AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
237Cevap
TABIKI DE soliceksin. Oldu valla hem zorla olsun zevk alsin sıkıntıyi sen cek
Ben ona yaklasik 1 hafta once soyledm zaten. Aynen haklisin o bunu zorla bana yaptiysa bebegimede cok iyi bir baba olmak zorunda eger ben ona haber verdysem kesinlikle bebek icinidr yoksa benim hicbir anlamda ihtiyacim yoktu ona. :'(
Git sole olmadi polise veririm de sonucta bu bir suc
Ona soylemisim zaten gayet normal karsiladi hatta sevindi. Diyorum ya her sabah ugruyor bebegi seviyor snra gun icinde tekrar ugruyor surekli mesaj atip bebegi soruyor. Hatta benden ozur bile diledi ama ne fayda artik is isten gecti o bana dokundumu evet ee neyin ozrunu diliyor onu anlamadm ya :'(
Ilgilenmesi guzel bide o yönden bak. Sevenlerde seks yapio evlenmeden. Baba olmayi ve evlenmeyi istiosa hic durma
Evet baba olmaya hep. merakliydi zaten sevgiliyken hep derdi evlenelim cok cocugumuz olsun falan cocuklari cok seviyir. evet sevenlerde yapiyir ama bu sekilde kiyilmaz ki beni sevdiginden eminim halada seviyor ama aklim almiyor bana nasil yapti bunu
BBencede seven erkek kiyamaz
Yukarida bir arkadas demiski sen anlamazsin kizlar ve erkekler ayni deildir falan. Ama ne bileyim ya tutabilirdi kendisini :'( degmezdi zaten biz onunla evlenicektik sadece biraz bekleyecekti beni.
Kesinlikle bunca yil bekleyen var
Aynen oyle ne diyim ya artik onun geri donusu yok tek istedigim hayirli ve dogru yol gosteren iyi bir baba olsun baskada hicbirsey istemiyorum
Aynen canm hayirlisi
Amin sagol canım
Sadece haber ver. Ama çocuğu onsuz büyüt. Gerçekten pişman olur ailenin başında burabilirse affet.
Bn haber berdm ve bu aksam bnmle knusmak istedigini soledi bir iki saate cikarm bakalm ne dicekmis
Mesaj olarak at olanları. Dikkat et kendine hem çatlarım ben anlatmazsan.
tamam güzelm atarim sanada saol
Biz dün onunla konuştuk ve o gayet güzel konuştu ama oda çok değişmişti zayıflamıştı falan. Bana neler neler dedi inanamiyorum :) beni sevmekten hiçbirzaman vazgeçmemiş ve ogün için defalarca özür diledi hatta ben dayanamayıp ağladım uzun uzun konuştuk herşey hakkından bana bundan sonra sürekli grüşmek istediğini söyledi evlenmek istiyormuş hatta ama simdilerde degil olay biraz yatissin evleniriz dedi bende tamam dedm bebegim icin felam baktim dedI sen artik beni sevmiyormusun ben orda tikandim tbi :) sonrasi iste bugün bebeği görmeye gidecez.. ama çok şaşırdım oda hep beni düşünüyormuş :)
Eigten kopyaladim :)
Umarım mutlu olursun.
Tesekkurler..
lafa bak aşıktım istemeden madem öyle evine gitmeseydin
E ben ne bileydm tecavuz edecegini film izlemeye gtmistik ondada kotu niyet yoktu birden bole oldu yahic aklimdan gecmezdi ona karsi sonsuz guvenim vardi
nası ne bileyim eve tek başınıza gitmen hata
Haklisin ama ne bileyim guvendigim icin gtmistim yani daha dgrusu aklimdan gecmedi hic ole bisey dsnmedm bile okadar guveniyordm yaninona biz evlilik hayalleri bile kurardik bilmiom ne oldu ona nasl kiydi bana aklm almiyor
burdaki kızlara neden anlatmıyosun senin gibi cok var güveniyorum seviyorum diyen
Hangi birine soyliym
Ama burdan soyluyorum herkese gercek ask diye birsey yok ben bunu ogrendm
hadi sen sogudun ya sogumayan hala aşıgım diye gezenler
Allah inlara dogru yolu gstersin o zaman ne diyim burdanda kimse grmuo ki uyariyim yani ancak durumumu goren akillanir
yine akıllanmicaklar senin gibi olmadan
Ben bilmiom valla ama artik omrum byunca bana yapilaninunutmicam o kesin
iş işten gecmiş allah analı babalı büyütsün
Sagol insallah kaderi guzel olur bebegimin
yasadıklarını yaşatma geregkir yıobaz yap ailenin haberi varmı?
Evet haberleri var
sahip cıksınlarda
Cikiyolar zaten ama ben istemiyrm yuk olmayi ya babasida ogrendi zaten byuk ihtimalle evlenicez :'(
adam seni seviymu?
Evet seviyorduk birbirimizi ben kendi adima konusuyorm benmki cok buyuk bir askti
hala aynıysa evlenin
Benim ayni değil yani aski bilmiom ama ona cok kizginim
kızgınlıgın gecer
Nasil gecsin ki
evlenince gecer ama merak ettiğim şey evlendiğinizde yatakta senin tavrın ne olur cunku hep ilk yaptıgı şley gelir aklına
Ben bilmiyorum hicbirsey ama heralde bisure bana dokunmasina izin vermem hatta mumkunse hic yaklasmasn sadece cocuga babalik ypsin yeter ama olmuo iste
o zaman başka birini bulur. ÇD
E iste ben bunuda kaldiramam zamanla olacak artik zaten beni seviomudur hala bilmiom ki acaba
valla kafam karıstı
Benm de kafam bayadir karisik
hamile olmsaydın birini bulurdun ama cocuklu işin zor
Yok ya artik aska inanmiyorum asik olmam ben bidaha
olsanda fayda etmez artık
Evet dgru fazladan aci cikaramam kendime
yani cocuklu birine kimse aşık olmaz
Evet dgru bende ole sevmedgm bir adamla omur geciririm artik ne yapalm daha dgrusu eski askmla iste
öyle düşünme aşk olmasada iyi niyetli biri mutlaka vardır
Eve hayatimi mahfetti falan ama iyi niyetli biri
iyi niyetliyse evlen o zaman öff ne yaptıugını bilmniyon sen
Evet dogru hemde hic bilmiyorum
gel benle evlen
Off ya hayr ben ondan baskasiylada evlenmem
hahah ben bekar isterim zaten ama sen hala aşıksın ona
Hadi ya öylemi gzukuo off ben ne salagim dmi :'( :'(
Hayir sadece salaklik yaptin
Ama hala ona asik olmamada bir salaklik
Mecburiyet
Evet dogru
evlen bgari
Evlenicem zaten demek benimde kaderimde o varmis
O varmis diye yapin
Evet :(
i
yi kolay gelsinb
Sagolasin tekrar
sen saol
www.kizlarsoruyor.com/.../q2323378-ilk-defa-yapicam-bakireyim
al işte bir aptal
Aynen hmde aptalin onde gideni bekaretini bu sekilde kaybedecek keske ben bundan 1 yil oncesine doneblsem
yapcM diye tutturmus
Yaw salak iste nekadar inanilmaz derecede gerizekali insanlar var cocuk onu ortada biraksinda grsun o bekaretini kaybetmeye cok merakli
Bide utanmadan canım yanacakmi diye sormus ama iliskiden değil tamam o zamanda anlik yaniyor ondan sonrada bir omurluk cani yanacak haberi yok
Cabirakip gitsin cani yansin ozaman anlar artik
Aynen ya gerizekalinin herturlu cani yanacak
İyiluk yaramiyo nedesek bos ona
Aynen birak yaksin kendisini
Oyle artuk
Yine roman yazmışsiniz
Anlamadm? @Alduino
Oğlum kız yalan mı söylüyo güvenmis işte
Iste beni anlayan birisi ama erkekler ne anlasin ben hemen guvenen birisiyim gercekten benim herzaman en buyuk hatam bu oluyor. :'( @güllügız
Sonuçta ailen seni anlıyor ya senin yanında ya o sana yeter yani yanlış okumadsm öyle herhalde.
@güllügız güvenmicekti erkekler ne anlar deme erkek oldugumuz için söyledik bunları güvenme işte erkeklere güvenme yani cinsellik konusunda
Ya allaha sukur beni silmediler tabi ama artik eskisi gibide degiller hic sakalasma yok mecbur olmadklari surece knusmuyorlar benle :( @güllügız
O zaman keske bana yol gosteren birisi olsaydi ben ne bileydim boyle olacagini sadece film izliycektik. :'( :'(
yol gösteren olsaydıda dinlemicektin cunku onu seviyorum diye sadece film bişey olmaz ben kendimi biliyorum dicektin aynı burdaki diğer kızlar gibi illa gidecekler
Allaha Şükür et en azından yanındalar ciddi diyorum eğer burada olsaydın allah korusun öldürürlerdi kardeşin ya da baban hapiste işte kötü olurdu ama yine iyi durumn buna sevindim. Sen sus Guru :) güvenle alakası kimse demesin birsey güven veren erkekde var güvensiz de hepsi öyle değildir eminim
Ben boyke birsey olacagini bilseydim hayatta gitmezdm ama. Cnku o benim gozumde cookk saf cok temizdi benim masum ilk ve tek askimdi. Benim ilk askim oydu ben erkekler hakkinda hicbirsey bilmiyordum ama onun sayesnde artik erkeklerI taniyorum galiba :'(
@güllügız tabi öyle biz demiyozmu evlerine gitmeyin diye ama aşıgım diye gidiyolar hem banane kim nabarsa yapsın o zaman
Tesekkurler evet allaha binlercekez sukrediyorum. Benim kadar sansli olmayanlarda var aah onlarin yardimcisi olsun ne diym :( @güllügız
bilseydim diye bişey soran ihtimali göz önüne alcaktın ben gidersem ya bana bişey yaparsa diye değerlendircektin bilseydi kimse yapmazdı hem her erkekde aynı değildir aynı olsaydım sana burada dil dökmezdim
Amin aynen. Guru döverm seni :)
Evet cok tesekkur ederm tabi konustugun icinde.. buarada siz tanisiyormusunuz? @güllügız
Evet Guru arkadasi tanıyorum :)
Haa anlafm bende diom. niye bole samimiler :) :) :) @güllügız
:)))
:)))
al işte seviyorum diye bile bile gidiyo hadi buyur burdan yak
www.kizlarsoruyor.com/.../q2363914-sevgilim-istiyo-ne-yapmaliyim
O kendisini bile bile yakiyor ben oraya film izleme amaciyla gtmistim ama onun amaci bile belli ben guveniyordm herseyden onemlisi
bir eve yalniz gidilmicegini bunlarin olabilcegini bile bile gittin herkes guveniyo ama ihtamli dusunmeliydin
Iste ben dusunmuyordum bile o benim hayallerimdeki gibi kusursuz biri degilmis ben ona herkesten cok guveniyordum ama sanirim bukadar cok guvenirken onun bir erkek oldugunu unutmusum :(
hic istemeden sahip olduysa bu tecavuze girer git sikayetci ol onuda mi. ben diyim
Ya nasil sikayet edeyim simdi hadi diyelm o gtti hapse biz ne olacaz
Evlenin o halde onu da mi ben. diyim almiyosa seni cocugun amaci basindan beri buymus
Bakalm bebegi istiyor o kesin hatta sevndi bile ama evlilik konusu falan acilmadi daha oda zamanla
Haber ver tabikide sahip çıkmazsa kendin bakarsın.. Allah kolaylık versin..
Insallah sagol eger cesaretimi toplayabilirsem yarin grusup haber verecem ona
Sakın aldırma cinayet işleme çok günah..
Yok be aldirmam zaten hayatta kendi bebegime kiymam
Aferin umarım herşey istediğin gibi olur..
Insallah sagol allah razi olsun
Amin Allah hepimizden razı olsun..
Sagolasin..
Haber ver tabi. zor durum ya Allah yardımcın olsun :(
çok sağol ona olan btün aşkım bitti şu an çok mutsuzum :(
Zorla sahip olduysa bu tecavüze girer bu durumda neden şıkayet etmedin. bana pek zorla gibi gelmedi k. b ama
ne demeye çalışıyorsun ya sen beni tanımıosan bu şeklde konuşamazsın tamammı ben hayatmda hçkmseyle çkmamıştım onada deliler gibi aşıktm nerden bileydm böle bişey yapacağını yaa
Tamam işte şikayette bulunsaydın aşkından ölsen bile sana bunu yapmaya hakkı yoktu böyle susma
bilmiyorm bu sefer bebek ne olacak
bence gıdıp soyle olan bıtenden haberı olsun sonuçta sen kendı ıstegınle yapmadın evlenırsınız en azından çocuk babaız dünyaya gelmesın
Haber vermisim coktan guncellemeyi gormedinmi yazdim orda?
görmedim kusura bakma canım o zaman çocuğuna shıpo cıkcak bısıyle evlen yanı
Babasi ile evencez zaten cocuga ben istemesem bile sahip cikcak oda bebegi cok seviyor ve istiyorda
ne güzel ısde :)
Evet allaha sükür :))
:) ısnanalah mutlu olrusunuz bı omur sadece çocuk ıcın degıl bı omur sevsın senı sohbet etmek ıstersen yaz bana
O beni seviyorda ben onu seviyormuyum bilmiyorum ustelik sevsemde birdaha eski yakinligI gosterirmiyim onuda bilmiyom :/
:) inaşallah düzelirsın ona karsı ama soyelde bısey var kı mutsuz olcanı bıle bıle nasıl evlenceksınkı bı omur mutsuz olmak daha kotu degılmı hıc bır sey hıssetmedın bırıyle evlenmek
Ben mutsuz olmam ki bebegim olacak bebegimi seven bir babasi olacak yani venim tek mutluluk kaynagim bebisimdir :)
Ver tabiki söyle ondan soğudum diyosun nası bir iştir seni red mi ediyo karnındaki cocuğu düşün oyuncak değil bu işler.
Ohoo ona soyledm bile isler degisti ognden beri evlenicekmisiz yaknda o dedi bende ustune gtmedm bebegide kabul etti. :(
Tamam iste dua et red etmemış yoksa daha kötü şeyler olabilir evin haberi var mı peki?
Bence önce adamla konuş ve sonuç ne olırsa olsun o bebeği kucağına al o bebeğin başka insanların hataları yüzünden hayattan koparılması çok yanlış :/
Alacam zaten babasiylada kinustuk bu aksam yine bulusacaz bakalm bana soyleyecegi bisey varmis
Mesajları okudum, babası kabul etmiş çocuğu gözün aydın. İnşallah güzel bir yuvan olur ve yıllarca mutlu mesut yaşarsınız.
Allah razi olsun insallah mutlu olabilirim insallah gulumsemeyi yeniden hatrlarim amin sagol tekrarr
Bu işlerin sonunu hic dusunmuyosunuz sonra böyle bebekleri yapiyosunuz oraya buraya birakiyosunuz 5 dklik zevkler için heba oluyo onca bebek yazık günah be bacı
ben yapmadm hiçbirşey zorla yaptı ya çoğunuz yanlış anlamış bu nedir ya
Bacı zorla nedir zorla kim kime ne yapabiliyo o anda napiyodun sen elin ne topluyodu sende istemişsin bellli ki razı gelmişsin ki sesin çıkmamış nerede yaşıyoruz ALLAH aşkına böyle bir dünya var mı
yaw ne bileyim hiç beklemiyorm ki ondan güveniiyordum ben ona ve başta şokun etkisiyle bişey yapamadm ben hala ona güveniyordm yok ya birşey yapmaz diyordum snrasıda yaptı ve ben artık hiçkimseye güvenmeyeceğime ymn ettm
Vereceksin başına bela ol. Madem sana zorla sahip oldu olayı kapatma.
Haber vermisim coktan zaten evlenicez en kisa surede bebek icin..
Sevindim buna hadi iyi bari
Evet ya tesekkurler..
ama zorla sahip olması iyi olmamıs adamlık değil
Tabiki iyi olmadi hemde hic bakma simdi gulucukler attigima bu benim iyi halim ilk zamanlar intihar dusunuyordum ben
değmezdi ailen dısında biri için kendi canını almaya değmezdi.. ondan elbet çıakr bu yaptığı
Evet dogru ama ne bileyim ya hic saglikli dusunmuyordum o zamanlar simdi ise daha mantikli dusunuyorum
gemişi bosver suana bak Allah büyük senin hatan yok bu işte
Evet haklisin tesekkurler.
rica ederim kardeşim. bebek kaç aylık şimdi
1 hafta sonra 4 aylik olacak insallah
oy maşallah karnın çıkıyordur yavas yavas :(
Masallah :) evet cikmista biraz buyudu artik bebek korkuyorum ama simdi konusacaklar hep ama biz erken dogum oldu filan deriz artik ne bilim yaaa dusunmek istemiyorum bunlari
kimse karısamaz buna imam nikahı kıymıstık çocuk varken diyin sonra resmi nikah düğün oldu
Aa tabi yaa neden hic aklima gelmedi ki dogru valla oyle diyebilirim cok sagol yaa
rica ederim ya yardımcı olduysam ne mutlu :)
Evet tesekkurler :)
en iyi görüşteki arkadas kadar mutlu edemedim ama olsun :))
Hahah tesekkurler ya ne demek her biriniz ayri mutlu ettiniz :))
o zaman sorun yok mutlu ol yeter :)
Yüzünü bile görmek istemiyorsan unutmaya çalış kardeş. Çok acı bir durum. Ailenden destek al, gerekirse psikolojik destek al. Karar verebildin mi ne yapacağına?
Artik is isten gecti ben ona coktan haber verdim evlenecez en kisa surede :(
O da bir çözüm tabi :( hayvanlık etmiş. Belki insafa gelir bundan sonra. Inşallah mutlu olursunuz kardeş
Min insallah kardesim saolsin
çocuğu aldırma sakın bir cana kıymaya hakkın yok o kişi artık kimse onunda bilmesi gerekli
O da artik biliyor hayr ben cocugum icin katlaniyorm herseye zaten yoksa ben coktsn gtmistim bu dnyadan
hayır saçmalama öyle dünyadan gitme falan ne oluyo çocuğun için yaşa bundan sonra
Evet oyle yapacam ilk zamanlar bole dusunuodm gercekten cok kotuydm smdi biraz toparlandm bebek beni hayata bagladi sanirim
bebek bağlamıştır heralde bilmiyorum ama onu aldırmamak konusunda en iyisini düşünmekte en iyisini yapmışsın
Evet bebegi aldrmam bana dahada kotu olcakti en azndan smdi onu grmem ona annleik yapmam biraz bana unutturcak ya unutturmicakta azda olsa hafiflicek iste
allah yardımcın olsun kardeşim inşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olur
Insallah kardesim saol allah razi olsun :(
amin cümlemizden :))
Amin.
üzülme sakın üzülürsen karnındaki çocuğuna yansırmış o yüzden mutlu ol mutlu olmak için elinden geleni yap ki çocuğuna zarar vermesin sağlıklı bir çocuğun olsun
Üzülmemek elde değil ama ya ne yapayim :( bukadar bulanti normalmi acaba yoksa strestenmi oluyor. erak ediom ya cok kotu hissediyorm
stresten olma ihtimali çok yüksek hamile olan bir tanıdığım var stres ve üzüntüden dolayı çok midesi bulanıyo stres ve üzüntüden dolayı uzak uzak durmaya çalış
Sence uzak durmam mümkünmü :'(
çocuğunu düşünüyosan mümkün üzüleceğin var ki kabul etmiyo mu bebeğine sahip çıkmayı babalık yapmayı
Ediyir etmez olurmu cok sevndi htta ama iste ben hala ondan korkuyorm
neyinden korkuyosun evlenmiyecekmisiniz
E tamam iste insan ister istemez korkuo o gun aklmdan cimiyor ki
tamam korkabilirsin de eşin olduğunda da aynısını yapacak hali yok yapmaz heralde
Evet dogru iste ne bileyim hem sonuc yine ayni olacak bana yine sahip olacak ama olsun ben bebegim icin herseyi yaparm evlenicem onunla en azndan namusumda temizlenmsi olur
evet namusun temizlenmiş olur çocuğun babasından ayrı kalmaz baba eksikliği yaşamaz yani sonuç olarak yine sahip olcak sana ama zorla olacağnı sanmam evlenince o kadar odun olmaz çocuğun falan olduktan sonra
Insallah bakalm tavirlari falan cok degismis ama konusma tarzi artik daha bir kibarlasmis. Tek dusundugm sey cocugum zaten
o zaman için rahat olsun değişmiş madem daha bir ilgili falan olur sana karşı çocuğunu düşüneceksin tabi
E bir zahmet ilgili olacak hem gnlumu almasi lazm hemde icimde onun cocugu var bakalm ona karsi yumusayabilecekmiyim acaba bende o gnleri hem merak ediorm hemde korkuyorm
zamanla düzelir
Aynen zaman herseyin ilacidir :)
öyle
ne yaptın çözebildiniz mi sorunları
Oncelille sordugun icin saol :) evet durum gitgide iyiye gidio onun ailesi de ogrendi ve torunlari olacak die sevndiler :) belki bgn hepberaber yemek yerz aksam babasida her sabah ugrayip karnimi yani bebegini seviyor bu yani
oh oh allah mutluluğunuzu daim etsin en kötü gününüz böyle olur inşallah
Insallah kardesim insallah ben bebegim adina mutluyim :)
üzülcek halin yoktu babasıyla falan büyüyecek çocuk tabi mutlu olcan
E yani dogru sukur ya cokk sukur
özelden mesaj atabilir misin sormam gerekenler varda kardeşim
tamam simdi değil ama snra atarm olurmu şu an bisiler yicem
tamam sonrasınd engellersin istersin çok önemli benim için
Ne gbi sorular burdan soramazmisin
hayır soramam
Hm pki snradan ozldn atarm aksma dgru falan
tamam kardeşim allah razı olsun şimdiden
Ne dmk kardesm sizdende
amin
çocuğu doğur torbacılara ver meslek öğrensin kerata..
offf ya :(
evleneceksen sıkıntı yok. umarım hayal ettiğin gibi olur herşey hayatında. Şimdiden mutluluklar diliyorum
Tesekkur ederim :)
;-)
zorla morla artık olan olmuş ve sizin çocugununz her babanın evladının oldgunu bilmesine hakkı var söyle bence
Soylemisim coktan gncellemeyi gormedinmi? Bebegi kbulde etti 2 haftaya evlencez
Eig'yi okudum.
Allah yardımcın olsun... Çok çok merak ederim ben. Ya mesaj at ya da buraya yaz n'olur? :)
tamam yazarm ben sagol yazdgn icon bunlarn hepsi bana moral oluo gercekten hernekadsr tanimasamda yanimda bikackisnin oldgunu grmek iigelior gercekten sagol
Rica ederim, ne demek.
Mağdursun sonuçta... İnşaAllah her şey yolunda gider, unutma Allah var. :)
Aynen herseye ragmen allahimin adaletine ve sefkatine sigindim sagol tekrar
Rica ederim.
Haber bekliyorum. ^.^
Olur yarn haber verecegm cok kisi var :)
Unutma beni de :)
Olur unutmam heryere bir yaziyi yazcam allah razi olsun hepinizden bu sitede hakketten ii insanlar var :)
Aynen öyle...
Teşekkürler :)
Neyse size ii aksamlat ben cikiyorm :)
Hayırlı akşamlar :) Allah'a emanet...
Sagolun sizde allah emanet olun :)
Allah razı olsun. :)
Biz dün onunla konuştuk ve o gayet güzel konuştu ama oda çok değişmişti zayıflamıştı falan. Bana neler neler dedi inanamiyorum :) beni sevmekten hiçbirzaman vazgeçmemiş ve ogün için defalarca özür diledi hatta ben dayanamayıp ağladım uzun uzun konuştuk herşey hakkından bana bundan sonra sürekli grüşmek istediğini söyledi evlenmek istiyormuş hatta ama simdilerde degil olay biraz yatissin evleniriz dedi bende tamam dedm bebegim icin felam baktim dedI sen artik beni sevmiyormusun ben orda tikandim tbi :) sonrasi iste bugün bebeği görmeye gidecez.. ama çok şaşırdım oda hep beni düşünüyormuş :)
Eig ten koyalayip yapistirdm :)
Aaaa süper yaa :)
Umutsuzluğa değmezmiş gördün mü? N'olursa olsun hep bir umut vardır. Bunu deneyimlemiş oldun, biz de görmüş olduk. :)
Allah bundan sonra hep yanınızda olsun.
Sağlığıyla sıhhatiyle analı babalı inşaAllah... :)
Evet herzaman bir umut vardir :) insallah sagol :)
Rica ederim...
Unutma "Allah" de ötesini bırak... :)
Aynen öyle güzelim allaha sükürler olsun :)
Bence aldir. Yüzünü gormek istemedigin birinin çocuğunu taşımak mantıklı değil. Hem o çocuğu her gördüğünde aklına o kişi gelir.
Hayr aldiramam artik babasina haber verdm bile arkadaslar gaza getrdiler
O halde çok iyi bak çocuğa, n3 olursa olsun ona sakın küsme. Her zaman bu olaylardan en cok çocuk etkilenir unutma bunu
Evet o benm cocugum ona asla kusmem
Arkadaşımdan biliyorum, annesi ona küsmüştü, hayata küsmüştü. İnşallah çocuğunla hep mutlu olursunuz
Bende baslarda ole dsndum zaten ama snra bunun bana bir faydasi olmicagini dsndum mutlu olmasam bile cocugum ivin mutluymus gbi davrancam
Güçlü olmak zorundasın, bundan sonra daha zor şeyler çıkabilir karşına... Ama vazgeçme
Ben bunlari bu yasta kaldirabilirmiyim bilmiyorum ama dayanabildigim kadar dayanicam allahim aklimi kacrmasam iyidir
Derdi veren dermanını da verir
Evet zorunda zaten ama ven ondan artik derman bile istemiyorum sadece benim bebegime iyi bir baba olsun onu hakkettigini gstersin yeter bana
Az çok tanıyorsundur, nasıl biri?
Imm bikere iyi niyetliydi saftı oda benim gibi karakterlerimiz cok benziyirdu ondan dolayi bende ona asik oldum onun disinda cok yakisiklida valla allah var simdi ama bana tecavuz ettiginden beri degistimi aynimi hicbirsey bilmiyorm baba olmayida cok istiyordu bu arada hep bana diodu biz evlenince cok cocuk yapalm falan
Bence iyi baba olur, zaten çocuk istiyormuş önceden. Üçünüz beraber güzelce vakit geçirebilirsiniz. Ikinizin arası da düzelse çok iyi olur. İster istemez yansır çocuğa
Ikimizin arasi zor duzelir ya bilemiyorum ama ona yumusamam biraz zaman alir bak hayatta yumusamam demiorm cnku kendimi biliom ama hemende olmaz
Zamanla düzelir, bir çocuk gelsin bu dünyaya
Aynen ya hicbirsey umrumda değil beni sadece cocugum ilgilendiriyor artik
haber ver ama cocuk icin fidye iste :D yani ben olsam öyle yapardim :D bilmiyorum :D sadece fikir vermek istedim :D
off ya keşke bende böle gülümsebilseydm bundan tam 4 ay önce herzaman gülümseyen bir insandm ama ben çok değiştm :(
ne diyim ki ne söyleyebilirim senin bilcegin is espriyle yumusatmaya calistim :(
teşekkür ederim :(
Hee ben bu filmi izlemistim finaldede oglum bak bu senin baban oluyo
2 mantıklı seçenek var.
1. o çocugu tecavüz etti diye şikayet etmek bu en mantıklılarından bırısı
2. onunla evlenmek
3. cocugu aldırma kı bunu aklından cıkar
2. Si oluyor şu an sagolun :)
Olum ne mal adamsınız siz ya , istemeden nası sahip oldu sana , ya yolda görsem arabayla çarpar giderim arkama bakmam
Sen istemeden sahip oldu diyorsun yani tecavuz bu. Sikayet et cezasini ceksin.
Sikayet etsem bebegime ne olacak ki hem artik ona bebegide soyledm herseyi konustuk evlilikte bir sure snra olacakmis benm artik hayatm bu
Ben oyle biriyle evlenmezdim allah yardimcin olsun
Ben evlenmek zorundaym ama cocuk olunca isler degisiyor sagol
herseyin hayırlısı olsun zor bir durum ama guzel bı yuva nasip etsin allah:)
Insallah hayirlisi... tesekkur ederim saol
her ne olursa olsun o çocuktan haberi olmalı. bir çocuğu babasından ayırmaya kimsenin hakkı yok
babamı allah böle babanın belasını versn
ona kızgınsın haklısın da. ama her ne kadar şerefsiz de olsa yine de bilmeye hakkı var
Bencede ama aldır derse 3 ay sonra söyle aldirtamaz
evet yaa :((
hem aldırmakta o kadar kolay değil ki babanında haberi olmalıymış
kararın ne
kararsıozım şu an yer yarılsın ve ben içine gireymde hiç çıkmayaym istiom :(
ne olursa olsun habei olmak zorunda diye düşünüyorum :(
off ya nasl sölücem bu sefer yne kızcak 3 aydr nie sölemion die :((
YA ne hakla kızıyo, bırakırken ve şerefsizlik yaparken düşünseymişti.. şimdiyekadar keşke şikayetci olsaydın :(
o bırakmadı ki ben bıraktm onu kaçdefa özür dilemeye çalıştı ama ben onun yüzünü bile grmek istemiyorm
peki sence olmazmı yeniden? en azından bebek için bir düşünsen? o kadar ciddi bir tecavüz olayımıydı bu affedilmicek kadar?
ya normal teccavüzdü işte bide afedilecek kadarımı var bebeğin açısından düşünüyorm oda herkes gibi annesini ve babasını bir arada ister onada hiçbirşeyi çaktrmicam babasınada haber verecem tek çarem :(
ya şimdi bir tanımadıgın kişitarafından bide tanıdıgın bir duygusal bagnın olmadıgı biri tarafından direk ugrarsın tecavüze ama bu adamla nasıl oldu seviştiniz o noktaya geldi sen izin vermedin o yaptımı yoksa bir odada vs yalnız kaldınız zorlamı yaptı sadece sürtünecektiniz dinlemedi girdimi? bu gibi durumların bir kısmında affedebilirsin cünkü yarı etken senin o kadar yaklaşman onu delirtecek kadar ileri gitmen ama ansızın bir yerde cullandı vs yaptı ise ona bişi diyemem :(
hayır bak biz sadece beraber film izlicektik hepsi bu ona sarıldm öyle izledk filmi snra o beni öpmek istedi ben geri çekldm ama yanağımdan falan öptü bana sarıldı git gide üstüme geldi bende bir süre snra evden çıkmak isteynce gitme dedi sarldı snra böle derken oldu işte of :( anlatrken sanki bidaha yaşıyorm allah kahretmeesn
Yaaa bişi diyemiycem :( sonra gorustunuzmu hihiç ya da hemen ciktinmi ordan?
Hayr ben snra cktim ordan o bikacdefa beni aradi defalarca yoluma cikti knusmaya calisti ama ben hersfernde onu gnderdm ona bagrdim :(
Zor durum yaa :( maddi özgürlüğün varmı?
Ailemin var venim kendi yok
Neden bikac arkadasta demis ama ben ozelden knusamiom şu an bulundgm drmla ilgili bir srun var :(
Burdan sormak istemedigim sorular vardı peki sorun değil.
Ne gibi sorular sagolasin anlayisin icin çok tsk ederim
Hyr hic almadm ne bileym hamile kalmisim iste off ya sansim yokki iste neyse ya herseyin hayrlisi belki bu bebek hayirlisiyla gelir. Zaten oldugu bozldugum icin sadece agliyordm
Ama tisindim demedin bak.. arlarinda cok fark var. Bu gibi sorular icin ozel demiştim.
Bak demisin kiBen bebegimi dogurcam oda birakmaz bebegini allah var okadar vicdanszda deildir heralde ama sorun su ki ben cesaretli deilim :( sen bu adamdan tiksinsen bu sekilde konusmazsin
Bilmiorm belkide hala salak gibi onu seviyormuyumdur sen bunumu soluosun?
Bak sen zevk almadim diyemedin benxe zevkte aldin.. tiksinmiyorsunda sadece kizginsin. O evden istesen cikabilirdinde.. sen biraz sabırlı davran ama senin is olmaz değil
Hayr zevk falan almadm namusum gtti nesinden zevk alayim ki evet tamam ondan tiksinmiyorm ama cokkk kizginim ona
evet kızgınsın ona sadece!
bak namusun ortada kalsan giderdi, nihayetnde sevgin adam bu ve sonunu getirmek istemiş de..
neyse dediğin gibi hakkında hayırlısı inşaallahh.
Evet onunla evlenicem namusum soz knusu hem oyle ya da bole benm onunla bir gecmisim var ynede sagol insallah :(
Geçmiş olsun olan olmuş önüne bak iyi karar ver ama bir insan birine nasil zorla sahip olur amkk nerede yaşıyoruz laa
Bencede hadi onu gectim ben herseye ragmen onun sozde sevdigiydim o an bunu yasamak dahada zor geliyor
Aldırma bence daha dogmamıs bir cocugun günahını kaldıramazsın diğer dünyada hayırlısı neyse rabbim onu verir
Evet oldurmicem zaten
Bencede en hayırlısı budur
Evet tsk ederim
Rica ederim
ulan millet çocuk yapacam diye ıkıcını yırtıyor bir türk flimleri birde türk kızları ilk seferde hamile kalıyor
Hamile kaldm baslarda istemiyordm ama şu an bebegimi seviyorm onu
wowow shit inanmaz ki o yüzden yaşın ufaksa bebekten nasıl derler uzaklaş sonrası daha kötü ola bilir ama ara söyle ailesinede olmadı
Ona söyleyecem galiba yarin :(
Dogruluguna inanmiyorum ama eger dogruysa...
Adama icinde gram sevgi kalmamistir bu olaydan sonra. Cocuguna da kendine de hayati zindan etme. Aldir.
aldıramam :(
Neden?
kıyamam ya hafiften karnımda büyüdü ben böle bişey yapamam
Adama haber vermezsen, yasadigimiz ülke de insan beyninin ne halde oldugu ortada, cocuk dogunca adin cikacak. Denmedik laf kalmayacak. Belki bir baska o. Cocugu gelip musallat olacak daha bir sürü sey kaldi ki cocugun büyümesiyle alacagi ruh halini düsün. Tamam annelik icgüdüsü ama ona her sarildiginda o tecavüz gelecek aklina.
Adama haber verdin diyelim. Evlendiniz. Nasil izin vereceksin sana dokunmasina. Bu cinsi olarak degil sadce. Elini tutmasindan gözlerine bakmasina.. izin verebilecek misin?
ya tamda bütün korkularımı şu an sölediğinin farkındamısın onuna evlensem bile bu sadece kağıt üzernde olur ki yani ben öyle isterm :(
O evlenir mi orasi da var? Kaldi ki varsay evlendin. Cocuga ne olacak? Istedigi kadar canindan can olsun, askla sarilabilecek misin cocuga? Hazir miydin ki?
o evlenir bence ya :( hayır ddaha biz çocuğum hiç hazır deildim ama ben çocuğuma anne sefkatini gösteririm tabi o günahsız bir bebek :(
ben özelden kmseyle knuşamıyorm az öncede bir arkadaş at dedi teşekkür ederim yinede ya ama ben kesn kararımı verdm yarın babası olacak o şerefsize söleyecem
Acikcasi konuyu burada konusmak sikici hafiften. Pek ic acici degil. Konusmak istersen, zaten ben söyledim mesaj atmani memnun olurum ! Ve merak etme aramizda kalir.
Yaptiginin dogru olmadigini düsünüyorum. Sen bilirsin.
teşekkür ederim konuşmaların için allah razı olsun ne olacaksa olsun artık ya :(
ya özel bir sebepten dolayı mesaj atamıyorm işte :( burdan söle
Nasil istersen.. bence yanlis yapiyorsun
yok ya arkadaşların genelide öyle sölemiş en doğrusu bu bebeğimi düşünmek zorundaym bundan sonra bütün hayatımı ona adıycam
Kusura bakma ama aldirma da ne yapiyorsan yap kafasinda ki insanlarin kafin tecavüze ugradiysa kadin ölsün niye cocuk ölüyor kafasinin 12 yasinda tecavüze ugrayan cocuga rizasi vardi denilerek tecavüz edenlerinservest birakan kafanin mantigini savunuyorsan aldirma !.
Sen bilirsin. Ama o cocuga istedigin kadar ada kendini, cocuk arkadaslariyla senin yüzünden az kavga etmeyecek, cocuk babasini soracak, varsay evlendin? belki ölmeyeceksin ama henüz dogmamis bir cocuk icin kendime hayati cehnnem edeceksin. Dedigim gibi cok inandirici oldugun söylenemez. Yine de konusmak istersen konusabiliriz. Bence yanlis yapiyorsun.
ya öyle söyleme ya kendi bebeğimden nefret edemem ve bizim durumuda ona anlatmam zaten
Kendi bebeginden degil ki kendinden nefret edeceksin..
hayır bebeğimin babasından nefret ediyorum
Burdan cevap vermiyorum.
peki sen bilirisn saol...
simdi cocugu dogurmak istiyorsan haber verim nafakani alacaksin. ya da nefret ediyorsan mahkemeye gidip sikayet edeceksin. ha dogurmiycam diyorsanda gidip aldiracaksin sorun cozulecek
Doguracam biz onu coktan hallettik ya aslnda soruyu guncellemekmi lazm yaa
Turk klasiği yapcak bisey yok yediğiniz nanenin sonunu düsünseydiniz boyle olmazdi cocugun aileside baya genismis seni istiyolar ve bebeği kabulleniyorlar turk degildir onlar yalan yalan inanma
niye türk olmasınlar gayet iyi insanlar valla
Walla bizim toplum hemen oyle kabullenmez benden soylemesi basina is acma bir hata yaptin hatalarina devam etme
hatayı ben yapmadm o yaptı
Sen istemeseydin bosalana kadar icinde durmazdi konusturma beni ama yine yazdigin dogruysa allah yarfimcn olsun
yazdığım doğru tabi saol. ve diyecek hçbirşeym de yok artık
Allah yardımcın olsun. Umarım gönlünce olur her şey, üzülmezsin artık.
Umarim cabm cok tesekkur ederim sagol...
Rica ederim. Tam annelik duygularımın kabardığı bir anda rastladım soruna. Yukarıdaki yorumların tümünü okudum birsürü duyguyu bir anda yaşadım. Her şeye rağmen dünyanın en güzel olayı başına gelen, annelik. Bebeğin için karamsar olma olur mu?
Olur canım artık çok mutluyum bebegimin tekmelerini hergun hissediyorum karamsar olmamin imkanı yok :)
Çok mutlu oldum senin adına.
tesekkür ederim canım :)
hayırlı olsun dıyeyım. bide bunun gunahı var unutma
Ben gunah olan hicbirsey yapmadm
oyle dıyorsan sorun yoktur
Aynen oyle tesekkurler
rica ederim. isimide ben koyayaım bari :)
Ismi hazir dun cinsiyetini ogrendim kizmis eylül diye dusunuom :) ne onerirsin kardesim
hayırlı olsun. Hifa öneririm :)
Hifa nekadar degisik benim kuzenimin kizinin adida hiva heja super dmi :D
onlarda benzer olmus :) cok sevdıgım bır ısım, anlamı gızlı gızemlı
Evet ole gizemli vay guzel anlami varmis ikinci kizima dusunurum artik saolun ama benim icin eylul isminin ayri bir degeri var gercekten
:) tabi benımkı sadece oneri, senın ıcın hos olanı koymalısın oda eylul
Evet tesekkurler :)
rica ederim :)
Söyleme , senin gibi birinden o cocuk cıksın istemez , intihara kadar gider yazık jojuğa
Anlamadim?
Boskoy
Herseyi okudum ve inan senin adina cok sevindim allah anali babali buyutsun
Saol canim insallah tesekkürler :* :) sizin bu dualariniz oldugu surece benim bebegim güvendedir saolun ya gercekten aah razi olsun :* :)
Ona değil ailesi ile baglanti kur ya da kurmaya çalış duzgunce anlat o kacabilir
Yok ben ona coktan soledm bile aileside bilio artik is ciddiye bindi evlenicez daha hazrliklari varmis snrada evlencez zaten... iste benim hayatim kurdugum butun hayaller suya dustu ama olsun ya bebegim ocin deger
Alllahimiz mutluluk nasip eylemesini dilerim İnsaAllah
Amiin insallah saol
Bence soyle. Gercegi bu zamanki aşklar zevkten ibaret yoksa kimse. ask peşinde değil...
söyledm evlencez en kısa sürede. siz ne demeye çalıştınız?
Ben dedim. Ki ask >seks>sevişme>yatağa atma ve>ayrilma >soğuma ve ağlama ya geliyor konu yani seven kişi nasil yatağa atarim derdi olmuş yoksa kimse aşk peşinde değil zaten istediğini aldıktan sonra kiş. Soguyor...
ben bişey yapmadm yani onu söylüom
Onu bilemem artik herşeyin hayirlisi olsun kardeşim camiye kactim ben hayirli cumlar
sağol sanada hayırlı cumalar allah kabul etsin
sağol rabbim cümlemzin kabül eder inşallah amin
O cocuga soyle namusunu temizlesin sen onun namusu olmussun
Evlenicek zaten benimle namusumu nasol kirlettiyse simdide temizlicek. Beni mutlu etmek icin hersey yapicakmis keske zamanla mutsuz etmeseydide smdi mutlu etmek zorundada kalmasaydi haber vermisim bu arada
Evlen sonra oku aciktanda olsa oku elinde diploman olsun calis ona boyun egme sonra baktin olmuyor bosanirsin
Evet kesinlille okuycam zaten bemde ailem okutacak beni ben mutlkaa universiteyi kazanirim cnku notlarm iyiydi ozellikle sayisalim iyidir
İnsallah diledigin gibu olur. Oglanin yasi kac okuyor mu
O 20 yasinda yok ikimizde universiteye hazirlaniyordk ki
O oglan seni aldatir gibi yalniz ben beklerim o yasta. Onun ailesi ne diyor bu duruma
Onun aileside bebgi cok istediler hatta torunumuz diye sevmeye baslamislar daha ben grmedm bunlaribana bebegin babasi soledi yok ya aldatmaz bnce yeternce akillanmis gbi duruo bendahada surundurcem onu zten
İnsallah diledigin gibi olur canim
Umarm :/
Ne kadar basit birseymissin gibi anlatıyorsun ya Yuh yani
Nesi basit?
Dogursam mi solesem. mi diyon ailen ne dicek kimden derse ne dicen
La yazma burada senaristler görürse bu konunu9473636383737inci versiyonunu cekerler. Daha öğrenmenin mi
Ortada bir gerçek var, o da bu doğacak olan çocuk çok şanssız
Evet oda bir canli bir bebek sadece benim bebegim :(
Cocugu aldirma adama da git soyle. bir evladi oldugunu bilmeye hakki var.
çocuğu aldırmam zaten :( gidip onada söylemek sanırım tek çarem bu
Vurdurmadan once dusuncektin ona o fırsatı sen vermişin fasa fiso ypma boşuna
ben bilmiyodm öyle olacağanı daha önce hiç sevgilim olm adı erkekler neyde ne yapar hiç bilmiorm ve onada snsuza kadar güveniyordm o sanırım hayallerimdeki gibi deilmiş
Manyakmısınya ne demek zorla :D
Sankı çıglıklar attında kımse gelmedi :D
kim gelebilirdiki ağladm tabi çırpındımda ama evde kmse yoktu :(
evlen ozaman :D ne ugraşıosn cocukda var yıosa evlenmesın :D
evlenicem zaten knuştukta onunla en kısa zamanda göbeğim tam çıkmadan evlenicez hayırlısıyla
gıt aldır dıcem olmucak gunah a. q doğur dıcem olmucak.. bence bu boku hıc yemeseydın ya da bılınclı bı sekılde korunsaydınız a. q abazamısınz :)
Yawww biri daha gel smdi anlat ama sende buyuk ihtimakle onyargili davranip inanmicaksin bak bu tamaminen BENIM ISTEGIM DISINDA oldu
yaw tobe tobe konusturma sımdı benı madem senın ıstegın dısında oldu sene adam gıbı bırını bulsaydın yatın kalkın yatın kalkın benım ıstegım dısında oldu deyın ohhh a. q neguzel dunya.. l*n karnındakı bı can farkındamısın atsan atılmaz satsan satılmaz.. madem bu boku yedın o cana kıyamazsın sonuclarına katlanıcaksın bana gore
Zaten ona kiymicam ayrica rica ediyorum duzgn konus biz babsiyla konustuk anlastik ayrica ya
sen o adama fazla guvenme kızım onun nebok yıcegı bellı olmaz.. kız bayanlar brz uyanık olun ya herkez tahmın ettınız gıbı temız kalplı degıl.. hakkında hayırlısı olsun ama acele kararlar verme yıne o ınsana guvenıp yarı yolda bır kez daha kalmak var
Umarm herkes icin hayirlisi bebegim icin en iyisini yapmak zorundayim düşünüyorum sürekli ne yapsam diye eskide hemen şıp diye çalışan aklım neden şimdi durmus anlamis deilim
bu cok normal ınsan hergun hamıle kalmıo dımı.. kafan daha cok karısıcaktır boyle bısey eskı kız arkadasımla benım basımada gelmıstı.. sen sakın olmaya ve saglıklı dusunmeye calıs ve ıyı kararlar vermye bıdaha yanılmamaya calıs cunkı şu an bı can tasıosun ve ınsanların agzı torba degılkı buzesın.. yanı kımseye oyle sıp dıye guvenme
Evet haklisin benmde sorunum en buyuk hatam bu zaten hemen herkese aninda guvenmek benim olayim. hep buydu sadece bu olayda değil herdurumda oyle cabucak guveniyorum insanlara
valla ben sozun sonundayım dıcek bsy yok hakkında hayırlısı
Sagolun insallah hayirlisi...
Ricaaaa...
Biraz acımasızca olucak ama aldır kurtul bu yasta tek basina cocuk bakamazsın
okumuştum önce ama yorum yapmamışım şimdi farkettim konuşup anlaştıysanız allah mesut etsin sizi
Tesekkurler okudugunuz icin saolasin allah razi sun :)
rica ederim
Polise ver o oros pu çocuğunu Tecavüzden yatsın içerde
Ona cokktaann haber verdim evlenecez bebegide benide cokk seviyormus sevgisi batsin :'( soruyu guncellesemmi yaa.
evlen çocuğu doğur sonra koy kapıya Tecavüzcü oçu
Ya ben cocugum icin evlenicem zaten babasiz kalmasin diye yoksa benim hicbir anlamda ihtiyacm yok o kisiye.
sen bilirsin ilerde Daha büyük bir sıkıntı çıkmaz inşallah ALLAH yardımcın olsun
Umarim cikmaz insallah. Tesekkur ederim.
Inşallah rica ederim
Babasız bir çocuğu bu dünyaya getirip kendine ve özellikle o çocuğa zarar verme.
3 ay geçmeden gereğini yap.
Çocuğu babasız mı büyüteceksin? O çocuk sormayacak mı sana babam kim?
Hayir sende yeninolaylardan haberdar deilsin ben babasina haber verdm bile evliligi bile knustuk :( bebek icin hersey.
Herif kaç yaşında?
Ben 19 olduguma gre oda ben bibucuk yil falan byuktu o zaman simdi 20 dir heralde ama bu agustosta 21 olacak
Mutluluklar.
Saolunda neden yasini sordunuz?
Çünkü daha ikiniz de küçüksünüz çağa göre.
Evet biliyorum bana kalsa 24 yasmda felan evlenicektik biz onunla ama o berbat etti herseyi
Bazen kader seni yönlendirir. Her şerde bir hayır vardır
Evet haklisin bende hep oyle derim herseyde bir hsyr vardir mutlkaa
Hangisini yaparsan yap ama hem ahlaksız ilişki yaşayıp hemde pişkin pişkin utanmadan anlatma
Ben yasak iliski falan yasamadm arrik bak gene soyluyorum bana yargisiz infaz yapmayin ya yeter be zorla oldu diyorm kmse anlamiyor :@
Evinde annenin dizinin dibinde otururken mi oldu
İstemeden mişmişmiş
Off lutfen ugrasamam ister inaaannn ister inaannma kefy senin ya ugrasmicam ya artik bana inanmayanlarla
Sen adamın evine git sonra istemeden oldu de
Elin evinde ne işin vardı
İslamla alakasız gençlik sizsiniz işte
Sadece film izliycektik ben ona guveniyordm ne bileydm bole olacagini
Bak arkadaşım islamla alakan olsaydı şayet
Nikahsız bırak evine gitmeyi selam bile vermezdin ona
O yüzden o hatalı bu hatalıyı geç
Size bir iyilik gelirse bu Allahtandır size bir kötülük gelirse bu sizdendir ayet meali var
O çocuk hayat boyu kabuslu imtihanındır
Aldırsan daha büyük imtihanındır
Ya lütfen icimi karartma ama ne yapayim bnimde hatam var tabi evine hic gtmemem lazmdi :'(
Tek bir yol var önünde
İslamı öğren uygula yaşa ve ömrünü Allah yolunda harca
Allah affeder bağışlar belki
Ben allaha şükür islamı gayet iyi biliyorum namusumla serefimle bu yasa kadar geldim allahin emir ve sartlarini biliyor ve uyguluyordm tamam ogun oraya gttim ama simdiki aklm olsa kesinlikle gtmezdim tamaminen duygularmla hareket ettim ve sonuc kafasiz basin derdini cekiyorum
Bana özelden ulaş bir kaç tavsiyem olacak
Burdan soyleseniz olmazmi ben erkeklere ozelden mesaj atmiyorum kusura bakmayin ya kizar diye korkuyorm sagi solu belli olmuyor tekrar kusura bakmayin :(
Kim
Bebegin babasi
Haberi yok diye konu açmadın mı
İşiniz gücünüz yalan dolan
Off ya ozelden yazmaya korkuyorm iste ne bileym
En iyi yalancı kimdir bilir misin
KENDİ YALANINA KENDİ İNANANDIR
çünkü başka kimse inanmaz
ah ah neden bu gençlik elden gidiyo yazık sana be güzel kız 19 yaşındasın ailen nedicek
Ailem masum oldgumu bilio o bana yeter
peki nasıl kandın sen ona ben erkek olduğum halde evlenmeden asla öyle birşey yapmam yapmadımda Allah şükürler olsun doğacak çocuğa üzülürüm başka birşey üzülmem
Ben sadece film izliyecez sanmistim olayin bu boyutlara gelecegini hic dsnmezdim
Allah yardımcın olsun ben yardım etmeyi severim peki seni bıraktımı o
Hayr birakmadi bikacdefa ozr dilemeye calsti dnlemedm hic en son bu sabah ona bebegin olacagini soledm basta sert ciksada sevndi bu aksam grusmek istedigini soledi bisey dcekmis malesef onubyine grmek zorundaym :(
Bakmazsa babalık davası aç dikkat et zamanaşımına uğratma
Babalik davasi ne?
Çocugu reddederse acabilecegn dava snucta evlenmeden doğurursan baba hanesine ne yazdrcan?
Ama cocugu red etmedi ben soyledm ona
İyi o zaman evlnrsen o sorun kalmaz
Evet ya buyuk bir ihtimalle evlencez galiba :(
Resmen bu kadar manyakliga pes olm hicmi akil yok sizde
neden ki
Anan baban yok mu senin onlar sessiz mi kalacak bu duruma
onlar sessiz deiller ama ben bişe sölemiorm bişey yapmalarını ben istemedm onlara dedm zaten ben babasına haber vercem evlenicek benle dedm :(
Senin durum çok sakatmış bence bebeğin babasına söyle tepkisine göre hareket :/
tepkisini bende merak ediyorm söyleyecem zaten tek çarem o
Bir an önce halletmelisin
evet bu durumda daha fazla yaşayamam
Bunun gerçek olma ihtimalini göz önüne alarak haber verme derim
ne yapaym peki :(
merak etme senı bulur senın vajınanın taını almıs gelır yanına ozman dersın o senı hap si... ye gelir