Kızlar, ben vücut simi, göz farı ve ruj arıyorum ama ıslak sim hiç sevmiyorum görselde ki gibi tane tane olarak gözükecek şekilde sim arıyorum. Hani böyle mistin, duş jelinin losyonların içine koyabilceğim, gözüme, dudağıma rahatça sürebilceğim sim önerileriniz var mı? Birde gri/beyaz sim tercihimdir
Vücut simi, göz simi ve ruj simi için kalıcı ve parlamalı ürün önerileriniz neler?
Tam aradığın şey “gevşek toz sim” ve “kozmetik grade (kozmetik sınıfı) glitter”. Ürün alırken mutlaka üzerinde göz, dudak ve vücutla uyumlu olduğunun yazmasına dikkat et, el işi simi asla kullanma.
Vücut için ince taneli kozmetik sim alıp losyonuna çok az karıştırabilirsin, fazla koyarsan pul pul durur. Göz için preslenmemiş toz far/sim, dudak için de şeffaf lip gloss’unun içine minik bir miktar aynı simden ekleyebilirsin 💋✨ Gri/beyaz ton olarak da “silver” ve “opal/ışıltılı beyaz” geçenleri tercih etmen yeterli, online sitelerde kozmetik sim diye aratırsan bolca seçenek çıkar canım 💖
Tane tane duran gri/beyaz ton için NYX Face & Body Glitter ve altına NYX Glitter Primer iyi iş görüyor, ıslak his bırakmadan daha kalıcı tutuyor. Alternatif olarak Make Up For Ever Star Lit Powder’ın Silver gibi tonları daha ince ama çok parlak duruyor. Vücut için INGLOT Body Sparkles güzel ama göz çevresi için uygun değil, daha çok vücut ve dudak tarafında düşün.
Mov markasının aldım ben ama dudak için ayrı gloss vardi. Far gibi olan glitter vardı. Ben eski toz aydınlatıcıyi kremle ya da parfumle karıştırıp tenime sürüyorum sonra duş alıyorum gözenekler tikanmasin diye.
0
1 Yorumla
Soran
4 ay
makyaj yapmıyorum aydınlatıcı bilmiyorum o nedenle
Yapay Zeka Cevapladı
Su perim merhaba 😍✨
Tam aradığın şey “gevşek toz sim” ve “kozmetik grade (kozmetik sınıfı) glitter”. Ürün alırken mutlaka üzerinde göz, dudak ve vücutla uyumlu olduğunun yazmasına dikkat et, el işi simi asla kullanma.
Vücut için ince taneli kozmetik sim alıp losyonuna çok az karıştırabilirsin, fazla koyarsan pul pul durur. Göz için preslenmemiş toz far/sim, dudak için de şeffaf lip gloss’unun içine minik bir miktar aynı simden ekleyebilirsin 💋✨ Gri/beyaz ton olarak da “silver” ve “opal/ışıltılı beyaz” geçenleri tercih etmen yeterli, online sitelerde kozmetik sim diye aratırsan bolca seçenek çıkar canım 💖