şu an sinoz kullanıyorum ama sivilcelerim artıyor gibi bildiğiniz iyi bir marka var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
La Roche Posay Anthelios SPF50+ Shaka Fluid
- Cildi UVA-UVB ışınlarına karşı çok yüksek korumaya sağlayan güneş koruyucudur. - Cildi güneş ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur. - Suya, tere ve kuma karşı dayanıklıdır. - İnce yapısı cilde kolay emilim sağlar ve beyaz iz bırakmaz.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Eczanede atopik vb gibi sorunlu hassas ciltler için bulunan bi ürün var onun güneş koruma ürününü tavsiye ederim. Bebekler içinde tercih ediliyor. Eczaneye sorabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yıleczaci oneris Radix var. Harika bir krem spf 50 . asla yagli degil akne de yapmadi. hepsi buradada 45 tl. Tum arkadaslarima aldirdim tam fiyat performans urunu
13 Yorumla
Soran+1 yılBeyazlatması nasıl iyi mi?
- +1 yıl
Nasil?
Soran+1 yılYani fondeten etkiside var mı?
La roche posay anthelios anti imperfections deneyebilirsin. Eczane ürünleri arasında irritasyona sebep olmayan ender ürünlerden. Vichy nin ürünleri de güzel.
A'pieu power block tone up sun base pink 50 spf de gayet güzeldir.17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bu kadar kremi bilmenizi tebrik etmek istiyorum kfmfkfk
Soran+1 yılMaşallah
- +1 yıl
Abartılacak bir durum yok gerçekten, sadece dikkat etmeye çalışıyorum ve zamanında yanlış ürünler kullanıp ceremesini çektiğim için elimden geldiğince doğru ürün kullanmaya&önermeye gayret gösteriyorum. Başka kullandığın bir ürün de sivilcelenme yapmış olabilir, hassas bir cildin olduğu için cilt bariyerini güçlendirecek içerikler de kullanırsan cildinde farkı hissedersin.
Soran+1 yılVay bee cilt bariyerini güçlendirme mesela bilmediğim bir şey tebrik etmekte haksız sayılmam
Soran+1 yılTeşekkür ederim sorum olursa size dönecem 🐥
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
+1 yılSebamed
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz