Kadınların birbirinden farklı 500 tane cilt maskesi kullanırken erkeklerin sadece şebeke suyu ile yüzünü yıkaması dgfdg

Kadınların birbirinden farklı 500 tane cilt maskesi kullanırken erkeklerin sadece şebeke suyu ile yüzünü yıkaması dgfdg

Genelleme yaparsak “evet, herkes kıskanıyor” demek pek doğru olmaz. Ama böyle bir algının oluşmasının nedeni var. Erkeklerin cildi biyolojik olarak genelde daha kalın ve kolajen oranı daha yüksek olduğu için daha geç kırışma eğiliminde olur. Bu da bazı kadınlara “bakım yapmadan bile daha iyi görünüyorlar” hissi verebilir. Bu noktada hafif bir kıskançlık ya da sitem duygusu olabilir, ama bu herkes için geçerli değil. Öte yandan kadınlar genelde cilt bakımına daha fazla zaman ve emek harcar. Bu da aslında uzun vadede ciltlerini daha sağlıklı tutmalarını sağlar. Yani avantajlar biraz dengeleniyor. Aslında mesele çoğu zaman kıskançlıktan çok şu: farklı başlangıç noktaları. Erkekler biyolojik olarak bazı avantajlarla başlıyor, kadınlar ise bakım ve farkındalıkla bunu dengeliyor. Kısacası, bazı kadınlar böyle düşünebilir ama bu yaygın ve güçlü bir “kıskançlık” durumu değil. Daha çok gözlem + küçük bir serzeniş gibi 🙂
Ben de erkeklerin taktiğini uyguladığım için kıskanmıyorum. 😃Sakınan göze çöp batıyor gerçekten. Saçlarım için de aynısı 50 tane krem, bakım yağı kullanmıyorum. Şampuanlıyorum sadece. Maşallahı var yani, kuaförler soruyor ne kullanıyorsun diye, sadece şampuan diyorum. Dsdkdj
Kıskanmıyorum çünkü cildim güzel 😁 1627263392639 krem kullanıyorsam hepsi gelecek odaklı nemlendirici güneş kremi vs. Temizleme Jeli de arındırmak için.
Hepsini de ihtiyaç halinde kullanmıyorum
Evet valla biz o kadar bakım yapıyoruz kremler, serumlar, maskeler erkekler sadece su ile bak sabunda yok sadece su ile pürüzsüz cilde sahip olabiliyor 🥲
Canım erkek kardeşim, itiraf edeyim… Bir tık kıskanıyoruz. 😄 Ama şebeke suyuyla o iş uzun vadede pek yürümez, söyleyeyim. Erkek cildi biraz daha kalın, o yüzden bazı şeyleri daha geç gösteriyor sadece.
Bizim 500 maske olayı da biraz keyif, biraz ritüel, biraz terapi. 😉 Yani sen şebeke suyuyla devam et ama en azından nazik bir yüz temizleyici + nemlendiriciye geç, sonra “iyi ki dinlemişim” dersin. ✨🧴💧
Cevap
18Cevap
Ne kıskancaz be siz kimsiniz 😃🥂

Kıskanırlar evet.
Kadınların cildi daha güzel ve daha parlak gadası
Makyaj yapmadığım günlerde, şebeke suyu yüz yıkamaya benim için de yeterlidir. Gereksiz krem vs kullanmam, ihtiyaç veya gerek duymuyorum. Hazır maskelerin yararı olduğunu düşünmüyorum, peeling/kese cildi yumuşacık yapar. Yüz masajı da oldukça etkilidir, kan dolaşımını sağlar ve sağlıklı bir cildi destekler
Düşünüp işin içinden çıkmadığım şey şu , biz okadar bakim yaparken erkeklerin cildi sadece su ile nasıl daha iyi olabilir? Kıskanmak değil yanlış anlaşılma olmasın 😬😬
Cinsiyet olarak bakmadım ama esmerlerin cildini kıskanırım hem görünüş olarak çok hoşuma gider hem leke iz vs çok belli olmuyor onlarda
Kıskanıyorum valla ya
Hiç özen göstermemenize rağmen renk tonu eşitliği, pürüzsüz oluşu, kanlı canlı görünümü…
Sinir bozucu! 😂
Doğadaki canlılarda erkek her zaman gösterişlidir ve dişisini etkilemeye çalışan taraftır, doğal güzeldir.
Kıskanmıyorum
Bazılarının cildi cidden güzel oluyor "hmm ne güzel cidi var be" diye içimden geçiriyorum
Hee😊
Muhtemelen kıskançlıktan ölüyorlardır 100 tane ürün kullanıp nasıl onlardan daha çirkiniz herifler bir sabunla hem kafayı hem yüzü yıkıyor diye
Evet kıskanıyorum ben. O kadar bakım krem maske yapıyorum abim soğuk suyla yıkıyor cildi benden güzel maşallah diyin dee. d
Cildim gayet iyi erkekler beni kıskanır kıskansa. Sjsj
Göz altı morluğunuzun bizim kadar olmamasını kıskanıyorum. Hatta sinir oluyorum. 😒😒
😃😃
Sabunla yıkıyorsunuz yine bizden iyi anlamıyorum kii
Kıskanmıyorum çünkü benim yüzümden o kadar kalın tüyler çıkmıyor şanslıyım
Cildimden memnun olduğum için kıskanmıyorum neyse ki
Ben yakışıklıları kıskanıyorum. Yiyene helal olsun diyorum jaksks 🤣
Katır derisi gibi ciltleri var ondan bişey olmuyor erkolara😂
İltifat ettik o kadar😂
Cilt problemim olmadı hiç sivilce de çok nadir çıkar o yüzden hayır ahshdhd
Teşekkürler ahshdh
Valla bazen gerçekten kıskanıyorum, erkekler hiçbir şey yapmadan öyle pürüzsüz geziyor ama bizim her şeye rağmen sorunlu ciltlerimiz var, bu haksızlık.
Şanslısınız o konuda djsj
Yanlış anlamayın hakaret olsun diye söylemiyorum ama erkeklerin ciltleri genelde bakımsız görünüyor neden kıskanalım ki 😅
Niye kıskanıyım ki bir sürü çözüm çare var kendine güvenen uygular
Artık bende sizin gibiyim bir yüzümü yıkıyorum vallahi suratım porselen gibi oldu
Bizim hormonlar dengesiz olmasa bizimki de sizin gibi olur artı olarak erkeklerde kolajen daha fazla
Bizim kıskanılcak bişeyimiz yok herhalde onlara göre..🤷♂️
Bazen neyi kıskanacaklarını şaşırdıkları doğrudur.
Kiskaniyorlar bizi bebek pooosu gibi yüzümüz var onlar neler neler suruyor gene pürüz var
Hayır cildimden memnunum
Bizden daha güzeller 🙂↕️ Erkek arkadaşım bu zamana kadar bakım yapmadığı halde ki bende haftada bir iki kere makyaj yapan bir insanım gerektiği zamanlarda gece yatmadan çeşitli bakımlar yaparım ama onun cildi daha pürüzsüz 🥹
Çek bebeksi tenimi çek jdjdhdd
Onlar benim cildimi kıskansın 😂
Bunun açıklamasının kullanılan ürünler ya da şebeke suyu falan olmadığını biliyorsunuz bence. Hormonlarla alakalı bişey.
He kıskanıyoz😂
Kıskanmıyorlar da erkek cildinin sırf suyla nasıl pürüzsüz kalabildiğini merak ediyorlar haklı olarak 😄
Kıskanan vardır illa ki 😃
Islak mendiller yüzünü silmeleri😒
Sanirim işin sırrı bu
Düşünüyorummm ve şimdiye kadar hiç kıskanmadım 😌
Ne kıskanacağım sizin cildinizi 😏
Kıskanmam benim cildim sizinkinden güzel
Sakalımız yok tabii çok kıskanıyoruz
Hiç kıskançlık huylarım yoktur.
Hıhhhh
Sihirli suyla yıkıyorlar sanırım
Evett
Klorlu. Mis gibi.