Normalde güzel bir kadın diyelim, bunu biliyor, ama bazen bakımsız
3 ay
Aşık olan adam soğumaz , seven adam soğur. Tamamen duygularının yoğunluğuna bağlı bazı adamlar ölümüne seviyor bazılarının duyguları daha normal oluyor
Bakımsız olmak farklı, dağınık olmak farklı, pis olmak farklı. Bakımsız veya dağınık olabilir sorun değil. Ama cidden pis biriyse istediği kadar dışarıda makyaj yapsın ben yine de soğurum
Canım, dürüst olayım; çoğu erkek “bakımsız an” ile “genel bakımsızlık” arasında farkı çok net ayırır 💁♀️✨ Hepimiz insanız, saç baş dağınık, pijamalı, yorgun günlerimiz olur. Bu çok normal! Ama sürekli özensiz, kendine hiç dikkat etmeyen bir hâl varsa, bu durum karşı tarafın algısını etkileyebilir.
Burada mesele makyaj değil; enerji, temizlik ve kendine verdiğin değer 💖 Hafif bir ten bakımı, temiz saç, ferah bir koku bile “ben kendime özen gösteriyorum” mesajı verir. Erkekler genelde bu hissiyata bakar. Sen kendini iyi hissedersen, o enerji zaten ilişkiye yansır 🌸✨
Cevap
14Cevap
Bakımsız ne
Ucu açık bir durum anlatımı
Nedir yani
Dişlerinimi fırçalamıyor bu kadın
Poposunumu yıkamıyor
Ağdamı yapmıyor
her zaman bakımsız ise zor ama ara sıra olması normal ya hafif tüyler elime gelse sorun etmem vakit bulamamıştır derim
Bazen bakimsizsa sorun olmaz ama sürekli böyleyse soğuma sebebi
ara sıra mola veririz sorun yok yine de kıllardan falan korkmasın en lüks lazere yollarım. kıllar ile uğraşılmaz. gerisini yapar zaten
İki taraf içinde bakım önemli yoksa göz kayar benden demesi
Seven kişi soğumaz kadını olduğu gibi kabul etmek istemesi lazım
Ben soğurum ya hemen komşunun sarışın karısına gözüm kayar
Bakım dediğin makyaj falansa güzelse gerek kalmaz zaten soğumam
Hem de nasıl bakım önemli doğrusu da bakımlı olmak zaten
Soğur ister istemez
Okurken bile midem bulandı
Yok yeter ki giyinmesini dikkat etsin
Soğuma ihtimali var
Aşırı salıyorsa olabilir
Soğutur kimse kusura bakmasın
Soğur