şu an sebamedin güneş kremini kullanıyorum çok memnunum ama yenisini alamıyorum çünkü önerdiğim 2 arkadaşım aldı sanırım içeriği değişmiş onlarınkini hiç beğenmedin o yüzden yeni bir güneş kremi bulmam lazım karma cilde uygun aşırı beyazlık bırakmayan etkili bir güneş kremi arıyorum önerilerinizi bekliyorum :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
www.hommbitkisel.com.tr/.../nadir-ercan-HOMM927082591 bu linkten arama çubuğuna güneş kremi yaz, tüm ciltler için uygun ve çok pahalı değil ayrıca içeriği doğal ✨💐🌱
Karma ciltler için güneş kremleri genellikle yağsız ve hafif formüllere sahip olur. Bazı önerilerim şunlar olabilir: La Roche Posay Anthelios XL Ultra Light Body Mist Spf 501, Avene Fluide SPF 50+ Normal ve Karma İçin Renkli Güneş Koruyucu Krem2 ve Nuxe Sun Light Fluid High Protection SPF 503. Bu ürünlerin içeriklerini inceleyerek cildinize uygun olanı seçebilirsiniz.
Merhaba ben bioxten markasını kullanıyorum çok çok memnunum dry toche özelliğinde hızlı emiliyor beyazlık bırakmıyor la Roche posay bioderma kullanabilirsin