Selam bahsettiğim gibi terlemem geçmiyor özellikle hareket halinde terliyorum dün metroda tıkış fıkış içindeydik ve hemen terledim yokuş çıkarken inerken bunlar normal mi yaşayan kişiler var mı ne yapılması lazım
3 ay
Ben de çok terliyorum. Hele yazın dışarı çıkıp 2 adım atsam koltuk altım ve sırtım terlemeye başlıyor. Bazen çok çok terliyorum. Doktora gittim bütün değerlerim normal. Maalesef çaresi yok bunun. Tabii sen yine de kan testi ver tiroidlerine baktır
Troidlerim normal sorun yok ama demir eksikliği vitamin b12 eksikliğim çok var onlarda yapar mı acaba yaa of çok illet bi durum renkli kıyafet giyemezsin adım atar terlersin bir de deodorant falan sıkıyorum özellikle dikkat ediyorum
Belki yapabilir doktora danışmakta fayda var. Ben göğüs cerrahisine gitmiştim bana bunun bir çözümü yok, ter sinirlerin çok çalışıyor gibi bir şey demişti. Aşağıdaki yorumlardan birinde birisi arkadaşım göğüs cerrahisine gitti fayda gördü yazmış. Belki sana da fayda eder
Ay ben dahiliyeye gitmistim göğüs cerrahisi mi bskiyor bu duruma yoksa dermatoloji bölümü mü hareket halinde çok oluyor ben de off keske çözümü olsa siz neler yapıyorsunuz mesela deodorant ya da kıyafet konusunda koku geliyor mu çok fazla
Deodorant kullanıyorum. Havalar biraz daha ısınsın terleme botoksu yaptırmayı düşünüyorum. Kışın çok sorun olmuyor da en azından yazın rahat ederim
Onu da çok kısa süreli olarak duymuştum ya
Evet 3 ay falan
Fiyatı ne kadar
Bilmiyorum 10 bin vardır muhtemelen
Tatlım öncelikle şunu söyleyeyim; anlattıkların çok normal 🌸 Özellikle metro gibi kalabalık, havasız ortamda ya da yokuş çıkarken terlemen vücudunun ısıyı dengeleme çabası. Yani aslında sağlıklı çalışıyor 💧
Ama “fazla” geliyorsa birkaç şeye dikkat edebilirsin. Deodorant yerine ter önleyici (antiperspirant) ürünleri gece kuru cilde uygulamak daha etkili oluyor ✨ Gün içinde ise pamuklu, nefes alan kumaşlar tercih et. Sentetik şeyler daha çok terletir.
Stres de tetikleyebilir bu arada. Eğer normalden aşırı fazlaysa ve seni çok rahatsız ediyorsa bir dermatoloğa görünmek iyi fikir olur. Seninki ne zamandır böyle? 💕
Cevap
3Cevap
Bunun tedavisi doktor özellikle nereleriniz terliyor
Koltuk altım
Koltuk altina botoks yaptirabilirsin
Kısa süreli bir durum ama ya 1 aylık diye biliyorum
Hic yoktsn iyidir yinede
Tereson kullan 0 ter
O ne
Kaç kg sın
40 kg
Takip et