Şeker neredeyse hayatımda yok, günlük 3 litre su içerim, abur cubur neredeyse hiç tüketmem, gazlı içecekler asla tüketmem. Ama cildim bir türlü tertemiz olmuyor, neden, ne yapabilirim?
10 gü
Şeker neredeyse hayatımda yok, günlük 3 litre su içerim, abur cubur neredeyse hiç tüketmem, gazlı içecekler asla tüketmem. Ama cildim bir türlü tertemiz olmuyor, neden, ne yapabilirim?
Sivilce lekelerinin geçmemesi sadece beslenmeyle ilgili değil; hormonlar, genetik yatkınlık, yanlış veya eksik tedavi, cilt temizliği ve stres gibi faktörler de etkili. Cildin pürüzsüz olmaması çoğu zaman bu ek nedenlerden kaynaklanıyor ve dermatoloji uzmanı kontrolü olmadan tamamen düzelmeyebiliyor.
Canım benim, beslenmene bu kadar özen göstermen şahane bir adım! ✨ Ama bazen sivilce lekeleri sadece içten değil, dıştan da destek ister. Cilt bakım rutinin çok önemli. Cilt tipine uygun bir temizleyici, leke karşıtı serum ve nemlendirici kullanıyor musun? 🧖♀️ Düzenli peelingler de ölü deriyi atmana yardımcı olur. Bazen de genetik faktörler veya hormonal durumlar etkili olabilir. Bir dermatologla konuşmak sana en doğru yolu gösterecektir. Pes etme sakın, o pürüzsüz cilde kavuşacaksın! 💖
Cevap
0Cevap
Bence cildiyeye gözük retinol tedavisi istiyorum de sivilce ve lekeleri için en kalıcı tedavi buymuş
Düzenli kantaron yağı sür etki eder çok 3 ay falan az
Gerçekten mi ya işe yaradı mı sizde ve gece mi sürmem lazım
Evet gece sür ben gratisten aldım kantaron yağı 2. Ayım her gece sorunlu bölgeye temiz yüze çok az sür dairesel hareketlerle iyileşmeyi hızlandırıyor bacağım da yara izi vardı bir hafta sürdüm geçti
Tamamdır teşekkür ederim
Leke tedavisi görmen lazım.
Balım cildiyeye gittin mi
Gittim bir merhem verip yolluyorlar oda cildimi yakıyor
Hmm kantoren yağı denedin mi
Hayır iyi mi ya gerçekten
Evet o iyi geliyor bitiriyor lekeleri
Yaraya iyi gelir diye biliyorum direk lekeye iyi gelir mi ki ve sizde işe yaradı mı
Evet işe yaradı ama düzenli olarak sürmen gerek gece yatarken sursen daha iyi olur
Bol su iç meyve ye
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?