2 ay oldu. Çok kararsızım ve beklemedeyim.
Ver belli olmaz
Sevmemişsen sonra da sevemezsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genel itibariyle senden hoşlanan kişinin sana davranışları nasıl? Beraber gerçekleştirdiğiniz aktivitelerde ve konuşmalardan hoşlanıyor musun? ya da dış görünüşü farklı olsaydı karşındaki kişiye tutumun farklı olur muydu?
Beni gerçekten sevdiğini hem davranışsal hem de sözsel olarak dile getiriyor. Beraber zaman geçirmek evet güzel ama onun sevgisi yüzünden iyiymişim gibi geliyor. Yani ben gün sonunda ayrıldığımızda onu sürekli düşünür halde değilim mesela. Dürüst olmak gerekirse evet, dış görünüşün da bunda etken olduğunu düşünüyorum. Ama daha çok bana ayak uyduruyor. Yanımda değil de hep arkada kalıyor gibi geliyor. Hayati kararlar alırken bana soruyor. Ben de bir şey diyemiyorum. Çünkü onun hayatında olup olmayacağım bile meçhul. Yine de hep onun için iyi olabilecek öneriler sunduğum için (içindeki sevgiden ötürü) bu desteklerimden etkileniyor. Belki 3 ay oldu ama ben ona sevmekten çok alıştım. Yandaşım, sırdaşım gibi oldu. Bilemiyorum.
Sırdaş demeyeyim de çok iyi bir arkadaşım oldu. Ondan eminim. Bunun benim sürekli kapalı kapılar yaratmamdan ötürü gerçekleştiğini sanmıyorum. Ama gerçekten hissetmediğim bir duyguyu da veremem değil mi?
Dediklerinize benzer şeyler söyledim evet ve sonuçta benimle tamamen ilişiğini kesmeyi seçti. Böylesi daha hayırlı oldu gerçekten. Teşekkür ederim.
Arkadaş da kalamadı, ben de fazlasını veremezdim.
Evet kendince veda konuşması yaptı ve evet ben de kızdım. Ama benim kızgınlığım kendisine hiç şans vermeden reddetmemiş olmamdan ötürüydü. Son ana kadar bencilce baktığı için ben de kendisini ötelemek zorunda kaldım. İnsanlar sevilmediklerini anladıklarını geri çekilmeyi bilmeliler, gurursuzluk da bir yere kadar. Dönüp bana kimse seni bu kadar sevmez hayatında deme cesareti de gösterdi biliyor musun? Şu eminliğe bak. Üç günlük dünyada herkes değişirken kendisi çivi gibi mübarek. Zaman geçince benim karşıma biri çıkmaz belki ama kendisi çoktan birini bulur ve bu sözlerini de yemiş olur ama. Çok çocuklar.
Sana tavsiyem bir kişiyle birkaç konuşmadan sonra içinde sevgi oluşmamışsa, baş başa görüşmeyin.(Arkadaş ortamı olabilir.) Ancak sen hiçbir şey hissetmeden o kişiyle buluşmaya gitmişsen asıl burada bencil sen oluyorsun. Çünkü o kişinin duygularıyla oynuyor ve hayallerini yıkıyorsun. İnsan sevdiği kadar sevilmek ister (bu gayet normal) ancak bu durum olmadığında eğer sevilme kısmında bir ümit (ihtimal) görürlerse o kişiyle konuşmak ve buluşmak isterler. Yine bu ümidi vermişsin ki geri çekilmemiş. Veda konuşması yapması aksine o kişinin olgun olduğunu gösterir, çocukluk yaptığını değil. Dediğim gibi bir kişiye bir sevgi hissi gibi bir şey beslemeden onunla yalnız buluşmaya gitme (Muhtemelen gittiniz) ve kimsenin duygularıyla oynama. Çocuk adına da daha hayırlı olmuş. Sana son tavsiyem bu bencilliği başka bir kişiye de yapma.
Haklısın ben bencilim tamam.
Cevap
6Cevap
Bu işin kumarı olmaz. İçin ısınmadıysa kimseyi boş yere yorma, umutlandırma..
Herkesin sevilecek bir yanı vardır
Tanımadan sevemezsin aşk geçer ama sevgi kalıcıdır
Bu nasıl omurgasızlık? Sevmediğin halde nasıl ya? Çok saçma. Ne tür insanlar var.
Ona da izah ettim sevmediğimi ama zamana bıraktık. Garip bir şey ilk kez yaşadım.
Valla sana kalmış kardo
Ver gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?