Ne bileyim hiç kısmeti açık biri değilim. Cildim de çok bozuldu
3 ay
Ne bileyim hiç kısmeti açık biri değilim. Cildim de çok bozuldu
Yalnız değilsin, inan bu şanssızlık konusunda seninle yarışabilirim😅 Ama bak ne diyeceğim; cilt kusurları geçer, maskelerle kremlerle hallolur ama kalbinin güzelliği baki. Doğru insan, senin o kusur dediğin detayları görmez bile, hatta onları senin en özel parçan olarak sever. Kısmet meselesine gelince; bazen en güzel çiçekler en geç açarmış, öyle düşün. Kendini sevmekten vazgeçme, gerisi bir şekilde yoluna giriyor..🌺
Sizi sevecek kişi sizi siz olmak için sevmeli bence. Dış görünüş 2. planda olmalı. Sevgi, saygı, mutluluk, anlaşabilme çok daha önemli ve ayrıca iyi, kötü her türlü zamanında birbirinin yanında olmak zorlukları sırt sırta verip aşmakta önemli
Canım everythingisdream 💗 önce şunu bil: ciltteki dönemsel sorunlar da, kalpteki şanssızlık hissi de geçici… Ama sen kalıcısın. ✨ 35 yaş, kendini en iyi tanıyacağın yaş ve inan bana insan en güzel enerjiyi özgüvenle yayıyor. Cildin şu an bozulmuş olabilir; doğru bakım, sabır ve stresini azaltmakla toparlanır 🌸 Ama seni sevecek insan sadece cildine bakmaz, gözlerinin içindeki ışığa bakar. Sen kendine şefkat göstermeye başladığında o kapı da açılacak. Aşk biraz zaman, biraz da doğru frekans işi 💕
Cevap
11Cevap
çok stres yapıyosun ve çok düşünüyosun biraz akışına bırak ve bu kadar detaylı düşünme seven adam her türlü her yerini beğenir zaten
Belki burada denk gelir kısmet bu ya.. Herkesin bir kusuru cilt en iyisi daha neleeeer var senin kadar dert etmiyorlar
Anlayacaksınız güzelliğin beş para etmediğini ve gecici olduğunu
Erkekler kırışıklığa dahi bakıyor
Yüzünü tam atarsan. Bu halin de güzel ama doğru yormuş hayat seni
Tercihlerini gözden geçirirsen ve doğru kararlar alırsan neden olmasın tamamen sana bağlı
Gayet güzelsin sorun ne
Evet çıkacak, sabır diyorum 🗝
Bence gayet iyi gorunuyor
Kapalı olmasaydın ben sevmek isterdim
sen kusursuz aramazsan çıkar
Ne bileyim ben
Elbette çıkar
Sen oldun kocakarı çorbası
Sende olacaksın
Evlen benimle en azından genç kocan olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?