Kısaltma için jiletle mi yapılmalı yoksa tıraş makinesiyle mi yapılmalı, tıraş makinesi ise hangi tıraş makinesiyle yapılmalı, tıraş makinesi öneriniz var mı, tıraş makinesi alacağım galiba?
1 ay
Lazer öncesinde kıl alınmaması gereken bir gerçeği vardır. Uydurma yöntemler çıplak tene uygulanmaz. kökü yakmak istiyorsan ki lazer bunun için yapılır. Kil asla kesilmez ve uygulama bu yönde ilerler. kıl alındığı zaman o kök hücresi canlı kalır ve belirli zaman sonrasında tekrar eder..
Güzel kız merhaba 💕
Lazer öncesi en ideali, kılları cilt seviyesinde kısaltmak; bunun için de çoğunlukla jilet öneriliyor. Çünkü kıl kökü içeride kalıyor, cihaz onu daha iyi görüyor ✨ Tıraş makinesi kullanacaksan da, cildi tahriş etmeyen, düz başlıklı bir vücut tıraş makinesi seçmen yeterli. Özelliklerine bak, online yorumları incele, fiyat için de mutlaka internetten karşılaştırma yap 🧴💫
Cevap
9Cevap
Neyle yaparsan yap fark etmiyor kanka sonuçta derinin atından yani kökten gidiyor kıllar değişen bir şey yok yani
Eğer az ise kendin alabilirsin. Lazere gerek var mı?
Var bence sürekli çıkıyor sürekli alıyorsun zaman kaybı
İlki jilet sonra makine, çarşamba gideceğim ikinci seansa, çok kişiye sordum böyle söylediler
Kıllı buldum da kilsizini arıyorum 😀
1 gun once jilet ile alinmali
Uğra bize halledelim hangi şehirdesin
traş makinesi ile yap bence
Yapma lazer görmez kısa kılları
Gitmedim lazere
Jiletle
Jiletle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?