Sevgılımle farklı sehirlerdeyiz geldigi zaman 1 hafta falan kalıp dönüyor bu sırada iliskiye de giriyoruz daha onceden hep geri çekiliyordu bosalma esnasında bu kez cekilmesin diyorum ama hap ya da condom olmaz yani kısacası sizce ertesi gün hapı kullansam nasıl olur kesin sonuç verir mi kullanıp da hamile kalan falan var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılErtesi gun hapi sadece acil durumlarda tavsiye ediliyor cunku iyi bir ilac degil. Yan etkileri cok. Yani bir dogum kontrol yontemi degildir. Kaldi ki %100 korumuyor. Tabii ne zaman aldigina gore degisiyor etkisi.
Penisi bosalma oncesi cikartmak da riskli cunku bosalma oncesi, bir onsivi akiyor ki erkek bunu hissetmiyor. Bu sivinin icerisinde milyonlarca sperm bulunuyor. Yani bayagi tehlikeli.
Sana igneyi tavsiye ediyorum. Epey etkili.03 Yorumla
Soran+1 yılHız genellikle geri cekılme uyguluyoduk o da mı rısklıymıs pekı ıgnenın ısmını ogrenebılır mıyım bu de kıllanma ve kılo yapıyo mu ya da daha sonra hamıle kalmayı zırlastırıyo mu
- +1 yıl
Aylik bu igne. Ismi aylik korunma ignesi iste.
Sanmam.
Soran+1 yılTamam tesekkur ederım arastırıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrezervatif veya dogum kontrol hapı önerirm ben. Ertesi gün hapı cok saglıksız diye biliyorum. Ben ssadece bır defa kullanmıstım ama normalde dogum kontrol hapı kullanıyorum. Memnunum. Kafamda rahat. Prezervatif kullandımız zamanda oluyor
15 Yorumla
Soran+1 yılDkh bende tuylenme ve kılo yaptı ılerısınde de hamıle kalmak zorlasıyomus ondan kullanmayı bıraktım
Cevap sahibi+1 yılYan etkilerinden korktugum icin kullanmak istemiyordum ama doktorum bana önerdi. Fazla yan etkisi olmayan bir markaymış. Herkeste aynı şekilde olmak zorunda degil tabi ama ben şimdiye kadar hic bir yan etkisini görmedim. Umarım ilerde birşey cıkmaz.
Ozaman prezervatif kullanın. Sonucta sürekli ertesi gün hapı kullanamazsın. Riske atmamak lazım bence
Soran+1 yılZaten 5gun kalıcak yanımda sonra donmesı gerek bı daha da 3 ay sonra mı ne gelır bu arada kullandıgın ılacın adı ne bıde dırek eczaneden alabılır mıyım gıdıp? Condomda zevkı engellıyo ya
Cevap sahibi+1 yılBen yurtdisinda yazdirmistim. Ve ordan 6aylik aldim. Ayni marka burada var mı bilmiyorum. Adi danseo. Eczaneye bir sor istersen. Senin durumunda kullanmak istememeni anliyorum. Cok * görüsmüyorsaniz baska birsey belki daha mantiklidir. Prezervatife insan alisiyor bence.
Soran+1 yılPekı çok tesekkur ederım sorucam 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılhapa güvenirsen 2 ay sonra burada hamileyim aldırcam diye zırlarsın evli olsanız neyse o hapı ilişkiden sonra ne akdar cabuk yutarsan o kadar etkili
yanlış işlerle ugrasıyosun haberin olsun geri cekilmek bile büyük risk senin gidişatın kötü051 Yorumla
Soran+1 yılZırlıcak olsam bu tur ıslere gırmem yaptıkiarımın bugune kadar arkasında durdum bundan sonra da dururum tek bir adamla yasadım herseyımı o da sevdıgım ınsan ola kı ayrıldım evlenecegım adama yasadıgım herseyı anlatırım keske her kızı bir sanmasanız ama yorum ıcın tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılsen yazdgımı anlamamışsın arkadaşım ben hamilelikten bahsediyorum bunun arkasında durup cocuguna anne olcakmısın o zaman yap ama katil olcaksan yapma
ve ertesi gün hapını da dediğim gibi eb fazla 3 gün ama etkisini azaltır zaman gectikce
Cevap sahibi+1 yıladama bide utanmadan doktor var demiş
Soran+1 yılTabı kısa aldırmam benım yaptıgım bıseyın cezasını ona neden cektırıyım dıyorum ya her kızı bir sanmayın ama ne dıyım sende haklısın öyle kızlar varkı ben bıle sınır oluyorum
Cevap sahibi+1 yılişte böyle olmalısın her kızı bir sanmayalım ama cogunluk öyle olunca bizde farklı düşünüyoruz cocuguna bakıcaksan sana bişey diyemem ama bak tekrar uyarayım bitane aptala uyma ertesi gün hapını 5 günün sonunda yutmaya kalkma hergün yut dicem ama feleğin şaşıcak cunku etkisi var onun hormon dengeni alt üst eder siz arada geri cekilme yapın
Soran+1 yılTamam zaten hergun olmaz sadece bı gün ıcerım 3 4 kez yaparız sonrasında da hemen alırım ya da bı kere alınca hemen yutarım bılmıyorum ama her gün ıcmem ya da her gün o sekılde yapmayız
Cevap sahibi+1 yılilişkiden sonra yutuluyor o hap spermleri öldürüyor yani :)
Soran+1 yılTamam o zaman bı kere yapıcaz hapı ıcıcem ve bı daha kısa sefere geri cekılcek tavsıye ıcın tesekkur ederım ya da aylık ıgne yaptırıcam
Cevap sahibi+1 yılriaca ederim aylık iğne için geç bence :D
bir geceyi gecir artık 4-5 kere kaç yapıyosanız bitince hapı yut diğerleride geri bceiklme olur. çD
Soran+1 yılHah tam da öğrenmek ıstedıgım buydu üste ya yanı atıyorum 4 kere yaptım sonra yuttum bısey olmaz demı yanı bı kere yapıp yutsam sonrasında tekrar ıcıme bosalsa yı ne sıkıntı çünkü
Cevap sahibi+1 yılo hapın amacı spermleri öldürmek ve netten arastırırsan 3 güne kadar etkili ama gittikce azalıyor tabi normalde 1 kere bosalsa hapı yutsan yine bosalsa engelleyebilir ama sen garanti olsun diye o gecenin tadını cıkarın 4-5 kre boşalsın kaç olursa artık seks bitrince hapı yut
Soran+1 yılTamamdır tesekkur ederım yorumun ıcın basını agrıttım hakkını helal et
Cevap sahibi+1 yılhelal olsun estagfurullahj sen helal et görende sevgilisiyle yatıyo sanıcakj zaten beni :P
Soran+1 yıl😊😊
Cevap sahibi+1 yılevlendirin beniiiiiii :) :)
Soran+1 yılHemen aday sec yapalım 😄😄
Cevap sahibi+1 yılburdanmı :)
Soran+1 yılEe tabı 😄😄
Cevap sahibi+1 yılkimi secsemki var mı senin gözüne kestirdiğim hem bu yorumlarımı okusalar beni saoık zannederler o yü<den gizliyim :D
Cevap sahibi+1 yılsen bul :)
Soran+1 yılValla yok kımseye dikkat etmıyorum kı
Cevap sahibi+1 yılevliliği boşver bir hapda ben alim öyle bir kız bulalım :)
Soran+1 yılAhaha o ıs zor 😄😄
Cevap sahibi+1 yılaslında cok yaklaştım ama salaklık bende işte niye dürüst oluyosunki 2 yalan sık kız ayagıona gelsin ben 2 senedir burdayım benim işim falan olmasa gitcek kız cok :)
Soran+1 yılNope yalana hayır 👆
Cevap sahibi+1 yılyalana hayır dşyosunda o yalan söyleyenler kadını götürdü ama o iş için dürüstlük falan dinlemicem
Soran+1 yılSen dürüst ol her zaman kazanırsın benım ınancım bu su zamana kadar kımseye hıcbır konuda yalan şöyle. edım soyleyemem de zaten hıcte pısman degılım
Cevap sahibi+1 yılbende diyorumki ciddiyete bende asla söylemem ama bak o kadına söyleseydim işimi görürdüm en azından 29 sene sap olmak kolaymı
Cevap sahibi+1 yıloda yalanları hakeden bir insan zaten
Soran+1 yılHas orasını bılemem yalanı hakedıp etmedıgını
Cevap sahibi+1 yılsiteden 2 günde tanıdıgı adamın evine giderse normal yani o adam zaten yalanlarla cagırıyo kadını bide evliler
Soran+1 yılHuu siteye bak sen be bıde bana puuu edepsız demıs asagıda bı kız 😄😄
Cevap sahibi+1 yıloooo ben 2 senedit buırdayım sen ne sanıyon burayı vay yawrum vay :D
Soran+1 yılBu erkekler boşuna öyle mesajlar atmıyo desene adamlar bılıyo demek kı 😄😄
Cevap sahibi+1 yılen ufak bir yprumun bile ele verir seni cok arkadaşım oldu ama ben tecrübesiz olkdugum için ayartamıyorum :)
Soran+1 yılHımm ne bılıyım ben yorum atarken gızlenmem genelde konu ne olursa olsun ama bu konuda hızlı kalmak ıstedım bundan sonra ben cınsel sorulara da gızlı yorum atayım barı 😄😄
Cevap sahibi+1 yılsen kimsinki merak ettim valla :D korkma ben yazmam
ben asla cinsellik için birine mesaj atmadım normal tanıstıklarım kendileri acılmaya basladılar :DS
Soran+1 yılBenı merak etmeyınız bayım degmem çok sıkıcıyımdır 😄😄 saka bı yana bu burada son sorum zaten bu gunden sonra gırmemeyı dusunuyorum ya da kımseyle mesajlasmamayı çok vaktımı alıyo cunku
Cevap sahibi+1 yılsıkıcı olman beni ilgilendirmez ki belkide mesaj attıgım kızlardansın :D tanısma amaclı haha
ama cidden merak ettim yaaa
Soran+1 yılBak bende merak ettım sımdı
Cevap sahibi+1 yılsen baş harfini söyle o zaman valla korktum bak :D
Soran+1 yılAhaha bas harfımden ne anlıcan kı
Cevap sahibi+1 yılbugun birine sıf gıcıklık olsun diye mesaj atmıştım engelledi nikinin bas harfi ne ki :D
Cevap sahibi+1 yılbak ona göre acarım gizliliği :D
Soran+1 yılS aç bı ya merak ettım sonra yı ne kapat
Cevap sahibi+1 yılama bende merak ettim sen accanmı :D
Soran+1 yılSen aç mesaj atayım tanımıyosam atarım
Cevap sahibi+1 yılolsun yine at bende ona göre mesafemi bileyim :)
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılyazcanmı kimsin :)
Cevap sahibi+1 yılTskler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ilaçlara fazla güvenme en iyisi condom
Ayrica o ilaclari uzun bir dönem kullanırsan ilerde hamile kalman zorlasabilir birde hormonların bozulmaya başlayacak kıllı mıllı bişey olacan :)03 Yorumla
Soran+1 yılO dogum kontrol hapında var o olay o yuzden kullanamıyorum zaten condomdada ne o ne ben zevk alcaz o yüzden ıstemıyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin duruma yapacak bişey yok :)
Soran+1 yılSagol ya 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Riskli işler geri çekme ertesi gün kesin çözüm gibi lakin yinede hiçbirşey %100 garanti değildir ;) çok kaptırmayın kendinizi kontrolsüz güç güç değildir ;)
17 Yorumla
Soran+1 yılYa mesela bı günde 3 4kere yapıyoruz bırıncıden sonra mı ıcıcem yoksa mesela 3kere yapalım sonra mı ıcıyım benım aklıma bu takılıyo sonucta hıcbırı yuzde yuz degıl
Soran+1 yılAlmadım hıc alsam sormam kı
- +1 yıl
İlişki bitik sonra al
Soran+1 yılTamam tesekkurler son bı soru her ılıskıye gırdıkten sonra alıyım mı yoksa bı tane yeterqmı
Soran+1 yılÇok tesekkur ederım
+1 yılbak şunu yap 300 tl hastanede spral takıyorlar onu taktırt hamile kalmadan seks
010 Yorumla
Soran+1 yılBı cocuk sahıbı olman gerekıyo once cocuk dogurmamıs bırısıne takmıyolar
- +1 yıl
alakası yok özel hastaneler yapıyor onlara taktırt
Soran+1 yılSordum takmıyolar
- +1 yıl
allah allah neden ki onuda sordunmu merak ettim bak
Soran+1 yılSordum arastırdım doktorla konustum once dogum yapman lazım ondan sonra takıyoruz dedı
- +1 yıl
kanun yüzündenmiymiş bu yoksa kanallarla alakalımıymış saçmalıyorlar bence o zaman o hapı çok kullanma sakıncalı bunuda bil senin için hamilede kalabilirsin
Soran+1 yılKanallarla ılgısı varmıs çok kullanmıcam zaten bı ya da ıkı kere
- +1 yıl
peki kolay gelsin o zaman izmirdemisin
Soran+1 yılHayır antalya
- +1 yıl
masörüm ben beklerim kendine iyi bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılo 1 haftalık koruma sağlamaz kesinlikle kullanma regl ağrıları vs. sıkıntılı bir kaç kezden sonra daha dikkatliyim bende.
00 YorumlaRisk alırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılNe onerıyosun pekı korunma yontemı olarak?
Gizli Üye(30-35)+1 yılPüüü edepsizlerrrrrrrr
11 Yorumla
Soran+1 yılTısıkkır ıdırım
Kesin sonuç verir
039 Yorumla
Soran+1 yılPekı bısey sorayım benım sevgılım 5gun kalcak gunde 3 4 kere de yaparız heralde her yaptıktan sonra ıcıyım mı yoksa hergun bı tane ıcsem yeter mı?
Soran+1 yılDkh kullandım daha once kist oldugu ıcın asırı tuylenme ve kilo yaptı 62den 72ye cıktım 3 ayda o yüzden kullanamıyorum gerıye de bı tek ertesı gün kalıyo
Soran+1 yılOyle yapıyoruz zaten ama bı zamandan sonra o da sıkıyo ınsan oglu üste doyumsuzuz evlenmemıze daha var maddı durumlardan dolayı yoksa hıc sıkıntı degıl de sımdılık en azından bı kere ıkı kere onu da deneyelım dıyoruz asırıya kacmıcaz yanı
Soran+1 yılAıleler bılıyo evlenıcez de gelınlıgın ıcınde karnımda bebekle evlenmek ıstemıyorum yanı aıleler anlamasa da olur 😊😊 bu seferde sırf bebek yuzunden ya da mecburıyetten evlendıgımız dusunulcek ama haklısın dusunmekten o sırada orgazm olamıyorum bı turlu rahat olmak lazım sanırım bu arada çok tesekkur ederım sevıyelı cevaplar ıcın
- +1 yıl
ergen değilim çok şükür sanal diye. atıp tutmaya gerek yok. sonunda evlilikte varsa güzel bir ilişkin var demek ki mutlu olmak hakkın. ama yinede mümkün olduğunca ilaçlardan uzak dur derim sadece bu. konuda değil. Tüm ilaçlardan kaca bildin kadar kaç. benCe karışmam gibi olmasın ama illaki içine bosalacaksa popona da bosalabilir
Soran+1 yılAnal ıstemıyorum sağlıksız olduğu ıcın sadece bı kere yaptık o da hanı zevkını alsın diye tamam dedım zaten normalde ılac kullanmam ama prezervatifte de zevk olmuyo o yüzden buna yoneldım ama soyledıklerını dıkkate alıcam
Soran+1 yılHamıle kalsam buyuk konusmıyım ama aldırmam diye dusunuyorum kıyamam bebegıme evlılıgı hızlandırırız tesekkur ederım bu arada
Soran+1 yılArkadasım bastan şöyle sene bunu ısrar yolu ıltıhabı engeller mı? Ben sürekli sıstıt olurum bı gün su ıcmıyım ya da bıgun farklı tuvalet kullanıyım ıltıhap olurum hatta gecen ay tedavı gordum 1ay boyunca mıkrop kana karısmak uzereymıs
Soran+1 yılTamam fıtılı denıcem çok şükür şu an gectı bıseyım yok tum degerlerım normale dondu ama bı daha olursa fıtıl kullanırım
Soran+1 yıl😄😄6yıl okumadan doktor yaptım senı bakk 😄😄evet öyle güzel bı ılıskımız var herseyı tadında bırakarak denıyoruz 😄😄
Soran+1 yılOoo evlılıl ıcın çok baska planlarım var en az bı 10 yıl yetecek kadar plan yaptım cınsellıkle ılgılı rahatım yanı 😄😄 hakkını helal et bu arada basını agrıttım
- +1 yıl
zamanIm çok sorun değil. hatta sıkılıyorum. sohbet iyi geliyor. sadece burada sanki insanlar bizi izliyor gibi hissediyorum. :) ona alışamadım. Sitede cinsel sorunlar farklı. herkeste bir dert var. sende sadece yaşayacağın mutluluğu artırma isteği. ama evlenmeden çok Sevişen çiftler ilerde farklı şeyler arıyor. ama bence sen eşini her zaman mutlu edecek bir yeteneğe sahipsin. 6. hislerim kuvvetlidir
Soran+1 yılUmarımm öyle olur ya farklı farklı fantezılerım var evlendikten sonrası ıcın çünkü erkek çok cabuk sıkılıyo duyduğuma gore ahlak kuralları ıcwrısımde hep yenılıller düşünüyorum grup harıc eslı harıc bırsuru alternatif kurdum sımdıden umarım sıkılmaz
Soran+1 yılYa farklı mekanlarda denemeyı dusunuyorum denızın ıcınde kayalıkta ozellıkle çatıda bol yıldızlı bı gecede ya da sakadan bı tartısma cıkarıcam bı gece kusucem ben uzulunce hastalanıyorum bılıyo durumu ertesı gun bı komsuya aratıcam evde hasta yatıyo esın ısten bı ıkı saat uzun al da gel bı diye gelınce cıplak karsılamak ıstıyorum ona cıplak yemek sunmak ıstıyorum o yemek yerken bende karsısında öyle onu ızlıcem falan gıbı bılmıyorım basıt ya da çocuksu mu ama 😄😄
- +1 yıl
Yok bence gayet önemli konular. çoğu kızda ya da bayanda bu yok İşte. Ilerde evlenince ben yatarım kocam ne yaparsa yapsın mantığı var. sonra Adamda mutluluğu başka yerde arıyor. bir kadın kocasını mutlu edebilmeli. dedin gibi mekan önemli. özellik le yakalanma korkusuyla yapılan sevişme en haz vereni. bende bir alış veriş merkezinin laobosunda düşünüyorum mesela. eşinde senin gibi sadece seni mutlu etmek için sevisirse mutlu olursunuz:) hala eşinin nelerden zevk aldını bilmeyen evliler var. adam karısının oral yapmasını istiyor. kadında yalamak istiyor ama söyleyemiyor bile
Soran+1 yılYa bılmıyorum bazen bunlar hanı cocuksu gelıyo bazen de ne bılıyım farklı gelıyo ama sanırım yapıcam ya
Soran+1 yılBu cevabın sevındırdı rahatladım 😊😊genellıkle o yonlendırsın ısterım ama bazen benımde el attıgım olur
Soran+1 yılDaha kullanmadım kı
Soran+1 yılYa agustos ya eyluylde gelıcek
Soran+1 yılAslerıyede gorevlı her ıstedıgı zaman uzun alıp gelemıyolar maalesef
Soran+1 yılUzman çavuş ama o buz askerıyeden hıc kopamıcaz kurtulamıcaz yanı 😄😄
- +1 yıl
Askeriye de ne olursan ol çok zor. bin başına olsan bir üstün gelip çocuk gibi fırça çekebiliyor. asker esi de olmak zordur. sabır ister. tabi sevdikten sonra her zorluk asılır. Cinsel anlamda da askerdeyse performansı üst düzey olur. okadar erkekten sonra patlama yapar genelde erkekler:)
Soran+1 yılOyle oluyo bıde uzun sure gorusemedıgımız ıcın ıkımızde daha ısteklı oluyoruz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne