Arkadaslar saf kalpli iyi biriyim ve sadıgım fakat hoslandıgım konustugum adam gecmisin kötü seni karım yapamam diyor. Sizce bekaret çokmu önemli ruhun kalbin önemi yok mu? Benle çok mutlu olacagını biliyor ama yapamam diyor. Bakire olsan yarın gelip seni isterdim diyor sizce haklı mı erkekler ne düsünüyorsunuz bu konuda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılZerre kadar önemi olmamalı aslında... "Bakire olsan yarın seni isterdim" diyen erkek için bekaret kavramı senin kim olduğundan daha önemli ise erkek sana değer vermiyor demektir. Bir kadını seven, isteyen bir erkek onu geçmişi dahil her şeyiyle kabul edebilmeli. Koşulsuz sevgi bu çünkü.
03 Yorumla
Soran1 yılHaklısın aslında benim gururumu kırdı ben bi hata yaptım evet kabul ediyorum ama amacım kötü niyetli degil sevmek sevilmek mutlu olmak istedim daha öncesi hep platonik acılar cekmistim cünkü o kişi benle ilgilenince kaybetmek istemedim 😥😥
Soran1 yılAma şimdi bu kadar dürüst karakterli bir adamın bana bu agır kelimeleri kullanması zoruma gidiyor resmen dul sun dedi ben böyle birini mi hakediyorum benim de hakkım bi kızla ilkini yasamak dedi resmen beni yerden yere vurdu ve kalbimi ruhumu paramparca etti 😥😥
- 1 yıl
Senin adına üzüldüm. Aslında sana hiç değer vermemiş. Hakaret etmiş, aşağılamış. Geçmişte seks yapmış olmanı da hata olarak görmüyorum. Pişman olman gereken bir şey değil. Sana pişmanlık hissettiren şey seks yapmış olman değil, bu adamın sana karşı tavrı...
En İyi Cevaplar
1 yılEvet bakire olmayan bir kız bakir erkek için sıkıntı oluyor. Ben kimseyle yasamadim. Sevgilimde daha önce birşeyler yaşamamış kız olsun isterim diye dusunur. Ama merak etme sen bakire değilsen sana da bakir bir erkek gelmez. Bakir olmayan erkek bunu çok önemsemez bence
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılBelki de niyeti yoktu. Bahane ediyor.
Ya da gerçekten sebep budur.
Belki de mutlu olacağına filan da inanmıyor ama kararını sana yumuşatarak söylüyor.
Çeşit çeşit insan var. Bilemeyiz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılbu nasıl bir kafa yaa. bekaretin benim gözümde önemi yok. ilk erkeği olmayayım ama son erkeği olayım yeter
01 Yorumla
Soran1 yıl👏🏻👏🏻
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. zaten o adamla olma diye dusunuyorum.. bekaret evet onemli ama yani ne bilim yaa sevince bi cok seyi gormezden gelebilirsin..
011 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düsünüyorum
Soran1 yıl25 yaşındayım ilk 22 yasımda oldu ve 2 kişiyle oldu şimdiki bu adam benle yaşıt ama gecmisimden haberi var ama kabul edemem seni karım yapmam resmen dulsun dedi bana hic evlenmedim ben ve yaptıgım hataydı ama bilemedim sevdigm icin yaptm çok acılar cektim o kişiye yalvardım aylarca ama istemedi beni bıraktı istersen kendini öldür dedi umrumda degil dedi terk etti
Soran1 yılHaklısın aslında ben deger verdim ve hep bırakıcak oldugunda engellediginde yalvardım agladım cünkü kaybetmek istemedim ona baglandım ve bu yüzden evlenmek onunla mutlu bir hayat istedim ama o gecmisimi kabul etmedigini söyledi ve böyle yaptıkca canım yanıyor ve soguyorum ya ilerde o evlenmek isterse ben istemezsem
- 1 yıl
su an hala birlikte ise sana tavsiyem ayril acini yasa strese gir deprosyana gir ama ayril.. 6 ay aci cekersin, bir yil iki yil o aci cekmisligin varligini hissedersin ama sonunda kozasindan yeni cikan kelebek gibi olursun.. omur boyu parazit gibi yasayacagin bir insandansa iki yil aci cekip kelebek gibi yasayan birine donusmen daha dogru diye dusunuyorum.. bu surecte seni dinlerim sana akil veririm seninle o yolu yururum..
Soran1 yılAyrılmak cok acı veriyor alıstık birbirimize yapamıyoruz bende kabullenmek zorunda kaldım onla evlenemeyecegimi sadece manevi olarak destek olucaz birbirimize arkadas gibi beraber gezip tatil yapıcaz o kadar 😣
Soran1 yılBu arada sana bir konuda daha danısabilir miyim
Gizli Üye(18-24)1 yılKabul etmeyen erkek özgüvensizdir ya eskisi kadar iyi olmadığımı düşünürse korkuları yüzünden kabul etmez ve gerçekten de kötü sevişen kişilerdir onlar. yani onlar kesmeden direkt sen kes iletişimi zaten bunu sorun eden biriyle
01 Yorumla- 1 yıl
Bak bekarete takılan biri değilim ama takılanlara özgüvensiz veya kötü sevişen demen sadece senin işine geldiği gibi yorum yapman demek
- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılAşık olduğum biriyse eğer böyle bir şeyi önemsemem. Ama ona olan sevgim o kadar kuvvetli değilse en fazla kısa süreli ilişkim olur.
00 Yorumla Bekaret takıntısı olan biri değilim. Sevdiysem, güvendiysem ve aynı şekilde karşılık alıyorsam evlenirim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. maalesef sen nekadar iyi olursan ol çoğu bunu kabul etmıcektır
02 Yorumla
Soran1 yılNeden ama bir delik niye bu kadar önemli biz kadınlar ondan mı ibaretiz ruhumuz kalbimiz yok mu 😥
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senle iyi bir uyum varsa öyle düşünmesi abes bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılEvlenilir de öyle önem veriyorsa hiç umut bağlama kabul etmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bırak o zaman onu. Geçmişe takılmamak gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni karım yapamam demiş ya. Bu kişiyld birlikte oldun mu sen?
02 Yorumla
Soran1 yılEvt
Cevap sahibi1 yılKarısı yapmayacaksa birliktede olmasın
Gizli Üye(30-35)1 yılSaf kalpli ve iyi olsaydın bakire olurdun adam haklı
02 Yorumla
Soran1 yılBakireler saf kalpli iyi mi oluyor yani? Bakire olup yapmadıgı halt kalmayan ellesmedigi erkek kalmayan kızlarda var bakirelige baglaman cok yanlıs olmus. Ben yaptım evet ama sevdigim adamı kaybetmemek icin yaptım ve o yasta bu kadar önemli birsey oldugunu bilmiyordum. Kimse ögretmemişti bende sonra anlayınca kaybetmemek icin yalvardım acılar cektim ama karsımdaki kişi bana zerre acımadı o yüzden bilip bilmeden insanları yargılama yukarıda Allah var.. aynı şey senin cevrenden bir insanın basınada gelebilir ve ayrıca saflık iyilik kalpte olan karakterde olan biseydir. Bedenle alakası yoktur..
Cevap sahibi1 yılHakkında hayırlısı olsun
Gizli Üye(30-35)1 yılBence önemli baya hemde bakma sen adam bakir değil yinede bakire ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEder ben ederim hatta çünkü sevip daha önce birşeyler yaşamış olabilirsin
00 Yorumla
1 yılOlabilir, benim gibi bekarete pek takmayan biri ise evlenir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılederim geçmiş çöplük geleçek ışık olmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılzerre önemsiz benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇokda saf kalpli degilmişsin
13 Yorumla
Soran1 yılBen sevdigim icin yapmak durumunda kaldım ve sonrasında neler cektim bilemezsin kac kez inthr girisiminde bulundum en son basıma geleni kabul etmek zorunda kaldım 😥
Soran1 yılBeni terk etti
Cevap sahibi1 yılÜzüldüm
Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Senle yattımı
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılOna baglanmam icin yapalım sen böyle baglanıyorsun dedi
Soran1 yılHayır degil ama bakire olsan yarın gelir isterdim seni babandan dedi
1 yıleder neden etmesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılEvlenir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılErkeğine bağlı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet tatlım
00 Yorumla Zorr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Zenginse
02 Yorumla
Soran1 yılDegil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği