Canım benim yüzü bebek gibi olan birinin kızlığıyla alakası var mı? Hayır. Kilolu insanın zarla alakası var mı? Hayır. Kırışların himenle alakası var mı yok. Insan yaşa doldukta yaşlanır, kırışır, kendine bakmazsa kilo alır, ve s. Onları hepsi boş şeyler. Yurt dışındakılar ilk cinsel ilişkilerinde nasılsalar tabuta konulduklarında da öyle olurlar. Yalnız yaşlanmış halde. Hatlar be çizgiler genetikdir
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlık zarının amacı bebekken dışkıdan dolayı oluşabilecek enfeksiyonları önlemektir. Yani büyüdüğümüzde bir anlamı kalmaz.
14 Yorumla- +1 yıl
o zaman kuranı kerim ayetini inkar etmiş oluyoruz.
- +1 yıl
internetten bakabilirsin bununla ilgili ve ayrıca bilimsellik ile din zıt olduğu için bunu açıklamak zor sanırım :)
- +1 yıl
Hala altina sican kadinlar var onlar bakire kalsin:))
+1 yılsadece bir seferde bakirelik bozuldum mu bir şey olacağını zannetmiyorum ama evlenince veya sürekli cinsel ilişki durumunda değişim oluyor bacakların şekli yürüyüş şekli felan benim gözlemlediğim yüz hatlarında da değişim oluyor yani olmasıda doğal bir şey çünkü vucudumuz her şeye bir tepki veriyor elbet o kadar şeyede tepkisi olur...
00 Yorumla
+1 yılzardan ziyade ilişki yaşadığı için vede zorlu süreçten geçerek evleniliyor isteme nişan, kına, düğün hele o düğün tam bir işkence ya psikolojikmen çoğu kadında belirgin farklılıklar oluyor ya sesi kalınlaşıyor ya kilo alıyor, huyu suyu değişiyor v.s. yani etmenlerin hepsi birleşiyor hormonlar farklı çalışmaya başlıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılBakireliğin genel iki manası vardır;
1. Topluma ve o toplumdaki erkek cenahına "ben temizim" mesajı verir.
2. Kadının nöropsikolojik olarak hem temkinli davranmasını, hem de erkeklerin kendi üzerinden terbiye edilmesini sağlar.
Ayrıca Hz.Meryem (Saint Maria) hariç bakire kadının, doğum içinde hazır olmadığının bir emaresidir.00 Yorumla
+1 yılevet yüz hatları değişiyor yani kız olduğu haliyle mesela evlendikten sonra yüzü kadınsılaşmaya başladığı için çoğu bayanın yüz hatları farklılaşıyor da hayırdır dostum Allahın lanet ettiklerinden kalbini mühürlediklerinden mi oldun? böyle bir niyetin mi var?
12 Yorumla- +1 yıl
sadece sordum niyetimin olmasıyla ne ilgisi var senin çok var galiba hemen önyargıyla yaklaştın zaten bu seni ildigilendirmezzz
- +1 yıl
sen namertlerdensin heralde bekleyeninim diktirir ama sorun değil :)
çok çok çok çok şey değişir eğer bakireysen sakı olaki zevk uğruna olma bakireliğiden evlenceği günü lütfen ama lütfen bekle
40 Yorumla"Zina üzerinde devamlı israr eden kimse, puta tapan kişi gibidir."
Şüphesiz zina edenlerin avret yerlerinin çirkin kokusu, cehennem halkını bile rahatsız eder."
Onlar Allah ile birlikte başka ilaha dua etmezler. Haksız yere, Allah'ın haram kıldığı kimseyi öldürmezler ve zina da etmezler. Kim bunları yaparsa cezaya çarpar. Ona kıyamet gününde kat kat azap verilir ve o azabın içinde alçaltılmış şekilde ebedî bırakılırlar247 Yorumla- +1 yıl
şunlarda kendi bildiklerim...
zina yapan bir erkek zina yapan bir kadınla evlenir
hesabı çetin olur
cehenneme girmesine sebep olur
ölünce allahutealayı öfkeli bulur
zina edene allahuteala alevden öyle bir zırh giydirirki allaha yeminederimki en yüce dagın üstüne bile konsa dag kül olur - +1 yıl
biliyor musun kardeşim, sakın yanlış anlama bunu diyenlerin hepsi bunları yapmış oluyorlar x)
- +1 yıl
erkek ergenlikten sonra evlenmeden önce mutlaka zina yoluna düşer bakir erkek diye bir şey söz konusu değil artık bunu bir erkeğin yazması garip açıkcası
- +1 yıl
kardeşim sana söyle diyim bakirim allah bilsin eyter kimseye ispat etmek zorunda degilim bu bir 2. si her erkek bakir degildir degil cevresi temizse iyi bir din dersi almışsa o erkek yapmayabilir 3 süde bazı erkekler haya sahipli dogar yani utangac cekingen degil zina yapmak kızın elini bile tutamaz bu zamana kadar bir kızın elini tuttuysam allah beni yarına cıkarasın...
- +1 yıl
boş konuşuyorsun bence. elini bile tutmadım ne demek sen hapishanede mi yaşadın dalga mı geciyorsun sen ya? :) olmasa bile istem dışı yan gözle bakmışsındır böyle bir yere kayıt olupta zina etmemek imkansız ayrıca da gözün açık olmasa zaten burada olmazsın :D siz erkekler çok komiksiniz gerçekten. sakın bana bayan eline dokunmadım deme en azından değmedi deme yanlışlıkla olmuştur elbet =) bakir misin bilemem Allah affetsin ama büyük konuşma derim. çok büyük konuşuyorsun. Çekingen erkek numaracı erkek demektir cekingen erkek diye bir şey yok arkadaşım hepsi numara erkek çekingen olur mu ya bırakın bu ayakları
- +1 yıl
ama böyle direk önyargılı yaklasma tartısmacı şekilde beni dinle ve hak ver dogdugum ortam yuvam yerim aile yetiştirilişi ve haya sahibiyse bir insan yaptıramazsı o insana ben sandece ilkokulda birini sevdim onada söyleyemedim ne birile cıktım neden öpüştüm nede baska bişey ha diceksinki nasıl yalnzı yasıyorsun insan dini bilgi sahibi olmalı az kuran okuyun çünkü o bize sakinleşmeyi ve mutluluk hissinin gerçegini verendir
- +1 yıl
ciddi cevap ver, bir kız gucagına oturup dudagına yapışsa ne yaparsın Allah aşkına söyle.
- +1 yıl
demek istediğim zinaya düşüren bir taraftır yani büyük konuşmamak lazım
- +1 yıl
cevap bekliyorum biz bizeyiz birbirimizi tanımıyoruz =)
- +1 yıl
lan bana bak sen kuranı kerimle Allah'la nasıl alay ediyorsun ya nasıl bir insansın sen Allah afffetsin deli herif bas git şuradan tövbe töbe ya
- +1 yıl
ben seni şimdi anlamadım cidden Allah affetsin
- +1 yıl
oturdugum yerden kalkarım diyo ya yerlere yattım deli yaw (Allahtan affetsin) bunu da eylenceye çevirdiniz ya helal size
- +1 yıl
ya bırak ben yüzümü silmeye gidiyorum
- +1 yıl
yasın kac snnn
- +1 yıl
Onlar iman edenlere rastladıkları zaman: "İnandık" derler. Fakat şeytanlarıyle yalnız kaldıkları zaman: "Biz, sizinle beraberiz, biz sadece (onlarla) alay ediyoruz." derler.
- +1 yıl
(Asıl) Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde serserice dolaşmalarına mühlet verir.
- +1 yıl
seni ilgilendirdiği için şaşmıyorum :)
- +1 yıl
kimseye yan bakmazmış oturdugu yerden kalkarmış ya vallahi hala gülüyorum ne cins bişeysin sen ya
- +1 yıl
bişey soracagım lütfen üzgün cevap ver. neyse ne gülünçse gülünç ama cevap ver. sen hiç tahrik oldun mu?
- +1 yıl
birinden
- +1 yıl
ya bir git ya ne diyorsun allah aşkına ne iftirası benim görüşüm bu ben milleti toplayıp bu böyle demiyorum sen kendi kendine açık veriyorsun =))
- +1 yıl
Soran hanimefendi, emin ol her erkek sandigin gibi degil. Ayrica nefsine sahip cikabilen cok erkek var eger inanci tam ise. Ha ben nefsime sahip cikamam diyenler de erkenden evleniyor. Olay cevreyle alakali eger cevrende bu tip seyler olmuyosa ztn seninde aklina o tip seyler gelmiyor. Demekki sen hep abazalarla karsilasmissin. Abazalarla karsilastn diye her erkek abaza olacak dye bir kural yk
- +1 yıl
tahrik olmanı biraz daha açar mısın neyden nerede oldun bayandan mı tanımadıgın nerede oldun tam merak ediyorummm :D
- +1 yıl
ok ok aysegul hanımceiz :DD
- +1 yıl
Ayrica bu tip tahrik oldun mu bilmemne falan gercekten ahlak disi hos degil. Terbiyeni takinmalisin hayani takinmalisin. Edep lutfen
- +1 yıl
bunun bir bayanın yazıdıgını sanmuyorum buda halk dilince yuvarlak oyuncak oluyor sanırım :))
- +1 yıl
harun ben sadece seni denemek için yaptım ve hemen kapıldın gittin bence işte bundan bahsediyorum ve mantıksız oldugunu biliyorum
- +1 yıl
Demekki senin inancin tam degil inancini bir gozden gecirmelisin ve inancli insanlara saygi gostermelisn
- +1 yıl
aysegulkeyboardist sen çok mu namuslusun da millete laf yapıyosun bas git şuradan senin gibi kadınlar da ayrı erkekleri anlatıyoruz senin gibi kadınlar varya senin gibi kadınlar yüzündn erkekler bu hallerde pis kadın seni
- +1 yıl
Herkes sandigin gibi nefsinin pesinden gitmiyo mesela ben kac aydir diyetteyim en sevdigim yemeklerden uzak durup 20 kilo verdim. Bu da onun gibi. Sen sefsine sahp cikamiyosan o duyguyu bilememen normal
- +1 yıl
buraya gelip ahlak öğretmeye calısıyosn evet sen namussuzun alasısın canım benim cok konuşma istersen arkadaşını alın da gidin şuradan çok eğlendirdiniz bugun beni :)
- +1 yıl
ne o kızı öyle bir savundun ki sanki yıllardır eşin gibi nasılda açıldı sesin bak burak bu ayakları adam gibi Müslüman ol
- +1 yıl
öylemi canım benim ne namussuzluğumu gördün de konusuyosun şimdi ben istesem bilgisayarına girip her girdiğin yeri gizliden gizliden sorduğun acayip soruları buraya dökebilirim istersen? burada çıkıyor her şey :) ayrıca harunna gelince aynı kişi misin bilemem ama harunn bir bayan bile senden daha şerefli bunu unutma en azından her şeyi ortalıkta sen gizliden adam numarası yapma koçum adam gibi adam oll!!
- +1 yıl
ben senin gibileri çok iyi biliyorum merak etme dinin altına sığnan yılanlardansın sende lanet insan. abussubuk konuşuyosun alay etme felan diyosun millete kendini acındırıyosun sen günahlarının af olacağını mı düşünüyosun sacma sapan yorumlar yapmış hep birde her lafın başı hadisi şerif kuran yazarsan dalga gecilirsin. Allahıma çok şükür dinsiz değilim inancım yerinde en azından inançlıyım zina yapmadım ama yapsam bile senin ateistliğin kadar günah olmaz. senin ne yapmaya calısıtıgnı çok iyi biliyorum harunn ama bazı salakları anca kandırırsın bir yürekten La ilahe illalah de bakalım..
+1 yılo bakireliğin gitmesinden değil kendilerini salmalarından kaynaklanıyor
not: evlilik dışı sekse karşıyım.30 Yorumlaolay psıkolojık bırazda. artık yenı bır moda gırıyo kız. artık kadın oluyo. belkıde hormonalda etkısı wardır
00 YorumlaKendine olan güveni geliyor, ve bir gömlek daha olgunlaşıyor, ama kilo almanın bunla ilgisi yok, kilo hamilelik döneminde alınır sonra spor yapılmadığı için eski forma dönülmez. Olay budur.
00 Yorumla"Bakirelik gidince göğüsler sarkıyor, göğüslerle orası bağlantılı" diyenler bile var bu tür şeylere itibar etmeyiniz, yalan hepsi.
10 Yorumla
+1 yılbakirelik gidince, üzerinden büyük bir yük kalkar.korkuların kalmaz.stres azalır, ne oldum ne olacağım kaygısı kalmaz...boğazlardan serbest geçiş hakkı alan gemiler gibi , giren çıkan sorun olmaz :)
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamayın lütfen, bir zar insanı nasıl bu kadar evrimleştirsin?
00 Yorumlakızlık zarı gittiyse bunu bilen herkes senden istemeye başlar bunu bilen erkek evlilikten kaçar.Kilo almaz
11 Yorumla- +1 yıl
sorum bakirelik gidince ne gibi sorunlar oluşur değil, fiziksel özellik hakkındaydı ama neyese yinede saoll
+1 yılHayır bağlantı yok.
Sadece hormonların artış gösterir ve dişileşirsin.00 Yorumlakadınlar alan aldı satan sattı hesabı yaptıkları için kendilerine dikkat etmiyorlar bu yüzden kilo alıyorlar kilo alınca da insan yaşlı gözüküyor yaşından
118 Yorumla- +1 yıl
tecrübeyle sabit mi diyosun :)
- +1 yıl
zayıflatabilirim :)
- +1 yıl
benim yöntemlerin doktorunkilere benzemez :)
- +1 yıl
hımmmmm demek doktor lar zayıflatıyor
- +1 yıl
bende erkek oldugunu idda etmedim zaten şeker :)))
- +1 yıl
bende kıvırmak istedim de :))))
- +1 yıl
sanırım başarılıda oldum :)))
- +1 yıl
scarface3469 uza !!!
- +1 yıl
blackroze33 sizi sayıyla mı veriyorlar?
- +1 yıl
aslı2010 canım kusura bakma parazitler işte mal mal konusuyolar müdahele ettim :))
- +1 yıl
bu kadar erkek arkadaşın olduguna göre fazla eseksüelsin sanırım :)
sadece ve sadece göğüs memesi daha koyulaşır başka hiç bir değişikliği yoktur
00 YorumlaAlakaya maydanoooz seninki benden kara gibi bişe bu :(
00 Yorumlabekaretle evlilikle alakası yok çocuk dogurunca kadının vücudu bitiyor bunun gören erkekte kendini salıyor.
00 Yorumlapişman olursun belki , bilmiyorum kadın değilim. Onurunu ve namusunu korumalı insan onu bilirim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğişirmi bilmem ama evlenmeden gidince onurun namusun onunla berber gitmiş olur
10 YorumlaYas evlenen kadın ıyı kötü kapağı bı yere attık dıye bakar ondan sonra yer yıye bıldıgı kadar şişer olay bu kadar basıt bakırelıkle ne alakası var kanks :)
010 Yorumla- +1 yıl
baktık fake kız baktık :)
- +1 yıl
esidah'a diyorummm :))
- +1 yıl
yahu ona fake dedim sana demedim hay allah ya :) anlasamadık snnle
- +1 yıl
tamam bende baktık fake kız sen kendine bak manasında sen paranoyak mısın birader
- +1 yıl
sana dememiştim ama demiş olayım heee sana dedim ne oldu löööööö
+1 yılHyr ol düzenli beslenmeden oluyor
00 Yorumlanöbetçi eczane gibi hep çalışır.
00 Yorumla
+1 yılCok sey degisir annen baban bir bakista anlar ddgisimi ve seni bekaret testine gotururler
01 Yorumla- +1 yıl
sorunun ne senin ya salak mısın sen :)
Sadece zarda değişme oluyor :(
Onlar rivayet..00 YorumlaHiç alakası yok. Hiçbir şey değişmiyor.
00 Yorumlaben bir alaka göremedim.
00 YorumlaHic bir degisiklik olmaz. Hepsi sacmalik.
00 YorumlaBen inanmam. Neden sordun?
00 Yorumla
+1 yılhamilelikten sonra biraz vucud değişr
00 Yorumla
+1 yılSadece zar gidiyo oyle bisyok
00 Yorumla
+1 yılilişkiye giren kişilerde oluyor öyle
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzihninde değişiklikler olur sadece.
00 Yorumlasaçmalamayınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok öyle bişey
11 Yorumlauydurmadır...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistediğinle birlikte olursun
00 YorumlaBağdaştıramadım :(
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri