+1 yılYarından ihtibaren benim ikinci tatilim diye adlandırdığım dönem başladığı için çok uzun bir yorum yazdım.Biri okurmu bilmiyorum :) okumassiniz biliyorum ama benim düşüncelerim budur.Bence insanlar diledikleri kişiliği taşıyan insanla evlenmeliler.Bir erkek hayatında hiç bir erkekle cinsel ilişki yaşamamış bir kadın arıyorsa ve evliliğine bu huzur mutluluk katiçağını yani bakireliğin onun için huzur getireceğini umuyorsa öyle biriyle evlenmeli.Bence bizim kültürden gelen bir çok kişi önceden sevgilileri olmuş ve onlarla cinsel ilişkisi yaşamış kadınları çok zor kabul ediyor ve özellikle dinine çok bağlı olan insanlar evliliklerini bu şekilde gerçekleştiriyor.Kendileri dünya turu attıktan sonra eminim temizlenmek için belki kendilerine ''temiz'' bir kız arıyorlar veya hayatlarında hiç cinsel ilişki yaşamamış bir insan kendinde olan bu özellikte bir kadın arıyor.Bence evlilik bir çok şeye bağlı olmalı misal sadakat, sevgi, saygı, aşk vs ama bazı insanlar evlenmeyi okadar monotonlaştırmışlarki tek hayalleri işten eve gelmek, picamalarını giymek, bir iki maça bakmak , ve sonra belki gece sevişmek ve tabiki bakire olduğu kadınla bunu gerçekleştirmek vs vs.Ben hayatta dul kadınla evlenmem, ben hayatta işte bunu yapmam şunu yapmam diyen ve çok büyük konuşan kişilere hayat sonradan vuruyor.Bir gün geliyor kendi çocukları doğuyor büyüyor ve kendi kızları oluyor ve kendi kızlarını bir erkek kullanıyor, boşuyor ve kapı önüne koyuyor ve ben her zaman merak ediyorum bu insanlar ne hissediyor? Kendi kızları eve dönünce dul kaldıklarında vs vs.Bence çok büyük konuşmayın bazı insanlar erkekler tarafından kullanıyor, aldatılıyor, evleniyor ayrılıyor hayat insana çok darbe atabiliyor ve bir çok kadında artık bakireliğe önem vermiyor.Türkiyede bile böyle.Sizler hiç üniversite ortamlarına girdinizmi? Sizler hiç hastane ortamlarına girdinizmi? Sizler kaç gencimizin çocuk aldırıp kendilerini eski hallerine getirenleri var olduğunu biliyormusunuz?Benim aslında merak ettiğim bu temiz bakire dediğimiz kızlar ne kadar temiz? Nereden biliyorsunuz okadar temiz olduklarını.Bir testmi var? Ben ne kadar dindar, iyi aile kızlarının neler yaptığını gizli yaşadıklarını burada anlatsam siz şaşarsınız.Bence insanlar yanında mutlu olduğu huzurlu olduğu insanla hayatını paylaşmalı.Benim için bu tür kavramlar önemli değil.Ben insanları bu şekilde yargılamıyorum.Erkek olsam ne yapım sadece bakire diye evlendiğim bir kızı? Sevmiyorsam, onun yanında huzur bulmuyorsam onun gözlerinin içine baktığımda boğulmuyorsam ve ölmeden önce tek onun ismini dilimde hecelemiyorsam ne yapım ben böyle bir evliliği? Yanlız yaşarım daha iyi.Hayat inşallah karşınıza istediğiniz türden insanlar çıkarsın :) ve hepinize iyi paylaşımlar ve tatiller.
910 Yorumla- +1 yıl
senin yazdıkların kusura bakmada bana çok hava civa geliyor .zatan insan beğenmediği birinle evlenmez ki sırf bakire olduu için .yani bakire olmayan kadına deli divane aşık diğerine buz gibi mi oluyolar güldürme beni.bakire olmayan kadın cinsellikle erkeği bağlayabilir ama çünkü deneymlidir erkekde buna kanabilir ama asla bu aşk değildir .bakire kız ne kadar temiz demişsin .biz gerçeken temizlerden bhasediyoruz .nasıl güvenebilir demişsin .insan güvenmediği kızla evlenmez zaten .
- +1 yıl
Sizin için hava civa olabilir ama düşüncelerim bu.Seninkisi farklı olabilir ve benim düşüncelerimden farklı düşünenler zahten bana sorup evleilmiyor.Herkes dilediği kişilikte insanla dünya evine girmeli ve giriyor.İnşallah hepiniz istediğiniz kişilikte karakterde insanlarla hayatınızı paylaşırsınız ve bu seçimin sonucunda mutlu olursunuz :).Düşüncelerime katılmıyorsanız beni - leye bilirsiniz ve kibarcana beni küçümseyerek işte hava civa demeden düşüncelerime katılmadığınızı belirtebilirisiniz.İ
- +1 yıl
küçümseiğim yok ama bu tarz söylemler bana basit geliyor kusurabakma .sana saygı duyuyorum ama sen biraz hayal dünyası yaşıyorsun gibime geldi .hayat öyle değil.kaç yaşındasın bilemem ama hayat çok acı ve gerçekler çok fena çarpıyor insana .ben kendimden örnek vereyim pişman olduğum şeyler vardır hayatta hepsininde bedelini ödedim .bu böyledir .birşey yaparsan hayat gelir bunu sana ödetir .herkes istediğiyle evlenir evet haklısın ama önemli olan o evliliği sürdürebilmektir zaten .
- +1 yıl
Zahten birileri bana sorup evlenmiyor ve herkes dilediği kişilerle mantık evliliği yapıp veya görücü usulüylede evleniyor çünki bir çok insan aşkın yeterli olmadığını düşünüyor.Ben bunun neden tartışmasını yapıyorum ve neden bakire olmayan kadınları savunuyorum bilmiyorum :) çünki ben hayatıma çok insan sokmayan birisiyim.Ben zahten hayatımı çok düzgün yaşadım ve bunu ailem için yapmadım kendim 10 larca adamla olamayacağımı bildiğim için hayatımı bu şekil yaşıyorum.Iyi paylasimlar dilerim
- +1 yıl
Seninle aynı fikirlerde olmadigimizi düşünüyorum ama bu kötü bir durum değil.Ben hayatımda hiç bir zaman pişman olacak bir şey yapmıyorum.Yaptığım her anımın arkasında duruyorum.Ben düşüncelerimi yukarıdakinde daha net ve uzunca :) daha nasıl anlatım bilmiyorum.Şözün bittiği yerdeyim.İyi paylaşımlar dilerim
- +1 yıl
Gerek yokki tartışmaya :) sen ayri düşünüyorsun ben ayrı.Ayni düşünseydik aynı kişi ölürdük ayrı düşünüyoruz cunki ayrı kişileriz.Güzellikler dilerim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaret saçma bir kavram.
Saçma olmaya devam edecek.
Esas kendini eşya olarak gören hemcinslerimi sevmiorum. Pes artık.
Siz bakire bile olsanız , buna önem vereni istememeniz gerekirken sizin yaptığınıza bak.
Belli bir yaştan sonra bakireden de bakirden de hayır gelmez. Sağlıklı bir insan böle olmaz.00 Yorumla
bana ters hacı. koluma alıp gezdireceğim çocuklarımın annesi yapacağım kadını başkaları ulen bak ben bu adamaın karısını daha önceden mikmiştim diyemez. Ama başka kadınlarda benim için bu erkekle daha önceden mikişmiştik diyemez.
ha bide şöyle bi durum var aşık oldun iktir et ben böyle kabul ettim dedin bende bi şekilde birileriyle birlikte oldum dedin evlendin ilerde muhakkak pişman olursun yinede hem kendin yaptığın için hemde eşinin zamanında yaptıkları ve onu böyle bile bile koynuna soktuğun için..40 Yorumla
Günümüzde kadınlar çoğunlukla 25 yaşından önce evlenmiyorlar.Bir kadın 25 yaşına kadar kimseyle beraber olmuyorsa onun kadınlığından şüphe ederim muhtemelen cinsel soğukluk sorunu olabilir.O bakirelik denilen aptal ,gereksiz deri parçasının ise benim nezdimde hiç bir değeri yoktur.Namusu bacak arasında aramak salaklıktan başka bir şey değildir...
81 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
şimdii öyle kadınlar varki seni öyle bir uyutur rüyalara dalarsın yıllar sonra elinde çocuğunla kolunda karınla yürürken adamın biri pis pis sana bakaraktan sırıtır eşinde bi acayip olur hah işte bu sana koyar :) koymaz diyen herkese koyar. ama eşin sana güzelce anlatsaydı zamanında böyle hatalar yaptım şununla bununnla sürttüm diye sen ona göre davranabilirdin ama türk kızı işte söyler mi gerçeği söylemez :) sen onu namuslu temiz sanırsın ama o beyin kevaşesidir. sana derki kimse ile öpüşmedim bile halbuki neler neler. bence önemli olann ne yaşadığı değil sana neleri yaşattığıdır. sana gerçeği söyler doğrucudur yaptıklarını arkasında durur belkide hatalarından ders çıkarmıştır hiç birşey umrunda olmamalı ama yalan söylemişse seni tatlı hayalleriyle olmayan bir dünya yaratmışsa ve senide o yalan dünyasının içine sokmuşsa yıllar sonra gelecek pişmanlıktan kaçınılmaz.
10 Yorumla
+1 yılmonıca böle adamlarla nıye muhatap oluyorsun kı? sende de suc var cvb bıle vermıceyeceksın muhatap olma cahıle laf yetıstıremezsın kı?
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline. La Edri
Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Mevlana
bunlar yeterlı sanırım sen haklısın deger yargılarında...22 Yorumla- +1 yıl
:))
bu kültüre göre değişir. ama ikinci adam hep ikinci adamdır. erkek de öyle biriyse bunu daha kolay kabullenir ama eli kız eline değmemiş biri için zor. yani sen onun ilkisin ama o senin ikincin veya üçüncün ise ileride ipler kopar. bu durum onun beynini kemirebilir, ilk zamanlar olmasa bile sonradan rahatsız edebilir. (edebilir diyiyorum yani ihtimal dahilinde)
01 Yorumlaiyide bakiresin diye bu tavırlar ne..öyleyse kocana sakla...sürekli ne güncelledinki..bizene senin bakireliğinden...herkese verecek değilsin ya..bir kişiye vereceksin..ona ispatla..burdaki erkekler napsın seni kezbanmısın okşanmısın nesin..
77 Yorumla
+1 yılherşey iki damla kanamı kalmış şimdi onunda çaresi var gidin diktirin 2 gün o kalıyor saf erkek anlamaz normal ilk yaptığında açık pembeye yakın olan kan diktirince normal kan gibi kırmızı oluyor slalak erkek anlamaz ama herşey o işte bitiyorsa şimdi ellenmedik kızmı var ona nediyecekler
03 Yorumla- +1 yıl
iste bu yuzden de hic bir kiza guvenilmiyor ya sende kenedeni hazirlamissin baksana bosverin ya ben bilmesem bile allah biliyor gersi bos bakin keyfinize
Bakire olmadığını bilerek evleniyorsa erkek için sorun yoktur, sonradan sorun çıkartmaya da hakkı yoktur. Evlilikte geçmiş dönemdeki ilişkiler gündeme gelmemeli, hem erkek hem de kadın için.
Geçmişi eşeleyen geleceği yok eder.23 Yorumlanormalde bu türden sorulara cevap veren biri değilim ama iki gün önce kendisi türlü türlü iğrençlikler yapıp namuslu evlenilecek kız arayan bir erkek çıktı arkadaşımın karşısına ben hiç anlamıyorum bu zihniyeti evet bekaretin önemsendiği bir ortamda yetiştim bekaretten öte zinanın haram olduğunun bilincindeyim fakat böyle rezillerin de yüzüne tükürmek istiyorum arkadaşım kızıyorum
20 Yorumlarahat ve kendine güvenen bir insansa ve sana deli gibi aşıksa sorun etmez fakat aşıkta olsa kendi bakirse arada aklına gelip canı sıkılır fakat sana belli etmemeye çalışır. eğer aşkı bitmişsede boşanma sebebi bile olabilir..
05 Yorumlasaçma bence... sen herşeyi yaşıyorsan... evleneceğin insanın yaşayabileceğini unutmamalısın... mükemmeli herkez ister fakat mükemmel olmak şartıyla...
21 YorumlaMutlaka er yada geç olur. Bir çoğumuz bile en ufak şeylerde olsa pişmanlık duyuyoruz. Pişman olmasa bile içinde bir kurt kemirir durur onu.
01 Yorumla
+1 yılsorun olur tabı ıcıne de sınmez hep onu dert eder ve brgun bır tartısma bır kavga vs.bırseyde lafı koyar ve buda karsıdakının zoruna gıder.bence pısmanlıklardan kacınalım...
04 Yorumla- +1 yıl
yanı oluru budur arkadaşım..insanoglu bırsey yok feland erd ama ıcıne dert eder sonra da kusar ıcındekılerı...başa kalkar yani...
- +1 yıl
ewet arkadaşım haklısın...
Benim dünya görüşümde Bile bile evlenmez.
Farklı dünya görüşünde olanlar var.
Bu da onların seçimi.03 Yorumla
+1 yılkızın bakireliği bence çok önemlidir siz değerli bişi alırken 1. elmi 2. elmi olmasını istersiniz yanlış anlaşılmasın burda kızı eşyaya benzetmek değil olayı anlatmak için örneği verdim
23 Yorumla- +1 yıl
bakireliği :))
- +1 yıl
bakirelik sadece kadında aranmamalı erkeğin de bakirmi değilmi onada bakılmalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana gelmeden önce geçmişini bir köşeye atmışsa bağrıma basar,gerekli şefkati gösteririm
418 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman bizde sizin gibi düşünelim..
Cevap sahibi+1 yılSevdiysem siner merak etme. Senin evleneceğin erkek bakir olacakmı bakalım içine sinecekmi. Benden önce kimseyle oldun mu diye sorduğunda 'Alsa öyle biri olmadı' yalanına seni inandıracakmı bakalım
Cevap sahibi+1 yılKimin ne yaşadığını bilemem ben.. Ne bileyim ittirip ittirip diktirmediğini? Adam akıllı söylesin canımı yesin.. Ayrıca kendini erkekten düşük gören bir tek seni gördüm=) Ne demek o erkek ben kadın?
- +1 yıl
aslında kendimmi erkekten yüksek görüyorum .yani o herkesle yatar ben yatmam diyorum .burdan bak istersen .seks yapmak benim için ayrıcalık değil ki zaten .senin için öyleyse bilemem .aksine kendime değer verrdiğim için değerli olduğum için böle .kendini değersiz gören kullandırır zaten
Cevap sahibi+1 yılBu ülkede her kadın isteyerek sevişmiyor hanımefendi..
- +1 yıl
zorla mı yapıyolar ahahaha .işte buna çok güldüm .tecavüz olayı dışında hepside bile isteye yapıyolar .bilmiolar mı dinen günah bilmiolar mı bizim toplumuz için ayıp bırak ya .onlar kendilerine hak görüyolar .birilerinin işine yarıyolar işte .birilerininde hayatını kararttıyolar
Cevap sahibi+1 yılBende onu kasdediyorum zaten. Sen tecavüze uğrasan, karşındaki erkekte bakire istese ne olacak? Derdini mi dinleyecek yoksa yol mu verecek?
Cevap sahibi+1 yılBu ülkede ne doğru ki istatistik doğru olsun? Herşeyi ona bağlamışsınız
Cevap sahibi+1 yılSenin daha yan komşunun evinde ne olup bittiğinden haberin yok kesin=) 2 anketörün boş beleş araştırmasına mı güvenecem =)
- +1 yıl
evet hastane kayıtları ile yapılıyor ama her tecavüze uğrayanda hastaneye gitmiyor yada gidemiyor.bazısı korktuğundan yada utandığından gidemiyor yada kimsenin haberi olmasın diye...bazı yerlerde töre cinayeti olduğu için gizleyenler oluyor zaten gizleyemeyenlerde hunharca katlediliyor.bunların çoğu basına yansıtılmıyor.gizleniyor. sen hala hayaldünyasında yaşıyorsun kızım.uyan ve aç gözlerini gerçek dünya senin pembe gözlüklerinin arkasından baktığın gibi kuşlar böcekler laylaylom değil :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıleger hıc cınsel ılıskıye gırmemıs bır erkek ıse ıcıne sınmemesı istememesi cok normal ama bunu yasamıs bırının buna ıtıraz etme hakkı ortadan kalkmıstır...
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılişte bu yuzden kaybedıorsunuz. o zman erkek evlıykende dıger kadınlarla bırlıkte olsun sadece cınsel anlamda nasılsa erkek-kadın aynı degıl
- +1 yıl
kaybettimiz yok valla .neyi kaybetmişim pardon .evllilik farklı .ama artık erkekler 35 yaşına kadar bekar kalıyor ve bakir kalması bu yaşa kadar zaten saçma olur ama kadın farklıdır .kadının namusu vardır .değerleri vardır .herkese bedenini kullandıramaz .hee bunu yapıyorsa iyiliklere güzelliklere anne olmaya hakkı yoktur
Cevap sahibi+1 yılfıkrıne saygı duyuyorum umarım mutlu olursun ve ıstedıgın gıbı bırı cıkar karsına :)
Cevap sahibi+1 yıliyi bari anlastıgımız bır nokta var :)
+1 yılBir kızı gerçekten seviyorsan asla onun geçmişini araştırma araştırırsan içine kurt düşer diye büyüklerimden duydum
25 Yorumla- +1 yıl
bir kız eğer kendi isteğiyle ilişkiye girdiyse kimseyi kandırma hakkı yoktur ben bakire değilim diyecektir. Ama kız tecavüze uğradıysa o zaman bakireyim diyecek ve kızlık zarını diktirecektir tecavüz olayına hiç girmemesi gerekir yoksa iş uzar
- +1 yıl
olaydan sonra değil tecavüze uğradı diyelim iş bitti ondan 2-3 yıl sonra evlenmek isterse
kendini koruyan bi erkek hiç ilişkiye girmeyen erkek ise.boşanır bile...bi erkek olarak o kendini korumuş ama sen bi kız olarak koruyamamışsın.anında biter benim için...
00 Yorumlaben bir kızın elini tutmamış kadar temizken aynı temizlikte birini isterim...
aşk olursa tabiki bazı şeyler sineye çekilebilir..
ama benim için bekaret önemli birşey..00 Yorumla
+1 yılbeden değil kalp ve akıl bakire olsun bana yeter...
119 Yorumla- +1 yıl
bakış açın...
- +1 yıl
tamam...
- +1 yıl
siz benim gibi,ben de sizin gibi bakmak zorunda değiliz diye düşünüyorum...
- +1 yıl
aklı kalbi fah.şe olanın bedeni bakire olsa ne yazar küçük hanım,şaşırmanıza şaşırmadım...
- +1 yıl
sana bunu onlarca örnekle açıklarım lakin sen bildiğinin doğru olduğunu savunmakdan vazgeçmezsin,hakkında bilgin olmayan hiç kimseyi kınama,gün gelir aynı durumda kalırsın...
- +1 yıl
kişiliğimle ilgili fikir yürütebilecek donanım ve tecrübeye sahip olduğunu sanmıyorum,burda noktalamanın da en doğrusu olduğunu düşünüyorum size iyi günler...
- +1 yıl
ben senin kişiliğinle ilgili birşey demedim ki.yine alınıyorsun bak .ben kendimden ödün vermem dedim .kendimi bilirim .sen demişsin ya büyük konuşma .vs vs .bak canım ben aşkında sevdanında en büyüğünü yaşadım .benim kadar aşık olan var mıdır bu devirde azdır .öle olsa bile bunu yaşamadım .kimse bana birşey diyemez .alır cevabını oturur .basitleşme
- +1 yıl
basitleşme...
bu soruda olmak ve seninle yorumlaşmak mı kastettiğin... - +1 yıl
sen yada bir başkası benim sadece istediğim kadarını görebilirsiniz daha fazlasını değil...yanılman yada yanılmaman kısmına gelince senin bakışındır beni etkilemez...
- +1 yıl
senin istedğinden daha fazlasını görürüm inan bana .her şekilde insanın ne olduğunu anlarım .hissiyatım ve mantığım çok kuvetlidir .ben senin kişiliğine birşey demedim ki zaten kendimden bahsetmiştim ben büyük konuşm dedin diye .neyse kardeşim bunlar büyük konuşulcak şeyler değil .herkes kendini bilir ona göre davranır .özgüvensiz olduğun belli ki hemen kendi kişiliğine saldırı olarak algılamışsın .
- +1 yıl
sana cevabı net olarak açıklıyor ve susuyorum,iki örnek düşünmeye çalış,
birinci kadın(kalbi aklı bakire olmayan)onlarca erkekle çıkmış bakireliğini vermek dışında her haltı yemiş yani hala bakire !
ikinci kadın(bedeni bakire olmayan) sevmiş evlenmiş ve kendini eşine teslim etmiş hatta ona bir çocuk bile vermiş ama olmamış yürütememişler ayrılmış ve yine evlenebileceği bir insan dışında kimseyle olmamış ama bakire değil artık, şimdi sana soruyorum sen erkek olsan hangisini tercih ederdin ?
kabul edip evleniyorsa pek sorun olmaz , tamamen herseyi bilmiyorsa (birden fazla kişi ise) sorun olabilir
018 Yorumla
+1 yılbilerek evleniyorsa pişman olmaz ama aklı hep eşinde kalır .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiyelim erkek için sorun olmadı ama eşi bence illa vicdan azabı çeker.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKandırılmış olabilir ? O anki psikolojisini kimse bilemez ben çeker diyorum bu konu uzar gider baya
Cevap sahibi+1 yılYani ben unutulmucam :D Pişmanlık duygusu bile olmuyo kızda nedenini arastırdım cevabını aldım :D
Cevap sahibi+1 yılBen istememiştim mecbur bıraktı.
Cevap sahibi+1 yılAynen fazlasıyla garip.
niye pişman olsunki..kadın namusuyla yaşadıkdan sonra pişman olmaz...
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten bunu bilerek evlenmeyecek mi? İleride neden pişman olsun ki? Bence bilerek evlenen birisi pişman olmaz. Sonradan ortaya çıkarsa işler karışır.
Bekaret. Falan filan...18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKişilik meselesi. Böyle bir şeyi yüzüne vuracak erkekle baştan birlikte olmayacaksın.
Cevap sahibi+1 yılSenin düşüncen. Saygı duymaktan başka bir şey gelmez elimden.
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyarım geçerim dedim tahrik ediyorsun hala. Tartışma çıkacak sonra...
Namusu iki bacak arasında düşünüyorsa, haklısın. Vakit kaybetmeye değmez öyle bi' insanla.
Cevap sahibi+1 yılNe demeliyim? Düşünceni değiştirmeye çalışmıyorum farketttiğin üzere. Değiştiremem de zaten.
Konuyu çok uzatmak istemiyorum bu yüzden.
Gizli Üye(36-45)+1 yılzırt pırt güncelleme yapma şakirt liseli, bizene senin düşüncelerinden
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakirelik sorun oluyo da neden bekar ekekler evlenmiş boşanmış kadınla evleniyo bu nasıl bir nigde
03 Yorumla
+1 yılİlişkiden kasıt zina mı?Yoksa dul bayan olması mı?
12 Yorumla- +1 yıl
"Zina eden erkek, zina eden veya müşrik kadından başkasıyla evlenmez; zina eden kadın da zina eden veya müşrik erkekten başkasıyla evlenmez. Böyleleriyle evlenmek mü'minlere haram kılınmıştır." (24 NUR, 3)ayetiyle belirtilmiştir.
Aşıksa olmaz, aşık değilse bahanesi olur.
017 Yorumla- +1 yıl
Aşk duygusu çok yoğun bir duygudur. Aşk duygusu ile insan hayatını sürekli devam ettiremez zaten. Aşk karşılıklı sevgi ,saygı ve güvene dönüşmemişse, fikri sorumluluk kaçışlarında, o insana karşı haksızlık etmediğini hissetmek için bahanelerden biri olarak listesine ekler.
Kadın erkek farketmez, her insan, sevdiği için tek olmak ister ama berabersen o için zaten aldatma yoksa, birbiriniz için teksinizdir. Öncesi sorun ediliyorsa , aşk, sevgi , saygı ve güven bitmiştir. - +1 yıl
Kocası ölmüş kadınlar bekarmı yaşasın mesela ? Maddi durumlardan dolayı boşanmış insanlar var. Evlenmeden önce zar diktirip , ilişkisinde yalan söyleyenler var, afedersiniz ama başka türlü ilişkiye girenler var. Yalanla devam ettirilen ilişkiler, daha mı sağlıklı ve güven duygusu verebilir.
Ayrıca erkeklerin çoğu kadınlarla sadece ilişkiye girmek için söylenmedik yalan bırakmazlar. Seni öyle bir inandırırlar ki , masal prensesi sanırsın kendini. Sana yalan söylenmesi seni suçlu yapar mı ? - +1 yıl
valla banada yaptılar .benim peşimde neler geldi geçti.iş adamları zengin çocukları hepsi aşkımdan öldü .ama ne oldu ben ciddiyet isterim deyince pırrr .şimdi ben genç kız değil miyim .bana bunları yapanlar prenses gibi hissetrenler olmadı mı oldu .ben neden yapmadım .hee o zaman demek ki neymiş kimse kimseye zorla yaptıramıyormuş ..
dul kadınlar zaten kendi gibi dullarla evlenior genelde dul kadın zina yapmış sayılmıyor zaten - +1 yıl
Her hafta annesi ile başka kız tanıştıran erkekler bile var. Annesi de bu sefer doğru kişiyi bulmuştur diye hiç ses çıkartmaz, tanışmadan sonra olan olur. Çünkü ilişki ciddileşmiş görünür artık
Babamın gökdeleni var bile diyen insanlar var.
Ayrıca ciddi de olabilirler, aileler nişanda vs.. öncesinde sorun çıkartabilir, fesat insanlar ilişkini bölmek için iftira atabilirler, seçenekler sonsuz, genellemek yanlış. - +1 yıl
ah ah çok saçma konuşuyorsun .bana da neler yptılar .neler serdi adam önüme evini alayım arabanı alırım gelirim istetirim .bırak ya .kadın istemedikçe birşey olmaz bak canlı kanıtıyım .gencim güzelim bir sürü erkek var peşimde olsa bana olurdu .inanmam .asla böle şeylere .anneyle tanışılınca ciddi olunmaz ki.gidip istersin kızı yüzük takılır öl olur ciddiyet saçmalama
- +1 yıl
Ben hayatımdan memnunum neyi, niye çekeyim ? Konuyu siz ya da benim ilişkim üzerine getirmek, objektif bakış açısına zarar veriyor.
Konu genel bakış açısından, belli bir bölge üzerine farklı fikirler. Benim farklı fikirlerim size ters geliyorsa basın eksiye ordan olsun bitsin. Aslında insanların fikir isterken birbirini eleştirmesini yanlış buluyorum. Benim fikirlerim böyle diyorum. Siz şöylesiniz böylesiniz demiyorum. Kriterlerin bellidir, ona göre hareket edersin ama benim anlayışım değişmez.
+1 yılbilerek evlenmişse olmaz kabul etmiş zaten durumu
25 Yorumla- +1 yıl
baştan kabul edip evlenmişse neden olsun hakkı yok bence
- +1 yıl
o zaman niye evlenmiş o ilişki yaşamamış mı daha önce
seni seven gerçekten seviyorsa sorun olmaz
10 YorumlaKadının içinde bir can daha varsa olabilir.
00 Yorumlagerçekten seviyorsan sorun olmaz sanırım
20 Yorumla
+1 yılbakir kız sayısı harbi az ama dimi
14 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum tabi var ama sanki azaldı gibi yada ektiriyorlar kızların sohbetinde duymuştum bayan kankalarım vardı eskiden
- +1 yıl
yani sağlam kız bulmak zor sağlam erkek bulmakta zor
+1 yılböyle birilan evlenmeyi düşünmediğim için...
01 Yorumla
+1 yılkesinlikle. her erkek kadınında ilk olmak ister.
10 Yorumlabilerek evlenirse pişman olması saçma
01 Yorumla
+1 yılbakir erkek isterim :)))))
11 YorumlaRuhu bakire olsun !
37 Yorumla- +1 yıl
Ya kızın bi sevgilisi olduğunu düşünün bu adamla 4 yıl çıkmış adam bunun ilki olmuş sonra kızdan da ayrılmış bazı sebeplerden ötürü bu kız güvendiği için o adamla birlikte oldu, ben ne kızlar görüyorum bakire ama kucaktan kucağa geziyor. Öyle kızlar yerine bakire olmayan düzgün bir kız tercih edilebilir. Hayatta kimsenin yarını da garanti değil sizde herkez hata yapabilir. Önemli olan ruhunun bakire olmasıdır, et parçasının bir önemi yok.
- +1 yıl
ben hiç görmüyorum kucaktan kucağa giden bakreleri .zaten erkek gönül eğlendirmek istiyorsa birşeyi sınırsız yaşamak ister ki çok saçma .ben erkeğim çapkınlık yapıcam bakire olmayanı tercih ederim diğeri sınırlı bir şekilde benle olsa bile tercih etmem .çoğu erkek böle düşünür .4 yıl ne yaşadığı beni ilgilendirmez .kocası olmadan briinle yaşamamışsa o kadın zaten değerlerden yoksundur .kendini koruyamamış istedğini yaşamış .bence kötü .ayrıca kızlar ilkini asla unutmaz .
+1 yılçok mantıklı sormuşun yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben evlenmem ya o kadınla
31 Yorumlaseven adamdan korkma
011 Yorumlaevlenenler bilir :)
022 Yorumla- +1 yıl
evet insan değişmez çünkü .o bunu değer olarak görse zaten evlenmeden önce yapmazdı o yüzden demek ki sınırları yok .bundan dolayıda aldatabilir zaten aldatıyordur da.bedenini kullanmayı öğrenmiş bir kadından daha tehlikeli birşey yoktur bu dünyada .daha iyisini buluncada gider .fedakarlık yoktur .kim ne derse desin bu böyledir .vicdanda yoktur
- +1 yıl
adamına göre değişir canım aldatmak eşi sakin yavşak tipli tatmin edemeyen biriyse aldata bilir tabi bakire evlenmiş olsa bile kadın
ama baskın güçlü dediği dedik kestii kestik dibine kadar boruyu yerleştiriyorsa o kadının pek aldatçağını sanmıyorum adamından korkar hem canından olmaktan korkar hemde böyle güçlü birini kaybetmekten korkar erkekte biter aslında çoğu şey evlilikte :) - +1 yıl
bence kadında bitiyor aldatma .kimler aldatılıyor ya .cinsellik yüzünden aldatmıyor kadınlar bunu bil .bakire bir kadın erkeğine daha saıdktır çünkü bir onu görmüştür hayatında .ama diğeri öyle değil .zaten kimse ilkini unutmaz .ilk erkek arkadaşıylada buluşabilir arada .asla güvenmem .bence basit bakma olaya .kadınlar para içinde aldatıyor mevki için kariyer için
oLurlar herhalde .
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne