+1 yılCildiniz ne derece hassas peki şimdi kullandığım hassas ciltler için krem var ben çok memnunum 3 yıldır kullanıyorum lakin cildin ten rengi nedir
024 Yorumla- +1 yıl
Ben buğday tenliyim. Son zamanlarda strese bağlı olabilir, b vitamini eksikliği olabilir bilemiyorum, pul pul dökülmeye başladı.
- +1 yıl
Yalnız bu dökülmeler için cildiyeye gitmeni öneririm neden dersen başka bir sorun olabilir kan tahlili lazım
- +1 yıl
Hah işte sıraya koydum kendimi, henüz gelmedi. Ama aklımda. Geçmezse gideceğim.
- +1 yıl
Bir şey söyleyim yaşça büyüksün ama ne kadar erken gidersen o kadar iyi erken teşhis önemli sen bekledikçe zaman senin aleyhine işliyor ve tahminen B6 B12 Biotin eksikliği var ama kan tahlili öenmli
- +1 yıl
Ne kadar erken teşhis o kadar iyi tedavi şimdi hastalık mercimek tanesiyle başlar karpuz büyüklüğüyle son bulur o yüzden cildine sürdüğün krem kana işliyor yanlış tedavi uygulama kafana göre
- +1 yıl
Tamam teşekkür ederim. B vitamini eksikliği oluyor zaman zaman. Takviye almadım epeydir. Evde var. İçeyim bari. 😊İlk fırsatta giderim
- +1 yıl
SKT tarihine bak amin eksikliği evet ama kan tahlili önemli her şeyi vitamin eksikliğine bağlanmasın bu kabataslak bilgi
- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Keşke almadan doktora bir danışsaydın canım 😊
- +1 yıl
b vitamini aldım. bakalım işte... eczacı hatun da aynı sorunu yaşamış... strese girdim, yüzüm kıpkırmızı oldu sonra da tüm cildim pul pul döküldü dedi. aynısı işte :))) demek ki stres yapmamalıyım. düzelmezse öyle giderim doktora.
- +1 yıl
Özür dilerim stresin sebebi stres mi takıntımı
- +1 yıl
somut sebebi olan bir sıkıntı yaşadım. çözdüm. ama çözene kadar ciddi bir şekilde bunaldım.
- +1 yıl
Şiddet falan mı
- +1 yıl
ah yok yahu... bana şiddet uygulayacak kişinin alnını karışlarım. :))
- +1 yıl
Merak ettim 😂😂
- +1 yıl
hahaha farkındayım.
- +1 yıl
Kabadayı 😂😂
- +1 yıl
kabalıkla çözmem ben işimi. :)))
- +1 yıl
Ağırbaşlı hanım ağa😂😂
- +1 yıl
hanımağa olarak değerlendirilmemiştim bu güne kadar. ilginç geldi.
- +1 yıl
Peki saygı değer hanımefendi 😄😄
- +1 yıl
teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim canım 😂😂
En İyi Cevaplar
u +1 yılBu markaları biliyorum sadece
La Roche-Posay Anthelios Clear Skin Dry Touch Güneş Kremi: Karma ve yağlı ciltler için ideal olan bu güneş kremi, mat bir bitiş sağlar ve cildi kurutmadan nemlendirir.
Neutrogena Sensitive Skin Face Liquid Sunscreen: Bu hafif, yağsız güneş kremi, hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiştir ve ciltte bir his bırakmadan hızlıca emilir.
03 Yorumla- +1 yıl
La roche posay düşündüm ama dneyenden tavsiye istiyorum. Zira cildim kolay kabul etmiyor kusuyor.
- +1 yıl
Bence mümkünse doktora gidip tavsiye al teyze ne olur ne olmaz herkesin cildi bir değil
- +1 yıl
Doktor için biraz daha durayım 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılGuneş kremi kullanma alışkanlığını hala edinemedim. Ben de soruda bakıp sizin gibi ogrenicem hangi markalar iyiymiş.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de bu sene başladım günlük güneş kremi kullanmaya.. Elimde heliocare vardı bitti. Köpük kıvamlıydı. Daha kremi istiyorum. Aynı markanın kremini de alabilirim. Göz yakmasın mümkünse.
Bioxin spf 15 kullanıyorum kokusu çok güzel onu da tavsiye ederim
03 Yorumla- +1 yıl
Avene aldım bakalım nasıl gelecek
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Siz de iyi günlerde kullanın
Hem çocuk hemde yetişkin için trendyolda newwell güneş kremi var tavsiye ederim 😊
05 Yorumla- +1 yıl
Yaaa bakayım ona. Sen kullandın mı?
- +1 yıl
Benim küçük oğlan bembeyaz pambık gibi. Lazım ona. Bana zaten lazım yaş geçiyor.. Bi bakayım sağolasın
- +1 yıl
Amin sağolasın canım benim
Ben anlamam ama senin için bakıp, bunu gördüm. Ayrıca yaş yetmiş olmadan kemâle yetmez.
00 Yorumlavalla hanımabla hiç almadım yaz daha gelmedı ama İzmir sıcakmıs baya yazın al bn küçükken denızde yandımda yoğurt suruyordum doğal :D
00 Yorumla
+1 yılShiseido kullanıyorum çok memnunum
13 Yorumla- +1 yıl
Bakayım ona. Avene var aklımda ama bakayım
- +1 yıl
Medical beauty research diye bir marka var ona da çok iyi diyorlar ama açıkçası bana gereksiz pahalı geldiği için denemedim
- +1 yıl
Hiç kullanmadım avene
+1 yılpoyrazı öneririm o çok iyi bir karmadır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler