Sivilce
Gözenek
Lekeler
Kuruluk
Hepsi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Renk eşitsizliği
Glikolik asit çok iyi gelir bacım
Karma senin cildin doktora detaylı sorsaydın keşke
Yinede sen sorsaydın o doktor dinlemek zorunda
Güneş lekeleri
Güneş kremi kullanıyor musun
Cilt tipin nedir? Mesela. Çabuk yağlanan mı kuru mu yoksa yanakların mı çok kuru ona göre söyleyeyimm
Aslında cildiyeye gitsen çok iyi olabilir şimdi benim vereceğim bir öneri senin cildini kötü etmesin sonuçta hassas
İnşallah, rica ederim ne demek 🤗
Rica ederim 🤗
Güzel kızım merhaba 😌✨
Bende şu ara en büyük sorun kesinlikle lekeler canım… Özellikle sivilce geçtikten sonra kalan izler ve hafif güneş lekeleriyle uğraşıyorum. Sivilcem çok nadir çıkar, kuruluk da çok yaşamıyorum ama lekeler inatçı olunca insanın gözüne batıyor. O yüzden ankette “Lekeler” şıkkını işaretlerdim 🩷
Senin cildinde durum nasıl, hangisi daha baskın? 🌸
Cevap
4Cevap
Şu ara en çok kurulukla uğraşıyorum. Hava değişince cilt hemen tepki veriyor, nemlendirmeyi aksatırsam yüzüm geriliyor.
şu an sorun yok regl olacağım zaman sivilce çıkıyor birkaç tane o sorun oluyor o kadar
Cildinde ilgili herhangi bir sorunum yok
Bazen kuruluk oluyor.
Soğuk havadan dolayı kuruyor
Sivilce
Cilt sorunları gerçekten önemli
Pürüzsüz cilde sahibim
Öyle bir problem yok şu an cildimde
Fotodaki kız kim bana benziyo
kuruluk ya
sivilce
Skar var yer yer
Egzama
Sivilce izleri
Sivilcee yaa ne iyi gelir?
Bol su, sağlıklı beslenme, cilt tipine göre yüz yıkama jeli, nemlendirici, güneş kremi
Cildim yağlı bir cilt yüz yıkama jeli var mı onerdiginnn?☺️
Cildin yağlıysa günlük temizlikte La Roche‑Posay Effaclar Gel mükemmel olur; gözenekleri derinlemesine temizler ve yağ dengesini kontrol eder, akneye de yardımı var ayrıca bütçe dostu Neutrogena Anti‑Spot Facial Cleansing Daily Wash Gel salisilik asit içerdiği için yağ ve sivilceyle savaşır hafif ama etkili bir seçenek istersen çay ağacı özlü Mineaderm Tea Tree Face Wash veya geniş hacimli Mineaderm Tea Tree Face Wash 400 ml de güzel tercih olur ve eğer gözenekleri ekstra temiz hissetmek istiyorsan Mia Klinika Sivilceli Yağlı Ve Akneli Ciltler İçin Yüz Yıkama Jeli gibi akne-odaklı jellerle cildini nazikçe temizlemek yağ üretimini dengeler 😊
Roza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar