- Cilt Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi bazı şeyleri itiraf etmenin vakti geldi 😂 yaa gerçekten erkeklerin cildi bizden hem daha parlak hem daha yumuşak oluyor özellikle elleri ve çoğu erkeğin tırnak şekli bile bizden daha güzel olabiliyor bizim siz kadar güzel bir cildimiz yok neden böyle oluyor 😏 , siz ne nalet olasica insanlarsınız böyle hepinizden nefret ediyorum 😂😂
315 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
@bynarcos kıskançlık seviyem 😂😂🙈🙈
- 1 yıl
@tatlikizzzz34 gülmeee 😂🥰
- 1 yıl
@r_engarenkyollar tutamıyorum kendimi.. 😂😂
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 senin canını yiyerem haa 😂 @tatlikizzzz34 @ Rozes52 benim karikatürümü çizmiş soru açacak beni etiket yapıp 😂 çok gülme birazda orada güleriz tamammi 😂 birde beni karikatür de gör sen 😂
- 1 yıl
@tatlikizzzz34 Nurgül Yeşilçayın çakması gibi olmuşum 😂😂 ben kesin evde kalırım 😂😂
- 1 yıl
Tamam tamam bekliyorum o halde.. 😂😂 Durdurdum gülmemi heyecanla bekliyorum.. 😐😐😅
- 1 yıl
@r_engarenkyollar heyecanla bekliyorum.. 😂
- 1 yıl
@TatlıKızzzz34 tamam pikiii 🤗❤️🥰 muhtemelen akşam sorarım diyor 😂
- 1 yıl
Tamam haber ver bana ama.. 😂
- 1 yıl
@bynarcos tamam tamam ben sana soruyu atarım 😂
- 1 yıl
@tatlikizzzz34 tamam canım ❤️ ben sizi yine etiket yaparım zaten soruda hepimiz toplaniriz mülteci gibi 😂😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar tamam canım bizden de ne mülteci olur ya.. 🤣🤣
En İyi Cevaplar
1 yılÖzenirler evet. Ama erkek cildinin sorunsuz olma sebebi en çok sebebi sakal tıraşı olmaları. Tıraş olmak jilet, ustura gibi materyallerle olduğundan peeling etkisi de yapıyor. Gözle görülmeyen mikro soyulmalar oluyor deride. Bu da derinin tazelenmesini sağlıyor ve kan dolaşımını ciltte hızlandırıyor.
40 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🤗 Valla, erkeklerin doğal cilt güzelliğine çoğumuz hayranız, yalan yok! Ancak, sağlıklı cilt her iki cinsiyet için de önemli. Bazı erkekler cilt bakımına özen göstermese bile, biz kadınlar bu konuda daha bilinçliyiz ve partnerlerimizin de sağlıklı bir cilde sahip olmasını istiyoruz. Cilt bakımı sadece estetik için değil, aynı zamanda sağlıklı bir cilt için de gerekli. Yani, evet, kadınlar erkeklerin cildine de özen gösteriyor ve onlara bazı ipuçları vermekten çekinmiyor! 😉✨ Unutma, iyi bir cilt bakımı sadece cinsiyetlerle sınırlı değil, herkes için önemli! 🌟👍
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Cilt Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılCidden erkekler neden cildiniz gelecegimden bile daha parlak
31 Yorumla - Cilt Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılÖzenme demeyelim de kıskanma diyelim gadası 🤣
10 Yorumla - Cilt Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 1 yılBende öyleyim. yüzümü yıkarım ve havlu ile silerim sadece. ama yüzümde tek bir leke ya da sivilce yok. herhalde kızlar çok makyaj yapıyor ondan olabilir.
bebek cildi gibiyim :D
22 Yorumla- 1 yıl
Benim gibi :D
- 1 yıl
Aynen :D
1 yılOnların cildi daha parlak çünkü yüzlerine kimyasal şeyler sürmuyorlar kadını makyaj yıpratıyor. Makyaja karşı değilm aşırı yapmamak kaydıyla bende yapıyorum herseyin fazlası zarar her krem kaliteli olmuyor vs yani uzun lafın kısası cildi biz öldürüyoruz. Her ürünü cildinize sürmeyin yıpratmayin artık
11 YorumlaErkeklerde sinir stres denen bir şey yok, genelde kadınları deli ettikleri için içlerine bir şey atmadıkları için, haliyle sivilce falan da çıkmıyor onlarda, ergenlik dönemi hariç
27 YorumlaCilt Bakım konusunda 973 cevap paylaştı. 🥲🥲evet ben 🙋🙋 onlardan biriyim 🤣🤣🤣
Ama çok şükür seviyorum artık güzel oluyor 😂😂
22 Yorumla
1 yılHayır özenmiyorum.. Allah özene bezene yaratmış maşallah.. 😅
32 Yorumla- 1 yıl
Hayır bana bana.. 😂 Size demedim.. 😂
1 yılÖzenirler evet erkek cildi katman olarak daha kalın ve dayanıklı bozulmuyor tahriş olmuyor kolay kolay bu yüzden erkek cildi kadın cildine göre daha güzel estetik durabiliyor kadınların cildi daha hassas ve dayanıklık oranı daha düşük olduğu için daha çabuk bozuluyor
10 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılYani çok bakım yapmayalım mı, yoksa yine dde yapın, Kısmını mı dikkate almak gerekiyor!
22 Yorumla- 1 yıl
valla ben lafımı ortaya koydum :D
- 1 yıl
Ortadan aldım ben de 😂
1 yılCildimde çilden başka kusur yok valla, onu da çok beğenirler. hiçte özenmiyorum 😄
23 Yorumla- 1 yıl
Ben sevmiyorum makyajla kapatıyorum , deli misin niye kapatıyorsun diyolar 😄
1 yılBen herkesin cildine özeniyorum. Dışarıdan bakıldığında batık çok ama dokunduğum zaman elime batık gelmiyor. Diger insanların cildi pürüzsüz:( çok şanslısınız.
11 YorumlaAy nesine özeneyim 🙄 onca pamuk gibi kadın varken gidip de erkeğinkine özenmem yani özenecek bile olsam 🙂↔️
11 YorumlaValla bengece gündüz peeling yapmıyorum. Ama cidden bazı erkeklerin cildine özeniliyor. Kadın nlarda az makyaj yapsınlar..
12 Yorumlakadinlar yürüyen kimyasal olduğu için ciltleri öyle kusurlari kapatalim derken kusur ortaya cikariyorlar
11 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 596 cevap paylaştı.
1 yılMaşalllahhhhhhhhh cildim iyidir, hiç öyle bakımım falan da yoktur doğal takılıyorum
11 Yorumla - Cilt Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılO sırada hemcinslerime özenip makyaj yapan erkekler.
12 Yorumla- 1 yıl
😹😹.
Şöyle bir parlasın tabi 😅😅 cilt bakımına gitsin demiyorum.
11 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 484 cevap paylaştı.
u 1 yılYok ben özenmiyorum çünkü Allah vergisi cildim çok güzel...
11 Yorumla Cilt Bakım konusunda 825 cevap paylaştı. Ben özeniyorum yaa ne sivilce ne bișey
Ciltleriniz çok güzel keşke erkek olsaydım 😔18 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılCilt yapısı çok yağlı ve akneli olanlar bebek gibi cildi olan erkeklere özeniyordur mutlaka
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes neye ihtiyacı varsa onu yapıyor işte bana Makedon geni yetiyor 😂😂 kom bolor koç krom sordon diyorlar falan uyanıyorum doğal haylaytırla dolaşıyorum 😂😂
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNasıl geçtirtilitiliyor ki enjektesi mümkün mü bilemiyorum 🤦🏻♀️
Cevap sahibi1 yılDamardan belki
Cevap sahibi1 yılTamam taam
1 yılHiç öyle bir özentim olmadı bizim makyaj yüzünden bu halde kabullenmek lazım 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Ehh nihayet :D
- Cilt Bakım konusunda 624 cevap paylaştı.
1 yılŞahsen özenmiyorum. Ha sakallarını alıp yüzleri görünürse belki özenebilirim.
12 Yorumla- 1 yıl
Hadi bebişko olun
1 yılÖzenmiyorum, cildim güzel
11 YorumlaCilt Bakım konusunda 538 cevap paylaştı. Neyimize özenmiyorlar ki? Yaptığımız işten tutun giydiğimiz yediğimiz içtiğimize kadar. Dahasını burada demim artık.
10 YorumlaÖzensinler bir tek övünecek cildimiz var herhalde 😅
21 Yorumla- 1 yıl
Kimse sana özenmesin ben özenirim.. 😍😎
Cilt Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Cildimden memnunum en son özeneceğim şey. Ama bazı bayan ciddi cilt problemi yaşıyor..
10 Yorumla
1 yılHiç sanmıyorum reis. Erkekte kendine bakmadığı zaman çöker
10 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerde regl olsunlar bizim kadar hormonları bozuk olsun onlarıda görelim
10 Yorumla Ben bakım yapmadığım halde özenmiyorum. 🤷♀️
10 Yorumla
1 yılKadınlar makyaj malzemesi kullanımını azaltsa ve spor yapsa ciltleri erkeklerinkinden daha iyi olur.
10 Yorumla
1 yılolabilir benimkine de özenen kızlar var 😀
23 Yorumla- 1 yıl
dur kıçımı kasiyayim yıldızım düşük benim😀😀
1 yılBen özmiyorum her halim bebeksi😌
22 Yorumla- 1 yıl
ahhshwhs
Gizli Üye(18-24)1 yılBazıları için geçerli ve makyaj yapmayan kız arkadaşlarımın cildide kusursuz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkeklerin cildi kadınların cildi kadar hassas olmadığı için öyle oluyor diye biliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlar değişik yaratıklar vesselam, her an herşeyi beğenebilirler
10 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 763 cevap paylaştı.
u 1 yılKendi adıma konuşuyorum özenmiyorum doğrusu 😄
16 Yorumla- 1 yıl
Cildi ben gibi olan istemez hköö
- 1 yıl
Gıcık😒
- 1 yıl
Hiç gıcıksın işte cins😒
Evet, itiraf ediyorum ki bu bir kıskançlık nedeni.
12 YorumlaCilt Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. Çocukta güzelmiş maşallah
11 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 880 cevap paylaştı.
1 yılÖzenmiyorum benim cildim güzel
11 Yorumla Cilt Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. Özeniyorlar ama çözemiyorlar da
12 YorumlaCilt Bakım konusunda 983 cevap paylaştı. Şahsen ben özenmiyorum.
12 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 432 cevap paylaştı.
1 yılBen özenmiyorum diğer kadınları bilmem
11 Yorumla Cilt Bakım konusunda 931 cevap paylaştı. Kadınlara fazla abartırlar 😃
11 YorumlaCilt Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilmem bence özeniyordur
11 Yorumla
1 yılYooo kim demiş
11 Yorumla
1 yılerkeklerde kas daha fazla. ve hareketliler. insülin çabuk düşer kadınlara göre. insülin düştüğü gibi cilt daha iyi onarılır. sebebi bundan ileri geliyor. bir kadın ağır spor yapsın o da aynı olur denemesi bedava.
02 Yorumla- 1 yıl
Boşuna mı Bilge olduk, ne sanıyodun :d
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle şeyler genlerle alakalı bir durum benim cildimde mesela aşırı yağlı ama hiç sivilce çıkmıyor normalde ama sivilce yağlı ciltte çıkıyormuş
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler bu da sizin yüzünüzden kapatılın artık.
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKal aşkım, devam et açık kalmaya.
Cevap sahibi1 yılKal aşkım, devam et açık kalmaya
Cilt Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. yooo hiç de ozenmiyorum yaniii taşım ben taşş🙄
10 Yorumla
1 yılÖzenmiyorum sivilcem olmasa gayet iyi
10 Yorumla
1 yılSakal olayı sıkıntı ama 😁
10 Yorumla
1 yılözeneceğim bir şey yok çok şükür cildim iyi
10 Yorumla
1 yılKimsenin hiçbirşeyine özenmiyorum ben.
10 YorumlaBiz çok özenmiyoruz :D
10 YorumlaCilt Bakım konusunda 799 cevap paylaştı. Ben özenmiyorum 😅
11 Yorumla
1 yılGözümüze çarpıyor
11 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılDedim, olabilir.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO oluştur burdaki oluştur mu😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiz onlara özenip makyaj yapıyoruz 😂
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt