları bebeği istedi ailesinede söledi onlarda istedi bebeği en kısa sürede evlenicez artık :( oda çok pişmanmış özür diledi ama malesef özür dilemesi benm eski halimi geri getirmiyor :(
Bence olaya olumlu tarafından bak.. o bir hata yapmış fakat ortada bir cocuk var belkide bu bir vesile olscaktır... umarım gecmişe sunger cekip mutlu olursun... bunu inanarak yap... mutlu tolune girersen daha cok uzulursun...
bilmiyorm ya mecbur unutcam zaten herseyi bebek içn yapmalıym
Kendin içinde yap bunu...
kendimi artık düşünmüyorum..
Dusunce ozgurlugune inanıyorum...
Dugun ne zaman
2 hafta sonra falan yani 3 Şubat gibi işte kesin tarih daha belli değil ama okullar açılmadan yani
Superrr...
gerçektenmi umarım hayırlısı olur herşeyin ya kara kara düşünmekten çok bıktım..
Bence kara degil beyaz gelinlik dusun... bebek kac aylık oldu cinsiyeti ne?
Bebegim artik 4 aylik cinsiyetide kiz :)
bir isim dusundunuzmu...
evet eylül istiyorum ben :)
Guzel isim..:)) eee dugune cagırırsın artık:))
düğün yapmicaaz yaa ben istemem :))
Delimisin bence iste... hatta fazlasıyla istemelisin bunu...
Yok ya sonucta normal bir sekilde evlenmiycez
Bence normal bir şekilde evlenmiş olacaksın ve kendini normal bir dugun olmuycakmış gibi adapte etme... dugun yapıyorsun gelinligin tadını cıkar... yanlız fazla oynama dugunde.. unutma eylül var..:)))
Hahah eylülümü aşkımıunuturmuyum ya kuzucugum o benim ya :))
Basladını tekme tokat atmaya...
Yok baslamadi ama sismis karnim bole her firsatta elimi karnima koyup konusuyorum onunla annecim bitanem diyorum ona ya bu duygu anlatilamaz :))
Ama senin sevinmen guzel mutlu ol
Tabiki seviniyorum annesinin kizi olacak o bebegim olacak daha ne olsun :)
Mutlu ol işte boyle
Evet tesekkurler :)
Bebek dogdugunda bir resmini isteriz...
Hadi ALLAH mesut etsin..
Tesekkurler olur atarim ama sadece bir resim :)
Aynen... eylüle selam...
A. s dayisi ida selam soyluyormus :)
:D...
evleneceksiniz.
Evet evlenecez zaten..
Direkt aldır Çocuğu
Bebegin ne sucu var
O adamın tohumu en büyük suç bu işte
Ama benmde bebegim onun canindansa benimde canmdan deilmi sonucta
Ben fikrimi söyledim hayatın sıkıntıya sokmaya değmez gencsin serefi olmayan bir adamın Çocuğu için değmez bence
Ya anlamiyorsun iste o sadece onun çocuğu değil benimde canimdan kanimdan brnim icimde yasayan bir canli bana muhtac bir bebek kalbi atiyor onunda artik hem karnimda çıkmaya basladi ben bebegime bukadar bagliyken onu hayatta oldurmem
Sen bilirsin
teşekkür ederim yinede
Haber verme bence
evet ama snradan haberi olsa bir şeklde ne yapcam ben
Cocugada yazik * adamada yazik sanada yazik daha once basimdan gecmisti boyle bisi
nasl yani sendemi?
çalışıyor musun?
hayr daha üniversite bile okumadm
ailen sana sahip çıkacak mı?
çıkar ama ben onlara yük olmak istemmiom ne yapacağımıda hç bilmiorm
nerede yaşıyorsun?
neden
hiççç sormak istedim, benim için önemli...
bşvr yaa onun ne önemi varki şu an kendimi cehennemde hissediom :(
cehennem meselesine gelmeyelim de ama cidden nerede yaşadığın önemli de o yüzden sordum... cehenneme inanan insan...
ben ankarada yaşıyorm :(
çankaya da yaşıyorsan sorun olmamalı bu tarz şeyler...
yok çankaya değil nie ki?
yaşın kaç en az 18 en fazla 24 görnüyor profilde...
19 um 20 olcam ama şuabtta neden
olmaz özelden atamam
ben yasak ilişki yaşamadm ya
neden ki?
ailemşnde haberi var
ya anla işte özel bir sebepten dolayı sürekli gizliden soruyorm kardeşm ama allah razı olsun sendende çok teşekkür ederm :(
ben onu birazdan arayıp konuşacam..
rica ederim benim başıma da bir olay geldi de o yüzden ısrar ediyorum bende...
hmm olmaz özelden burdan anlatamicağn bişey mi?
yoo senin erkek arkadaşının başına gelen benim de başıma geldi de. ama ben sahip çıkmadım hangi birine sahip çıkayım...
inanmıyorum sana şaka mı bu?
o sahip çıkar ama eminim sende sahip çık ya sonuçta senin bebeğin o
hangi birisine sahip çıkayım iyi de...
e ii sen bilirsin
eee sen ne yapmayı düşünüyorsun... benimkilerden çoğunun ailesi sahip çıkmadılar... intarın eşiğine gelen bile oldu, aldırmayı deneyen... genel olarak çoğunun da ilk olarak bozen bendim...
hmm ben nemi yapmayı düşünüom yarın ilk iş o şerefsizle konuşacam ve bebeğinin olacağını söyleyecem ona zaten kendisi hep baba olmak meraklısıydı
yoo işin zor imkansuz...
nasıl yani nie ki
sen gerçekten sahip çıkacağını mı sanıyosun...
Evet çıkmak zorunda
niye ben hiç birine sahip çıkmadım banane yatmasaydın dedim geçtim. isteyerek verdiklerini söyledim kimseden zorla almadıkya. senin ki de diğerleri gibi nikahsız yasak yoldan ilişki işte...
Ama zorla oldu
önceki yazılarının hiç birinde zorla demedim istekli olarak dedin...
Ne istegi be hepsinde zorla demisim sen ii okumadn heralde neyse yaa
hiç zorla yok okudum ama istekli dedin. yasak ilişki dedim hayır dedin. kıvırmma...
Öf peki tamam ne anliyorsan o ben ugrasamam gercekten hic gücüm yok
eee ne olacak sizin bu haliniz kızlar...
Çocuguna isim düşün
Once bir hersey yluna grsin o kisim kolay
Aldir
bebeğin ne suçu var tek kusuru babası o dur
Sen bilirsin
Çocuğa söyle evlenin
Soylemisim zaten yakinda evleniriz heralde cinsiyet bellI oldktan snra falan
Sonra bir uyandın..
Otur derdine yan
Hikayen güzelmiş
yas kaç.
19 yasindaym
Haber vermelisin..
Haber vermisim zaten baya ilerledi hersey evlencez hatta bebek icin :(
Mutlu olursun inş
Saolasin canim
korunsaydın
Al iste en populer cevap tecavuz edecegini tahmin etmistim ya korumacaktim
aldırmalısın
Maddi skinti varsa yardimci olayim
yok saolun maddi acidan hicbir sıkıntım yok babamin parasi yeterde artar bile ben babasina haber verdm evlenicez zaten baya olaylar ilerledi yani gercekten tekrar saolun :)
doğur doğur :)
Söyle bence.