+1 yılBakin size bir önerim var çok günah Allah yaşatmasin imkan vermesin bana bu konuda ama şu an sizin yapmaniz gereken o cocugu yani şu an yeniyse eğer daha bir kan pıhtısıdır cocuklaşmadan lütfen aldirin neden derseniz 1 adam size zorla sahip oluyor bu adamdan baba falan olmaz 2 adam muhtemel kabul etmiyecek cocuk zor iş büyük sorumluluk fedakarlik ister.3 kimlikte sıkıntı olcak mahkemeler vs.4 o cocuk büyüdügünde babam nerde diyecek.5 ona iyi ve kaliteli ve geleceğini garanti edebileceği bir yaşam suna bilecekmisiniz maddi manevi. böyle şeyler için o çocuklara cehennemi yaşatmayalim lütfen en karşi geldigim şey aldirma konusu ama bağzen gerçekten doğrusu bu diyebiliyoruz :( karar size kalmis Allah affetsin
13 Yorumla
Soran+1 yılBakn sizin yeni gelismelerden haberiniz yok galiba ama yinede duzgun bir sekilde yorum yaptiginiz icin saolun ben babasina durumu bildirdim ve bebegi kabul etti evlilik konusuyoruz şu an tamam ben bu urumdan cok memenun deilim onunla evlenmekten ama bebek icin katlanmaliyim oda aileside bebegi istediler hatta sevndiler bile bu arada bebek 3 ay 2 haftalik
- +1 yıl
gerçekten buna sevindim aileler ve kendisi kabul ettiyse bir engel yok umarim iyi bir yaşam onu bekliyor olur tek sorun sizin mutsuz olmaniz çünki soğumusunuz oda artik zamanla bebeğinin sevgisiyle atlatirsin umarım. mutlu ve güzel bir yaşam dilerim size..
Soran+1 yılTesekkurler :) evet ben sogudum hemde baya bir sogudum artik ondan agziyla kus tutsa bile zor diyorm ama bebegim dogsa biraz olsun mutlubolurum en azndan :)
En İyi Cevaplar
geçmiş olsun eğer ailen biliyorsa ters tepki vermiyorsa bu iyi bir şey ve söyle bence de bilsin baba olucak o da bir de senden özür dilemek istemiş geri ne olucak ki söyle bilsin kabul eder etmez onun bileceği iş bu halti yerken düşünücekti bir de yaşın çok genç erken sen kendine bakamzken çocuğa nasıl bakıcan ki bir de o var tabi böyle haltlar yemeseniz olmuyor san ki
08 Yorumla
Soran+1 yılBen ona soyledim bile eig te hersey var zaten evlenicez iki haftaya falan bebegide kabul etti hersey yoluna grcek yavas yavas ya umarim
Soran+1 yılTesekkurler allah razi olsun
Soran+1 yılNe anlamadm?
Soran+1 yılInsallah amin
+1 yılMerak ettiğimden soruyorum. Bir yorumunda evlenelim evlenelim diyordu ben istemiyordum derken diğer yorumunda hayalim onunla evlenmekti diyorsun. Neden o da isterken ve senin hayalinken kabul etmedin ve madem çocuğuna sahip çıkar, seninle evlenir -yazdıklarından yola çıkarak- neden söyleyip evlenmiyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılya ne bileym ben henüz hazır hissetmiodm daha birsürü hayalimi gerçkleştirip snra evlencektm :( evet garanti sahip çıkar hatta benm için herşey yapar ama aklıma bir ihtimal daha gelio ya benden bebeğimide alırlarsa
- +1 yıl
Sence de bir terslik yok mu? Senin için her şeyi yapacak adam sana tecavüz ediyor? Cidden inanıyor musun? Eğer gerçekten böyle bir durum varsa psikoloğa gitmeni öneririm.
Soran+1 yılevet var ve ben gayet iyiyim :( o sadece beni istemiş ama dayanabilirdi işte :(
+1 yılkaç yaşındasın?
16408 Yorumla
Soran+1 yıl19 neden ki
- +1 yıl
ailen ne dicek bu duruma?
Soran+1 yılAilem bilio ve benm sucsuz oldgumuda biliolar ama yinede tek kelime etmiyolar yasayan ölü gibiyim
- +1 yıl
peki ona dediğinde tepkisi ne olacak sence o olay yaşandıktan sonra hiç konuştunuz mu ya da seni terk mi etti?
Soran+1 yılHayr hic knusmadm ben onunla terk etmedi beni bikacdefa yoluma cikti ozur dilemeye calisti telefondan aradi her sfernde yzune kapattim yani ben hicbisekilde onunla gorusmek istemedm hep bole en son 2 hafta once yine aradi beni
- +1 yıl
bence söyle ona da sakın gurur falan yapıyım deme çünkü cinsiyeti ne olursa olsun her çocuk bir babaya ihtiyaç duyar
Soran+1 yılEvet soyleyecem gibiii yarin mi solesem ya cok korkuyorum
- +1 yıl
neden korkuyorsun ki?
Soran+1 yılOnun ne tepki verecegini çok merak ediyorum aslinda sevinirmi sasirirmi uzulurmu ne yapar acaba
- +1 yıl
sen daha iyi tanıyorsun bunu senin bilmen lazım
Soran+1 yılEvet biliom ama ne bileym iste
- +1 yıl
bence olumsuz düşünceleri kafandan at olumlu düşünmeye çalış bir bebeğin olacak belki sana çok benzeyecek senin kopyan gibi olacak güzel bir şey değil mi? Belki kızdır. İleride birlikte alışverişlere gidersiniz ya da erkektir senden kızlar hakkında tüyolar alır gibi gibi gibi...
Soran+1 yılKeske şu an normal sartlar altinda hamile olsaydm ama hic bu sekilde dusunmemistim bana cok gzuel moral verdin canim benim allah razi olsun gercekten cok sagol..
- +1 yıl
Umarım her şey yolunda gider ve çok güzel bir çocuğun alır ama lütfen bir anlık sinire gelip aldırmayı falan düşünme ayrıca bebek anne neyi çok severse onu çok severmiş yani hisleri seninkilerle paralel o yüzden iyi şeyler düşün ve hisset
Soran+1 yılDaha çok kucuk ki şu an dusunuyormudur oda elleri faln olmusmudur acaba. Tesekkurler insallah yolunda gder yok asla aldirmam heleki sen bu knusmalari yaptktan snra tam duygusallastim :(
- +1 yıl
kaç haftalık? benim bildiğim kadarıyla vücudu 5.6. haftada falan oluşuyor elleri solunum sistemi vesaire ve lütfen onunla konuştukdan sonra ban haber ver merak ediyorum yani ne olursa olsun üzülmemelisin en azından ailen arkanda yalnız değilsin
Soran+1 yılBebek 3 aylik oldu olur ona mesaj attim yarn acil knusalm dedm smdi cevap verir zaten kesn kararliyim artik ya ne olcaaksa olsun bebegim icin hersey
Soran+1 yılGrsen karnimda hafiften cikmis ama okadar kotu bir durumdaym ki ona sevinemiyorum bile
- +1 yıl
ideal annesin bence ve eminim ileride güzel bir yaşamın olacak senin de bebeğinin de çok kararlı ve cesursun senin yerinde bir başkası olsaydı mesaj atmaya cesaret edemezdi belki de
Soran+1 yılGercektenmi ben cesurmuyum biliomusun en yakn arkadasm bile bana bole moral vermeye calsmadi cok saol allah hep senin gnlune gore versin aminn
- +1 yıl
inşallah ve inan bana gerçek arkadaş diye bir şey yoktur herkes çıkarları için arkadaşlık yapar
Soran+1 yılAynen haklisin bu en kotu gnumde zaten ben bunu cok ii anladm.. hamile kaldgmdan beri artik daha bir olgun ve genis dusunmeye basladm
- +1 yıl
işte bu gerçekten harika şu an senin adına ben sevindim resmen :D eminim çok güzel bir duygudur saçma detaylara takılma sabahı umutla bekle korkuyla değil
Soran+1 yılTesekkur ederim sagol gercekten evet yarini aslinda bir yandan hem korkuyla hem umutla hemde heyecanla bekliorm :) kizginlikta var tabi
- +1 yıl
bebeği düşünnnn :))
Soran+1 yılOff evet ya nezaman caysam bebegimi dusunuyorum o sadece benim bebegim diyorum ama snra hayatn gerceklerini hatrliorm
- +1 yıl
tamam o zaman sana iyi geceler :) yarın haber bekliyorum mutlaka
Soran+1 yıltamam sagol canim benim sanada iyi geceler yarin haber veririm ben sana söz :))
Soran+1 yılKonustum onunla artik haberi var :(
- +1 yıl
ne oldu? ne dedi peki?
Soran+1 yılIlk basta 3 aydir solemedm diye kizdi hatta ustume bile yurudu tuttu kendisini sonra sevindi iste baba olcak die hastaneye gidelm dedi cocugu grmek istiorm ben eve gelmek istedigimi soledm hemen eve geldm hic evlilik flan hakknda knusmadk ama olur heralde daha dmi :(
- +1 yıl
ya inanmıyorum sana yaa :D resmen sevinmiş yani seni ve bebeği red edmemiş bence en geç akşama arar gibi ve bu üzülmemen gerek bir durumm
Soran+1 yılNasil yani ne yapaym ben acmama asla konuyu :( o acarsa acmazsa bole gider bu
- +1 yıl
ya bak hep olumsuz düşünüyorsun eğer sevindiyse boşa sevinmemiştir akşama kesin arar bence
bir dakika bir şey sorucam hiç evlenecek gibi bir tip mi yani hastaneye gidelim derken o sevinci falan yapmacık mıydı sence?
Soran+1 yılHayir canm sevindi baya yuzu guluyordu yapmacik yapmaz o durek vuruyo insani sevndimi sevinir uzuldumude uzer yani ole bir tip yapmacik yok onda ee ben bekliyim o zaman
- +1 yıl
eğer yapmacıklık yoksa bence sevinmelisin ve minim akşama kadar kesin arayacaktır
Soran+1 yılBilmem bebegimin adina sevndim aslnda annesi ve babasiyla buyur eger biz evlensek bakalm beklicem artik ararsa arar
- +1 yıl
arar arar
Soran+1 yılE insallah bende bekliyorm bakalm yaa
- +1 yıl
olumlu düşünmelisin
Soran+1 yılEvet ama sinirlerm cok bozuk sabah kustum zaten strestenmi bilmiom artik :(
Soran+1 yılAffedersin bu arada :(
- +1 yıl
hayırr afedersinlik bir durum yok ki ve bence normal yaa lütfen şu sinirini ve kötü düşüncelerini rafa kaldırır mısın
Soran+1 yılDeniyorum ama olmuo be yapaym ister istemez stres var bulntmda var bebekten dolayi hangi birine kafa yorcagimi bilmiom
- +1 yıl
bence güzel bir uyku çek sen
Soran+1 yılSanirim biraz dinlensem iinolur haklisin
- +1 yıl
kesinlikle
Soran+1 yılSanda cok saol eger bugn o ite haber verdysem senin sayendedir canm benim azda olsa icimde bir umut bir mutluluk var :*
- +1 yıl
yinede onun hakkında bu şekilde konşma bence sonuçta bebeğinin babası yani istemesen bile öyle
Soran+1 yılUff allahim peki bencede ole knusmamaliym ama tutamiom iste kendimi :)
- +1 yıl
ben inanıyorum zamanla seveceksin onu yeniden
Soran+1 yılBilmiyorm kizginligim gecerse ki cok az ihtimal ama gecerse ve o cok ii bir baba olursa yumusaybilirm ama eskisi kadar sevecegimi sanmiyorm
- +1 yıl
bence seversin
Soran+1 yılValla bilmiyorum hicbir fikrim yok
- +1 yıl
neyse sen dinlen biraz akşam ararsa mutlaka haber ver :)
Soran+1 yılTamam canm haber veririm senide sıkmadm dmi?
- +1 yıl
tabiki de hayır
Soran+1 yılCok sagol ne diyim bu zor gnumde yanmda olan insan hemmde cokk sagol :'(
- +1 yıl
rica ederimm :))
Soran+1 yıl:*:* :)
- +1 yıl
Vay arkadaş gerçek mj bunlar
Beni de haberdar edin etiketleyin takiptymmm
Soran+1 yılEvet tabi gercek bu inanamadigin seyleri yasadm ben halada yasiyorum @devletadamı
- +1 yıl
Seni araynca soyle bizedee evlilik günü filan?
Baban annen nasil kaldrdi bunu yani nasil sorgulamadilar
Bilirsin aileler genelde madurken bile sacindan tutup suruyolar nerdeyse yerlerde :/
Soran+1 yılOnlar beni cok ii tanidiklari icin bana guvendiler tamaminen istedgm disinda oldu onlarda biliolar zaten tamam evlilik gnu nasl olur ki hemen gdp evleniriz baya dugun yaparmiyiz ki sanmam ama iste @devletadamı
- +1 yıl
Bnde çok merak edyrm :)
Soran+1 yılOlur buraya yorum yapinca senide etiketlerm @devletadamı
Soran+1 yılValla billa aramis goruselim diyor yemek yemedm felan dedim dedi yemekten snra bir yerde goruselm senle konusacaklarm var ya ben ne desem? @devletadamı
- +1 yıl
Gorussss tabiki
Ailen musade edecekse hic bekleme bile
Soran+1 yılAilem. eder tabide hemen kabul etmesemmi dicek dünden raziydi ama şu an bnlarada ayiracak zaman yok ya
Soran+1 yıl@devletadamı
- +1 yıl
Bence bir gorus bugün
Sonra agirdan alirsin
Soran+1 yılEvet bir goruselim bakalim bebegimide yarin ilkdefa grcem cok heyecanliyim ya @devletadamı
- +1 yıl
Onunla mi gideceksiniz
Belki cinsiyetini de ogrenirsniz.
Soran+1 yılEvet veraber gtcez. Aynen ya bakalm galiba artik hayatim normale donuyor bebegimin cinsiyeti ne olacak acaba gruntusu nasildir kalp atisi off cok heyecan verici
Soran+1 yıl@devletadamıı
- +1 yıl
bu kesinlikle harika sana araycağını söylemiştim eminim çok mutlu olacaksınız ilerde :))
Soran+1 yılEvet sen ne tahmin etsen oluyor ya mutluyum cnku yarn bebegimi ilkdefa grcem :)
- +1 yıl
ee cinsiyetini ne zaman öğreniceksin?
Soran+1 yılYarin ilkdefa bebegi grcem bakalm cinsiyet belli olmusmudur acaba
- +1 yıl
peki bugün buluşucak mısınız?
Soran+1 yılTesekkur ederim bu sitede nekadar iyi insanlar varmis @eksibir
Soran+1 yılEvet aksam bulusacaz biz
- +1 yıl
tamam o zaman size mutluluklar çocuğununa uzun ömür versin Allah hiç ayrılmayın ufak şeyler için de kavga etmeye değer mi? değmez
Soran+1 yılEvet dgru diosn bebegim için hersey saol adin ne bu arada senin?
Soran+1 yılteşekkür ederim canım bende kendi miniğim adına sevindim :) @arebel
- +1 yıl
Valla hepsini okudum. Basinda cok uzuldum ama simdi bebegin ve senin adina sevindim ins hersey yolunda gider 6 ay sonrada esinle bebeginle kendi evinde olursun. Habersiz birakma bizi :))
Soran+1 yılGercektenmi umarim öyle olurum gercekten ona layik bir anne olmak için herseyi yaparim @arebel
Soran+1 yılTsk ederim evet bende mantikli dsnmeye basladm karamsar olmamaliyim gclu olmaliyim ama sadece bebegik icin o adama katlanabilirim heralde olur yarn cnsiyetini ogrenrsem haber ederim tekrar saol :) @azraderlerbana
Soran+1 yılGerçekten çok sagolun sizin gibi teyzelere can kurban heppinizden allah razi olsun dün bitik durumdayken şu an çok ii hissediorum saolunn :) @arebel
- +1 yıl
:* haberleri bekliyoruz en önemlisi sagligi bebisin gerisi Allahin izniyle düzelir :)
Soran+1 yılAynen şu an tek onemli sey bebegimdir :) olur haber veririm etiketlerm sizleride saolun çok çok sagolun yanmda oldugunuz için :* :* @azraderlerbana
Soran+1 yılAaa gerçekten hiç doktora gtmedm dogru ikizmidir yok be sanmiyorum bziim ailede hickimse ikiz dogurmamis onun ailesini bilmiyorum ama :) @arebel
Soran+1 yılEvet dogru ama bukadarda tutmaz sanmiyorum ya saglikli olsunda hiccc hicc farketmez ama benm icimden erkek diye geciyor :) @arebel
Soran+1 yılEvet bakalim insallah saglikli olsun ay birazdan cikicaz disarida ürküyorm biraz acikcasi onu grnce hala korkuyorum :( @arebel
Soran+1 yılZaten hayatta onunla yanliz kalmam artik bir kalabalik bir yerde falan bulusuruzz yoksa ben gtmem :( @arebel
Soran+1 yılEvet umarim ama o an disinda gercekten bu tahmin edilemiycek kadar kötü bir duyguydu :'( @arebel
- +1 yıl
Bende takipteyim üşenmeden okudum hepsini haberlerini bekliyorum :) güzel annecik :)
Soran+1 yılTsekkur ederim :'( hickimseye ozelden yazmadm ama size yazabilirmiyim snradan? @arebel
Soran+1 yıltamam buraya bak arada haber verecem buraya zaten teşekkür ederim allah razı olsun @öyleçokşeyetmesen
Soran+1 yılPeki tsk ederim tekrar :) evet allah ondanda binlerce kez razi olsun bebisimin babasina kavusmasinda buyuk payi var cesaret verdi aban kendisi :) @arebel
- +1 yıl
@Arebel çok teşekkür ederim :) ve biliyorsundur ama tekrar duy daima mutlu dileklerimizle yanındayız :))
Soran+1 yılAllah sizden razi olsun neguzel bikactane kizkardeslerim oldu sanki sizi 40 yildir taniyorum gibiyim cok saolun :* :* @arebel @euphoria234 @devletadamı @azraderlerbana
Soran+1 yılInsallah bakalm anali olcak kesnde babali kisminda takiliyorum biraz :/ @arebel
- +1 yıl
bak hala olumsuz düşünüyor yaa
Soran+1 yılYa tamam tamam butun negatif enerjileri atiom
Soran+1 yıltamam tamam ya off allahim @arebel
Soran+1 yılEvet hemde cokk cokk gerginim stresten bayilcam simdi bulantimda var sabahtandir of ya @arebel
- +1 yıl
yaa lütfen sakinleş ama stres yapacak bir şey yok ki gidiceksin konuşucaksın yeniden birlikte olma kararı alıcaksınız ve eve mutlu bir şekilde geri dönüceksin
Soran+1 yılEvet calisiorm ama biktim artik bulantilardan ya derin nefes alip veriom şu an :) @arebel
Soran+1 yılEvet dogru ya haklisin aslnda sadece knuscaz abartiyorum şu an aynanin karsisinda kendime bakiyormda ben ne hale gelmisim bole artik zayiflamisim kilo almak yerine kendime bir ceki duzen vermeliyim dmi :(
Soran+1 yılSaol ablacim bu arada szoler kac yadindasiniz? @arebel
Soran+1 yılVay benden 2 yas buyukmusun :) @arebel
Soran+1 yılInsallah sagol @by-ALSA
Soran+1 yılAha bir kizkardesim daha oldu :* evet sabırr diliyorum allahimdan bakalim ne bekliyir beni neler dicek bugn :) @hcrhcrr
Soran+1 yılAa ne guzel insallah hayirlisi olur :) @hcrhcrr
Soran+1 yılBanami soruosun daha o mesaj atio bana dedi hazrmisin dedm yok bulantim var bekle tamam dedi vay be herseye tamam diyor cok degismis gercekten knusmayali @hasta100
Soran+1 yılEvet hayretlerdeyim gercekten @hasta100
Soran+1 yılInsallah :) sagol @hasta100
- +1 yıl
Ya Allah anali babali buyutsun inşallah yaslar cok genc ama bir şekilde ustesinden gelirsiniz bir gekismede biseyde haberdar et okudum herseyi cok mutlu oldum adiniza
Soran+1 yılCok tesekkur ederim buraya yazarm ve merak edenleride etiketlerim yarin haber veririm cok sagolun okuyup vakit ayirdiginiz icin :)@bilmeyenbilirkisi
- +1 yıl
valla hiç üşenmedim hepsini okudum gerçekten çok sevindim ben de hep bir bebeğim olsun isterdim oluş yönü kötü de olsa bir bebek her zaman mutluluk kaynağıdır
Soran+1 yılTesekkur ederim hersey tam yoluna gursinde artik bende tam analamiyla mutlu olaym cokk sagolun iyi niyetiniz icin :) @BESTE9 @naberbeniyi
Soran+1 yılEvet bakacaz insallah artik :) @BESTE9
- +1 yıl
Ay bunalmazsan bende eklenebilir miyim listene? Valla kitap okumuş kadar oldum, ve cidden nadir insanlardansın düşüncelerin çok çok hoş. Başkası olsa çoktan ne yanlış kararlar almıştı kimbilir. Allah hakkınızda hayırlısını nasib etsin. İnşallah teklifde gelirse habersiz bırakma bizi. İnşallah her şey iyi olur :)
- +1 yıl
Görüş yerine buraya yazdım ama, bağlantı olsun diye yani
Soran+1 yılOlur listeye hosgeldin güzelim sagol gercekten :) olur burya haber veririm umarm yanlis etiketlemem herkesi :)) @youknowwhosheis
Soran+1 yıltamam sıkıntı yok sagolun @youknowwhosheis
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) herkes arada bakar bence zaten orda sorun çıkmaz :)
Soran+1 yılInsallah :)) @youknowwhosheis
- +1 yıl
Bundan sonra hersey cok guzel olur umarim senin icin
Usenmedim tum mesajlari okudum:)) kendine iyi bak son durumu da yazarsin artik:) - +1 yıl
Hayırlısı olur inşallah :) benide etiketlermisin çok merak ettim :)
Soran+1 yılOlur sanada yazarm okudugn icin sagol ben cikiyorum smdi haberlestik konuscakmis benle uzun uzun :)) @aşkmevsimi
Soran+1 yıltamam buraya yazan herkese cok tsk umarm. heppiniz dogru bir sekild etiketlerm :)) @sahildedolaşmakgerek
- +1 yıl
Ins hersey yolunda gider üzüldügün günlerin yerini mutluluk sevinci alir. Yarin güzel haberlerini bekliyoruzz :) bundan sonra kardesimsin :)
- +1 yıl
Roman okumus kadar oldum sayenizde sonu yok mu bunun onceden gorsek merak ettık sımdı :D :))))
- +1 yıl
Yeni diziye basliycam senaryo hazir. d biri ozetlesin ya. d
- +1 yıl
Canım benim hakkında hayırlısı olsun. Mutlu bir yuvan ailen olsun. İyi haberlerini bekliyoruz. Yemene içmene giyimine dikkat et. Üşütme canım.
Soran+1 yılBiz dün onunla konuştuk ve o gayet güzel konuştu ama oda çok değişmişti zayıflamıştı falan. Bana neler neler dedi inanamiyorum :) beni sevmekten hiçbirzaman vazgeçmemiş ve ogün için defalarca özür diledi hatta ben dayanamayıp ağladım uzun uzun konuştuk herşey hakkından bana bundan sonra sürekli grüşmek istediğini söyledi evlenmek istiyormuş hatta ama simdilerde degil olay biraz yatissin evleniriz dedi bende tamam dedm bebegim icin felam baktim dedI sen artik beni sevmiyormusun ben orda tikandim tbi :) sonrasi iste bugün bebeği görmeye gidecez.. ama çok şaşırdım oda hep beni düşünüyormuş :) @euphoria234 @devletadamı @eksibir @Arebel @Azraderlerbana @hcrhcrr @hasta100 @bilmeyenbilirkisi @BESTE9 @youknowwhosheis @aşkmevsimi @sahildedolaşmakgerek @blackwood_ @Sonbahar34
- +1 yıl
Iyi iyi çok şükür ablam :) çok sevindim senin adına
Soran+1 yılSağol teşekkürler bende boş boş sırıtıyorum valla :) @sahildolaşmakgerek
Soran+1 yılYanlızlardaYasar
Soran+1 yıl@YanlızlardaYasar
Soran+1 yılAnnemlerde onayladilar bebek için dogrusunu yaptiğimi soyledilr :) @Arebel
Soran+1 yılBebek iyi galiba henüz hissetmiyorum ama onun keyfi yerindedir :) evet benimde aşırı bulantılarım varuyuyamıyorm hamileleikten beridir boyle erken uyaniyorm bide biraz heyecanda var :) @Arebel
Soran+1 yılHayr hic sorun değil sizin bole soru sormaniz hosuma gidio cok tatli insanlarsiniz :)) @Arebel
Soran+1 yılEvet ya çok özür diliyorum benim yüzümden insallah sizleri çok sıkmadm :(
Soran+1 yılBen 19 yaşındaym @yancys
Soran+1 yılOkudugunuz icin sagolun @yancys
Soran+1 yılTesekkurler sagolun @yancys
- +1 yıl
Erinmedim sonuna kadar okudum yaaa canik senin adna cok sevindim insAllah hersey yolunda gider:)
Soran+1 yılCokk sagol allah yüzlercekez sizlerde razı olsun :)) @celibuunumben
- +1 yıl
Cok sevindim
:)))) - +1 yıl
Bnde senin adina cok sevindim minigin adinada:)
Soran+1 yılSaolun :) @azraderlerbana
Soran+1 yılIkimizde tesekkür ediyoruz :) @celibuunumben
Soran+1 yılTesekkurler umarim guzel. bir ailem olur :) saolun tekrar @hazardoğa
Soran+1 yılEvet bana çok uzak geliyor o gnler yeniden glumseyecegm gnler ondan heralde ama inanmaliym ve yapmaliym sagol @hazardoğa
- +1 yıl
Biraz gec kaldim ama olsun şu an Senin adina nasıl sevinigimi anlatamam gerçekten umarim harika bir hayatin olur sonsuz mutluluklar :)))))))))
Soran+1 yılTesekkurler bende cok sevndim :)) @eksibir @euphoria234
- +1 yıl
:)))))
- +1 yıl
Ay tüm mesajları inene kadar meraktan öldüm. Ve çokk sevindim 😊 her şey yolunda, ve içinde sana tutunmuş büyüyen bir ufaklık var kimbilir nasıl tatlıdır sana çeker inşallah oda böyle tatlı bir insan olur 😊😊 hep mutlu olursunuz inşallah
Soran+1 yılCok tesekkur ederim canm beni buraya yorum yapan herkes nekadar mutlu ediyir anlatamam :) umarim bana çeker bebegim :) @youknowwhosheis
- +1 yıl
hay ben böle yoruma hayran kalam be bu ne ılk defa bu kadar uzun yorum okuldum kendımle hayretler ıcersındeyım ınsalla sende mutlu olursun kardesım
Soran+1 yılGerçektenmi okudugunuz için tesekkurler :) amin mutlu olmak icin tek sebebim var oda bebisim sagolun tekrar :) @serhat_vlv
- +1 yıl
rıca ederım valla okudum be bu ne fılım ızler gıbı 19 yaştan bı sardım sonunu bulamıcam sandım bı noktada vaz gecıyım dedımm ama okudum :) bı an burdan böle yazana kadar özele yazın beeeee dıcektım :)
Soran+1 yılHimm anladm saolun ne diym :)) @serhat_vlv
- +1 yıl
ama gercekten aılenı cok tebrık ederım böyle bır durum karşısında senın arkada olup desteklemelerı ne guzel bı duygu
Soran+1 yılEvet oyle ama eskisi gibide deiller sakalasma falan kalmadi bunlarn anacak bebek dognca geri gelecegini dusunuyorum ki onada daha yaklasik 6 ay var ama hayirlisi ya ben beklerim yeterki sonsuza kadar boyle olmasinlarda @serhat_vlv
- +1 yıl
dediğn gıbı bebegın dogana kadar böle olur ama bebek dogduktan sonra emzırmek bıde temızlemek ıcın elınde gorurusun sana bırakmazlar :)
Soran+1 yılOyy gorucez artik bide her iki tarafinda ilk torunu oluyor onun icinde cok heyecanliyim tabi ya bebek dogacak ve hersey yoluna gircek off allahim insallah olur ya :)) @serhat_vlv
- +1 yıl
ınsaşllah allah analı babalı salıklı buyumek nasıp etsın ınsallah kardesım
Soran+1 yılIyiyiz teyzesi :) evet gittik bu sabah bebegi gordum ama cinsiyetini ogrenemedik ya gostermiyormus :) @Arebel
- +1 yıl
bende üşenmedim okudum görüş sahibi kızma:) Allah mutlu etsin bir an önce evlenin oyalamasın sakın, kötü günleri atlatmışsın inşallah mutlu olursunuz esen kalın.
Soran+1 yılAmin sagolasin kardesm :) @serhat_vlv
Soran+1 yılValla gorus sahibi umarm banada kizmiyorsundur okadar tatlilar ki cevap vermeden edemiom :) evet evlencez zaten oyalamaz o ailesi falan alissin dio hazrliklar falan ne bileyim geveledi bisiler ben dnlemedem bile :)) @engineergrl
Soran+1 yılAynen ya neyine nazlaniyor anlamadim ki sirf biz onu dahada merakla bekliyelim diye yapiyir bence :) ama erkek olsun yaa ben erkek cocuk seviyorum :) @Arebel
Soran+1 yılBenimkimiii.. ne yapacak yuzu guluodu mutlu oldu oda ama cinsiyetI kesin ogreniriz dioduk ya bu arada biz baya eskisi gibi oluoz ha ben hala mesafeliyim ama o sanki hic bisey olmamis gbidir bana canim dedi ben ters ters baktim ona bidaha demedi :))) korkuttum heralde :)) @Arebel
- +1 yıl
kısmak mı? saçmalamayın ben bu kadar kişinin iyi niyetli düşünmesine seviniyorum aksine ve bence en doğrusunu yapmışsın öyle hemen yumuşak davranma kıymetini anlasın biraz hatta biraz daha sinirli davran ona bence baya bir yalvarsın yani öyle bir evlenelimle 2 çiçek 1 yüzükle olmayacağını bilsin bu işlerin büyük bir jest hazırlasın bir zahmet
- +1 yıl
görüş sahibi bana inşallah kızmaz :) canım gerçekten 2 gündür takip ediyordum yazsammı yazmasammı bilemedim ama gerçekten o kadar çok mutlu oldumki senin adına sonunda bende görüşümü paylaşmak istedim resmen sen anlattıkça ben okudukça ağladım burada sonra mutlu olduğunu yazdın bende çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzucuğunu :)
Soran+1 yılInsallah tesekkurler okudugun icinde ayrica tesekkurler :)) @soraya2008
Soran+1 yılSen gercekten cok ii bir insansn biliosun dmi :* :) @euphoria234
Soran+1 yılAynen oyle bir surundurcem ki onu gorecek o :) @Arebel
- +1 yıl
çok teşekkür ederim hep mutlu ol :))
Soran+1 yılInsallah allah mutlu olmayi kismet eder...
Soran+1 yılEvet bol bol eglencem kopek yapcam onu ayaklarima kapancak ustelik bebegide her sordugnda bir cevap verene kadar canini cikarcam onun :)) @Arebel
Soran+1 yılEvet dogru artik mutsuz olsamda bunu disa ck yansitmamaliyim bebek icin biraz moralimde duzelmeli saolun ikinizede hatta heppinize cokk cokk tesekkurler :) @Arebel
Soran+1 yılCannimm :* :* @Arebel
Soran+1 yıl:) :) :) tabi ya bikactanede dayisi oldu bide bebegin :) @eksibir
Soran+1 yılSagolun ya gerckten cok sagolun :) @eksibir
Soran+1 yılSaolasin :( nickin guzelmis bu arada :) @dhoom
Soran+1 yılAyni isimde cok guzel bir film var ondan dedim :) @dhoom
- +1 yıl
ee konuştunuz mu hiç daha sonra aranız nasıl sana ilgili mi?
Soran+1 yılEvet ilgili tabi hesabina gelio sabah kapidan ugradi karnima dokundu nasil oldugumu falan sordu bu yani artik hep oyle olur galiba arada mesaj falanda atiyor bana bebgi soruyor snra beni soruyor onada ayri bir sinir uyuz oluom tabi bole iste :)
- +1 yıl
harika yaa gerçekten harika :)) ee aşermeye ne zaman başlıyoruz malum kış geldi erik falan zor bulunur bu mevsimde
Soran+1 yılEvet bisiler oluo gbi mesela şu an canm cikolata cekio ama arkadasim evde değil gidip alsin :) aserme olsun hep ya guzel sey ama caresiz olarak kalmiyim hep bole :) gerci ben hamile olmadigimdada hep cikolata krizlerine girerdm
Soran+1 yılHahaha tesekkurler dayisi :) @dhoom
- +1 yıl
olsun söyle ona o alsın işi ne sanki :D
Soran+1 yılKime babayami?
- +1 yıl
evet :D
Soran+1 yılAyy yok be atamam ben ona isi falan vardir simdi ne bileyim simdi mesaj atip cikolata getir demek ne bileyim onu grmek icin bahane falan yaptigimi sanir umut vermiyim simdi ona :)
- +1 yıl
tamam o zaman ilerleyen zamanlarda zor bulunacak bir şey aşerirsin onun yanında :D
Soran+1 yılHmm evet daha kucuk zaten bebek biraz buyusun tam cektiricem ona burnundan getiricem onun ole hop diyede baba olmayacak yani madem ben karnimda tasiyip doguruyorum oda cekecek gorecek o :)
- +1 yıl
işte bu :D (y)
Soran+1 yılAynen yasasin kizlarin gucu :)
Soran+1 yılHahah keske hemen dogsa ama 6 daha beklemem lazim :) @zirkonn
Soran+1 yılOlurmu olur :) @Alduino
- +1 yıl
Ufaklığın adını biz koycaz anlamam😄 dizi film gibi valla😄 bir dahaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum😁
- +1 yıl
İnanmıycaksınız ama hepsini okudum ve çok sevindim adınıza :) herkesin dediği gibi dizi gibi olmuş bidaki bölümü heyecanlı bekliyoruz :) bende etiketlenmek istiyorum :) çok heyecanlı tekrar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :)
Soran+1 yılHele ufaklik bir hayirlisiyla dogsun ismine daha var allahin izniyle saolun :) tesekkurler :) @öğrencibozuntusu
Soran+1 yılOkuduğunuz için çok teşekkürler :) saolun allah razı olsun cok teşekkür ediyoruzz :) @cadımıyımneyim
- +1 yıl
Hüsranla başlamış ama sonu iyi bitmiş hakkında hayırlısı olsun Allah analı babalı Saadet ve huzur dolu bir ömür versin size bebeğinize
Soran+1 yılSaol allahbrazi olsun amin insallah cümlemize :) @Suskun0231
- +1 yıl
Âmin (ecmain)
- +1 yıl
:)) aman allahım ,
1. Soran kardeşim cesaretine ve annelik dusuncene hayran kaldım, umarım mutlu huzurlu olursunuz. Herşeyi hemen unutma çünkü insanlar kolay kolay değişmez , senin yaşadıklarını asla yaşamak istemem ve bu kadar cesaretli olmam.
2. Görüş sahibi kusura bakma
3. Hepsini sıkılmadan okudum
4 . KS den sonunda olumlu bir sonuç gördüm
5. Çok kötü başlangıç herzaman böyle güzel (!) Sonuclanmaz.. umarım bu gibi sorularla daha az karşılaşırız.. iyi günler
Soran+1 yılVayy cok teeekkurler canm benim bende tekrar gorus sahibinden ozur diliyorum :( sanada cok tesekkur ediyorm gercekten :* @sibelsibel1
- +1 yıl
:)) rica ederim, senden bir isteğim , Senin aileni çevreni bilmiyorum ama toplum olarak bu tür olayları hoş karşılamıyoruz. Tamam senin sonun iyi olacak gibi , başkaları da bu hataya düşmesin diye iyi bir analiz yapman ve soruyu güncellemen olacak. Bu sorularla çok karşılaşıyoruz çünkü..
Soran+1 yılAnlamadm? @sibelsibel1
- +1 yıl
Canim yaaa Allah gönlüne gore versin. Cuma sabahı bunu okuyordum sonra finallerden bir konuya calismamisim diye acil kapatmistim ve simdi yeniden karsima cikti. Hikayen aklimdaydi kalan yerden okudum. InsaAllah seninki duzelir duzgun bir adam olur. Seninkinin mesleği ne bebisle sana bakabilecek mi? Rabbim hayırlısını gostersin. Sen çok guclusun ben de Nisan ayinda 20 oluyorum ama inan anne olacak gücü kendimde göremiyorum. Ev, iş, yemek her şeyi annem yapar. Tek yaptığım şey okumak :D bu yuzden sen benim gozumde cok guclusun. Bu gucunu kaybetme. Ailen arkanda ya kimseden korkma. Hakli olan sensin boynunu egme. Ailen icin, kendin icin, bebeğin icin. Erkekler baba olunca olgunlasirlar bence seninki de o sorumlulugu alinca duzelecektir. Kiz olursa kucukken babaya duskun olacak buna da hazir ol :D
Soran+1 yılAa hadI ya valla kiz gibi gozukuyor babaya duskun olmaz umarm annesi dururken :) tesekkurler allah razi olsun ya sagolasin kardesim :) @sabırsızinsan
- +1 yıl
yok yok senin yerin her zaman farklı olacaktır :D
Soran+1 yılE bir zahmet onun için okadar uğrastim :) @sabırsızinsan
Soran+1 yılsaol inşallah aminnn :* teşekkürler okuduğun için :) @tc_almila
- +1 yıl
ne yaptın sen yaa sonuna kadar okuyacağımı tahmin etmezdim valla ama okudum :) Hepimiz insanız hepimizin nefsimize yenildiği anlar olur bak şükret ki çocuk kabullenmiş herşeyi vicdani olarak kabullenmeme gibi bir lüxü yoktu zaten ama o konuda gerçekten şükretmelisin bu olayd ne kadar suçun olmasa da ve bebeğinin yaşamasına da şans vererek en büyük iyiliği yapmışsın. Bundan sonra ona karşı fazla gaddar olayım deme evet hemen yelkenleri de suya indirme ama pişman olacağın şeyler de yapabilirsin o hırsla. Kimse kimsenin akıbetini bilemez. Senin gibi mutlu snla bitmeyen nice gençlerimiz var inşallah herkesin sonu senin gibi olur. Bir ömür mutlu olman dileğiyle kardeşim Allah seni yavruna ailene ve o gence bağışlasın inşallah.
- +1 yıl
baştan sona bütün yorumları okudum heyecanla senin adına çok sevindim umarım ilerleyen zamanlarda çok mutlu ve huzurlu olursunuz inşallah :)
Soran+1 yılteşekkürler evet doğru herkesin benimki kadar iyi sonuçlanamıyor malesef :( allah onlarında yardımcısı olsun :( umarm bizde artık mutlu oluruz ben ve bebeğim ona hep sıkı sıkı sarılacam çok iyi anne olacam ona :)) tekrar teşekkür ederim saol :) @AşkaKüsmüş
Soran+1 yılinşallah amin saol canım benim okuduğun içinde teşekkürler :) @tekyapraklipapatya
- +1 yıl
senin iyi bir anne oalcağından hiç şüphem yok ;)
Soran+1 yılgerçektenmi evet umarım öyle olurum :) @AşkaKüsmüş
- +1 yıl
19 yaşında yaptığın büyüklük dünyaya ibret olur. İlk msjlarda yaşayan ölü gibiyim diyen bir kardeşimiz vardı gel intihar edelim dese birisi düşünmez eder msjı verir gibi. şimdi çocuğuna ve eş adayına sevinen bir anne adayı bundan daha güzel ne olabilir ki. ;)
Soran+1 yılevet doğru başlarda çok kötüydüm bebeği öldürmeyi hiçbirzaman düşünmedm ama o beni hayata baağladı çünkü :) yanlız ben eş adayına değil bebeğimin normal bir ailesi olacağına seviniyorum onun için evleniyorum zaten :) tekrar sağolun :) @AşkaKüsmüş
- +1 yıl
sen o çocuğu seviyorsun (eş adayını). Allah nasip ederse evlenince bu sözüm aklına gelsin.. Hadi Allah'a emanet.
Soran+1 yılya neden herkes öyle söylüyor ki? @AşkaKüsmüş
- +1 yıl
çünkü öyle hissettiriyosun ve çevresinden dolayı tecrübeli insanlar var.
Soran+1 yılOfff hic bilmiyorum :( @AşkaKüsmüş
Soran+1 yılBeklenicek bisey kalmadi ki evlenicez iste bebek dogacak ve sadece bebegim icin omur boyu mutlu olmaya calisicam :) @karaitnsd
Soran+1 yılAyy sorma onu bende heyecanla bekliyorum vallah bakalm haftaya carsamba kontrole gidicez belli olacak insallah bakalim. :) @karaitnsd
Soran+1 yılBen erkek istiyorum ama kiz olacak gbi ya erkek olsa daha erken belli olurdu cunku ama bikere gttik gostermiyor dedi doktor cinsiyetini. @karaitnsd
Soran+1 yılEvet buyuk ihtimalle kizdir :) annesi gibi utangac olacak benim kizim nazlidir :)) @karaitnsd
- +1 yıl
Yuh :Dd okumaya üşendim :)) destan olmuş maşallah :))
Soran+1 yılEvet vallaha gorus sahibi en son benide bebegimide firlatcak yazdigina pisman olmustur vallaha ozur dilerim yaa :( sende sagol canm okudugun icin :) @AtalentenYks
- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
hahahah :D saçmalama yaa
Soran+1 yılAma ne dogru degilmi uzadikca uzadi hepside iyi niyetli cok tatli insanlar cok mutlu oluyorum bunlari gorunce yaa :))
- +1 yıl
hangi şehirde yaşıyosunuz acep düğüne filan geliriz belki :)
Soran+1 yılDugun yapacagimiz sanmiyorum yani aile arasi bisey olur :)) @AşkaKüsmüş
- +1 yıl
olsun ablacım :))
Soran+1 yıl:) :) :) @AşkaKüsmüş
- +1 yıl
Hepsini üsenmeden okudum :) Allah anali babali büyütsün. Cok sevindim 3ünüzün adina :))
Soran+1 yılTesekkurler kardesim saolasiniz allah razi olsun sizdende :)) @BirRüyaOlsam
Soran+1 yılOlur atarimda siz iyi niyetlisiniz bide kotu niyetliler var biraz nazardan korkuyorum ya :) @efeee02
- +1 yıl
vallahi bende okudum hayatimiz bir dizi derler yaa seninki tamda o ama mutlu son olucak inşallah buarafa bence kız :)
Soran+1 yılUmarim mutlu son ilur tesekkurler okudugun icin :) evet ya %80 kiz zaten :)) @hilalcigim
Soran+1 yılHahaha evet :)) @hasta 100
- +1 yıl
cinsiyetini öğrendi mi? babayla aran nasıl eminim ok değişmiştir, o da seviniyordur bir dediğini iki etmiyordur :)))
Soran+1 yılBu carsamba kesin öğrenmeye gidecez :) evet dogru valla bir dedigimi iki etmiyor her dedigimi yapiyor ne yapsam kizmiyor sadece eski halinden kiskancligi kalmis baskada bisey yok cokk degismis ya :) cok guzel hersey allaha sukur :))
- +1 yıl
ama sen yine de hemen yüz verme yaa
Soran+1 yılYok kiz zaten yuz vermiyorum yani icimden gelmiyor zaten ben yapmacikta yapamiyorum gercekten o hemen gonlumu alamicak zaten.
- +1 yıl
harikasın , en güzeli bu zaten :))
Soran+1 yılAynen sürünsün biraz :))
Soran+1 yılAynen :)) @hasta 100
- +1 yıl
dogur gıtsınn yazık etme bebege?
Soran+1 yılDoguracam zaten mesajlari okumadin mi? @ÇılgınSemih0626
Soran+1 yılBen zina yapppmmmaaddiimmm :@ :@ @pişekâr
Soran+1 yılAgzini hayra acsana sen ne demek takma yaa duzgun konus ki takmayayim madem seni takmami istemiyorsan o zaman buraya sinir bozucu yorumlar yapmaaa dinlemeden anlamadanda konusmaa !! @pişekâr
Soran+1 yılsizin gibi düşünmeden yorum yapanları görünce sakin kalamıyoırum işte @pişekar
Soran+1 yılvalla hiç gülemicem k. bakma hadi bu vicdanla git rahat rahat :'( @pişekar
Soran+1 yılSuansa durumlar gayet iyi bir insanI pesine kopek etmek. ne guzelmis affedersiniz bu arada ama valla etrafimda dort donuyor araliksiz mesaj atiyor :D @Ulaaass23
Soran+1 yılE yani atmak zorruunnda :D :P bebegim gayet iyi allaha sükür hicbir sıkıntısı yok iceride keyfi gayet yerinde :D @Ulaaass23
Soran+1 yılHahha aynen ya bütün sıkıntıyı ben çekiyorum :D valla galiba kız olacak ismi eylül olacaktir ama eger erkek olursa babasi takacak isim. @Ulaaass23
Soran+1 yılNeden ilknur? @Ulaaass23
Soran+1 yılHahha eylul olacak yaa :)) daha senin oglun olacakta daha benim kiz dogacakta buyuyeceklerde ogluna isticeksinde ohoo ölme esegim ölme :D hem kiz evi naz evidir dayisi biz ole hemen kizimizi vermeyiz bilesin bak :D @Ulaaass23
Soran+1 yılValla biz diyecegimiz dedik nede olsa talibi cok benim kizimin :D @Ulaaass23
Soran+1 yılYok benim kizcagizim zordur annesi gibi kolay kolay sevmez ama sevdimide kolay kolay vazgecmez haa :D @Ulaaass23
Soran+1 yılE bakacaz artik :D @Ulaaass23
Soran+1 yılInsallah kizima kurban olurumm :D @Ulaaass23
Soran+1 yılHahhaha sagolun ya gercekten siz olmasaniz hergun moralim bozuk olurdu yaa gercekten cok sagolun :) @Ulaaass23
- +1 yıl
çekilin ben bebeğin dayısıyım olaya müdahale ediyorum :D yalnız gözüme çarptı köpek demen hiç hoş olmamış :/
Soran+1 yılBazen insanin elinde olmuyor kendiliginden oluveriyor iste uzuluyorum ama snra bebege dokunuyorum geciyor kisa bir sureliginede olsa iste neyse yaa @Ulaaass23
Soran+1 yılEvet fark ettim sonradan afedersiniz ya ben orda kole anlaminda solemistim kusura bakmayin :( @AşkaKüsmüş
- +1 yıl
senin canın sağolsun kardeşim ;) köle möle deme bebeğin babası yani ;) o değil de doğmamış çocuğa Ks hesbı açmazsın dimi? :D
Soran+1 yılNe ks si ben onu teknolojiden uzak tutmayi dusunuyorum ama daha kendim uzak duramiom :))) @AşkaKüsmüş
Soran+1 yılEvet sahane bir duygu gercekten :)) @Ulaaass23
- +1 yıl
kusura bakma çocuk anasından ne görürse onu yapar ;)
Soran+1 yılEvet dogru yaa neyse ona elimden geldigince iyi ornek olacam insalah anasinin kizi olacak tabi babasindan kapmaz dmi bisey? @AşkaKüsmüş
- +1 yıl
benden mi kapacak abla yaa tabi kapacak iyi kötü babasının bişeyini/bişeylerini çekecek :D
Soran+1 yılOlur sizde arada sorun ben unutkanim unuturum :)) @Ulaaass23
Soran+1 yılYaaa insallah tip dahil herseyiyle bana cekere kiskaniyorum yaa bana tek ceksin bebisimi paylasmak istemiyorum :)) @AşkaKüsmüş
- +1 yıl
yalnız babasından bahsediyoruz bu kdar kıskançlıkta olmaz ;)
Soran+1 yılEvet haklisin ama ne bileyim ya onu herseyden cookk seviyorum soz konusu evlat olunca bir baska oluyor allahin izni ile evladin olunca anlarsin beni kardesim :) @AşkaKüsmüş
- +1 yıl
benim bir sürü evladım var çarşıda boyacılık yapıyolar canlarım benim onları çok seviyorum :D :D
Soran+1 yılNeeeyyyy? @AşkaKüsmüş
- +1 yıl
sakin olll ekmek parası yapacak bişey yok :)
Soran+1 yılSaka mi? @AşkaKüsmüş
Soran+1 yılTesekkurler insallah saglikli olurda gerisi bos :)) @dudig
- +1 yıl
iğrençte olsa evet :D böyle konuşan bir insandan baba olur mu? hazır dğeilim ben baba olmaya gerçi evli de değilim de neyse.. :D
Soran+1 yılEvet kesinlikle sakasi bile igrencti... aynen bole konusan ne baba nede ane olmamali olsada ben onun anneliginden veya babaligindan suphe duyardm gercekten. :) ve eger ciddi olsaydn sana cevap vermiycektim valla hahhha :D @AşkaKüsmüş
- +1 yıl
aşk olsun o kadar sohbet ettik nasıl inanırsın böyle biri olacağıma çok kırıldım :/ :P
Soran+1 yılYok iste inanamadm bende sasirdm @AşkaKüsmüş
- +1 yıl
iyi öyle olsun bakalım..
- +1 yıl
Geç olsun ama mutsuzluk olmasın, hayal kırıklığı olmasın, her iki tarafta mutlu olsun bu birliktelikden, Kendi çapında çocuğu ile konuşuyor ve onu sevesile size önem veriyor demek, O'da belki bir an önce olsun istiyordum ama dediği gibi ailesi hazırlık yapıyorsa yapacak birşey yok, şidik kısa süreliğine beklemek en güzeldir.
Soran+1 yılEvet baska carem yok zaten mecbur bekliyorum ama benim icin artik hicbirseyin onemi yok ya aslinda kim ne konusuyorsa banane :( @_zaHter_
Soran+1 yılCok iyiyim bugun cookk guzel gecti :)) hahha gelininde cok iyi yakinda beni tekmelemeye baslar :D @Ulaaass23
Soran+1 yılSoyluyorumda bu zamanda anne sozu dinleyen cocuk ne gezerrr :)) 2 hafta sonra evlencez insallah :) @Ulaaass23
Soran+1 yılHaa hemen pabucumuz dama atildi bakiyorum kardesim :)) tesekkurer @Ulaaass23
- +1 yıl
nasıl bir yorum bu ya :D
Soran+1 yıl5 subatta evleniyoruz :)) @Bilimsel
Soran+1 yılDugun istemiyorum ki @Bilimsel
- +1 yıl
vaovv harika evlenme teklifi etti mi nasıl oldu ne dedin hemen evet mi dedin anlatsana
Soran+1 yılEvet yani once tipik okuz erkek iste evlenelim dedi tamam zaten olmasi gereken bu dedim sonra iki gun sonra felan geldi kapima cicekle yuzukle teklif etti okuz iste yaa :))
Soran+1 yılNeden olmadi @Bilimsel
- +1 yıl
olsun yaa güzel bence :)
Soran+1 yılHahha eh iste o ne yapsa begensem bile begenmemis gibi yapacam giciklik deilmi :)
- +1 yıl
merhabaa :)))) evlendiniz mi nasıldı düğün günü gelinlik fala naldın mı şu an aranız nasıl kesin peşinde pervane oluyordur :) tüm detayları anlatttt :)))
Soran+1 yılEvet 5 subatta evlendik gelinlik giydim ama dedigim gibi kendi aramizda oldu cok yakin olmayanlari cagirmadk bile :) evet etrafimda dort donuyor hersey gayet guzel ama ben hala soguk davraniyrum ona :) bebegimde gun gectikce buyuyir. Artik 4 ay iki haftalik oldu gecen onu hissetmis gibi oldum bakalm :) :)
- +1 yıl
yatağa kahvaltı falan getirmedi mi hiç >_<
Soran+1 yılYaa utandim :) evet bu sabah getirdi :D ama aramizda hicbirsey gecmedi yanliz
- +1 yıl
neden utandın ki :) peki evde neler yapıyor nasıl geçiyor günler hiç konuşuyor musunuz ya şöyle karpuz falan aşersene yaz gelmeden
Soran+1 yılBilmem utandim iste :) evet ya konusuyoruz arada dun baya sohbet ettik mesela kavga olmadan anlayisli bir sekilde eski gnlerimizden bahsettik :) ama daha asermiyorum ki yinede istesemmi ya :)
- +1 yıl
iste yan, babalığın kolay olmadığını görsün
Soran+1 yılEvet haklisin isteyeyim aslinda yarin uyansin bir ilk soku yasatacam ona :D
- +1 yıl
hahah tamam gelişmeleri buraya yaz mutlaka :)
Soran+1 yıltamam yazarim bu arada bebegi en gec 1 haftaya tam olarak hissedebilirmisim cok mutluyum :) foto atmayi bilmiyotum ki yoksa karnimi ceker atardim :D cok buyumus
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
235Cevap
+1 yılsizin gibi kızlarda beyin sıfır malsınız resmen erkek neden acaba eve film izlemeye çağırır bir düşünün. ya senle yatıp sana sahip olmak için ya da daha rahat öpüşüp sevişebilmek için. ille film izlenecekse ve çocuğun parası yoksa koy ortaya 20 lira benden bu sefer hadi sinemaya gidelim de evine giderek tüm suç sende. gönül rızanla gittiğin içinde tecavüze felan girmez. ve daha önce bakire değilmişsin sanırım çünkü ilk bakireliğin bozulmasında hamile kalma oranı çok çok düşük. sanırım 12 13 yaşında sekse başlayanlardansın yoksa bu kadar rahat anlatamazdın. bence o çocuğu aldır ve hayatına devam et ya da doğur ama babasız bir piç ortaya çıkacak o yüzden doğumda felan ölde namussuz bir anneye sahip olmasın çocuk.
00 Yorumla
+1 yıl:D oh beee :D valla okurken hep yüzüm güldü mutluluklar hayırlısı sızın ıcın :D burdaki daynışma sana gösterilen ilgi alaka ayrı bir hoşuma gitti :D duyarlı insanların olması güzel :D ya bide söylemezsem olmaz cocugun cokda usutune gıtme :D duygulandım valla :D gözumde doldu anladım neyse :D mutlu olun
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy gercektenmi bak keske yorum yapan diger bazi erkeklerde bole iyi niyetli olsaydi cok tesekkurler gercekten cok saolun :)) bende çok mutlu oldum şu an :))
+1 yılAdına çok üzüldümolan olmuş artık ama madem artık hamilesin bunu erkek arkadaşından kesinlikle saklamamalısın. Sonuçta bu sizin bebeğiniz... 3 aylık olmuş zaten ama onu sakın aldırma. Bundan sonra hayatına yepyeni bir temiz sayfa aç bebeğinle beraber mutlu mesut yaşa. Emin ol ki o bebek senin tmruhunu tazeleyecktir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHayor aldirmak söz konusu bile değil asla dusunmedim bebegin babasi ilede grusmeye basladk anlttm onada herseyi galiba evlilik olacak gibi
- +1 yıl
en doğru seçim olur sizin için :) mutluluklar :)
Soran+1 yılTeşekküler..
+1 yılne kadar saçma gereksiz yorum yapanlar olmuş yaa kız zorla sahip oldu diyo kendi düşen ağlamaz diyorlar vicdansızlar belki aynı şey onunda yakınlarına gelebilirdi terbiyesizler..
neyse canım aradan 9 gün geçmiş inşaAllah bu olay tatlıya bağlanmıştır söylemişsindir , evlilik haberleri duymak istiyorum ne oldu :) ?019 Yorumla
Soran+1 yılCook tesekkurler aynen onlar benim uzuntumu ikiye katladilar haberleri yok :'( evet soyledm ona evlenicez bebegini cok seviyor belli iyi baba olacak ona hep geliyor bebege dokunuyor durmadan mesajlar atiyor ama ben cok agir davraniyorum yelkenleri suya indirmiyorm anlasilan. :)) sagoll
- +1 yıl
ayy çok sevindim canım benim Allah analı babalı büyütsün , Allah uzun ömürler versin inşaAllah :) yaşadığın çok zor bişeydi ama Allah yardım etmiş bundan sonra hep mutlu olun inşaAllah , tekrardan hayırlı olsun :)))
Soran+1 yılAynen ya allahima binlerce kez sukrediyorum herzaman :) tesekkurler saolsin allah razi olsun :)
- +1 yıl
senden de Allah razı olsun , Allah her daim yardım etsin inşaAllah :))
Soran+1 yılamin insallah herkese kardesim :* :)
- +1 yıl
bu arada canım sorunu güncelle mutlu haberlerini yaz ki gelen geçen saçma sapan aldır bilmem ne manyak manyak yorumlar yapmışlar benim bile canım sıkıldı burada :/ olay 9 gün önce olmuş hiç okuma yazması yok milletin okumadan direk cevabı yapıştırıyorlar , yazık :(
Soran+1 yılevet iste az once birine diyorum 9 gun olmus falan dio he he gorursem solerim ya valla ne orjinal ergenler varmis kiz aklim almiyir nasil bole vucdansiz oluyolar :( soru nasil guncellenir bilmiyorum ki
- +1 yıl
takma canım sen onları milletin ağzı torba değil ki büzesin Allah vermesin başlarına bişey gelse işte o zaman yanar tutuşurlar da bakma sen... canım soruna tıklayınca soruyu güncelle diye bir yazı görürsün orada yazılacak yer var zaten oraya yazınca güncelle dersin olur :) gerçi bu millet onu da okumaz direk başlığı okuyup saldırırlar öyle bir manyak öyle bir bencillik var bunlarda yaa sabıır :( ama sen takma bunları sen kendi hayatına bak mutlu ol :) afedersin ama onlar ancak afkurur giderler :) ))
Soran+1 yılAynen ya nekadar cok kotu duygusuz bencil insanlar var hicmi insan dusunmez karsimdaki hamile ve psikolojisi hic iyi değil diye ama allahtan şu an cok iyi hissediyorum ve bebisimde gayet saglikli sizler sayesinde :) tesekkurler tekrar tamam bakayim guncelleyebilirsem guncellerim bilgisayardan actigimda :)
Soran+1 yılHa tamam grfumde oldugu gibi sordugum soruyu kopyalayipmI yapistirayim?
- +1 yıl
ohh maşaAllah Allah bebeğine de sana da sağlık, uzun ömürler versin :)) canım o güncelleme yerine kopyala yapıştırma, yaz mesela sorun çözüldü evlencem bebeğim de gayet sağlıklı diye filan :) ama artık cevap yazıp saçmalamayan yoksa yazmayadabilirsin :))
Soran+1 yılYok be artik yok galiba hem ben niye takiyorum ki onlari ne yaoabilirim ne desen bos herkes kendi bildigini dusunuyor zaten. Cok saol gercekten :))
- +1 yıl
hah aynen canım benim takma ve maşaAllah çok iyi niyetlisin yaa herkese yumuşak davranıyorsun, ben böyle saçmalayan insanlara dayanamam kavga ederim mesela :D Allah iyi niyetine göre versin inşaAllah herkes senin gibi iyi niyetli temiz kalpli değil :)
Soran+1 yılGercektenmi saolsain :) ama bende onceden oyle deildim valla her onume gelenle kavga ederdim hayati laylaylom yasardim yani oylesine sadece gulup eglenirdim gelecege yonelik hicbirseyi dusunmezdim ondan baska tabi. Ama simdi oyle degil ben cok degistim olgunlastm artik dusunmem gereken bir bebegimde var ustelik ama ne yalan soyliyim eski gnlerimi yani bundan 7 ay onceki halimi falan deli gibi özlüyorum :'(
- +1 yıl
canım yaa :( yaşadığın kolay bişey değil ki :( bu her kızın başına gelebilrdi. sonuçta insan sevince çok güveniyo. ama her ne kadar kötü şey yaşamış olsan bile çoook şükürler olsun ki Allahım yardım etti sana , mutlu bir yuvan olacak inşaAllah , belki eşini hemen affedemeyebilirsin yani o anlar aklında gelir ama zamanla herşey unutuluuur gider :)) ve evet insan yaşadıklarıyla olgunlaşıyor :( ama yine de her şeye şükretmek lazım dün bir soru okudum kız evlenmeyi düşündüğü sevgilisini kaybetmiş, ölmüş :( inan ona da çok üzüldüm. ölüm... işte buna insan yardım edemiyor sevdiği birini kaybetmenin acısını bişey dindiremez :( bunun için şükürler olsun bu durumumuza Allah yardıma muhtaç insanlara da yardım etsin :( eskiyi düşünme artık hem tamam mı :)) geçmişi geride bırak , bırak ki önüne çıkmasın bir daha mutsuzluklar :) daha 19 yaşındaymışsın daha nice güzel yıllar olacak yaşlanacaksın çocuklarınız büyüyecek her şey çok güzel olacak buna inan ve Allah'a hep dua et :))
Soran+1 yılAyy ölümm mü hayir allah korusun bak ondan nefret ediyorum falan diyorum ama heralde onun ölümene asla dayanamam dusuncesi bile cok kotu geliyor ayy hayir ya neyse.. evet haklisin gecmis artik gecmiste kaldi ve malesef birdaha asla geri gelmeyecek 19 yasmda genc anne olacam ve ben bununla bir omur yasayacam onun icin de mutluyum bir yandan bebegim olacak cnku :)) allaha sukurler olsun tekrardan cokk cokk cokk ve cokk sagol allah hep senle olsun :* :* :)
- +1 yıl
sen onu seviyorsun canım :)) sadece bilinç altında korku ve kızgınlık vardır ama geçecek zamanla inşaAllah :)) hem rica ederim canım Allah da hep seninle birlikte olsun :)) hayatında mutluluklar öpüyorum çok :* :* :)))
Soran+1 yılValla duygularmdan hic anlayamadgim icin seviyorum veya sevmiyorum diyemicem ama kizgin oldugum gayet belli :( oyy opucuklerini hissedebiliyorum canimm bende opuyorumm kocaman hemde :* :* :)) @
- +1 yıl
:)))) :*
O bebeği doğurmalısın onu bir suçu yok yaşama hakkını elinden almamalısın. Cesur ol ve sana sıkı sıkıya tutunan evladını öldürme. O şimdi sana sıkı sıkıya tutunuyor ya onu hissetmeye başladığında sen de ona tutunacaksın. Çocuğunu ne olursa olsun bırakma ve onu doğur. Seni çok yaraladıysa babasına söylemeyebilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bebegmden asla vazgecmedm zaten dgyrcam onu babasinada haber verdim cok sevndi sagolun
Soran+1 yılCokk tesekkur ederim umarm mutlu oluruz insallah
Bence fake bir soru bu. Çünkü cevaplarında çelişkiler var sürekli, okudum bir kısmını. Sana tecavüz eden insan nasıl seninle evlenmek ister, öyle yazmışsın aşağıda? Ayrıca tecavüz suçtur, o zaman gidip savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın ve böyle bir durumda da bebeği aldırma hakkı uzuyor diye biliyorum. Kimse tecavüz sonucu olan bebeği doğurmaz, yani bana pek olası gelmedi bu soru.
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkes fake sanio ablacim ama ben asil icimdekini soyluyeyimmi ben hernekadar nefret ediyorum desemde onu hala sevyrum malesef ve ondan nefret ede ede biokadar da seve seve evlenecm onunla galiba ya da belkide bu hislerm askda deildir suanda psikolojim hic yernde değil inan bana anlayamazsin
Soran+1 yılBen kararsizim tek bildigim var oda bebegi doguracam
Eğer yalan söylüyorsan kişiliksizsin (Sitede yalan söyleyenleri gördüm güven kalmadı)
Eğer doğru söylüyorsan:
Bu tecavüz biliyorsun dimi?
Hayatını karartırsın onun... Çocuğu aldırmak sana kalmış doğurmakta. Ama artık onun kalbi atmaya başladı.
Böylelerinin allah bin türlü belasını versin.082 Yorumla
Soran+1 yılhayr doğru söylüyrm tabikide :( ne yapsam bilmiom çocuğu doğurcam o kesn ama ona haber vesemmi
Soran+1 yılben hiç tahmin etmezdm ki :(
Soran+1 yılne zevki be hayr asla almadm tamaminen iğrençlikti o gün :(
- +1 yıl
Kalkıyorsun, cesareti topluyorsun, önce hastaneden rapor alıyorsun. Sonra savcılığa suç duyurusunda bulunuyorsun!
Bunu yapamazsan bütün suçu sen yükleneceksin, o bilse bile umursamayacaktır sen söylesen. Ama işin ciddi olması her zaman iyidir.
Dua edelimde yaşın 18 üzeri olsun.
Soran+1 yıl19 yaşndaym ee ne olcak snra ya başm belaya grse daha önce hç böle şeyler gelmedi başıma ondan dolayı korkuom biraz
Soran+1 yıladırmam ya ona sölücem :(
Soran+1 yılevet zayıfım göbek hafiften çıkmış zaten :(
Soran+1 yılevet başka çarem yok söyleyecem ona baba oluyorsun dicem :(
Soran+1 yılEvet soyledm :(
Soran+1 yılHayr terslemedi bebeginistedi hatta dn aksam bulustuk baya duygusal konusmalar yapti evlenicez dedi ama smdi değil dedi bense haal tedirginim korkuyirm onunla nasil ayni cati altinda yasayacam
Soran+1 yılEvlenicez ya zaten ailelerde ogrencek yaknda evlenicegimizi
Soran+1 yılBebek 3 aylik oldu
Soran+1 yılNe gibi sorular
Soran+1 yılOlur bu arada bugn hastaneye gttim bebegimi grdum ilkdefa :) kalp atisini duydum çok guzeldi. Ya evleniriz en kisa surede
Soran+1 yılEvet dogru diyorsun karnim buyumuste biraz ama ben hic soru sor. icam ona heralde 2 haftaya felan evleniriz
Soran+1 yılEvet banada zor gibi geliyor nasl yasiycaz beraber diye ama bebek dgunca sadece ona vakit ayiririm onu grmekten kurtulurm belki biraz
Soran+1 yılAynen oyle yapacam kardesim cok sagol
Soran+1 yılAilem biliyor. Bebegi seviyorum tabiki ama kendimden nefret ediyorum cnku ben ogun duygularm yerine mantigimi kullansaydm şu an bunlar olmus olmicakti belkide sinava tam hazirlanmis olcaktim.
Soran+1 yılEvet dogru bebegin dogmasini 4 gozle bekliyorm ancak o moral olur bana ama henuz hissetmiyorm bile cok var daha uff
Soran+1 yılEvet iste bende onlar olsun istiom artik hamile oldugumu hissetmek istiyorm bu bulantilar bitsin istiyorm uyku haram olmus yaa bana her sabah bulantiyla uyaniorm. Çok saol umarm mutluluk uzak geliodu ama smdi mutlulugu sadece bebek acisindan hissediorm :)
- +1 yıl
Çok güzel günlerin olacak. Onlar hem psikolojik hem bedenin hamileliğin verdiği etkiler. Hiç bir şekilde antidepresan vs alma!
Güzel çocuk kıyafetleri al minik minik. Şunları hayal et: Doğacak, emzireceksin. altını alacaksın, koklayacaksın, sallayacaksın. Kucağında minicik bir can olacak. Gözleri gülecek. Ağladığında ağlamasını dindireceksin. O minik elleriyle parmaklarını tutacak yüzünü sevecek :))))))
İnsan neler düşünüyor. Bende mi yapsam. Hamile olasım geldi :O Bunları düşün.
Soran+1 yılAyy evet ya ne tatli geliyor insana ayak altlarini falanoperim hep onun bembeyaz elleri olur kesin cok heyecan verici yaaa kiyafetleride minicik olur hele bikac aydan sonra tam tatli oluyorlar bebekler ya dayanamiyorum bebeklere :)
Soran+1 yılEvet allahtan bebeğe karşı çıkmadılar yoksa mecbur aldıracaktım bu sefer dünyam tam kararırdı :(
Soran+1 yılYok bizimkilerde aldirtmadilar allahtan evlenicez zaten iki haftaya felan biticek en azndan bu utancm
Soran+1 yıl19 yyasindayim evet genctim daha
Soran+1 yılEvet ben buradakiler sayesinde guc ve cesaret aldm cok saolun allah razi olsun herkesten yardmci olan herkesten :) cok cok saol kardesim :)
Soran+1 yılHayr asla unutmam gercekten ben burdaki hickimseyi omrum boyunca unutmicam :)
Soran+1 yılOlur bebegin resmini atarm :)
Soran+1 yılInsallah amin saglikli olmasi icin cok dikkat edicem tabi daha karnim buyuyecek herzaman hamileler bana cok tatli gelmislerdir simdi ise ben hamileyim allahim ya çok ilginc gelio :) olur 6 ay snra sag kalsak allahin izniyle haber veririm sizde arada yazn cnku ben unutkanim hemde cok :))
- +1 yıl
Çocuğu unutma abisi bak :P
Aş ermeye başlarsın yakında.
Sen: Mehmet canım ne çekti biliyor musun?
O: Ne çekti hayatım?
Sen: yer çekimsiz ortamda muz yiyeyim ama tadı çilek gibi gelsin.
O: hay beee
Cem yılmazdan gelsin sana :D Cem yılmaz izle bol bol. Neşeli ol ;) Ağlatacak şeylerden uzak kal ;)
Soran+1 yılHahah vuzelmis guldum baya yaa :)) ben bir ara komdi felan film cok izlerdm ama uzun zamandir izlemiyorum malesef :( cocugu unutmam ya okaarda ilerlememeis unutkanligim :))
Soran+1 yılHahaha yaa nereye firlatcam cem yilmaz hic izlemedm bakarm :)
- +1 yıl
Senin için tam 2.5 saat cem yılmaz:
www.filmizlendi.org/.../
Siteden çık ve güzelce gül ;)
Bak çoğu yerde bebek vs anlatıyor ;)
Soran+1 yılTeldeyim pc bozulmus geldgnde izlicem ama meraktan bakalm cem yilmaz nasil mis ben atalay demirciye guluodm bir ara :)
Soran+1 yılBilmem ben sevmiom onu yaa yani hic izlemedm ama bilmiom ki bakacam ama cok kisi bahsedio :)
Soran+1 yılEvet cok zekiymis adam :) bakacam ama bir ara gercekten meraktan ben izlemeyi sevetim onyargi yok bende
- +1 yıl
Ata demirer i de izle Tek kişilik dev kadro 1 - 2 ;)
Bunlarıda izle. Yeterki gül. Güldükçe beyin hormon düzenlerini arttıracak ve neşen çoğalacak. Sıkıntın azalacak ;)
Senin şu an en çok ihtiyacın olan şey. Hatta çikolatalı gofret ile izle. Sana yemin ederim neşen kat kat artacak. Artmazsa bende bir şey bilmiyor muşum !
Soran+1 yılAta demirer evet o komik mesela ama sahan gokbakarda cok komik ya :) off cikolatami ay canim cekti yaa cikolataya bayilirim :)
- +1 yıl
Çikolata endorfin saldılatır, gülmek endorfin salgılatır.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Endorfin
Bak oku derim ;)
Soran+1 yıltamam bakaym aciliomu okuycam ama heralde once bebegim sonrada çikolata derim okadar yani :)
Soran+1 yılOkudum mutluluk veriomus biliyorum cikolata asktir ya :)) ha bide cips kolayida unutmayalim :))
Soran+1 yılAma ciosi cok severm ben yaa :)
Soran+1 yılSigara hayatta icmem zaten kokusundan afedersn midem bulanior zaten bubaralar bulantilarm cok bide arttiramam yani ama cipste fazla yemem yine ama cikolata vazgeclmezmdir :)
Soran+1 yılÜff allahim süt kokusu yarabbim kötü ya bak bulanti oldu bile dayanamiyorm kokusuna ya cok kötü gelio bana.. cikolatada zaten gdip alamadgm icin yemiyorum cogu zaman mesela bugn canm cok cekti ama gidemedgm icin yiyemedm :(
Soran+1 yılKim benmi evet tamam b12 vitamin eksikligm var fazlasiyla unutkanm ama sizin kadar iyi niyetli insanlarida unutmam heralde ya insallah sizde araa yorumlara yazn bisiler unutturmayin kendinizi
Soran+1 yılNeyy cikolatami ayy evet bak o sekil belki icebilirim arkadasima ogretiyim heraksam bana hazrlaasnda iceyim ben unuturum cnku :))
Soran+1 yılBebegin babasida biraksam ilgilenr ama ben istemiom ya henuz erken birakmam daha gevsemesn hemen ole olur ben unutmazsam yarn felan yaparm onuda :)
Soran+1 yılBalmi bilmem denerm valla baktin hosuma gtti her aksam icerm artik :)
Soran+1 yılBen et hicc tuketmiyorum yani vejeteryanngbibbiseyimnonun hapidam var ya? :) ona netten bakacam dun uyuyakalmisim valla icemedm :)) sagol
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ben çok merak ediyorum son gelişmeleri.
nerdeyse hepsini okudum inşallah her şey eskisinden daha güzel olur eşin sen çocuğunuz mutlu mesut yaşarsınız. gelişmelerden haberdar et bizi.110 Yorumla
Soran+1 yılSon gelisme şu an babasiyla hergun gorusuyorz genel olarak sabahlari grusuoz bebeg dokubuyor karnimi oksuyor falan snra haftaya belki onun annesine felan bir yemek yemeye giderz herseyi orada konusacaz zaten :) heyecanliyim ama ya
Cevap sahibi+1 yılBizde senin kadar heyecanlıyız inşallah her şey daha güzel olur bizi habersiz bırakma:)
Soran+1 yılOlur canm gelismelerde mesaj atarm :)
Cevap sahibi+1 yılGelişme var mı?
Soran+1 yılHala ayni ama ailesinin haberi oldu haftaya carsamba cinsiyeti ogrenmeye gtcez bizim acimizdan bir gelisme yok o sarilmaya calisiyor ama ben hep geri cekiliyorum yani ne yapayim olmuyor birturlu isinamiyorum ona karsi :( en kisa suredede evlenicez.
Cevap sahibi+1 yılSoğuk davranma
Soran+1 yılAma ne yapayim henuz icimden gelmiyor ben yapmacik yapamam.
Cevap sahibi+1 yılgelişme var mı
Soran+1 yılHerşey ayni normal yaşıyorum iste kızımı bekliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılEvlendin mi barıştınız mı kaç ay kaldı doğuma
o seni kirleten şahsiyete mutlaka haber ver... ama ezilerek büzülerek değil, aksine parçalayacak gibi ol, haklı olduğunu bil ve hissettir.
sakın zannetmeki duyunca sevinecek, mutlu olacak filan... evlenmeden baba olacağını duyan bir erkek en fazla ben böyle işin anasını... der geçer.. ama o şahsiyet vicdan sahibi bir insansa bu durumda ne kadar mutlu olmasada sana yardımcı olmak için yanında olmak ister..13 Yorumla
Soran+1 yılBen ona soyledim valla grdugum kadariyla sevndi bebegi grmek istedi evlenmek istedi artik bilemiyorm ben sadece bebegime bakarm onun gelecegi icin ugrasirim artik :'(
Soran+1 yılEvet ben onunla fazla konusmam bile sagol tesekkurler bu arada.
Bence ailen anlayışla karşılarsa haber vermelisin ve çocukla bir şekilde iletişime geçersen iyi etmelisin bir an önce uzamamasını istersen eğer konunun uzarsa da uzasın bırak inceldiği yerden kopsun sakın çocuğu aldırayım deme yapmışsın bir hata ama onun canını da sen vermedin.
07 Yorumla
Soran+1 yılben hata yapmadım asla yanlış bişeyde yapmadm o zorla yaptı diorm
Soran+1 yılyok onun bebekten haberi yok olsa kesnlikle ya benle evlen der ya da bebeği doğduğu gbi alır evet işte tecavüz etti bana hayvan
Soran+1 yılolurmu dersn zaten o bebeği öğrense herşey yapar bebek için çok istiodu baba olmayı hayvan herif gerizekalı yaa
Soran+1 yılbilmiom okadarını hep diodu bana gel evlenelim ben istemiodm o diodu elini tumak istiom ben istemiodm en sonnda bana öyle bir vurdu ki bidaha ayağa kalkamadm :(((
+1 yılRuyadan kalk bacım sabah oldu gun akşama dönecek... Çocuğu babasız nasıl büyütçeksin onu baba sevgisinden uzak bır halde ya gdip tukürdüğünü yalayacan o herifle mutlu olmayı deneyecen ya da aldırcan tek başına o bebeğe nasıl bakıcan ailen ne diyecek
12 Yorumla
Soran+1 yılonunla nasl mutlu olaym evlenmemimi sölüosun hayr yaa :(
- +1 yıl
Ailen cocugu kabul edicek mi? kımlıgınde baba adı ne yazacak o cocuk babam nerde dedgınde ne dıyebılceksın bunları dusundun mu
+1 yılİstemeden ustunu nasil cikardi gazozuna ilacmi atti o pantalon o kemer nasil cikar istemeden bide bagirmadinmi magaradami yasiyordu etrafta kimse yokmuydu neyse arkdasim semsiye her zaman acilmiyor bebegi aldiripta omur boyu azap cekme yediniz bir b*k soyle sahip ciksin
03 Yorumla
Soran+1 yılsöyledm ve sahip çıktı zaten en kısa sürede evlenecezde sen bana inanmıyormusun ya benmi yaptım yani bikere pantolon değil elbise vardı üstümde o zaman
- +1 yıl
Cit citli badi giyseydin keske ben hatun raziyken bile acamiyorum o lanet badiyi
Soran+1 yılöff he bende tahmin etmiştm ya hiç beklemiyordm ondan hiçç beklemezdm ya :(
Herşeyden once sıkma canını,,, allah sağlıklı bir evlat verir inşallah..
Herseyden onemlisi evladının babasıyla birlikte anılmasıdır. Yoksa ilerleyen donemlerde milletin ona karsı sergiléyeceği deyim PİÇ olacaktır.. Git babasıyla kpnus anlat durumu... Sahip çıkmazsa eywallah der geçersin. Oncelikle aldırma kararı almadığın için tebrikler. Diğer yorumları okuduğum zaman 19 yasundaki bir anne için yeterli kadar bilinçli sayılırsın. Allah yardımcın olsun07 Yorumla
Soran+1 yılSagolun cok tesekkurler hele sukur onyargili olmayan anlayisli bilgili bir insan... ben bebegin babasina haber verdim anlastik ve yakn zamanda evlenecegz bakalm hayirlisi ya
Soran+1 yılSagolun insallah amin allah razi olsun sizden :)
Soran+1 yılAminn
Soran+1 yılAynen kardesim :)
19 yasindasin daha tam olgun bir yasa gelmeden egitim almadan hamile kaliyorsun sonra seni hamile birakan o adama soylesemmi diye sorup duruyorsun madem oyle bir pislige bulastin tabikide soyle o cocuk buyurse nasil buyutuceksin? Mecbur bir babaya ihtiyac duyacak neyse Allah ıslah eylesin kınamak istemiyorum :(
04 Yorumla
Soran+1 yılIsuerek yapmadm. Ama madem hamileyim bebegimi sevmek zorndayim babasinada ahber verdim ustelik
Soran+1 yılHaber
Soran+1 yılSagolun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu küfürlü yorum yapanlara sesleniyorum;
Siz ne biçim insanlarsınız? Kadın ne durumda neler yaşamış, siz küfürün alayın derdindesiniz! Sizin başınıza da gelse diye hiç düşündünüz mü? Umarım hepiniz bunun hesabını ödersiniz. Bu kadının moralini daha da bozmaya hakkınız yok sizin!025 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim evet onlar hala bunun pesindeler beni ve bebegimi nekadar uzduklerini bilmiolar cogu kiisi inanmamis bile anlayamiyorm nasl bukadar kotu olabiliolar :'(
Cevap sahibi+1 yılBu siteye sadece abazalık yapmaya gelenlerdir onlar.
Soran+1 yılAynen ya bide hepsinin beyni kaliolasmis on yargili salak insanalr iste uff ugrasamam o tarz seylerle
Cevap sahibi+1 yılKendileri zorla ya da zorla olmadan ilişkiye giriyorlar ama! Biz yapınca ayıp oluyor! Burada koyu bir feminist imajı yansıtmak da istemem açıkçası.
Soran+1 yılHemdebazi erkekler gercekten igrenclkler
Cevap sahibi+1 yılAh tatlım sorma ya. Bana da zorla seks yaptırdı. İnan o kadar iyi anlıyorum ki seni. Üstelik ben 18 yaşındayım.
Soran+1 yılNe gercektrnmi sendemi sevdigin hic beklemdigin kisi tarafndan tecavüze uğradin :'( peki hamile felan degilmisin
Cevap sahibi+1 yılben bakireyim hala. tecavüz değildi psikolojik baskıydı. anal ve oral. gerçi bunlar daha zararlı, acı ve küçük düşürücü!
Soran+1 yılHimm peki o nasl zorla oluyor ya en azndan seni bozmamis ona dua et yani omur boyu ona bagli deilsin ama benmki hemen tek seferde bozdu beni yetmedu hamilede birakti bu sefer omur boyu ona bagli kaldm :(
Cevap sahibi+1 yılBence yanlış düşünüyorsun. Ona bağlı kalmak zorunda değilsin. Hangi çağdayız? Seni seven insan seni anlar ve çocuğuna da babalık yapmak ister. Tabii ki çocuğu görecek o adam ama ona bağlı olmak zorunda değilsin. Burada acı çekmesi gereken biri varsa o da sana tecavüz eden adamdır!
Soran+1 yılCocugu cok sevdigi gayet belli istedi bebegi bendende defalarca ozur diledi ama ben yumusamadm hala yinede evlenicem onunla ben bebegimin babasiyla buyumesini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılCanım benim ya. Senin de kendine göre gerekçelerin var tabii. Ancak benim başıma gelseydi (büyük konuşmayayım) o adamla evlenmezdim. Çocuğu doğurmazdım bile taşıyıcı anne bulurdum (çocuğu olmayan milyonlarca kadından birisine seve seve verirdim) Çocuğu hem o büyütürdü, hem de asıl anneliği o yapmış olurdu. Gün gelince de isterlerse benimle tanıştırırlardı. Kulağa acayip geliyor ama olabilir ;)
Soran+1 yılHayır asla bu duyguyu gercekten yasayamadan bilemezssin o bebek şu an benim karnımdaysa benim bebeğimdir başkalarına vermem için ancak ölmem gerekir ben asla bebegimi hickimseye vermem bebegin en iyi oldugu yer anne yanidir. :(
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ne diyeyim tatlım ya :D
Soran+1 yılEvet canm saol. Bu arada sen sana zorla yaptiranlardan kurtuldunmu peki?
Cevap sahibi+1 yılEvet ama o terk etti. Birkaç hafta yeme bozukluğu yaşadım. Onun isteğiyle aldığım 5 kiloyu geri verdim falan... Şimdi etrafımda bir sürü erkek var. Kendimi suçlamıyorum artık. 6 yıl sevdiğim erkek bana dün sarıldı ve bu harikaydı. Mutluyum yani :)
Soran+1 yılPeki kimsenin haberi var mı bu arada oral igrenccc bisey :(
Cevap sahibi+1 yılTerapistim ve birkaç arkadaşım biliyor. Evet iğrenç. Adam beni bütün erkeklerden soğuttu resmen!
Soran+1 yılSevgilin falanmiyid anlamadm nasil zorla oluo o yapmicam deyip cikip gitseydin iste benmki anlik olmustu
Cevap sahibi+1 yılEvet. Bunu tartışmak gerçekten çok anlamsız. Oldu bitti, zamanı geri alamam. Neyse sen sürekli bana onu hatırlatıyorsun. Bu konu kapansın artık. Ben hayatıma devam ediyorum, o salak yüzünden bunalıma girecek değilim!
Soran+1 yılHa peki ozur dilerim.
Cevap sahibi+1 yılCanım özür dileme ya :D
Soran+1 yılNeden ki ben seni üzdüm ama seni cok iyi anliyabiliyorum gercekten ozur dilerim üzdüğüm için :(
Cevap sahibi+1 yılBoşver ya :D
Soran+1 yılE peki.:)
Bu Konu dün açılmış ben şimdi gördüm yorumları okudum ve Ailenin hiç birşey dememesi biraz çelişkili neden acaba? Peki Şimdi ne olacak sen karar verdin mi evlilik derse O'nu affedip devam diyecekmisin?
098 Yorumla
Soran+1 yılBen onu affetmek zorndaym bebegim icin
Soran+1 yılOnunonceden cok seviyordum canimi verecek kadar ama şu an bilmiyorm. kziginliktan gzum. hicbiseyi grmuor
- +1 yıl
Hmmm anlaşılan sende şimdilik sadece bir kırgınlık geçici bir kızgınlık var ve hala O'nu Seviyorsun ama çocuk hakkında bir yorum yapmak istemiyorum sana aldır da demiyorum aldırmada demiyorum, yaşınız 19 sanırım daha çok küçük yaşınız evlilik için diye düşünüyorum bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.
Soran+1 yılBen asla bebegi oldurmem o ise bebek icin herseyini ortaya koyar biliyorm ikimizde bebgi istiyorz ama birbirimizle anlasabilirmiyiz bilemiyorum aska gelirsek şu an da duygularimi kontrol edemiyorm
Soran+1 yılCocuguma asla kiymam evet babasini affetmicem ama evlenicem onunla hersey karnimdaki bebgim evladm icin
Soran+1 yılHende çok fazla üzdü ben hayatmda daha ince hic boyle bir uzuntu yasamamistim
Soran+1 yılSen grmednmi cogu yrmda souldu baan soledm
Soran+1 yılSanada soleyeyim basta film izliycektik beraber sozde cikiyordk ama birbirimizle dogru duzgn grusmuodk bile bzde ilkdefa beraber film izlicektik hersey gyet gzel giderken birden o bana sarildi yanasti oomek istedi felan ben basta ciddiyetin farknda deildm tabi snra baktim iyice ilerliyir ben eve gtmek istiyorm dedm tam kalktim bana sarildi ve optu ilk opucugumu almis oldu hatta zaten snrasnda ben agladm falan ama bos oldu iste :'(
Soran+1 yıltamam bak sanada anlattim okuyup okumadigini sordm cnku ben yazarken sanki birdaha yasiyorum o anlari
Soran+1 yılEvet oda seviyordu niye böle bisey yapti ki anlamadm :'(
- +1 yıl
Sizin O iğrenç anları tekrar yaşayacağınızı düşünemedim, affedin lütfen,
Şimdi aslında siz kararı vermişsini O çocuk doğacak bu konuda kararlısın, senin yapman tekşey var O zaman O'nu affetmek ve her ne pahasına olursa olsun O çocuğu babasız büyütmemek, peki şimdi asıl soru Size bakabilecek mi, sizin bir eviniz olacak mı ve O'nun bir işi var mı çalışıyor mu?
Soran+1 yılIkimizde liseden mezun olmustuk ve universiteye hazirlniyorduk ama ikimiznde aile durumu var bir meslek sahibi oluncaya kadar ailelelrimiz bakar bize snra zaten allhn izniyle ben kendime ve bebegime bakarm oda bisey olursa kendisine ve bebegine bakar artik tek ortak noktamiz bebegimiz olacak ikimizde ona yogunlasacaz artik
Soran+1 yılEvet ya galiba hersey yoluna girio ama tek sorun ben nasl onunla evlilige alisacam hic bilmiyorum
Soran+1 yılIste evlilik hakkinda knusmadk birazdan cikarm hazirimda buluscaz dedm ya
- +1 yıl
Peki O zaman bu gece yazarsınız ben şimdi size engel olmayayım sizden iyi güzel ve olumlu haberler bekliyorum, senden şimdi ricam sinirlerine hakim ol, biliyorum O'na karşı içinde bir nefret var bir öfke var ama sakin olmaya çalış, bir anlık öfke ile bir ömrü berbat etmemeye dikkatet.
Soran+1 yıltamam gecti konustuk zaten her kelimesnde kendimi zor tuutum ama en sonunda dayanamdm agladm hemde bay bir agladm :( ama hersey yoluna grdI artik yaknda evlencekmisiz
Soran+1 yılTesekkurler :)
Soran+1 yılHayr daha kesin tarih yok ama buyuk ihtimalle 2 hafta snra falan olu ailesine solemis hepsi tamam demis hatta sevnmisler cocuk icin bile sasirmadm ama sabah yanima geldi yine iste oturdu biraz karnima dokndu bebek hakknda knustuk biraz... samimiyeti ilerlettik artik :P :P
Soran+1 yılHayr sorun degil :) evet babalik duygulari olmaya baslamis demek onda bebek 3 aylik diyorum ama 3 ay 2 haftalik vardir :) evet dugun planlarida baslamisallaha sukur istenmeyen gelin olmadim haftaya annesine gidebilrmisiz bir aksam yemege :)
Soran+1 yılEvet ya insallah allahtan karnimda fazla cikmamis gelinlige sigabilcem ama ne bileym abartmakta istemiyorm sonucta ben bana yapilan hicbirseyi unutmadm tamam gulumsuyirm ama ben asla unutmycam
- +1 yıl
Aaa..! evet bir de karnını şişmesi ve gelinlik problemi var demi, neyseki en kısa zamanda olacak şişlik yok diyorsun problem olmayacak anlaşılan, senin yaşadığın zor durum ilerde sana karşı yapacağı güzellikler ve sana vereceği mutluluklar bütün bu olumsuzlukları sana unutturacaktır.
Soran+1 yılUmarm bebege iyi bir baba olur ben ondan baskada hicbirsey istemiyorm. Evet karnm hafiften ckmis oda zayif oldgm icin belli oluyor gelnligede sigarm umarm. Saolsan tekrar ya :)
Soran+1 yılInsallah gorecez ya :) evet ya fazla ertelemez umarm ben hic srmuom o konuyu acmadikca.
- +1 yıl
Kusura bakmayın fazla zamanım olmuyor bu aralar ve giremiyorum, son durumunuz nedir, neler yapıyorsunuz? Umarım herşey düşündüğünüz gibi planladıgınız gibidir. Bu arada sizi merak ediyorum yaa neden bilmiyorum ama karşımdaki kişi kimdir görmek tanımak istiyorum öyle bilmeden sohbet ediyoruz farklı ama güzel bir tanışma oldu.
Soran+1 yılHersey gayet iyi ve yavas yavas ilerliyor allahin izniyle
Soran+1 yılamin inşallah allah razı olsun :)
Soran+1 yılevet baya annelik duygularm kabardı zaten :)) amin inşallah saolasın :)
Soran+1 yılinşallah uzun ve mutlu olur :) teşekkürler saolun :)
Soran+1 yılhahahha bence diğer yorumları okuyun orda baya bir anlatmışım üşeniyorsanız söyleyn kısa bir özet geçeym :) :)
Soran+1 yılpeki :) ben 19 yaşındayım daha önce hiç sevgilim olmamıştı o benm ilk sevgilimdi. şu an bebekten onunda haberi var ve her sabah olsun akşam olsun uğruyor karnıma dokunuyor. evlenccez en kısa sürede. bukadar.
Soran+1 yılkusura bakma ya bugn biraz uykusuz ve yorgunum saol
Soran+1 yılbişey yapmadm bulantılarım vardı sabahta namazdan snra hiç uyumadm
- +1 yıl
Seninle konuştukça kafam karışıyor yaaa, şimdi diyorsun sabah namaza kalktım, ama evinde kimse olmayan bir erkeğin evine film izlemeye gidiyorsun sonrada O'na güvenilir diyorsun, 19 yaşında aklı başında bir kız başına gelecekleri önceden tahmin etmeli, Tecavüz etmezse bu bana bişeyler yapmaya çalışır diye hiç düşünmedim mi?
Soran+1 yılyok hiç aklımdan öyle birşey geçmedi benim şöyle bir sorunum var hemen güveniyorum onada yerden göğe kadar güveniyordum öncedende namaz kılıyordum halada kılıyorum ve hepte kılıcam allah şükür.
- +1 yıl
Namaz kılma demiyorum Allah kabul etsin, birazdan bende ikizleri (4 yaşında) bakıcısı bırakıp Cuma'ya gidecegideceğim. Neyse kötü bir durum yaşanmış ve doğru yol ikiniz tarfondan da bulunmuş. Senin en büyük hata hemen çok güvenmek olmuş, Unutma (Ateşle Barut Yana Yana Durmaz.)
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun allah seninde namazını kabul etsin inşallah. allah çocuklarınıda sana bağışlasın çok tatlılardır şmdi ya :)
Soran+1 yıloyy isimleri ne?
Soran+1 yılbenimki kız galiba eylül diye düşünüyorum ama babası ne der hiç bilmiyorum daha bu konular hakkında konuşmadk
Soran+1 yılevet doğru ya bende dinleneym ama uyuyamıyorm :) saolasın :)
Soran+1 yılteşekkürler :)
Soran+1 yılteşekkürler valla eşim kızar sanmıyorum görebileceğinizi
Soran+1 yılteşekkürler anlayışınız için
Soran+1 yılevet bencede ama artık anlayışı geçtm insan bile kalmamış malesef :(
- +1 yıl
'' Paylaşmak güzeldir. Ölüm ile kalım arasında ödenen en güzel bedeldir paylaştıklarımız Kalbimizin ürpertileri paylaştığımız sevgi ile azalır. Muhtaçlığımızı hatırlatır bize paylaşmak Yaratıcının himayesine muhtaç olduğumuzu Paylaştıkça yitiren değil kazanan oluruz. Paylaştıkça nasibi çoğalır en kıt zamanların Zaman kurtulur zamansızlığın yüklediği cezalardan... Kâğıtlar dürülür gecenin koynuna Kelimeler çoğalır biz paylaştıkça Kelam susar, hitabı başlar sevenin sevdiğine Israrlı sevmelerin başı ve sonudur paylaşmak Kaçamadığımız duygular sığınağı olur paylaştıklarımızın Paylaştıklarımız mükâfatı olur yarınlarımızın.'' Diye düşünmeli insanlar.
Soran+1 yılWaayyy anliyorum biraz uzun ama anladm :)) yani anlamisimdir :))
Soran+1 yılIyi ettin :)))
Soran+1 yılE iyi ne guzek sansim varmis :) :) tesekkurler tekrar
Soran+1 yılBen keskelerden nefret ederim ömür boyu hic keske dememistim ama sanirim ilkdefa soyluyorum keske insanlara bukadar cabuk güvenmeseydim :'(
Soran+1 yılAynenn.. cok pismanim ama bir yandanda mutluyum bebegim olacakk :))
Soran+1 yılGercektenmi ben iyi bir anne olurmuyum. Tesekkurler evet cok hemde cok msum bebegimm benim ya biran once gelsinde annesi bol bol sevsin onu :))
Soran+1 yılEvet insallah iyi bir anne olurum ona ben pek sorumluluk alamayn biriyimdir ama neyse yaa babasida var hem onun artik
Soran+1 yılTabi yani henuz pek bilgim olmasada kaynanam ve annem yardimci olacaktir bize ikimizinde fazla bilgisi yok henuz ben arastiriyorum hergun zaten oncedende ben hep saglikla ilgilenen birisiydim yani hosuma gidiyordu su yesillik sudur falan seviyordum yani ole iste saglikta budur benim icin :D
- +1 yıl
Bak seni ne kadar az tanısamda 3-5 günde senin nasıl sağlıklı ve akıllı birisi olduğunun kanısına vardım sen bunu bir şekilde karşındakine yansıtıyorsun belki sen unun farkında değilsindir ama açık olmasa da kendine önem veren birisin, Bu arada Düğün ne oldu, bu gidişle hamile elbisesi ile karnın şişmiş bir şekilde davetlilerin karşısına çıkacaksın, zaman akıp geçiyor, Aileler hala bir araya gelip karar alamadı mı? Senin için zaman hızla geçiyor, elini biraz çabuk tutmalısın.
Soran+1 yılGercektenmi cok mutlu oldum tesekkurler :) dugun off ya bilmiyorum ama galiba cinsiyeti ogrendikten sonra kesinlestirecekler yani buyuk ihtimal. ile 2 hafta sonra.. ben ona dugunu sormak istemiyorum ilgisiz oldugumu anlasin nekadar hevesliymis demesin yanlis anlamasn beni yani :(
- +1 yıl
Bilmiyorum ama siz biraz daha beklerseniz ve çocuk erkek olursa SÜNNET düğünü ile birlikta yapacaksınız gibi geliyor, inat ve naz yapma, ince düşünme zamanı değil, gerçekleri ounda bilmesi gerekiyor, bence istemiyor gibi duruyorda olabilirsin O'nun gözünde, sıkıştırmalısın bence, karnını göstermelisin geliştiğini büyüdüğünü O'da farketsin. Umarım demek istediğimi anlıyorsundur.
Soran+1 yılEvet anliyorum tabikide keske yasim biraz daha buyuk olsaydi yaa :( cocuk erkek degil. bu arada yani koz hissediyorum artik. Onada ben gercekten soyleyemem zaten kör degilse o hergun karnimi goruyor dokunuyorda bebekle kendince konusuyor o konuyla ilgileniyor zaten ailesinin hazirlamasi gerekenler varmis iste ev falan alacaz daha oda var off ya gelde uğraş..
Soran+1 yılKiz diycektim
- +1 yıl
Evet yaşın biraz daha büyük olsaydı herşey daha güzel olur ve herşey biraz daha vfarklı olurdu, Bu arada O'nun gelip karnını okayarak bebeğiniz ile konuşması ve onu sevmesi size değer verdiği anlamına geliyor, belki O'da en kısa zamanda seni yanına almak istiyordum ama dediği gibi ailesel özel durumlar olabilir, hazırlık aşaması olabilir.
Soran+1 yılEvet dogrudur ben bekliyorum şu an ne gerekiyorsa onu yaparim bebek icin sadece ama artik umrmda değil az oncede dedigim gibi. :'(
Soran+1 yılYk ya şu an iyiyim sabah moralim bozuktu yine..
Soran+1 yılEvet biliyorum tabi :) ama ne yapayim uzulup uzulmemek insanin elinde değil ki ister istemez hemen aninda eski mutluluguma kavusamiyorum..
+1 yıltecavüz etti diyorsun yani ve sen de şikayet etmedin.. o. O farkında mısın bilmiyorum ama ensesine vurup ekmeği ağzından alınacak insan kategorisindesin.. üzgünüm pembiş ama şu bir kesinki sen her daim zikilmeye mahkum bir zatsın..
13 Yorumla
Soran+1 yıllütfen düzgn konuş ben böle bişeye cesaret etmedm tamammı
- +1 yıl
peki hangi akla mantığa sığar tecavüze uğrayacaksın ve şikayette bulunmayacaksın yediğin çük yanına kar kalacak.. seninki biraz istemem yan cebime koy olayı olmuş sanki.. çocuğuda seviyormuşun zaten.. yapma şevket yapma şevket deyip şevketinkini kavrayıp kendin sokmuşun gibi.. neyse işte canım alan memnun veren memnun muhabbeti.. dasvidanya *_*
+1 yılBen bu erkeklerin Şerefsiz olmalarına aldırmıyorumda bu kadarına ne demelı? Söyle kızım tek başına büyütmek kolay değil şerefsizde olsa arkasında baba gölgesi olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılama nasl yaparm nasl bir ömür geçiririm onunla :(
- +1 yıl
Önceden seviyordun yine deneyebilirsin, sana aldır dıyemem çünkü o bir can sana tek buyutte dıyemem çünkü o bir çocuk sana geri dönde diyemem ama en mantıklısı bu be güzelim çocugunu düşün
Soran+1 yılnasıl severm ki o benm jayatımı mahvetti ama haklısın :(
Niye yanlış anlıyorsun ki kardeşim Yeğenim bir taneyse annesi sayesinde o değeri Görüyor :)
138 Yorumla
Soran+1 yılBuraya yazmana sevundim gorus sahibinin yorumu iyice uzamisti eminim kizmistir :/ hmm e tamam kardesim iyi kivirttin :P :P
Soran+1 yılEyvallah saolasin ya :D :D
Soran+1 yılBugün iyiyim ya gune sinirli uyanmadm fazla bulantim olmadi mesela ve annemle de sohbet ettik konustuk yani hic bukadar uzun konusmamistik :) yani bugn mutluyum acikcasi :D
Soran+1 yılTesekkur ederim :))
Soran+1 yılOlur :)
Soran+1 yılYa ne bileyim ck kisi var unutuyorum sen srsan arada :)
Soran+1 yılIyiyim Sağol
Soran+1 yılçookk iyiyim eylülüm iyice büyüdü her sabah onun tekmeleriyle uyanıyorum :) çok mutluyum artık sağolun sorduğunuz için :)
Soran+1 yılEvet 1 ay oldu evlendik
Soran+1 yılHahahah :D gayet iyi kendisi bir aydir bana neler neler cektiriyor gercekten kiz cocuklar annenin bütün güzelliğini alirmis ya ne hale gelmistim yeni yeni toparlaniyorum :) :)
Soran+1 yılSağolasın
Soran+1 yılOlur söylerim :D :D ama sen almazsan bile bissürü talibi oldu kızımın :D :D
Soran+1 yılTamam ya tamam senin gelinindir bir dogsa hayirlisiyla artik valla çok bekletti kızım yaa :)
Soran+1 yılValla sanki zaman gecmiyor
Soran+1 yılSon 1 ay kaldi cok heyecanlıyım :)
Soran+1 yılIkizmizde cok iyiyiz tesekkurler :)
Soran+1 yılKızım dogdu :) :)
Soran+1 yılDaha ilk doğduğu gunler foto cekmistimde buraya nasil atacağımi bilmiyorum ya.
Soran+1 yılvalla bilmiyom atmayi zaten siteyede pek giremiyorm artık yaramaz kızım sagolsun :)
Soran+1 yıleyw. sagol :) :)
Bu ne ya istemeden sahip oldu hamile kalmışım bu nasıl bir basitlik eğer tecavüze uğradıysan şikayetçi olsaydın bide soğudum diyo insanı deli edersiniz ya bide Korkusuz ca doğurayım mı diyo oyle diyeceğine ben kendi rızamla yattım adam beni Bıraktı desene
03 Yorumla
Soran+1 yılYok keske son durumlaroda okusaydin gercekten tamaminen tecavuzdu ve hamile oldugumu soyledim evleniyoruz en kisa zamanda kendiside cok pismanmis demek sen olsan yarida birakirdin sevdigin kizi herkes sen degil.
Soran+1 yılNe bileym yapamadm
+1 yılArkadaşım, yorumlarınızı okudum sadece görüş sahibi kızmasın diye kendi görüşümü yazıyorum, yavruna bağlan, seni canım gibi sevdim, beni de ekle kardeş listene.. Her zaman yanındayım. Ben yapacağım bebek şekerini ona göre :))
022 Yorumla
Soran+1 yıltamam sende benim biricik kardeşimsin :* ya sizin gibi iyi insanlar olmassa kesin ben bir hata yapacaktm çok sağolun :)
- +1 yıl
Bak beni ekle tamammı, inan senin sayende azıcık güldüm. Sende çok sağol tatlımmm :)
Soran+1 yıltamam tamam mutlaka kardeşmsin bebeğinde teyzesisin :* :*
- +1 yıl
Teşekkür ederim bebiş nasıl :) annelik nasıl gidiyorr :)
Soran+1 yılrica ederim güzelim :) bebekte gayet iyi 10 gün sonra gidcez bakcaz cinsiyet tam belli olacakmış :) annelikte süper gidiyor :)
- +1 yıl
Neler yapıyosun bakayım evdemisin :) kız olacak sanırıım ya :)
Soran+1 yılevet evdeym uzanıyorm he ya kız olsun onu bende cici cici giydiririm :))
- +1 yıl
inşallah bebegimmm
Soran+1 yılammiinnn o günleride görecekmiyim allahımm :))
- +1 yıl
Aminn görcen tabi canım benimmm
Soran+1 yılinşallah :))
- +1 yıl
kız mı erkek miiiii hey :)
Soran+1 yılKizim oluyor :))
- +1 yıl
Ayy teyzesi kurban Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzucuuğum ya bu arada eklesene beni arkadaşlıktan :)
Soran+1 yılHahaha oyy yerim bole teyzeyi yaa :)) anlamadm nerden?
- +1 yıl
Buradan ekle de mesajdan konusalım kuzum <3
Soran+1 yılHa tamam guzelim ozelden mesaj atayim o zaman sana :* :)
- +1 yıl
bekliyorummm :)
Soran+1 yılYa atamadim?
Soran+1 yılProfilin gizli
- +1 yıl
Konustugum sen degilmisin kizz
Soran+1 yılBenim :))
+1 yılBunu buraya sormak yerine psikoloğa gitmeye ne dersin? Daha mantıklı değil mi. 19 yaşında bir bebek sahibi olmaya kalkışmak çok mantıklı değil ayrıca. Kürtajı da düşün, bebek katili falan olacağın yok.
00 Yorumla
+1 yılDogru durust bir insansa bebegine baba olacak bir insansa cocuguna baba olur zaten veya ikna etmeye calis ikna edincede ailene hamile oldugunu soyleme ve evlenin
06 Yorumla
Soran+1 yılAilem durumu malesef onceden biliyor :( ama biz hallettik herseyi babasina soledm sevndi oda valla bebegi istedi hatta hersabah ugruyor gelip karnima dokunuyor gercekten beni sasirtiyor yani evlilik knusuyoruz şu an
- +1 yıl
Hakinizda hayirlisi olsun o zman ne diyeyim :) babasi istiyorsa sorun yok ama bide hamile birakip istemiyenler var sen sanslisin yine :)
Soran+1 yılEvet ya allaha sukur :) hele bir istemeseydi ben bebegi dogurduktan snra oyle bir guclenip onun hayatinI mahfederdimki ama neyseki ugrasmama gerek kalmadi :))
- +1 yıl
Hahirli olsun o zaman )
Soran+1 yılSagol allah razi olsun :)
- +1 yıl
:)))
+1 yılYorumlarda ailesinin haberi var diyorsun evlenicegiz muhtemelen diyorsun yukarda da bize soyleyim mi diye soruyorsun? gercekten boyle bir durum varsa, o seninle daha sonra konusmadi ki? sevdigin sonucta olmus bitmis bence yine deneyin derim cocuga yazik ve gercekten cok buyuk ask dedigine gore askinda gitmemistir sadece kizginsindir
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum şu an duygularimi anliyamiyorum yorumlarida okudugun ve bana yazdigin icinde ayrica teşekkür ediyorum ben bebegim icin denerim ama artk onunla duygusal bir bag olrmu bilmiyirm :(
- +1 yıl
Umarim hersey yoluna girer, cocugunda akli yavas yavas yerine gelir de mitlu olursunuz :) kendine iyi bak icinde bir can var :)
Soran+1 yılEvet hersey icimdeki ufaklik icin zaten bebegim icin herseyi onunicin yapiyorum
Sana tecavüz eden adamla tekrar olabilcekmisin çocuk için istemeni anlıyorum ama ona mecbur değilsin anan baban bakar sende çalışır kendine bakarsın yerinde olsam polise şikayet ederdim
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kimsenin bakimina muhtac deilim ki zaten babamin parasi bana ve kardesime yeterde artar bile ama yinede bebegi dusunuyorm babasiz kalmasn diyorm ya ben şu an babami nasl seviosam oda babasini sevmek isteyecektr bide ben babamdan hala utaniyorm olay biraz eskisi istiyorum :(
haber vermelisin gelirse senindir gelmezse piçin önünde gidenidir.. bence telaşlanır değişik bir duygu içind egelir aynı durum bana olmuştu istemeyerek oldu ama g*t korkusu başka
011 Yorumla
Soran+1 yılYok o na haber verdm bu sabah konustuk sevndi gerizeki ama evlilik kinusmadk
Soran+1 yılAilem biliyor benmle knusmuyorlar
Soran+1 yılHayr daha onun yeni haberi oldu ailesine soledimi bilmiom ama onceden gdptr anne baba ben birine zorla sahip oldm demez heralde hamile oldgmdan yeni haberi oldu
Soran+1 yılE yani soylememli ailem benmbi sucum olmadigini bilio ama
Soran+1 yılBiliyorm namusumu bozdu o serefsiz :( cocuk ne babasi nede annesi olmadan yaoamaz biliorm ben indan nefret etsem bile o babasindan nefret etmez beni svdigi kadar babasinida sever bunu biliyorum
Soran+1 yılTskrler bende saskinim hayatimin hizina yetisemiom
Gizli Üye(36-45)+1 yılEig deki bütün mesajları okudum
Üzüldüm
Sevindim
Hüzünlendim
Mutlu oldum
Hayran oldum sorana
merhametli iyi bir anne olacaksın sen
Aynı şehirde olsak da doğumunda hediye alabilsem...
Gerçekten bunu isterdim
Bir ömür mutlu olasın güçlü Hâtun :)048 Yorumla
Soran+1 yılCokk tesekkurler saolun okudugunuz icin :) umarm sizde hep mutlu olursunuz :)) bana dualariniz enn buyik hediye bebegede tabi :))
Cevap sahibi+1 yılŞehrini söyleyebilir misin özelden?
Cevap sahibi+1 yılHediyen için
Doğumda
Soran+1 yılNeden? Ben ozelden erkeklere mesaj atmiyorum babasi kizabilir biraz fazla kiskanc biri ondan doleyi ozelden atmiyorum k. bakmayin ya
Soran+1 yılTesekkurler dualiriniz benim icin hediyedir daha doguma kadar allah buyuktur tekrar saolun allah razi olsun
Cevap sahibi+1 yılNedenini yazdım
Peki
Hep güçlü ol sen
Ve de mutlu ol
Soran+1 yılAllaha sukurler olsun cok tesekkurler sizde oyle olun zaten eger bebek dogunca uyeligimi iptal etmemissem birine sozum var fotosunu atarm gerci nazardanda korkuyorum dogru değil ama ne bileyim ya
Cevap sahibi+1 yılAyet el Kürsiyi biliyor musun?
Soran+1 yılHayir ya malesef ezberimde yok kitaptan okuyorum
Cevap sahibi+1 yılFelak
Nas
Ayet el Kürsi...
Bunları ezberle
Bolca lazım olacak
Nazar için. ...
Soran+1 yılHmm evet ayet al kürsi uyumadan once 7 kere okunmaliymis zaten sagolun :)
Cevap sahibi+1 yılLatincesinden ezberleme
Yanlış öğrenilir
Bilen birisinnden dinleyerek öğren
Ve manalarini da oku ki kolay öğrenesin
Soran+1 yılHmm anneme sorarm dicem ama konusurmu bilmem ya ustune goderm artik tam ezberlicem ya
Cevap sahibi+1 yılAnnen seninle konuşmuyor mu yoksa
Soran+1 yılYa konusuyorda oda konusma sayilirsa tabi
Cevap sahibi+1 yılO nasıl anne be:(
Hiç mi evlat sevgisi tatmamis
Sokaktaki it misin sen
Kızısin kızı:(
Ne cahil insanlar var be :(
Soran+1 yılHayir hakli annemde sokta yoksa oyle deildir benim annem sukrediyorum yinede iyi konuauyorlar benle eminim onlarda yumusuycaktirlar yaa bebegi gorunce simdide anne dokun diyorum tepki bile vermiyor onun kucagina uzanmayi cok ozledim ama ne yalan soyliyim :(
Cevap sahibi+1 yılIyi de bu senin suçun değil ki başına gelen?
Soran+1 yılEvet dogru haklisin ama ne yapaym ya :'(
Cevap sahibi+1 yılben de onu diyorum ya işte
burada senin bir suçun yok
zor zamanında senin yanında olmalılar karşında
Cevap sahibi+1 yıl... değil
Soran+1 yılEvet dogru ama iste onlar ne yanimda nede karsimdalar sadece duruyolar oyle hicbirsey yapmiyorlar onlarda sok olmus durumda ya ben sabrediyorum suanda hamileligimi ileride bole hatirlamak istemiyorum ama ne yapayim elimde değil .. hicbirseyi kendim yonetemiyorum yaa
Cevap sahibi+1 yılSen ağlıyor musun şimdi? :(((
Soran+1 yılHayir aglamiyorum ben kolay kolay aglamam uzuntumu hep icimde yasarim. Ev arkadasimla birlikte evi temizliyoruz valla dinleniyorum... :)
Soran+1 yılAma keske aglasaydim şu an icine atinca daha kotu oluyor
Cevap sahibi+1 yılEv arkadasin?
Sen ailen ile değil misin?
Cevap sahibi+1 yılBen bile çok kolay ağlarım
ağlayan küçük bir kız çocuğu görseM dayanamaz ona bile ağlarim
Soran+1 yılHayir arkadasim ile yasiyorum
Cevap sahibi+1 yılailenden başka bir şehirde üniversite okuyorsun sanırım storm
Cevap sahibi+1 yıl.. doğru mu?
Sesli klavye :)
Soran+1 yılKeske universite okusaydm hazirlaniyordum ama bebekndogduktan sonra hazirlanicam universiteye hayatta bole kalmam bosuna okumadm sonucta
Cevap sahibi+1 yılmadem üniversitede okumuyorsun neden ailenden ayrı başka bir evde yaşıyorsun
Soran+1 yılBen onlarla bu sekilde yasayamazdim arkadasimla yasamak istedim onlarda onayladilar hersey daha kotu olmasin diye hem zaten hep gidiorm yanlarina
Cevap sahibi+1 yılPara pul?
Soran+1 yılParam var ailemden aliyorum. Omur boyu yeter hmde bana
Cevap sahibi+1 yılAilenin durumu çok iyi anlaşılan?
Acaba sen de onun rahatlığı ile biraz rahat mi davranmistin ilişkinde? Bunu hiç sordun mu kendine? Seni üzmek niyetinde değilim. Sesli düşündüm sadece
Soran+1 yılAllaha sukur ailemin durumu iyi ama alakasi yok para ile namusun. Ben hicbirzaman rahat davranmadim ne demeye calisiyorsun sen?
Cevap sahibi+1 yılSakin olabileceksen konuşalım.
Degilse uzamasın.
Sana birşey dokundurdugum yok
Hemen savunmaya geçme. ..
Soran+1 yılO zaman neden oyle dedin?
Cevap sahibi+1 yılÖyle dedim çünkü zengin olunca rahat olduğunu da düşündüm. Yanlış düşünüyorsun dogrusu bu şu de. Niye hemen ne demen istiyorsun da bilmem ne de diyorsun ki? Neyse...
Soran+1 yılKusura bakma bugn sinirlerim gergin biraz :( yanlis dusunuyorsun tabiki alakasi bile yok zenginlik para pul bunlar beni hicbirzaman degistirmedi degistiremezde yaa
Cevap sahibi+1 yılPeki
Soran+1 yıltamam kusura bakma tekrar dedigim gibi bugn iyi hissetmiyorum ondan sinirliyim biraz
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ve anlatmak ister misin?
Soran+1 yılYa herzamanki seyler iste bulanti ve uykusuzluk bu aralar hep oyleyim herseye hemen sinirleniyorum ya ev arkadasimlada tartistik biraz sabah. Sirf ona git marketten cips al dedim diye kiziyor bana yeme diyor ne var yani bunda bide seni dusunuyoruk diyor demiyor useniyorum diye
Cevap sahibi+1 yılHehehe canlarim benim ya:)
Sorun bu mu:)
Bu küçük muzurluklar
Dert etme
Olur böyle şeyler
Hem seni ve bebeğini düşünmüş işte fena mi?
Ayrıca niye ona şunu bunu getir diye emir veriyorsun ki? Markete gittiginde benim için şunu da alır misin demek daha hoş olmaz mı?
Sonuçta aynı evi paylasiyorsun ve o senin kapıcin ya da hiznetcin değil ki...
Bunu hoş bulmadim bilesin...
Soran+1 yılYa biz oyle boyle arkadas deiliz ama bildigin kardesiz yani onunla herseyimi paylasiyorum dostum kankam kardesim herseyim yani ne bileyim yaa ben de cips krizine gkrdim iste :D hem oda gidip alsa ölürmü sanki normalde hep gidip alir yogenime ve sana feda olsun der bu sefer gtmedi pislkk bende sert cikistim ona iste gonlunu almaliyim sanirim...
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Çok tatlisiniz siz be :)
Bence de gidip gönlünü almalisin
Hoş olmamış çünkü
Onun da keyfi istememis demekki Bugünluk.
O uniye mi gidiyor?
çocuğu aldır.
her kimse onunla bir daha asla muhattap olma,
ona parasına ya da sana sağlayacaklarına boyun eğme,
pişman olma, hayatına ve geleceğine bak.
bir dahada böyle hatalar yapma02 Yorumla
Soran+1 yılBenim onun parasina kesnlikle ihtiyacm yok babamin parasi bana omur boyu yeter ama onun bebegime babalik yapmasi gerekir babasi o sonucta :(
Tecavüz mü etti yoksa isteyerek mi oldu bu olay. Hem olay olduktan sonra senin pesini bırakmaması seni sevdiğini belli eder hatta anlatırsan evlenmek isteyecektir.
014 Yorumla
Soran+1 yıltecavüz oldu tamamen benm isteğim dışında oldu yani :( sen görmemişsin demek ben ona olayı anlattım zaten evlencez en kısa sürede çok pişman olduğunu söylüyor ama bir faydası yok işte :(
Soran+1 yılteşekkürler. evet ya bende anlık oldu diyorum ama işte kendisini tutabilirdi sonuçta nekadar dayanılmaz olabilirdi ki
Soran+1 yılOff anlamadmda zaten farklar varmis hih cok sacma sonucta oda beni sevoyordu kendisini tutup bana kiymayabilirdi :'(
Soran+1 yılBilmiyorum aslnda olabilirde biraz knusmalarimiz ilerlesinde ben knuscam onunla bnlarn hepsini ama knustugum gbide kotu oluom ha uff ya
Soran+1 yılAma ne bileyim ya cesaret edebilirmiyim ki hade basini getirdim peki devamini getirebilirmiyim bilmiyorum kesin yine aglicam ve gucsuzlugumu gorecek ya :( yarin saat 11 gibi gelir heralde
Soran+1 yılHAyr ilk bulusma değil ki soyledigimden beridir hep geliyor karnima falan dokunuyor bana nasl oldugumu falan soruyor. Ama o konu hakknda sadece birkere knustuk ondada o benden ozur diledi ve beni sevmekten hicbirzaman vazgecmemismis. Soze bak ya dahada deli oluyorum bu demek oluyor ki beni sevdigi halde kiydi bana :(
Soran+1 yılHaa anladm olur cesaret toplarsam knusurum. Saolasin tesekkurler
- 124 Yorumla
- +1 yıl
arkadaşım ilk önce soruyu doğru dürüst okumayı öğrenin ondan sonra ne olmuş ne bitmiş soru ne zaman sorulmuş sonuç ne öğren ondan sonra yanıt ver.. kız tecavüze uğramış sevdiği çocuk tarafında ve sen gelmiş kıza "ilişkiye gireceğin zaman bize mi sordun , sevgilimle ilişkiye girecez yapayım mı yapmayayım mı gibisinden sordun mu , bari prezervatif kullansaydınız" demişsin ses kaydında ! bu nasıl kafa arkadaş tecavüze uğrarken keşke bu siteye ilişkiye giriyorum millet izniniz var mı tühh prezervatif de almadık filan yazsaydı;yuhh ama yaa... neden empati kurmaktan acizsiniz ki? bu herkesin başına gelebilir. çünkü insan sevdiği insana güvenir ve o çocuk da gaflete düşmüş ve böyle bişey yapmış... sanki kız isteyerek bilerek yapmış gibi böyle saçma sapan şeyler demişşsin.3 dk konusmussun ama 3 dk nın her cümlesi de bomboş, saçma sapan... ve ayrıca soru sorulalı 10 gün kadar oluyor ve çoktan iş halloldu evlenecekler sen gelmiş burada yok aldırma MÜSLÜMANSANIZ evlenin demişsin..
- +1 yıl
saçmalığa gel yaa. dünyada kaç genç kız tecavüze uğruyor ve çoğu da ne yazık ki hüsranla bitiyor sonucu yaa çocukla evlenemiyor ya çocuğu aldırıyor ya intihar ediyor. şükürler olsun ki bu kardeşimize Allah yardım etti... lütfen ilk önce soruyu alamadan direk cevaplamaya kalkmayın.. konuşmak için 3 dk harcamışsın konuyu anlamak için 2 dk nı ayırsaydın şu an bunları sana yazmıyor olacaktım... biraz empati arkadaşlar yaa biraz iyi niyet biraz insanlık duygusu öğrenin rica ediyorum. bu sitede herkes birbirini küçültme , ezme amacında.. sen orada müslümansan evlenin diye ahkam keseceğine eğer sen müslümansan bu üzülen genç kıza moral tavsiye vermek yerine böyle kırıcı ukala sözler söylemek müslümanlığa sığıyor mu? bir düşün sığıyorsa eyvallah başka söze hacet yok!!
Soran+1 yılCanim benim boswer ya kim ne anliyorsa anlasin benim baska sıkıntılarm yok bide bu önyargililarlami ugrasacam ses kaydini dinlemedim bile dinlemiycemde cnku benim derdim bana yeter bide hicbirsey anlamayan insanlarla ukala insanlarla ugrasamicam neyse daha fazla konusmiyayim yoksa bende onlar gibi konusacam ve kötü olacak ama gorus sahibine söylüyorum sende bir gram bile vicdan yok bunu senin icin soyluyorum su onyargilarini bir kenara birak ve o sekil yasamaya bak bakalim kim kazaniyor ha yok ben bole mutluyum diyorsan bakalim o mutlulugun ne kadar surecek neyse ne desem bos zaten o kaliplasmis beynine hadi bb... @üzgünkız215 sanada tekrardan cok sagol güzelim ama boswer ya simdi buna ne desen anlamaz ben cozdum artik boyle insanlari gercekten evet üzülüyorum hemde cok üzülüyorum ama boswer bak kisinin yasida benden buyukmus onun icinde fazla konusmak istemiyorum :(
- +1 yıl
işte yaşla olgunluk olmuyor.. o hayatı toz pembe gördğü için... ama birgün sevdiklerine veya kendine bir zarar gelirse "insanları" anlar... neyse ben kendimi cidden tutamadım ses kaydında öyle itici öyle kendini beğenmiş bir tarzda konuşmuş ki :/ kusura bakma canım yaa yazmayacaktım sen görme diye ama kendimi tutamadım biraz utansın istedim ama o utanmış mıdır bilemem neyse artık sen en iyisini yapıyorsun kimseyi takma en güzeli bu :)) @soran
- +1 yıl
@üzgünkız215 bana mesaj at derhal buraya uzun Şeyler yazdım ama ama yorum çok uzun oldu diye yorum kabul edilmedi yarısını sildim yine edilmedi
- +1 yıl
bir mesaj at bakalım kim kendini beğenmiş @üzgünkız215 atmak istemezsen keyfin bilir
- +1 yıl
buraya atsana benimki de gayet uzun ikiye böldüm ;) her sorunun bir çözümü var. mesajta sizin gibi insanlarla muhatap olmuyorum kesin küfür içeriklii mesajdır çünkü konuşma tarzından ben senin karakterini çzödüüm :)) hala kızdan özür dileyeceğine , kusura bakma diyeceğine o sözlerine karşılık , sen gelmiş burada cevap yazdım da sığmadı bilmem ne diyorsun. bak ben 2 parçaya bölüp atmıştım sen de at istersen sonuçta kavgaya meyilli insansın belli... haklı konularda her türlü kavgaya açığım ama boşa kavga olmuş olur çünkü sen haksız olduğun halde hala diretiyorsan sırf rezil olmamak için bilemeyecem ama ben herşeyi o 2 paragrafta söyledim neye gücendiysen al yaz... hangi sözümde haksızım bakalım :p @Penyez_34
- +1 yıl
ayrıca emir veremezsin bana "bana mesaj at DERHAL" ne oluyor senin karşında kölen yok lafını bil konuş kim oluyorsun bana derhal diyorsun sen he? lafına sözüne dikkat et bu ne saygısızlık i.. bu 2 etti.. kendine çeki düzen ver ya da siteden git.. he dengesiz siteye dolmuş Yarabbim yaaa. @Penyez_34
- +1 yıl
@üzgünkız215 rica ediyorum bir gelir misin bana o kadar hakaret etmişsin ki o Yüzden derhal dedim çünkü çok sinirlendim normalde kimseye emir vermem ve tekrar söylüyorum önyargılı olmadan mesaj at ve beni dinle burada tek suçlu ben Değilim mantıklı olalım çok rica ediyorum
- +1 yıl
@üzgünkız215 bekliyorum gerçekten rica etsem bir gelir misin beni de dinlemen gerekir ben senin yazılarını çok okudum roman gibi anlatmışsın
- +1 yıl
bak arkadaşım hakaret etmedim tek tek oku mesajlarımı , ama sen anlamadan dinlemeden sorgulamadan konuşmuşsun.. ben de uyardım , ki bu aslında senin iyiliğin için de. boşu boşuna neden günaha giresin ki.. o söylediğin sözler iyi değildi "bize mi sordun" la başlayan yazdım oraya tek tek :/ ve ses tonun da çok kendinden emin küçümser gibiydi ya da o sözleri söylerken öyle durdu ama kendine çeki düzen ver ki hem sen üzülme ahirette hem bu genç kız üzülmesin boşuna kırma , belki hatanı anladın onu bilemiyorum ama hatam yok diyorsan kendine göre haklı tarafı yaz ki arkadaşta okusun , ama empati kurarak haklı olup olmadığını düşün, kendini o kızın yerine koyarak.. assla ben öyle olmam deme büyük laf konuşma bu herkesin başına gelir belki sana gelmez ama sevdiğin bir kızın başına gelir veya kızının? Allah korusun dimi düşüncesi bile kötü. şükür bu olay tatlıya bağlandı ama bağlanamayan birçok böyle konu var, hem ben kırmak amacıyla değil uyarmak amacıyla yazdım :/ @Penyez_34
- +1 yıl
tamam gelecem ama sonra buraya eden öyle yazdığını yaz ki arkadaşımız da görsün , belki istemeden anlamadan kırdın ama gönlünü almak istersin herhalde dimi? eğer öyleyse atarım mesaj ister küfret ister başka bişey söyle sonucu tatlıya bağlayacaksak kızdan özür dileyeceksen diyorum yaa kavgaya hazırım yeter ki iyi bir amaç için olsun ;) @Penyez_34
- +1 yıl
@üzgünkız215 teşekkür ederim gel bekliyorum
Soran+1 yılLutfen kavga etmeyin kizlar yaa :/ @üzgünkız215 ayrica evet sanada cok kirildim niyeyse erkekler soyledimi cok kirilip uzulmuyorum ama kizlar soylediginde cookk zoruma gidiyor cunku kizlar empati kurabilirler daha duygusaldirlar yani anlayamiyorum gercekten tek istedigim beni biraz anlaman...
- +1 yıl
Soran+1 yılYok bitanem benim ne kirmasi arkadas ne anlamis acaba gercekten merak ettim keske once bir okuyup anlasaydi sonra yorum yapsaydi. :'( @üzgünkız215
Soran+1 yılBen sana coookkk tesekkur ediyorum ne kusuru allah senden razi olsun guzelim :* :) @üzgünkız215
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılHmm sevindim umarim artik onyargili davranmaz... evet onlarin coguda boyle kirici ama bazilarida senin gibi okadar icten ve iyi insanlar ki ya bu sotede nekadar kotu insan varsa iki katida iyi insan var.. evet haklisin bebegim dogdugunda bile daha yorumlar gelir ama olsun ben sikayetci deilim iyi niyetliler oldugu surece hic problem yok :)) tekrarr tesekkurler guzelim :)) :* :* @üzgünkız215
- +1 yıl
:)) rica ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşaAllah , yorumların önemi yok :) öptüm :* :))
Soran+1 yılTesekkurler canim kardesim benimm :) bende öptümmm :** @üzgünkız215
- +1 yıl
:))) :* :*
Merak ettigim su kziim senin anana baban yok mu onlara sorsana burdan daha olayi tam anlatmadigin bizlere soruyosun ama yinde bu anlattigin dogruysa git konus
01 Yorumla
Soran+1 yılannemle babmla knuşurken utanıom:(
+1 yılNe yaptin sen; soru yazarken ki ruh halin (temsili)
https://i.hizliresim.com/z2BRGY.jpg
#V10 YorumlaSorunda rahat bir tavır görüyorum gerçekten rahatmisin bu kadar? Çocuğu doğurup nasil bakicaksin ve gelecekteki sorunları gorebiliyormusun? Ayrica ailen yok mu ne diyecekler? Zor bir karar zor bir hayat
08 Yorumla
Soran+1 yılBen guncelledim soruyugormedin mi ayrica ben ilk zamanlar yani bu soruyu sordugumda hicte rahat deildim.
Soran+1 yılAnliyorum sorun değil
Soran+1 yılYa guncelledim bikere zaten goren herkes okuyor yorumlari ve goruolar cogu kisi artı kime ne desen bos kafaya koydularmi yapiolar malesef :'(
Soran+1 yılAmin herkes icin hayiisi insalah..
+1 yılÖncelikle Geçmiş Olsun Diye Yazmıyorum Her İnsan Kaderini Yaşıyor Bunun Bilincinde Olmalısınız.
Aileniz İle mi? İkamet Ediyorsunuz? Hamile Kaldığınızı Belirtmiş ve Doğurmayı Düşünüyorsunuz? Aileniz Bu Duruma Ne Diyecek?
Çalışıyor musunuz?03 Yorumla
Soran+1 yılne çalışması 19 yaşndaym daha :(
- +1 yıl
Ters Düz Konuşma Kız! Bacaklarını Kırarım!
Soran+1 yılçalışmıorm yani daha üniversite bile okumadm :(
+1 yılne yaparsan yap senin problemin değil bu bizim de problemimiz. evlen evlenme bağlamaz ama çocuk sosyal bir sorundur. bunu unutma.
013 Yorumla
Soran+1 yılEvlencez tabi cocugumuda dogurcam
- +1 yıl
bak ben o kısımda değilim çocuğun doğması doğmaması da beni bağlamaz. bizi bağlayan çocuk ise gelecek açısından değerlendir islamı dini her şeyi bırak ona göre adım at. senin özgürlüğün seni bağlar ama unutma ki her şeyi gören biri var. o da gün gelir hesabını sorar. bir da sana tek söz söyleyeceğim bir erkeği kucağına almışınve iki dk olsa onu mutlu etmişin şu an o ana o kadar muhtacım ki? dilerim ki Allahtan senin de öyle mutlu etsin Allah.
Soran+1 yılHicbirsey anlamadm sen yanlis anlamissin ama ben isteyerek yapmadm tamammi ben kimseyi kucagima falanda almadm
- +1 yıl
tecavüze mi uğradın yani? isteyerek derken? üzgünüm. kuağına aldın derken yanlış anlama sakın. muhtaç erkekler bilir beni.
Soran+1 yılBen asla isteyerek yapmadm ne demek yanlis anlama burada bunu konusma dogrumu sence seni erkekler bilir neden benim soruma bu sekilde yorum ysptin simdi. ben nekadar uzgunum bilmiyormusun bide kucagina allmissin falan diyorsun mutlu ettin diyorsun
- +1 yıl
haklısn zaten kadın ruhundan anlasam burada buyorumu yapmazdım ne bilim be gül ben. sana diyeceğim tek kelime evine gittin sahroştun her ne şeyse ama sen o erkeğe o anı yaaşattın ya sana olan duygularım başka. yanlış anlama kabul etmesin ben bile bakarım sana gerçi herkes kendine bakacak yaştadır da orası farklı bir boyut fazla anlamam anlıyor musun bunu? ben 28 yaşına kadar böyle şeylerden hiç anlamadım yaşamak nedir bilmedim. ama şunu bil ki bir erkeği mutlu etmişin sana sonsuz saygılar yolun açık olsun.
Soran+1 yılGercekten cok ilgincsiniz ve bendende yasca buyuksunuz. Ve ben sarhos deildim hayatimda icmedim icmemde
- +1 yıl
zorla bir durum varsa bunun herkes hesabını versin. ama sen isteyerek olduysa mutluluk. yaşça büyük olmak bir bo. k ifade etmiyor. ben okuldan bilgisayardan anlarım fazlasını hiç anlamam ben daha kız eli tutmadım bu yaşıma kadar daha o tene hasretim sen güler geçersin ama benim gibi insanlarda var. yolun açık olsun. yaş değil önemli ola n hayata hangi pencereden bakıyor olman.
Soran+1 yılEvet zorlaydi tecavuzdu yani ben bundan nekadar mutlu olabilirim ki
- +1 yıl
niye polise gitmedin ki? şimdi git polise bilgi ver. Mal mısın? namus iffet laf bu devirde. Zorla olduysa git polise bildir ya malsın ya keşke ölsen ne bilim ben isteyerek verdin sandım. hepsi bu kadar resmi olarak başvur bence ama bilmem kendinbilirsin.
Soran+1 yıl1 konusma tarizni deistir ne demek malmisin ya da keske olsen 2 biz artik olayi hallettik ve evlenicez.. lutfen konusmalarina dikkat et
- +1 yıl
ya haklısn doğru üzgünüm özürü dilerim yani keşke ölsen anlamı kötü anlama değil haklısın doğru ablası ne bilim ama mutluluk sende uzak olmasın da ne bilim ya yolun açık olsun bir şey yaşamamış öküzüüm ben hadi eyvllah. yorumlarım seni yargılamak dğeil sadece bir şeyler öğrenmektir. hayat bir öğretmen öğretmiş ama ben öğrenmemiş olabilrim. teşekkür ederim. yorumların için de.
Soran+1 yılNe demek rica ederimde senden gicbirsey anlamadm simdi yorum yapan onyargililardanmisin yoksa yanimda olan iyi niyetlilerdenmisin cozemedm?
+1 yıl19 yaşındaymışssın. henüz kendine bakabilen bir çocuk olsaydın başına bu gelmezdi kendine bakamazken küçücük bir sabiyi ziyan etmeye niyetleniyorsun bence kesinlikle aldırmalısın
07 Yorumla
Soran+1 yılHayr artik 4 aylik oldu diyelm yani buyudu artik oda bir can neden onu öldüreyim ki onun suçu ne
- +1 yıl
bilmem toplumumuzdaki yargıları sen kaldırabilirsin ama belki o çocuk kaldıramaz. bir insan çocuk sahibi olacaksa onu kendisinden bile koruyabilmeli.. Rabbinin sana emaneti
Soran+1 yılVwt iste bende bu emaneti yok etmek istemiyorum ne pahasina olursa olsun ben bebegimj dogurcam ve ustelik babasininda artik haberi var ki evlenicez toplumun hicbirseyden haberi olmicak yani
- +1 yıl
sorun kalmamışsa neden böyle anlatıyorsun haberi yok soğduum vs diye. kendinle çelişen cevap veriyorsun
Soran+1 yılCnku bu soruyu sorarken haberi yoktu eig varya oradaki arkadas bana cesaret verdi bende kendimden hic beklemedigim bir sekilde cesaret ettim şu an tek bir sorun var oda ben onunla nasil yasayacam bebegimiz dogdugunda nasil hersey yolundaymis gibi yapacaz bilemiyorum
- +1 yıl
Allah yardım etsin tatlım iyi düşün sırf bebek içinde sevmediğin adamla evlenme. çokta lazım değil böylesi hayatını zindan etme daha çok küçüksün
Soran+1 yılYa ama bebegede bunu yapmaya hakkim yok onun bir babasi var ve ben onlari ayiracakmiyim vicdanim el vermez ki. Hem artik o birakmaz beni aslnda eskiden seviyordum onu ama sogudum artik ondan hemde cok ve kizginim. :'( sagol.
Ailende biliyorsa korkucak bir durumun yok. İpi göğüsleyeceksin o cana kıyma hakkın yok ama insan evladı statüsüne giren bir tipse babasına haber vermen gerekir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ona kiymadm zaten ve babasinada haber verdm o yorumlari grmemissin heralde galiba hersey yoluna giriro
Soran+1 yılSagol allah razı olsun
Ya sevindiyse evlensene ama millet ne der oda var simdi sakin aldirma cok gunah ben bir kurtajli bebek girgördüm icim gitti
03 Yorumla
Soran+1 yılYok aldirmam artik zaten 3 aylik oldu babasina haber verdim sevndi ama evlilik falan bilmiyorm daha:(
Soran+1 yılNe bileyim hic aklimin ucundan bile gecmedi ben dedm gidip masum masum film izleriz die dusunmustum bu isin bole olacagini hic tahmin etmemistim :( evlenirim buyuk ihtimalle o isteyecektir evlenmeyi
Git ve çocuğu aldır. Hayatını mahfetme. Sana zorla sahip olmuş birinin çocuğunu mu doğurcaksın? Babasız nasıl büyüycek o çocuk. Bence önce çocuğu düşün.
08 Yorumla
Soran+1 yılzaten çocuğu dşndüğüm için herşeyi yapıyorm :(
Soran+1 yılçocuk aldırmakta artık öyle kolay değil malesef ya :(
Soran+1 yılben 19 um ama 20 ye az kaldı
Soran+1 yılya ben istemiyorum bebeği öldürmeyi zaten artık büyüdü 3 aylık oldu
Soran+1 yılikiside değil :( ben sadece daha hiç sevgilisi olmamış masum bir kızdım :(
+1 yılbence haber ver sen daha iyi olur sana zorla sahip olmuş ama yine de sen haber ver bana bunları yaptın sana olan sevgimi aşkımı kullanarak bana bunu yaptın şimdi ne olacak falan de mesela
013 Yorumla
Soran+1 yılevet haber verecem onada hiç cesaretm yok nasıl söylerm ya sen bana tecavüz ettm ben hamile kaldm die bebeği ister kesnlikle baba olmayı çok istiyordu zatende korkuyorm işte :(
- +1 yıl
haber vermen gerekir böyle bişey yaptı sana başına ne açtığını da bilmesi lazım yani daha iyi olur bence
Soran+1 yılevet ya malesef haber verecem
- +1 yıl
yani bence bilmeli diye düşünüyorum ama yine de sana kalmış ailenin haberi var mı bu durumdan
Soran+1 yılailemin haberi var ama onlardan bukadar anlayış beklemiodum
- +1 yıl
ne dedi ailen peki
Soran+1 yılsustular benm suçsuz olduğumu duyunca ben babasını sölemedm ona sölesem aileme nasıl sölücem işte babası budur die
- +1 yıl
bir şekilde söylemen lazım
Soran+1 yılevet ya zaten şu an olduğum durumdan daha nekadar kötüsü olabilirki
- +1 yıl
bilemem orasını artık
Soran+1 yılteşekkür ederim :(
- +1 yıl
rica ederim geçmiş olsun
Soran+1 yılsaol allah razı olsun
Sevmişsin sonuçta haberi olmali ve birlikte karar vermelisiniz. hata yapmış olması bebeğin babası oldugu gercegini degistirmez
03 Yorumla
Soran+1 yılevet o da baba oluyosa ben ne diyim malesef onu sevmiştm hemde çok sevmiştm :(
Soran+1 yılevet en mantıklı gelen bu
+1 yılAllah kolaylık versin işin zormuş. Ya bişey sorcam sizlere. Arkadaşlar ben bir görüşe yorum yapıyorum soran o yorumuma cevap veriyor ama ben tekrar o görüşe cevap veremiyorum. Bu sistem kurallarımı böyle nedendir bilen varmı?
01 Yorumla
+1 yılhaber ver bence çocuk büyük bir sorumluluk bir gün karşına gelip sana babasını soracak ne diycekesin ama ailenle de paylaşabilirsin önce
01 Yorumla
Soran+1 yılailem durumu biliyor :( ama km oldğunu sölemedm :(
+1 yılEig nin yorumlarini okudum da cok sevindim senin adina umarim cok iyinbi aile olursuniz ve bebegin cinsiyetini cok merak ettim sahsen :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBende merak ediyorum ya cinsiyetini :))
- +1 yıl
Cok pis sarilasim geldi sana 😁 nasil da tutunmussun bebeginle hayata boyle 😊
Soran+1 yılgerçektenmi teşekkür ederim :)
çocuğu aldır sen çok ciddiyim. Evet zor ve kötü bişey ama hayatının bir anda paramparça olması söz konusu. Daha gençsin yakma kendini
05 Yorumla
Soran+1 yılHayr ya minik ve masum bir bebeğin benim hayatıma zarari olabilirki hatta tam aksine o beni hayata bağladı. Ve en önemlisi o benim canımdan benim bebeğim sonuçta
Soran+1 yılHayir babasinin yaninda olmayacagininkim soledi ben babasina haber verdm blmiyorsunuz galiba eig te yazmisim bebek benm icimde ama babasi bendende heyecanli bebegi istedi yani aileside istedi evlilik konusuoz ondanbbole rahat yaziom ya
Soran+1 yılTesekkurler :)
+1 yılmaddi kazancın varsa söylemene gerek yok bence ayrıca maddi kazancın yoksa da bir iş bulaman mümkün gereksiz insanları hayatından çıkar.. sana değer verse istemeden beraber olmazdı sana...
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim maddi olarak kesinlikle hicbirseye ihtiyacm yok babamin parasi omur boyu yeter bana gercekten. Ben bebegim babasiz kalmasin diye ona hber verdm yaklasik 1 hafta oldu hatta ve o baba olacak doyede cok sevindi hergun geligor bebegi grmeye karnima dokunuyor konusuyor onunla :)
+1 yılAşk teslimiyettir derken bu denmek istenmemişti ki ama :s hep american style yaşıyonuz ne yani zorla mı sahip oldu ailen biliyo filan.. E o kişiyle barıştığında ailenin yüzüne nasıl bakacak üfff çok absürd hareketler bunlar
00 YorumlaBugün Hamileler Günü Sanırım. Herşeyi Geçtim Biz Bugün Yatacağız Onaylıyormusunuz Diye Sordun Biz Okeyledik. Siz Okeylediniz Sonucuda Siz Bulun Oldu Bu. . . .
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadm biz yatmadik yaaa
Soran+1 yılYa off tamam be malesef onunla bir birlikteligimiz oldu ama tamamen benm istegm disinda oldu
Soran+1 yılSagol
+1 yılzaten oyle tiplere asik olursunuz tipik ergen kiz dusuncesi nerde pic serseri var asik olun sonra basiniza bunlar gelince oturup aglayin... mustahak kizim size git polise sikayet ozaman
03 Yorumla
Soran+1 yılama şikayet etsem ne bileym ne faydası olacak ki bana onunla muhattap bile olmak istemiyorm
- +1 yıl
hapse giricek , sana yaptiginin cezasini cekicek... sizler boyle dusundukce zaten tecavuzculer ortada dolasip baskalarina tecavuz ediyor
Soran+1 yılhayr o da ilk ti galiba benle off daha fazla daynamışmış yok beni çok seviomuş kaçdefa özür dilemeye çalştı ama ben dnlemedm onu
+1 yılsizin yaptığınız iş zina, doğacak çocukta zina çocugudur. İslami yanını sordurun bunun. tövbe edip allahtan bol bol af dilemelisiniz. sende eşinde namaza başlamalısınız bunun üstüne, namaz allaha en büyük dönüştür. allah yardımcınız olsun
04 Yorumla
SoranBen zina falan yapmadim arkadasim duzgun okurmusunuz soruyu. Ben asla isteyerek birsey yapmadmmm. :'(
- +1 yıl
sen bunu 190 arayıp bir anlat. kadınlardan fetva al.
Soran+1 yılHayr ya tesekkurler ynede.
- +1 yıl
sorun değil.
Haber ver tabi yaptığının sorumluluğunu almali.. kendi başına buyuteyim deme hem çok zor yapamazsın hem de çocuğa haksızlık olur. Hayvan iç güdusu olan adamı da bir zamanlar sevmiştim belki tekrar sevebilirsin bir dene olmadı ayrilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBebegimin olacagini haber verdm zaten babalik icgudusu olarak hemen sevndi oda daha knusmadk ama pek buluscaz bir 30 dk ya cikarm heralde
+1 yılBen olsam intihar ederim. Ama senın konu farklı. Bencede adama şans ver. yoksa kötü bir durum..
03 Yorumla
Soran+1 yılBende intihar dusundum ama snra yapamadm hem bebegide ogrendkten snra iyice vazgectm bebek beni hayata bagladi aslnda o şu an benm icimde benim sayemde yasiyor bende onun sayesinde yasiyorum
- +1 yıl
Ailen.. ? Ben Allah korusun basıma boyle bırsey gelse ne kurtaj yapıp bebegımı öldürdükten sonra yaşayabılırım ne babamın yuzune bakabılırım. Direk atlarım köprüden ama sakın öyle bişey yapma he
Soran+1 yılYok allaha sukur bebek beni hayata bagladi ve babasi ilede evlencez hersey yoluna girio allah basina boyle biseyi getirmesin amin canim allah korusun
Bence bir pskologa gidin ikinizde yardim alin saglikli karar vermenize yardimci olur
05 Yorumla
Soran+1 yılBiz evlenicez bebek icin bndan daha mantikli bisey yok ki
Soran+1 yılYa ben onceden seviyordm hemmmdee cok seviyordm ama smdi bilmiyorm
Soran+1 yılEvet oyle yapacam zaten zaman herseyn ilacidir
Erkekle aynı yatağa girin, işi son noktaya kadar getirin. sonra ben istemiyorum diyip çekilin. yok öyle bir dünya kardeşim!
Eğer o duruma geliyosan herşeyi göze almışsın demektir. Geçmiş olsun.00 YorumlaBence söyle cocuguna sahip ciksin ayriyetten belki gonlunu feth etmeyi basarir tekrar ve bakarsin evlenirsiniz.
015 Yorumla
Soran+1 yılBen soyledm bile coktan sitedekiler beni gaza getrdi bebegide istedi benlede iki hafta snra falan evlenmek istedi ama gonlumu almasi cokk zor ya gercekten bidaha asik olutmuyum hic bilemiom
- +1 yıl
Canim benim o bebeği elline aldiğında ve bu bebeğin ortak sahibinin yanindaki adamın olduğunu bilmek ister istemez seni ona bağliycak sen biraz gayret et ve ona gercekten sukret ortada birakada bilirdi belki onunda tek duasi sendin ve kabul oldu duasi, gercekten şu an tek siginagin Allah sukret ve af dile ve kocan olacak adama karsi guzel hisslerinin olmasini dile.. Bu arada bukadar affedilmiycek ne yapti?
Soran+1 yılTecavuz etti daha ne yapsin beni seviyormus hala sevgisi batsin defalarca ozur diledi ama neye yarar is sten gecti karnim burnuma gelmek uzere daha ozur diliyor yaa sinir oluyorum umarm yeniden mutlu olurum ama :(
- +1 yıl
Hee ben orasını kaçırmışım tabi orası biraz zor , ama canım yani sende evine gitmissin okudugum kadariyla hata birazcikta sende tam anına gelmişsindir ama amaçı o degildir bence yani seni seviyordur ama o an nefsine hakim olamamistir ve sende daha once onu tahrik edecek seyler yaptiysan veya cok samimi olduysaniz normal yani erkeklerin iradesi bizimkinde 11 kat daha yenik. Tahmin edebiliyorum suanki halini ama bence taNimadigin birinin tecavuze kadar maf etmemistir bu seni seni çok güclü gördüm, bak cocukta evlenmek istiyor cocugu istiyor demekki seviyor insallah mutlu olursunuz canim benim ya sen ilk baslarda fazla yuz verme. Sanjrim zaten buyuk bir dugun olmiycak hamile oldugun belliyse milletin agzina laf vermemek gerek aranızda nikah kıyın olmadı tekrarlanir düğün felan milletede dini nikahimiz vardi cocuk ozaman olustu dersiniz yalandan yana degilim ama bilmiyorum artik
Soran+1 yılEvet bende tahmin ediyorum planlamamisti belliyidi ama keske bana tecavuz etmeseydi nasl kiydi bana bilmiyorm hic kiyamazdi bana ondan snea yaklasik 3 gun falan sancim surdu cok kotuydu o gunler yaa :( evet bilmuo valla dugun falan herseye o karar verir karnim fazla cikmmis daha ama.. ayruca ne yaptimda tahrik oldu onu hic anlayamiyorum yaa gercekten ben ne yapmis olabilirim ki opusmemistik bile okadar uzak duruyordm yan ben pasta vermedm ona gercekten anlayamiyorum :(
- +1 yıl
Erkekler ya herseyde bisey bulurlar yani sevgilinin senin dusunup geceleri yattigini biliyorsundur belki o an o hayalleri feln gelmistir, gelsinde tecavuz ediyim demeistir yani kesin.. Artik olan olmuş canim sen kafanı takma burada yorum yapanlarida takma ben senin iyi bir kiz olduguna inaniyorum. Hiç üzülme derdi verende Allah alanda Allah sen sadece dua et ve birsey diyimmi cocugunun iyiligi icin birazcik onun icin birseyler yap kuran oku dinle yavrum senin uzuldugnun farkina varmiyor sanma.. oda ettkilenir bak uzulme mutlu ol ve cocugunun babasiylada kaynasmaya calis bulusun firsat tanı karnina dokundurttur hissetsin belki insafa gelir.
Soran+1 yılSabah ilkdefa dokundu karnima bende cok heyecanlandim ama simdi dogruya dogru o dokjndugunda icoimde biseyler oldu sonra dusundum keske bu sekilde olmasaydi
Soran+1 yılHic bilmiyorum valla ama şu an yapmacik yapmiyorsa ki sanmiyorum bana karsi bos değil karnima dokundugunda gozlerini gormen lazmdi ya ici guluodu resmen bende kendimi teslim etmek istemiyorum yeniden sevemem onu :(
Soran+1 yılEvet dogru soyluyorsun ya hersey olacagina varir aslnda sagolasin yana bana vakit ayirip yazdigin icin
Soran+1 yılTesekkurler sagolasin allah razi olsun :* :)
Soran+1 yılAmin amin :)
19 yaşındasın ve doğurmayı düşünüyorsun.
Çılll gınnnn sıııınnnnn :)01 Yorumla
Soran+1 yılNe var ki bnda yasim cok mu kucuk gercekten?
+1 yılhaber ver, çocuk önemli konu. Soğuman geçebilir ilerde belki.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaber verdim bebegi istedi hemde ck istiyor
- +1 yıl
şanslısın o zaman.
Soran+1 yılEvet uzunca bir sureden birazda olsa icimde bir kipirti var
Bilmesi gerekir.. arti cicufun nesep meselesi var.. hamile birakirken iyi , sorumlulugu da alacak..
06 Yorumla
Soran+1 yılama ya bebeğimi alsa benden
- +1 yıl
Yavasxalsin.. evli degil bir sey degil. hamile birakmis.. alamaz.. belki evlenir ya, da soyadini verir.. babalik davasi da, acabilirsin.. cocugu slamaz, kolay drgil o. oyle.. kucuk cocuk anneye muhtac oldugu icin anbeye verilir zaten oyle durumlarda bile.. annenin utanc verici bir yasam. tatzi olmadigi surece.. siz evli degilsiniz , alamaz.. sadece devlet pna sorumluluk yukler.. ana en guzeli evlenmeniz...
Soran+1 yılhmm bilmiyorm ama onlarn ailesi öyle işte alrlar die korkuom ya ne bileym aklıma herşey gelio :(
Soran+1 yıloff galiba en sonunda yine onun olacam :((
Zor bir surec. Peki aileler? hakkinda hayirlisi olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler saol. Aileler durumu bilio tatilden snra evlencez guncellemeyi okumadnmi
Soran+1 yılYani tatilin sonlarnda iste 2 subat falan
Soran+1 yılHmm anladm :) saol okudugun icin
Bence aldır sevmedigin birinden çoçuğunun olması bence saçma hem isteyerekte yapmamışsın.
07 Yorumla
Soran+1 yılO sevmedigim biri değil ki onceden ona asiktim onu coook seviyordum ama şu an sogudum ya bilmiyorum yaa benim bebegum sonucta onu hayatta oldurmem onun bebegi degil o benimde bebegim sonucta dmi ama
Soran+1 yıl19 yasindayim
Soran+1 yılEvet biliyorlar konusmuyorlar benle ama evlenecigimi falan biliolar ve onayliyorlarda umarm yumusarlar bebekten sonra
Soran+1 yılInsallah
- Devamını Gör (263)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne