AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
237Cevap
Bu hikayeyi begenmedim insan biraz inandirici olur evlilik disi hamile kalinca cocugu dogurmak kolaymi baska bir senaryo yaz.
Sana zorla sahip olan birine hamile olduğunu söylesen ne olur söylemez ne olur
söylesem kesnlikle bebeği alr die düşünüyorm :(
Bebeği kabul etmeyebilirde bana biraz karaktersiz gibi geldi
Bilmiyorum ama yok be yapmaz bunuda bana
Yani insallah yapmaz yarin soyleyecem ona
Sonuç ne söyledin mi
ohoo çoktan söyledm. bebeği istedi hatta aileside istedi en kısa sürede evlencez
iyi bari
saol sorduğun için
Troll soru ama cevap veriyim
Babasi degilmi o tabiki haber vercen
ama ben onun hakkettiğini dşnmüyorm benm gibi bir kıza bunu yaptı ya :(
Sen kimsin ulan
ben hayatmda hiçbierkeği ble grmemiş bir kızdım
İyi olmuş buna vermişsin iste haketmissn
ben istemedm hiç beklemedğim bir anda oldu üstelik ona yerden gmğe kadar güveniyodm sadece duygularmla hareket ettm ve akılsız başımın derdini çekiyorm :(
Cocuğu dogurma yazık onun gunagina girme hamile kalana kadar insan korunmazmı ne zorunuz var sikiliyon bide hamile kalıyon
Yaw allahima bu tarz yorum yapanlar yuzunden cildircam artik siz soruyu ne bicim okuyonuz be bide nie duzgun yorum yapmiyorsun he
Yazışmanızın hepsini okudum beni de etiketlermisin çok merak ettim. Bu arada mutluluklar Allah uzun ömür vrsin
Olur sagolun insallah bebegimin uzunomru olur
Kul bela bulmaz hak yazmadıkça, Hak bela yazmaz KUL AZMADIKÇA...
Milletimiz kadar gerizekalı millet yoktur.. Hep aynı hikaye hep aynı rağbet..
Uyanmalısın sabah oldu
dogur cocugu tukurebilcek yasa geldiginde babasıyla tanıstırırsın
hee snrda babası beni öldürsn dmi :(
vay arkadaş hiç mi namusunu düşnümez bir insan çok genişsinnnnnnnnnnnnnn
işte sorunumda o ya namusum gtti ben okadar hçkmseyle çkmadm bile en byük hayalm onunla evlnmekti yani ilk aşık oldğum kişiyle ama biz onunla sevgili bile olmadan o bizi bitirdi
ailenin haberi var mı hamilelikten
evet artık benle hç eskisi gbi deiller benm bir suçum yok ama en azndan bunu biliolar
yapacak bişe yok burası türkiye kurallar kurallar kurallar
aynen keşke türk olmasaydm :(
Oncekileri göster dediğime pişman oldum telefon bozuldu pcden yazıyorumm
Anlamadm?
Ergen detected aahahah 9 ay bekle geçer şişkinliğin :D
Herkesin yaşantısına saygı duyarım. evlilik dışı birşey yapmayın olan bebeklere oluyor çocuk esirgemeye gidiyorlar
Ben bisey yapmadm. ki o yapti bana zorla bebekte hicbiryere gitmeyecek annesi var onun ustelik babasi olacak o insanada haber verdim
Yaşın 19 anne olmaya hazır mısın peki nasıl bebek bakılır nasıl yetiştirilir biliyor musun
Hayir hicbirsey bilmiyirum ama bakarm ya nekadar zor olabilir ki
İşin çok zor psikolojin bile bozulabilir. bildiğim için söylüyorum
Psikolojm o gnden snra bozuldu zaten
Kadın doğumcuya gittin mi
Hayr gtmedm
Gitsene 3 aylıkmış cinsiyeti de belli olur
Nasil yani hic gtmedm korkudan yani smdi gervekten belli olmusmudur bebegikin cinsiyeti ay birden bir umut doldu icime ilkdefa icim kipirdadi
1 ay sonra tekme atmaya başlar
Aa okadar erkenmi ben hic ona vakit ayirmamisim daha kalp atislarini bile duymadm bebekle hic ilgilenmedm kosacasi babasi bugn duyunca hemen gdelim dedi ama ben hemen ipleri koparmamk icin hayr eve gtmek istiom dedm
Bence hemen gitmesin doktor sana ilaç verir nasıl hareket etmen gerektiğini yiyecekleri söyler 4. ayında tabi hareketlenir
Gercekten şu an gtsem cinsiyetini ogrenirmiyim peki?
Tam olarak 3. ayındaysa birde gösterirse evet
Evet 3 ayi gecmistir hatta bence 3 1 hafta falanda olabilr
adınıda sezercik koyun da biraz tanıdık gelsin senaryo.
Yeşilçamdan mı aldın bu kesiti çok bayat çünkü.
zor bir durum yorum yapıp aklını karıştırmak ıstemem
Tesekkurler...
istemeden sahip olmuşmuş istemeseydin olmazdın onunla kandırma kendini pişman rollerine girme
Yeter artik ugrasmicam istedigini dusun ugrasamam kimseyide inandirmak zorunda deilim
tamam
ko... gitsin :) sen başla erkek kız isim araştırmalarına :) olmuşa olacağa çare yok
Evet zaten babasi ilede evlencez
sen nasıl bir gerizekalısın la daha yazdığına kendin inanmıyorsun evlencez diyo bide
hem haber versemmi yoksa doğurup kendimmi baksam diyorsun dengesizmisin kızım sen ilgi çekemezsin böyle gel ben sana bir kova kürek alıyım oyuncak kumda oyna sen sersem :D
Ya ben bu soruyu 9 gun once sormusum bilmem farkindamisin yeni soranlara direk cevp verioom ve aldigim tepkide hep bu biktim ya hic ugrasamam ya diger yorumlari felan oku anla ya da onyargili bir sekilde sen hep bole devam et hayat boyunca bakalm kim kaybediyor nefret ediyorm onyargili insanlardan ya kaliplasmis beyinler uff hoc cekilmjyor ya
he he görürsem söylerim :P
Ver ya manyak misin eğer o 2 dakikalık zevki yaşadıysa soyle
Ben ona cktan soyledm vicdanim el vermedi
Kaç haftalık gebesin? çocuğu aldir eyer geç kalırsan çocuğu almazlar
ben bebeği öldrmek istemiorm bir suçu yok 3 aylık oldu işte gzleyemiyrm artık
Durumun ve konumun neyi gerektiriyor ise onu yapicaksin ama karşın daki kişi seni anlayacakmi
anlayacakta ya benle evlenir ya da ebbeği alıp gider ben her ikisinide istemiyorm çok kararsızım
Yazik o çocuk babasiz buyumesin haberi olmali bence
haber verdm zaten. evlncez en kısa sürede
Çok sevindim canim
teşekkürler canım benim allah raazı olsn :)
ah ah pişman olacağınız şeyleri düşünmeden yapıyorsunuz
ben yapmadm ya neden herkes yanlış anlamıi zorla oldu :( bitürlü karşı çıkamadm nefret ediorm ondan
sana sahip olurken orada değilmidin istemeden nasıl oluyor ortalıkta bırakmıyacan demekki :)))
zorla oldu diyorm anlamıomusun
şikayetçi ol o zaman ne diyeyim çocuğu doğurupta geleceği maffetme derim o zaman
yok ya evlencem onunla bebeğim için
Haritada kütahyayı gösterirken hamile kaldı.
-burası Türkiye
sana solım napcagını... kına al hmen bı yerıne kına yaaak
Doğur Baba'nın evinde büyüt siZlere böylesi gerek Allah Islah etsin
Ya siz anlamiomusunuzzorla yapti diyorum ben hayatta ole bisey yapacak kiz deilim ya
Zorla yaptıysa tecevuzden bir dava ac anasına kar yağdırsınlar
E bana ne faydasi olacak ki bu durumun yine bzi bebegmle ortada kalcaz
Çocuk kabul etmezse ortada kalacaksın Buda var
O kabul etti ki ama hapse girerse ortada kalcaz ona haber verdm ama evlilik hakknda hc knusmadk yrum yaptim ya bu sabah haber vrdm diye
Sen ne dediğini bilmiyorsun veya bu anlattıkların hikaye
Ister inan ister inanama ama sen benm neler yasadigimi bilmiyorsun ordan oturup yrum yapmak kolay keske hic yasamiyor olsaydm keske ölsem :'(
öncelikle Allah affetsin sonra insallah o masum yavrucuk insallah babasız kalmaz
Allah onu affetson cnku ben yanlis bisey yapmam sanmiyirm cocugunu birakmaz
Once cok üzüldüm sonra yazılanları okurken cok sevındım sımdı ne yaptınız nasıl oldu cevap lutfen
Oo gecmis olsun sole ona gelip baksn sana zevk almayi biliosa cocuguna bakmasinida bilecek
ne günlere kaldık ya, öl senin gibilerden kurtulsun bu millet
Saçma sapan bir insanın saçma sapan bir sorusu 19 yaşındasın ne kadar geniş olursa olsun bence kabul edilemez
Eee ne yapaym peki olmus bitmis artik eski halime geri donebilirmiyim hayir pekk karnimda bir bebek varoldugunun gercegini degistirebilirmiyim hayir ee
Bunu buraya taşıman dahada saçmalık olmuş
Fikir aliyorum bunalmdaym artik kimseler beni anlamiyor belki burdan bir iki anlaysli cikar dedm allaha sukur eig teki insanlar cok iyiler beni ikna ettiler babasiyla knustum hersey duzeliyor artik bu gbibyrum yapan insanlar olmasa daha mutlu olurum ya neden oyle yapiyorsunuz yeter be kmse hicbiseybbilmiooo
O Adam'ı yerinde olsam ya gebertir ya da testislerini keser Ağzına tıkardım
Diğer o* çocuklarınada ibret olur
Ahlaksızlığı Bu Kadar Rahat Konuşmanız Beni Deli Ediyor!!!
Erkek olursa adını oktay koysana
Ohoo hayatim okadar duzenli ki bide karnimdaki bebege isim dusuncem yaa
neden oktay ismi?
neden sordun @mistchaser
adam sana tecavüz etmiş farkında mısın?
Evet farkindayim :'(
ve o adamla evleneceğin için seviniyorsun onunda farkında mısın?
Ben onunla evlenecegim icin degil bebegim hem annesiyle hemde babasi ile buyuyecek diye seviniyorum gercek bir ailesi olacak diye seviniyorum yani hersey bebek icin.
bebeğinin gerçek bir ailesi olmicak bitanem üzgünüm. onu psikolojisi bozuk tecavüzcü bir babayla üstelik sevmediğin bir adamla yetiştireceğine yalnız yetiştirsen emin ol daha mutlu olur.
Ama artik cok gec biz babasi ile evlencez ve ustelik oda bebegi cok seviyor. Ne yapayim bebegim icin herseye katlnirim :)
bu evlilik yürümez zaten helalin olmadan bu işlere karışmısssın
ben karışmadm o karıştı soruuy iyi okudunmu veya diğer cevapları
sende yerinde duramadın cinsel ilişkide bulunmasaydın bunlar olmazdı :(
zor bir durum Allah sabır versin
Saolun
söyle ona evlenin eger olmazsa aldır çocugu
Soyledim evlilik gakknda knusmadik ama bebegi istiyormus henuz evlilik knusus acilmadi daha bu sabah knustum soyledm :( btun hayatimi mahvettim
bence vermelisin yani sonuçta çocuğunun babası o
Haber verdim bile :(
elemanda beceriksizmiş :)
Nasil yani?
Bence hbr ver bilmesi gerek sonuçta babası
Yaa babasi diyince nekadarda kotu gelio bana :( evet mesaj attim ona yarn knusucam ilkdefa yüzyüze konusacaz
Tam bir trajedi. Bilmek hakkı yinede.
evet :( galiba o şerefsizin iyi babalık yapacağını biliorm ama ben onun olmak istemiyorm :(
yesilcam filmlerinden bir sahne heralde bu :)
Ne kadar acıklı bir film:( Oscar'lık...
Ee sonra. Çık hıycınlı
Diger yrumlari okumadnmi?
doğurmayı göze alıyorsun yani?
evet ne var ki bnda bu sefer o suçsuzken onadamı kıyayyım
nerde yaşıyorsun?
nasıl bakacaksın çocuğa
Hicbir fikrim yok :(
annen baban ne der bu işe
Konusmuyolar benimle :(
Haber vermelisinn bence
Haber verdim bu sbh artik herseyi blio
Babası kimse haber ver.
her film in sonu böyle bitiyor zaten :-D :-D
Merdiveneden yuvarlan :D
Neden anlamadm
gerizaklı o çocuğu fırlatıp nepcan çocuğa yazık getirme dünyaya
Gerizekalı sensin bu bir ikide ben katil degilim kendi bebegimi öldurecek kadarda cani deilim
vevevevvev boş boş konuşma senin ne hakkın var bir insana kötü bir hayat yaşatmaya düşün bakayım o çocuk ilerde nasıl bir psikoloji ile yaşıycak bunun altından kalkabilicek misin? ya da çocuk kalkabilicek mi?
Ya evlencez zaten ne kotu hayati
yüzünü bile görmek istemiyorum demişsin arkadşım sevmediğin bir lavukla mı evlenicen yaw ne yaparsanız yapın banane niye yazıyorum ki :D
Bebegim icin tsk
He ya haber verme cok mantkli
haber verdm bile
Tövbe ya :D
Peki korunmuyor muydunuz? ;(
Hayr ben nerden bileydm tecavz etcegini
Pardon yazıları okuyordum çok zor Allah yardımcın olsun senin geleceğini düşünmemiş ama anlamadığım ertesi gün hapı vesaire niye almadın?
Ne bileym aklima gelmemis bile ben ertesi gn hicbisey yapmadan aksama kadar bir odada otrmustum sadece hamile kalacagmda aklmdan gecmezdi
Oğlan kaç yaşında işi gücü var mı bari
O 20 yasnda hayr isi yok ikimizde universiteye hazrlaniodk ama aileler var ya universite okufiktan snra bzi bebege ve kendimize bakcaz insallah
Hadi bakalım Allah utandırmasın :) hem ne güzel genç anne olmuş olursun kız :) ama üniversite işini bırakma sakın mutlaka oku
Amin insallah kardesim :) evet ya baya bir genc olucam ben 20 yasimda anne olacam yani cok ilginc universiteyide hayatta birakmam zaten kesnlikle okuycam ben okadar bosuna okumadm
Allah yardımcın olsun o zaman normalde hiç tasvip etmem ama helal olsun sana
Gercektenmi saolasin kardesim ama ben yanlis birsey yapmadm sadece tek hatam fazla guvenmek oldu
Evet haklısın ne diyeyim yolun açık olsun :)
Tesekkurler allah razi olsun :)
Çocuğu babasız nasıl büyüteceğini düşündün mü?
hayır hiçbirşey düşünmedm :(
Geleceği düşünerek hareket et.
ee peki ne yapmalıyım şu an hiç sağlıklı düşünemiyorm :(
Yüzünü görmek istemediğin birinden hamile kaldın. Sonuç itibari ile onunla evlilik düşünmüyorsun. Hamilesin ve vaktirn daralıyor. Bir kaç seçeneğin var..
Ya babası ile evleneceksin.
Ya çocuğu aldıracaksın.
Ya babasına haber vereceksin durum ile ilgili sana yardım edecek.
Ya başka birini bulup oldu da bittiye getireceksin.
Ya seni böyle kabul edecek birini bulacaksın.
Ya da bütün olanları ve olacakları göze alıp çocuğu babasız doğurup büyüteceksin.
Benim aklıma gelen ihtimaller bunlar.
en mantıklısıda babası ile evlenecem :(
Bence sen kendini aldır bir sorun kalmaz
off ya bana böle yapmayın zaten yeternce kötüyüm lütfen kardeşm lütfen :((
Fake sin kesin o yüzden Trip yapman a gerek yok
Yo haber ver, çocuğunuda dogur gül gibi bak
haber versem peki ya sonrası :(
Çocuğu çinlilere sat 😨😢
İnanan var mı harbiden ;)
Bana dümen atıyosun gibi geldi :D
Doğurda amca olalım :D salla haber verme ibneye