Cinsel olarak doyumsuzum. Vajinam çok sıcak. Grinin elli tonu yaşadıklarım yanında susam sokağı kalır. Güzel olduğumu biliyorum. Bir doyumsuzluk durumum var. Cinselliği seviyorum.
Aslında bunun Bir tanımı olması gerekmez çünkü insanlar belli yaşlarda bu erkeklerde 25 ile 50 kadınlarda 20 ile 55 yaş arasında istek durumu fazla olabilir ve kadınlarda var olan östrojen hormonu da bu durumu etkiler birde mevsim bunu çok etkiler özellikle yaz aylarında bende istek durumları da çok olur
@pastacı_meryem Ben seksi değilde erotizmi severim seks olması gereken bişi ama en son direk seks olanaksızdır bence rengarenk olmalı seks dediğin öyle iki dakikada olmaz grinin elli tonu elbette hoş o bir örnek. sulanma olayına gelince sular kesilirse olmaz aynen mutfakta pişen yemekler gibi gaz olmazsa yemek olmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Nesin bilmiyorum ama bir ara profilinde kendi fotoğrafın vardı yüzün gözüme takılmıştı yediklerin yüzüne yansımış itici tuhaf bir yüzük vardı dikkatimi çekmişti yaşın ile birlikte yüzündeki iticilik...
Meryem enerji yapan yiyecek ve içeceklerden uzak dur. Malum her şeyin fazlası zarar. Bu arada o kullanıcı ismi öylesine mi konuldu yoksa gerçekten tatlı ve pastalarla bir alakan var mı?
Evet, nemfoman birisin. Bu özelliği taşıyan kadınlar seksin her türlüsünü yaşar, her yerde sık sık orgazm olur çünkü neredeyse sürekli sıcak ve ıslak bir vajina ile gezeler. İster sevgilisi olsun, ister birlikteliği anlık bir beğeni ile herkes ile beraber olabilirler. Kadınlarla ilişki yaşayabilirler, grup sekste inanılmaz şeyler deneyebilirler, sekste defalarca orgazm olabilir nemfoman kadınlar. Ancak doyuma ulaşmaz daha çok ister sadece yorulduğu an bir müddet istemeyi durdurabilir. Sekste neler yapabileceğini biliyorum, grinin 50 tonu ya da resimdeki bir kadının seks günlüğü de iyi filmdi. Sen bunu seviyorsan devam :)
Muhtemelen. Bana da buna benzer bir teşhis olan satiriasis teşhisi koydular. Yani benzer belirtileri taşıyorum ve üzerine doyumsuz olduğum için jigolo oldum. Öncesinde de her bulduğum kadın ile cinsellik yaşamak için uğraştım, uğraşıyordum. Şimdi artık kadınlar bana geliyor ama hala yetmiyor. Çoğu zaman korunmaya çalışıyorum ve sürekli hastaneye gidiyorum ama hastalık kapmak kötü olur. Tam olarak senin anlattığın şekilde ve benzer durumlar içindeyim
Erkek bulmak mesele değil ki, önemli olan güven ve tatmin bulmaları. Düşünsene binlerce erkek var biriyle rastgele cinsellik yaşasan sürekli sana bağlı kalmak ister ya da bunların birazının evli olduğunu düşünürsek, bunlara yaklaşan erkeklerin ne kadar rahatsız edici olduğunu düşünmek zor değil. Bu yüzden de, gerçekten bunun sayısı oldukça da fazla. Yani yaşları 25-48 arasında değişen bir çok müşterim var
Nemfomania olman için , canının seks istediği an tanımadığın birini bulup beraber oluyor olmalısın. Bu durum da değilsen nemfomania değil , ateşli , azgın hatunsun diyebiliriz.😷
Sen özel birisin, bırak özel kal... Grinin 50 tonuna kafa atıyorsun en güzeli.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bende satiriasis olduğumu düşünüyorum. Sende ki durumun erkek versin ayrıca. Geçen bir film izledim. Daha da korktum. Çünkü karşı tarafa acı çektirmekten de keyif alıyorum. Bunu geçen yıl yaşadım fakat kendimi dizginledim çünkü ağlayınca korktum. köle olmayı seven bir partnerim olmalı diye düşünüyorum. Sende ki durum böyle mi? Yoksa sadece doyumsuzluk mu? Bende doyumsuzum çünkü ve histerik olmak hoşuma gidiyor.
nymphomaniac olman için kendini kontrol edemiyor olman lazım. bağımlı mısın? doyumsuz olmak ayrı bişey. önüne gelen her insanla sevişiyorsan nympho olabilirsin ancak doyumsuz olmak normaldir :)
Evett nemfomanyak birisin senin için yer mekan zaman hiç önemli değil ve heran ilişkiye hazır ve ıslak gezen dokunmadan bile organzm olabilen ender kadınlardan birisin anlattıkların bunu gösteriyor
Biraz abes olacak ama hiç cinsellik yaşadın mı 😂soruyorum çünkü p*rno izleyip ben daha iyisini yaparım diyen kızlarla dolu burası oyuzden sordum ayrıca dinlemek isterim seni hikayelerini
Nemfomanik olduğunu düşünüyorsan bir psikiyatriste muayene olmanda dayda vardır diyebilirim. İleride hayatını çok zor ve çekilmez bir formata sokabilir bu durum.
Hee şeyin fazlasinin zararlı olduğunu düşünüyorum. Belki de psikolojiktir ve tedavi edilmesi gerekir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yok değilsin... sadece seks için hiç tanımadıklerınla birlikte olmuyorsan sıkıntı yok.. sadece arzulu ve libidosu yüksek bir kadınsın... aşk kadınısın...