Merhaba dün akşamüzeri erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, bakireydim tani ilk kez yaptım. Prezervatif kullanmasını söyledim ama prezervatifle zevk alamıyorum zaten içine boşalmıcam bişey olmaz dedi. Ve ilk girişinde prezervatifsiz girdi dediği gibi oldu içime boşalmadan çekti zaten boşalamadı çünkü acıdığı için fazla yapmadı. Ikinci yapışında prexervatif kullandı, üçüncü yapışında ise yine prezervatif yoktu ama çok fazla yapmadık zaten acıdığı için
. Fakat yine de korkuyorum hamile kalırım diye. Bu yüzden bugün eczaneden ertesi gün hapı alıcam daha 24 saat bile olmadı zaten.
Ama reçeteyle veriyolarmış diye duydum, sizce alabilir miyim? Reçeteyle alamam çünkü annemlerin bilmemesi lazım. Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.
. Fakat yine de korkuyorum hamile kalırım diye. Bu yüzden bugün eczaneden ertesi gün hapı alıcam daha 24 saat bile olmadı zaten.
Ama reçeteyle veriyolarmış diye duydum, sizce alabilir miyim? Reçeteyle alamam çünkü annemlerin bilmemesi lazım. Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer