28 yasındayım ve bakireyim şimdi ben uzaylımıyım? iş yerimdeki evli bir adamı çok beğeniyorum ama hayal etmek istemiyorum çünkü aşık olursam diye korkuyorum hayatımda kimse yok zamanında çok üzüldüm ve artık kimseyle çıkma da istemiyorum evlenmeyi dsunumuyorum p*rno izlerim ama bazen sırf erkeklerden nefert ettiğim zamanlarda beni üzdüğü zamanlarda lezbiyenlerin sevişmelerini izliyorum erkekelere muhtaç olmadığımı duüsnmek istiyorum beni üzdükleri zamanlar gelio aklıma kesinlile lezbiyen biseksüel değilim duygularım biraz karışık yardımcı olacaklar var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılsiz kadınlar gerçekten yaşamı kendi kendinize harap ediyorsunuz aşağıdaki pembelerin yorumalrınıda bakarsak durum böyle , olur olmaz takıntılarla kafanızın içini doldurursunuz sonrada psikolojiniz bozulur .
sex yaşamak için vardır bunun için yok nikah olmalı yok evli olmalıyım yok aşık olmalıyım bilmem neler neler saymakla bitmez bu teraneler , böyle diye diye yaşı 40 ları aşmış kaç tane bildiğim bayan var halan daha aynı hikayelerle gidiyorlar .
bu tarz şeyler güvenle yaşanır güven olunca gerçekten harikadır ama gel görki bizim kadınalrın güvenden anladığı şey tanışıp cıkmaya başlayınca evlilik demektir , hemen geleceğin hesaplarını yapmak demektir işte asıl kaybettiğiniz nokta burası .
bir ilişkide gelecğin garantisini kim neye göre verebiliyor bunu hala anlamış değilim , ilişkide güven demek taraflar arasında yaşanananların ölüme dek onların arasında kalmasıdır benim güvenden anladığım şey budur .
ve uyumlu olabilceğin bir partnerin olursa her şey güzel olur sen erkeklerden nefret ediyorum diyorsun bu çok tezat bir durum .10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen gerçek ve duygusal bir insansın, şimdilik güven yetini kaybetmişsin ama sana güven verecek bir karşı cins çıkacak. Çok mutlu olacaksın. Bundan 4 yıl evvel, 33 yaşlarında aynı duyguları ben yaşıyordum ama şimdi ise çok mutluyum. Salma kendini.
28 Yorumla
Soran+1 yılumudumu yıtırdım
- +1 yıl
Kış mevsiminde olduğunu düşün, her geçen günün ilkbahara doğru. Bana inan. Sen çok mutlu olacaksın. Bunu kesinlikle görüyorum.
Soran+1 yılya inşallah
- +1 yıl
Yaşamak, var olmanın gereği ise. Şimdi kalk ve diril. Süper gücünü koy. Al eline bir tane çikolata tadına vararak ye, em, tadına doy...
Hadi...
Soran+1 yılaz önce yaptım aynısını bıtter yedım:D
- +1 yıl
Bende bitterimi bitirdim şimdi dışı beyaz şeker kaplı içi çikolatalı badem olan bir çikolatayı tüketiyor Türk kahvesi eşliğinde. BİM'de satılıyor, alabilirsin.
Hadi göreyim. Bahar yeni geldi. Aç gönlünü sev dolu dolu. Var seni tüm gücüyle sevecek ve üstüne titreyecek güçlü bir erkek.
:)
Soran+1 yılnerde?
- +1 yıl
Sevmeye çalış, bak etrafına...
+1 yılBakire olmanda sıradışı veya kendini kötü hissetmene neden olacak bişey yok.Senin gibi bir çok arkadaşım var. Belkide yaptığın daha doğru. Duygusal anlamda uyum sağladığın güvenebileceğin biriyle yaşaman daha iyi olabilir. Eşcinsel ilgi duymanda belkide sadece meraktır.Zamanla bunu çözeceksin.Her koşulda seni ve merağını anlayışla karşılayabilecek biri çıkar karşına umarım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 19 zum ama benimde gittiğim nokta,şuan senin olduğun yer ve bundan dolayı hiç rahatsız değilim,hiç umursamıyorum. belkide hayat böyle daha bile güzel
82 Yorumla
Soran+1 yılbelkı de...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
49Cevap
evet durumunuz benimki,de aynı insanın karşı cinsten ağzı yandımı her an kuşkulu oluyor.acaba sonuç ne olur.diye.bana sorarsan .kendine çok iyi bir dost bulmalısın.nasıl.olur evlenmek istemiyorsun.fakat seks ihtiyaçını karşılamak için .seni herzaman ve her şekilde yardımçı olacak bir dost bulmalısın.ben.arıyorum.fakat bulmak zannediyorumki çok zor.kendimi avutmaya devam ediyorum.belki birgün ...
00 Yorumla
+1 yılCinsellikle kafanı bulandırma sen doğru yoldasın. Bir gün çok seveceğin biriyle tanışacaksın ve o kişi senin için doğru kişi olacak. Ona evlatlar vereceksin. O vakit geldiğinde bu düşüncelerinin beyhude olduğunu anlarsın. Ama zamana ihtiyacın var senin de. Hem de çok zamana. Tıpkı benim zamana ihtiyaç duyduğum gibi.
00 Yorumlaarada kalmışsın o kadar dürüst olmasan bunları kendine (ve bize) itiraf etmezdin...geleneksel ve modern yaşam beraber olunca insan bir o tarafa bir bu tarafa ait hissedebiliyor kendini.ama sende bu durum aşırı önyargılara dönüşmüş ama nasıl bir yardım istiyorsun ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılkafa karışıklığım bıraz olsun azalmalı mesela
+1 yıluzaylı değilsin ama hayatının en güzel döneminde kendini bazı mutluluklardan mahrum bırakmış olman kötü. yaşamadığın için neleri kaçırdığını bilmiyosun tabi. umarım kendine uygun, güvenilir birini bulursun yoksa hayat böyle kendini kapatarak yaşanmaz.
00 YorumlaGuclu bir bireysin cinsiyeti koy bir koseye 28 yasinda olman demek herseyi yasayacaksin demek de degil gecis donemindesinşu anbiraz zaman ver kendine insallah sana deger vericek uzmeyecek bir adam gibi biri cikar karsina ..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekaretin yaşla alakası yok ki, nikahla var.
evli değilsen bakire olman kadar doğal ne olabilir ki canım?80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yaşındasın ve bakiresin , eğer herhangi bir erkekler ilişki yaşamdıysan yani cinsel olarak ( yani bakirelik zardan ibaret değil ) . sen kendinle gurur duymalısın - ben 23 yaşımda ve bakirim ve guru duyuyorum ve isterim ki ilerde eşim olacak kız da bakire olsun kafamızda hiç soru işareti kalmasın - geri kafalı dyenlere sayım sonsuz ama ben boyliyim ! :)
10 YorumlaOlabilir :) 28 nedir ya. zaten 30dan sonra hayatın tadı çıkmıyor :) Evlenmemekle iyi edersin. Bana kalırsa zaten iyi bir ilişki olmaz,28 nedir ya. Bana göre insanlar 25 den sonra evlenmemeli.
00 YorumlaYardıma ihtiyacın yok gerçekten kendine yetebilen ve mantıklı karar verebilen iradeli bir kadınsın.. Umarım doğru kişiyle doğru bir ilişki yaşarsın..
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederım arkadaşım
31 yaşındayım ve bakirim.
Ama kadınlardan hoşlanıyorum. yani bir problem yok.
Evliliği beklediğim için bakir kaldım.
Bence elenmeyi düşünmediğin için anormalsin :)00 Yorumla28 yasına kadar bakıre kalmayı basarabılmıs bı bayan vay be . ımkanım olsa yemın ederım senı tavlar asık eder evlenırdım .
00 Yorumla28 yaşına kadar sabretmişsin biraz daha sabret ve evlen yoksa hayatını yakabilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalama ne uzaylısı, keşke herkes senin gibi olsa,
erkekler konusuna gelince 5 parmağın beşi bir değildir unutma, bir gün karşına seni gerçekten seni hakeden biri gelir mutlaka,
durumun içinde üzülme tam tersi sevin nerde senin gibi KIZLAR00 Yorumla
+1 yılpireye kızıp yorgan yakmak seninkisi
ayrıca neden kullanmıyorsun turşusunumu kurcan kaç yaşına gelmişsin zaman geçip gidiyo doğru insanla ilk beraberliğini yaptıktan sonra bu zamana kadar neden yapmadım diye kızacaksın kendine00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 29 yas ve bakıreyim evlılık dısı düşünmüyorum.bende senın gıbı üzüldüm ve uzak kaldım bir süre sımdıde hala ıstedigım bırı cıkmadı
24 Yorumla- +1 yıl
bir nevi kendinizi cezalandırmıyor musunuz böyle yaparak?
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden yasamak taraftarı degılım.En son uzun süreli bı sevgılım oldu evlenmemız kesındı ama ayrıldık uzun süredir ıstediğim biri olmadı
- +1 yıl
onunla birlikte oldun mu peki? ondan mı böyle çekingen davranıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılhayır onunleykende evlılık dısı düşünmuyordum zaten o da aynı fıkırdeydi
Bu yaşına kadar birini bulup evlenmdiğinden bakire olman normal
Değer yargılarına göre davranmışsın. Zaten artık evlilik yaşı 30 larda
Ama başından geçen olay nedeni ile erkeklere sekse küsmen yanlış
Arı soktu diye balyememek gibi bir şey seninki00 YorumlaPeki erkekler ne yaptılar sana bu kadar nefret ettirecek.
Hala bakire olduuna göre seni kirletip gitme durumuda yok,
bu kadar yıkım yapmış olan ne olabilir02 Yorumla
Soran+1 yılduygusal olarak cok sey
- +1 yıl
Tabiki insanlar duygusal olarak bazı yıkımlar yaşamış olabilir ama bunu tüm erkekler alemine maletmenin anlamı yanlış.
kadınlardanda bir sür sıkıntılar olabiliyor ama tüm kadınlar böyldir nefret ediyorum gibi düşünceler çok yanlış.
bence sevmeyi dene ve dengine evlilerle falan değil bir yıkım daha yaşama.
+1 yılözelden yazalım sana bak neler anlatıcam eğleneceksin ve ...
00 Yorumlasadece tuhafsın erkeklerden nefret ettiğin için lezbiyenleri izlediğin için tuhafsın
02 Yorumla
Soran+1 yılnıye
Açık ve net helal sütü emmiş bir abimizle evlenmen lazım artık :)
00 Yorumla
+1 yılbende bakirim yani hayatımda hıc biri olmadı benden 3 4 yas buyuk bayanları arzuluyorum nedenini bilmiyorum ama daha cekici ve seksi gozukuyorlar onları hayal ediyorum genelde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesi kötü olarak düşünme öncelikle.İyi kişilerde vardır mutlaka.
05 Yorumla
Soran+1 yılhepsı aynı arkadas
- +1 yıl
Bence öyle değil.
Soran+1 yılben şansızım o zaman
- +1 yıl
Neyse paylaşmak istersen görüşürüz istersen.Çıkıcam bir saat kadar.
- +1 yıl
Orda mısın?
değilsin rahat ol en güzeli bakire bir eş istiyorsan önce sen bakire olacaksın
00 YorumlaNiye uzaylı olasın ki ? bu bir tercih , istediğin anda kadınlığa adım atabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 yaşındayım
Bakirim
Bazi gerekçelerle yapmadım
Bu vakitten sonra ne evlenme isteğim var
Ne de cinsel ilişki yaşama isteğim.
Hayattan nefret ettim...
Ve yaşamaktan bıktım. ..
Hayat bu değil. ...00 Yorumlaseve seve yolda kalmışların ve mağdurların yanındayız her türlü destek bizzat itina ile yapılır ekleyin görüşelim bebişim :)
00 Yorumla
+1 yılbence uzaylı degil cok normal ve tebrik hak eden birisin sadece sansın olmamıs uygun biri ile evlenmemişsin ve ruhsal çöküntü anlarında yaptıkların karakterini yansıtmaz bu sebeple çok takma o anları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl29 yaşındayım bakirim.
öyle düşünmemelisin çevremde çok kişi var aynı senin gibiyiz :D05 Yorumla
Soran+1 yılbılemıyorum
Cevap sahibi+1 yılbak sende ne sezdim biliyor musun ? hani diyorsun ya hep aynı, hani çıkmıyor felan die.. senin frekanslarda tutarsızlık var bence.. yani yöntemde sıkıntı var.. şimdi bakiresin, bu okadar güzel bir durum ki, yarın birini sevdiğinde ona dokunduğunda kalbin pır pır atacak çünkü ilkin olacak. ama diğer yandan evli bir adamdan hoşlanıyorsun. bu hoş değil.. eğer duygusalsan kendini özel hissediyorsan ve özel birisini arıyorsan bu şekilde olmamalı bence.
Soran+1 yılaynen nıye hoşlanıyorum bılmıorum benı cezbedıo ıste o yönde bır sıkıntı var
Cevap sahibi+1 yılailenin sana verdiği kültürel birikim, manevi değerlerin, kendini özel hissetmen, eşinin özel biris olması ve hayatın akışı, yani bu işlerin legal olarak servis edileni, seni sen yapan değerlerle çatışıyorsa temel sağlam olmaz hanımefendi, yani mutlu olamazsın. ben sağlıklı bireyim kendimce yakışıklıyım anormal bir durum yok ama bu güne kadar hep evleneceğim kişinin hayaliyle yaşadım, çeşitli zamanlardan kalan mektuplarım var, günah dedim, eşimin yüzüne nasıl bakarım dedim, ama hiç bir zaman
Cevap sahibi+1 yılçoğunluğun yöntemlerini içime sığdıramadım ve gele gele bugünlere geldim. anlatabiliyor muyum ? denk geldiği gün yani frekanslarımın uyuştuğu kişiyi bekliyorum hiç bir zaman kadınları genelleyerek ya da evli kişilere kaşımı dahi kaldırmadım. sn kendini her manada analiz et ben neyim ne istiyorum die
yaw ist. at kendini de kurtul ne bu bea? cimcime değil artık senin ki içi geçmiş karpuz
00 YorumlaSen bence doğru yoldasin bırak onu bunu kocanin hakkini kimseye yedirme sen ;)
00 Yorumlaevlenmek istemiyorsan neden cinsellik yaşamıyorsun ?
00 Yorumlakarşı cinsine asla güvenme illa ki bir hainlik yapar .
00 Yorumla
+1 yılmessi uzayli ise sen değilsin :)
çok derin mevzulara girerimde neyse ..00 Yorumla
+1 yılnereye kadar giderki düzgün birini bulmaya bak bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılsenin su yasadıklarının anormal oldugunu hıssetmen bile toplumun bir ayıbı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl29 yaşında uzaylı bir bakirim bende :) kafana takma bence bu kadar nasılsa doğru kişi çıkacak o düşüncelerden sıyrıl...
02 Yorumla
Soran+1 yılçıkmıyor arkadasım
Cevap sahibi+1 yılbenimde bugüne kadar sevgilim olmadı bile bir şey yaşamadım ama emin ol çıkacak... neden karamsarsın?
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeklerle seks yapman illa aşık olman anlamınamı geliyo?
00 Yorumlaist avrupadamısın ozaman yarından teziyok gel :D
00 Yorumlamantıklı ama can sıkıcı bir hayatın var sanırım
12 Yorumla- +1 yıl
mantıklı kısmına katılmasam da can sıkıcı olduğu kesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde sonum senin gibi olacak muhtemelen.
42 Yorumla- +1 yıl
birinizin sonunun böyle olmasına engel olayım ya ben
- +1 yıl
mehmetokan kız kardeşin var mı?
+1 yıl:D yardimci olalim sana :D
00 YorumlaO evli adama kapilma önce. Baska birilerine yonel
00 Yorumlaadamlar hikayeyi okurken boşaldı lan:D
00 Yorumla
+1 yılEvli biriyle hayatının hatasını yaparsın
02 Yorumla- +1 yıl
olabilir ama bizi büyüten şeylerden biri de hatalarımızdır. Hiç bir şey yapmayan hata da yapmaz. Benim 6 yıllık ehliyetim var ama hiç trafik cezam, tek kaza yapmışlığım yok. Çünkü arabayı hep eşim kullanıyor çünkü:))) Demek istediğim bırak yapsın. Hata bile olsa... Hiç bir şey yapmamaktan çok daha iyidir. Çünkü ölüler hiç bir şey yapmaz.
- +1 yıl
ses vermeniz güzel kumru hanım ancak sizin ehliyetiniz var eşinizinde ikinizde ehil olabilirsiniz trafikte ama eşiniz allah vermesin kaza yaparsa sizde zarar görmüş olursunuz anlatabildimmi :) ayrıca sağlam kafa sağlam bedende olur :) yine sonucu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlamak doğru değil madalyonun diğer yüzüne bakarız olmazsa :)))
+1 yılUzaylı değilsin. Senin tercihin bu hayatın
00 Yorumlayardımda nasıl bir yardım...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadan verdin mi hic peki?
10 Yorumla
+1 yılyardımcı olurumda nasıl olcam
00 Yorumla
+1 yıluzaylısın canım maalesef :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kızın en güzel çeyizi bakireligidir.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen iki yaraq ye kendine gelirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgayet normalsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhtiyacın bir köle
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi