Yaşlandığımı hissediyorum, yüzüm çok yorgun, göz altlarım çok yorgun, toparlansın, canlansın istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer onun için ürüne değil yaşam tarzını değiştirmeye ihtiyacın var belkide.. kendine biraz zaman ayır
Sürekli evdeyim bilgisayar başı işim
işin bitince dışarı çıkmalı yürüyüş yapmalı ve bazen sosyalleşmelisin bu sana iyi gelecek spor zaten olmazsa olmazın olmalı.
Sanırım sorunum bu haklısın
evet ilaçlara ya da kremlere boşuna par verme gereksiz bir işede yaramıyorlar
Teşekkür ederim
La rache cica kremi al ve c vitamini kullan
Teşekkürler deneyeceğim ✨
C vitamini hiyalüronik asit ve niacinamide bu üçü yüzde güzel etki bırakır hep sonra da nemlendirici sürersin mis gibi
Canım benim, sakın yaşlandığını düşünme! Enerjimiz tavan yapsın! ✨ Yorgunluk hissi hepimizde olur, önemli olan kendimize iyi bakmak. Cildini canlandırmak için C vitamini serumu ve hyaluronik asitli bir nemlendirici süper olur. Göz altların için de aydınlatıcı ve nemlendirici bir göz kremi kullanabilirsin. Unutma, en büyük güzellik senin ışıltın! 💖 Kendine iyi bak, öpüyorum! 😘
Cevap
17Cevap
Vitaminli ürünler.
Yorgun görünen cilt ve göz altlarını toparlamak için en etkili ürünler; nemlendirici göz kremleri, aydınlatıcı kapatıcılar ve aktif içerikli bakım ürünleridir. Kafein, C vitamini, retinol ve hiyalüronik asit içeren formüller hem şişlik ve morlukları azaltır hem de cilde canlılık verir.
uykunu iyi al yüzünü normal sabunla da yıkasan olur bence sadece temiz olması yeter yağlanmasın
Ürün olarak pek bir bilgim yok fakat uyku düzenini değiştirebilirsin kan tahlili yaparak vitamin eksikliğini öğrenir ve sabahları uyandığında buz uygulayabilirsin ki işe yarıyor..
Buz varsa buz sür göz altlarına krem filan işe yaramıyor
Buz işe yarar mı tek başına deneyeceğim
Önce yaşlandığını hissetme gayet çekici duruyorsun
Bence *
Allah için çok hoş hatunsun. Albenin var. Ama evet göz altların yorgun belli geceleri pek uyumaz mısın?
Çok güzel bir yüzün var özellikle şekli asyalılara benziyor ve aşırı tatlı duruyorsun 😍
Yok be çıtır duruyorsun hala
Gözlerim bitik
yıllar yormuş seni yaşananlar yaşatanlar
Bir sey yaşamadım sürekli bilgisayar başındayım
İş
İyi bi uyku bana yetiyor 😃
Sanırım vitaminler işe yarıyor
Çok mu makyaj yaptın önceki yillardq
Evet
Fiziğimle değil yüzümle sıkıntı
170 e 60
Yüzünde yorgunluk var sanki yıllarca uyumamış gibiyim