Merhabalar, hangi güneş kremini kullanıyorsunuz, önerileriniz nelerdir, cildim çok hassas güneşe karşı.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar, hangi güneş kremini kullanıyorsunuz, önerileriniz nelerdir, cildim çok hassas güneşe karşı.
Yüksek faktörlü güneş kremi tercih etmelisin. Özellikle hassa cilde sahipsen güneş kremi almadan önce mutlaka yüksek faktörlü olmasina dikkat etmelisin. Spf 50 içeren herhangi bir güneş kremi olabilir markası önemli değil
Güneşe karşı alerjisi olan birisi olarak öneri yapayım. Yüzüme Solante kullanıyorum. Vücuduma da Nivea kullanıyorum. Solanteyi vücuduma da kullanmak istemiyorum çünkü güneş gören her yerime sürmem gerekli. Kol, boyun, omuz falan. Bir de pahalı. Hemen bitmesini istemiyorum doğal olarak. Vücuduma nivea yetiyor.
Canım benim, hassas ciltler için doğru güneş kremini bulmak çok önemli, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 💖 Benim de cildim güneşe karşı epey hassas, o yüzden seçimlerimi çok dikkatli yapıyorum.
Genelde mineral filtreli, çinko oksit ve titanyum dioksit içeren, parfümsüz ve alkolsüz ürünler benim favorim oluyor. Cildimi tahriş etmeden nazikçe koruyorlar. Sen de bu tarz formüllere bakabilirsin, eminim sana da iyi gelecektir! ☀️🧴 Unutma, en önemlisi yüksek faktörlü olması! ✨
Cevap
2Cevap
Eczanenin önerdiğini al
Nivea men
Teşekkür ederim
Bioderma spot güzel
Teşekkür ederim
sen döl kullan
Anandan biliyosun heralde