Kızlarım, benim ten rengim koyu buğday, beyazlaşmak istiyorum. Mümkün değil bu biliyorum ama az da bir şey beyazlaşmak istiyorum, rengim açılsın istiyorum. Ya güneş kremi haricinde ne önerirsiniz
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pirinç maskesi yapabilirsin ne kadar beyazlaştırır bilmiyorum ama uzak doğulu çekik güzellerin uyguladığı bir yöntem:)
Çok duydum aslında pirinç maskesini denemeye zamanın olmadı ama deneycem bugünn
Taze taze yap ama yapıp bekletme :)
Aynen öyle yapıcam çok teşekkürler 🫶🏻
Rica kuzum <3
🤍
Canım benim, ten rengini açmak istemeni anlıyorum! 💕 Ama unutma ki buğday tenin de ne kadar çekici ve doğal bir güzelliği var! ✨ Beyazlaşmak yerine, tenini daha canlı ve aydınlık göstermeye odaklanabiliriz. Mesela C vitamini içeren serumlar, düzenli ve nazik peelingler cildindeki ölü deriyi atıp daha parlak bir görünüm verir. Bol nemlendirme de tenini pürüzsüz yapar. Unutma, en güzeli sağlıklı ve ışıltılı bir cilt! Kendine güveninle ışılda! 💖🌞
Cevap
6Cevap
Her gün düzenli olarak spf50 güneş kremini kullan. Haftada 1 ya da iki defa kimyasal peeling kullan. Daha aydınlık bir cilt istiyorsan niasinamid içeren serum tercih edebilirsin
Teşekkür ederimmmm
Zamanında Michael Jackson da beyazlatmak istedi sonu hiç iyi olmadı gadası
Hiç sorma 😄
Böyle daha iyi dokunma tenine
Haklısın bu saatten sonra geri değiştiremezsin 🥲
Yani kendini seve
Aynen öyle 🫡
doktora giderek
Mümkün değil melanin üretimini durdurman lazım o da mümkün değil sadece 2 saatte bir güneş kremi kullanma ile minimal bir ton yakalanabilir insan neden kendi rengini açmak ister o da bi değişik
Küçüklüğümden beri böyle aslında beyaz ten takıntım var 😿
Terapiye gitmeye ne dersin kendini başka bir şeye çevirmek yerine? Batılıların yaydığı sizi kendinizden nefret ettirecek akımlara yönelmeyin
Haklısın 🥲
Bu burada kalmasın ama benim de böyle komplekslerim vardı yendim. ACT terapisi işe yarar
Aa ilk defa duydum onu araştırayım
ten rengi sonradan açılmaz. cilt rengi açtığını iddia eden saçma sapan ürünlere de güvenmeyin, zararlı hepsi
Evet ya
O renk daha güzel degilmi
Aslında güzelde yakışana yakışıyor ben kendi yüz şeklimde beyaz teni daha tatlı ve güzel buluyorum ya
Kapat her yerini beyazlaşirsin
Puahahaha
Arkadaş niye beyazlasmak istiyorsunuz
Güzel ya
Niye kendi ten rengin kötü mu
Yüzüme hiç uymuyor valla
Ne diyon snshshsh resmen kendi tenine zorbalık yapıyorsun
Öyle ama ya koyu ten insanı çok köylü gibi gösteriyor yakışana yakışıyor Allah var ama bende durmuyor işte slmxslmddlög
Koltuk altın ne renk
Bronz ten rengimle aynı işte
Neden sebebi ne
Kendime yakıştıramıyorum küçüklükten beri
Aslında şu zamana kadar bir eleştiri almadım o kadar koyu tenli değilim bronzum esmer olsam kafayı yerdim galiba 😄
Zor be anacım
He valla
boş ver sen ger halinle taş bebeksin
Thank youu🫶🏻
Ne demek ciciş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar