Bakımlı erkek neden yadırganıyor, sevgilim sırf bakım yapıyorum diye mi terk etti?

Arkadaşlar insandan insana bakım değişir ben biraz fazla bakimliyim bunu makyaj şeklinde algilamayin sabahları yüz temizleme jeli ile yüzümü yıkar c vitamini serumumu sürerim güneş kremi ve dudaklarım kurumasın diye biraz dudak nemlendiricisi akşam çift fazlı temizlik tonik krem duştada keza yine bakimim çok olur özel şampuanlar biberiye yağları duş sonrası saç spreyleri saçım kaşım düzgün (kaş kalemi kullanmıyorum onu da soyliyim) biliyorum toplumumz için fazla gelebilir ama ben kendime bakim yapmayı seviyorum temiz bir cilt benim için önemlidir sevgilim de sözde yeterince erkeksi değilmişim gibi saçma sapan bir sebepden ayrıldık 3 hafta oldu 2 3 gün once yeni sevgili yapmış çocuk yüzüne sabah su değiştiriyor mu bilmiyorum benide ilgilendirmez ama merak ediyorum kadınlar erkekleri neden bu şeklide ayrıştırmaya başladı benim bildiğim kadinlar bakimli erkek ister ben mi hata yapıyorum kendime bakarak eski sevgilim mi hata yapıyor herşeyi kadınların gibiymiş gibi davranarak

Bakımlı erkek neden yadırganıyor, sevgilim sırf bakım yapıyorum diye mi terk etti?