- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılBakire olmayan karıyı istemem diyenler bakire eşinden ilk gece kan gelmedi diye oni hastaneye gidip muayene ettiren, eğer zarı esnek çıktıysa karısına bir özür bile dilemeyen, eğer patlak çıktıysa da ben patlak mal istemem diyip kızı baba evine geri götüren, daha sonra başka biriyle evlenip onunla da iyi bi hayat yaşamayıp 40 yaşında akılları başına gelince "mesele zarda değil anlayıştaymış" diye ilk bıraktıkları eşlerinin yaşını tutan ilkel çağ insanlarıdır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBakire istemem bu zamama kadar kız eli tutmadım bunu istemem hakkimdir aşırı takıntılı biriyim ve benden önce ilişkiye girmiş her kız benim miğdemi bulandırır zaten zar mikroplardan korumak için kapalı durur sen gidip 2 günlük sevdiğin birine patlattirirsin sonra gelir burada ahkam kesersin ben öyle kızı insan yerine koymam üstelik aşiri kiskanç biriyim aklıma geldikçe kafayı yerim şiddet uygularım eminim hiç gerek yok maceraya temiz olsun tek olsun gerisi boş istersen 100 kişiyle yat banane ben kendimi ve eşimin temiz olmasını bilirim gerisi skimde olmaz bekarete değer vermeyen insana insan gözüyle de bakmam gebersin MK hiç umrumda değil
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çağ dışı, gelişmemiş ata erkil kabile toplumlarında böyle dusunceler olur. Buradaki yorumları da okuyunca çok şaşırmadım. Erkekler genelde kendi cinsiyetini üstün görürler, herkesin eşit olduğunu idrak edemezler ama ben bir erkek olarak sen esitsin , kadın erkekden daha aşağı değil derken cümlesine "Ozguvensiz değil" ile başlayan pembe renkli Gizli Üye gibi hayır benim cinsiyetim geri diyen kadınları görünce şaşırıyorum. Psikolojik sorunları var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSizin için her şey bu kadar basit işte bide kız olacaksın hiç utanmaniz dur noktaniz yok mu acaba evlecegim insana ve en önemlisi kendime saygim var karakterime dik duruşuma geçici hevesler uğruna geleceğimi yakamam ilerdeki eşime bunu yapamam ama siz ne anlarsiniz
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
1 yılbakireligin hicbir onemi yok. onem verene de yol veririm, partnerimin deneyimli olmasini isterim sahsen.
42 Yorumla- 1 yıl
kiz aciklamada o kadar haklisin ki, anlatamam. ama gel de anlat erkeklere. zihniyetleri cop resmen ortacagdan kalmalar
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye boyle bir soru soruluyor veya bir insanim gecmis iliskisi niye soruluyor zaten anlamiyorum.
Mesela bir kadına sordu doyelim bir erkek. Evet omcesimde bir erkege cok asiktim. Rimming yapip o iri organini iki elimle kavriyordum ki cok hosuma gidiyordu dese apışıp kalacak. Erkekte olsa kadında gecmisini sormayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBaşkasının becerdiği birini evlerine kadın çocuklarına ana yapmak istemiyorlarmış 😃
75 Yorumla
Soran1 yılBaskalariyla el ele tutusmamak, baskasina asik olmamakta lazim o zaman.
Cevap sahibi1 yılBu bahsettiğin şeyle diğer şey aynı değil ama bende kocamın başkasını zikmiş olmasını istemezdim şahsen
Cevap sahibi1 yılSenin için sorun yoksa devam et ben fikrimi belirttim gvt olmak senin öz tercihin olabilir ama ben şu kız halimle dahi bunu kabullenecek kadar geniş değilim hadi işine bak şimdi
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bakir olan bi erkegin bakire istemesi gayet normal bence ama olmayan birinin bakire kız isteme hakkı yok bu çok saçma kendisi her halti yiyecek ama kadına gelince hiç bişey olmamış olacak öyle bı dünya yok maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Erkekler dışı Rihanna, içi Meryem Ana gibi kızları ister. Ama öncesinde de yemediği haltları bırakmazlar. Biz buna tıpta oynak Rihanna sendromu diyoruz canısı.
10 YorumlaSaçma bir düşünce herkes geniş değil senin gibi başka birinin benim sevdiğime dokunmasını ben kabul edemem
113 Yorumla- 1 yıl
Tamamda sen onu daha tanımıyorken başka bir sevdiği olmuşsa eğer? Kimse oturup sizi beklemeyecek mk kendinizi bu kadar önemli sanmayın :p
- 1 yıl
@istedigimdegil kendini bence sen önemli sanma çünkü kimse bekâretini bile koruyamamis birini takmaz
- 1 yıl
@490puanaldm bekaret zaten kutsal bir şey demi saklanır nasıl kafalar bu ya :d
- 1 yıl
Bekâret kutsal değil kutsal olan şeref namus sen elin erkekleriyle evlenmeden yatıp sonra evlenmek için erkek bulmandaki amaç ne neden yattiklarinla evlenmedin
- 1 yıl
@policeofficer35 kimseyle yatmadım? Sadece namusu sürekli bacak arasında arıyan bir kızı kendisi olduğu için değilde başkası ile yattı diye reddeden ona kirli diyen zihniyetlere katılmıyorum
- 1 yıl
@istedigimdegil İsteyen istediğini yapabilir beni ilgilendirmez ama benim evleneceğim insan temiz olmalı
- 1 yıl
Tamam çocuk seçersin o zaman
- 1 yıl
@istedigimdegil Saçmalıyorsun tanıdığım bir sürü temiz kız var sen kendi geleceğini düşün
- 1 yıl
@istedigimdegil sana göre o kadar bakire kalmak o kadar zor ve imkansizmis ki kutsal gormussun bende orsplara garip gelir asla kocasıyla iyi bir hayat yaşayan kadinin mutluluğunu tadamayacaksiniz hem bedenen hem karakter olarak namussuz birini kimse istemez tartiscak değilim böyle statüde olan biriyle degmezsin
- 1 yıl
@490puanaldm bencede değmez mk git otur bekle köşede gelecekteki kocanı sakla vücudunu ona o sırada 20 tane karıyı becerirken tabi iaşaamdhşsşdjdndn🤣
Soran1 yıl@490puanaldm namusu iki bacak arasinda sanan statusunde olmak daha kotu 🙏
- 1 yıl
Arkadaşlar siz niye anlamıyorsunuz siz yapmayın illa erkek yaptı sizdemi yapcaniz bu ne saçma düşünce git evde bekle otur erkek kızlarla yatsın bilmem ne yaw boş ver onu sen kendine bak çocuğun olucak eşinden başka kimseyle olmadığın için mutlu olman lazım şerefli namuslu anne olduğun için sevinmen lazım lütfen kendinizi gelin
Benim bekaret veya bakirelik gibi bir takıntım asla yok o insanın geçmişte yaşadığı tecrübeler benim hayatıma bağlayacaksa o insanla bir yola girmiş olmuyoruz
00 Yorumla
1 yılZar kısmı çokta önemli değilde ama evlenilecek kadında geçmişi önemli yanı kaç tane sevgilisi oldu veya toksit ilişki geçmişi var mı bunlara bakılması lazım
00 YorumlaBakireliğe inancım yok.. bakire ama anal yapan çok var ya da sonradan zarı dikrirende çok var o yüzden buna takılmak çok saçma...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBurada önemli olan nasıl bir başlangıç yaptığı günü birlik ilişki ile başlayan bir kızın geleceğinde yapacakları belli ama normal bir şekilde evlenip anlaşamaz boşanır aklı dışarıda değildir o zaman bakireligin önemi yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. öz güvensizlikten değil ilk bizde görsün gözü dışarda olmasın
06 Yorumla
Soran1 yılAmca sen kimsin kime ne gosteriyon
Soran1 yılDondur kendine monte et 22ligi
Soran1 yılSu usluba bak...
Gizli Üye(25-29)1 yılSevdiğim kızın bakire olması konusunda diretmiyorum, ama her erkekle de düşüp kalkması durumundan da rahatsız olurum. O zaman aşk da kurtarmaz ilişkimizi..
07 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGüncellemedeki yazı hönkürttü :D sen istediğinle istediğini yaşa, alfaların yatağına gir genç yaşlarında onlarla takıl, yaş ilerleyince de beta erkek avına gir seni kabul etmediklerinde de "bouuu zohhniyettt, bouu kafa" diye zırlayın, önce bi tutarlı olmasını öğrenin. Çelişkili davranmayın.
Soran1 yılAlfa erkek beta erkek ne kanka saka misin
- 1 yıl
Zaten her şeyi yapalım diyorlar
Cevap sahibi1 yıl@Sevdayağmur Çok şükür beynini kullanan bir karşı cinse denk gelebildim burada.
- 1 yıl
Ben yanlış bulduğumu söylerim
Cevap sahibi1 yıl@Sevdayağmur Teşekkür ediyorum, yorumunuz için.
- 1 yıl
Rica ederim estağfurullah
Ergen Erkeklere takılmayın sizde genelde yaş kitlesi küçük karakteri oturmamış 14 24 yaş arası takıntılı yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
1 yılHijyenik olması kim birisinin girdiği deliğe girmek ister ki
05 Yorumla
Soran1 yılAynisi senin icinde gecerli anca bakirsen bakire isteyebilirsin
- 1 yıl
27 yaşından beri kız eli değmedi
- 1 yıl
@Wayne_Jenkins sen kadını bir delik olarak gören ilkel bir kişisin.
- 1 yıl
@Baleman sana uygun bir şarkı geliyor
open.spotify.com/.../42idQeun2SugRkVxgvBXIb - 1 yıl
@Wayne_Jenkins işte ilkel toplum ve yokluk insanı yorumu. Herkesi kendin gibi sanıyorsun
1 yıl1 damla kan gözüküyor o kadar oda herkeste olmuyor hepsi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPaketi açık çikolata bile almazsınız
Milletin sknin girdiğini biz niye alalım mk014 Yorumla
Soran1 yılMarketten aldigin bir urunle bir kadini bir tutan zihniyete ne anlatabilirisn ki
Cevap sahibi1 yılNe alakası var mk
Sizin mantığınız öyle çalışıyor bizimki böyle neden bunu kabullenmek xor oluyor anlamış değilim
Siz erkeğinixin başka bir kadınla olmasını hazm edebiliyorsunuz biz geçmişinde kimsenin olmasını kabul edemiyoruz
Bizim empati yapmamızı istersen siz neden empati yapmıyorsunux
Üstelik bekaret konusunda hassas olduğumuzu bildiğiniz halde
Soran1 yılErkegin bizleuken baska bie kadinla olmasi bizi aldatmak oluyor ne sacmaliyorsun sen? Gecmisinde kiminle olmus olursa olsun napayim onemli olan bana benimleyken sadik kalmadi. Bekaret konusunda hassasiyetiniz varsa umarim kendinizde de bunu uyguluyorsunuzdur buradan 7 24 kadinlara mesaj atip sanal s... yapalim diyip bekaretinizi savunmuyorsunuzdur umarim. Namus dediginiz iki bacak arasinda olmaz onemli olan bir insanin kalbinin bakire olmasidir. Guzel huylu olsun, bana sadik kalsin yeter. Bir insan baska neden bir sey ister
Cevap sahibi1 yılKardeşim benim merak etme emin ol sandığın kişi değilim
Ve son 1 saatte bana kadınlardan teklif geliyor sexting yapalım diye ama ben o işten anlamam en son 15bsene önce felan yaptım
Ayrıca şu an Türkiyede kadınlar erkeklerden daha bozuk bunu sende gayet iyi biliyorsun
Soran1 yılAynen kanka
Cevap sahibi1 yılBeni anladığını ve ne demek istediğimi bildiğini biliyorum
Ama hiç bi şey işinize gelmiyor
Patlak kız ağır hasarlı araba gibidir işine geldiği gibi kullanır bi an önce satmaya çalışırsın bunu hepinizde biliyorsunuz işinize gelsede bu gelmesede gerçek bu
Soran1 yılOkey diyorum hala devam ediyorsun sen kendi yaralarına pansiman yap once sonra gel laf yetistir
Cevap sahibi1 yılNooldu bakire olmadığın için değer mi görmedin 😂😀😂
Araba alırken bile sıfırını almaya çalışıyoruz
Sence karı alırken geçmişine bakmayacakmıyız
Soran1 yılHayir kendimi arabayla bir tutmuyorum sadece yazdiklarinin yarisini okumadim bile aynen diyip gecmistim. Senin gibilerle isim olmaz zaten kulvarimda degilsin acikcqsi sen sifir arabayi almak icin para biriktirmeye devam
Cevap sahibi1 yıl😂😀😂 ben senin yaşındayken sıfır daire almıştım
Sen bunada inanmazsın şimdi çünkü herkesi kendin gibi sanıyorsun
Soran1 yılKanka daha neyine devam ediyosun ben sana gore degilim sen bana gore degilsin tamam yani yeter
Cevap sahibi1 yılSen bu konuyu anlamaktan ziyade bu konuyu örtbas etmeye çalışıyorsun
Gerçekten anlamaya ve soruna cevap arasaydın böyle ukala ukala konuşmak yerine adam akıllı tartışmayı tercih edebilirdin her neyse ben sorunu beğenicem konuşmak istersen ulaşırsın 😘😘
Soran1 yılSadece seninle muhatap olmak istemiyorum olaylari istedigin noktalara çekmen ironik
Cevap sahibi1 yılUzatmak istemiyorum anlamk istersen gelirsin kimse seni yargılayacak değil
Gizli Üye(25-29)1 yılKendileri çok düzgün sankide bakire arıyorlar birde snnsns çok boş bir şey buna takılanları salla gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla hiç farketmez benim için bakire meraklısı da değilim hiç
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. açılışı ilk kendisi yapmak istiyo ondan hep😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen kimseyle zikişmedim esc ye de gitmedim o yüzden baskasıyla zikişmeyen birini isterim elbet
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSevgilim oldu ama dediğin şeyleri yapmadık
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOnu ben de anlamış değilim. Sanki sıfır eşya alacak kendine.
00 Yorumla
1 yılBiz ona namuslu erkek diyoruz
220 Yorumla- 1 yıl
Sence haklılar mi
- 1 yıl
@Deneyimsizerkek007 Namuslu olan erkekler evet haklı , kusura bakmayın ama zina medeniyet değil
Soran1 yılNamuslu erkeğiniz esc tutiyor milli olayim diye
- 1 yıl
Hadi lan oradan milli olmak için esc ye giden erkeğin kendine saygısı yoktur
- 1 yıl
Hayır namuslu erkek esc falan tutmuyor zaten bu yüzden namuslu
- 1 yıl
@Deneyimsizerkek007 Lan lun diye konuşma benimle
- 1 yıl
@Sevdayağmur Kezban abla namus da nedir ya. İsteyen istediği ile sevişir. Milattan öncede kalmışsın sen. Ateşi çubukla yakiyon
- 1 yıl
- 1 yıl
@Sevdayağmur kiskanmayin cesur insanları. Sen kork , evinde otur, başkası da cesaret edip zevkini yaşasın. Herkes mutlu, sana ne
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Sevdayağmur en büyük günah kul hakkı yemektir , insanlar arasında ayırımcılık yapmaktır, fitne ve fesattir. Sen bunlardan uzak dur
- 1 yıl
- 1 yıl
@Sevdayağmur kafanızdan din kuralı uydurmayin. İki kişi de istiyorsa kimse kimsenin hakkına girmez
- 1 yıl
- 1 yıl
@Sevdayağmur dini kurallar toplumda hep sikilasir, aynı kalmaz. Bir kere ülkeden içeri girdim mi yobazlık önünü alamazsin. En sonunda seçme ve seçilme hakkin da gider, sokakta polis kıyafetinden dolayı dayak da atar, kovandan izin almadan sokağa bile çıkamazsın. Kadın olarak istediğinizi yapın istemediğinizi yapmayın ama birbirinizi koruyup kollayin
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Sana demedim okuduğunuda mi anlamiyorsun anlasan kime dedigimi anlardin zatwn
- 1 yıl
@Deneyimsizerkek007 O zaman kibarca size demedim diyebilirsin
1 yılBekaret önemli bişey değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılHaklisin bebegim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sorun değil ne olsunki
00 YorumlaEvime hanım, çocuklarıma ana Alicam aw
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAklı var beyni yok soruyu soranin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSonunda bir kadından bunu duymak nasip oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOzaman onla bunla şunla yat sonra evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendileri pis ya oradan biliyorlar işi
00 Yorumla